Dodaj do ulubionych

forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie

16.05.05, 10:02
ot chociażby taka Onansis:
gala.onet.pl/0,1228693,1,tematy.html
Obserwuj wątek
    • drzejms-buond PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 10:36
      ale kupiłem dzisiaj GALĘ!!! jest tam płyta THE BEST OF POZYTYWNE WIBRACJE!!!
      całkiem fajna!!! polecam
      a i zdjęcie owada jest....
      i Spotkanie promocyjne Simone i zdjęcia zaczesów i innych papug..tragiedia!!!!
      i ploty ogólne...
      • pomme Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 10:44
        a po ile ta gala. bo przyznaję,że djaę rade jedynie oglądnąc obrazki, ale płyta
        to fajosko sie zapowiada
        • drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 11:35
          no niesssssssstety, całe 8.90!!!
          na płycie są stare około soulowe hity-SKŁADAK
          dżejms brałn
          kul end de geng
          kłinsy dżons
          donna Samer!!!!!! dwa razy
          eryka ....badu-badu
          między innymi
          i poluzjanci...
          niby wszystko od czapy ale w całości brzmi nieżle....
          • drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 11:49
            a na całej stronie piękne zdjęcie Owada!!! chyba wyrwię sobie i przykleję do
            maty słomkowej nad łóżkiem...
            hmmm...chyba potrzebna mi będzie ..mata....??
            tak, chyba będzie potrzebna...
            • kocie_oczko Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 11:52
              po co w koszty dodatkowe się ładować? plastrem bez opatrunku przyklej Owada do
              ściany!
            • invicta1 Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 11:54
              kup lep na muchy taki, jak kiedyś straszyły w mięsnych dyndając na lampach, do
              tego przylep ten uroczy poster i będzie zgodne tematycznie widowisko-wręcz
              performance
              • kocie_oczko Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 12:33
                jeden bok lepem na muchy, drugi plastrem antyciążowym i plakat może nawet
                wisieć Owadem do ściany, a i tak będzie wiadomo o kogo chodzi ;-)
                • paprotka-gd Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 13:03
                  a skąd dzejms taki lep muchowy weżmie ? kiedyś można było lepy w każdym GS-ie
                  kupić , a teraz nie wiem czy som w hypermarketach
                  • invicta1 Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 13:06
                    niech jedzie do GSu, zerwie, nogi za pas, do domu doniesie, przylepi i już!

taką mam koncepcję
                    • drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 13:09
                      od koncepcji to jestem tutaj ja!!!!!!!
                      nie...ja ją zeskładam na czworo,do pomponetki schowam i będę nosił na sercu..
                      tak zrobię....
                      • humprey_bogart Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 14:38
                        chiba do portfella mój drogi agencie, nie do pomponetki, to noszą dziewczynki...
                        • drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:33
                          ale portfel brzmi gorzej niż pomponetka....(to z mojego OBOWIAZKOWEGO zestawu
                          dziecinnego, obok PROBNOZY POGODY zawsze była pomponetka)
                          • tw_muza Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:36
                            a nie PORTPONETKA? Bo ja to portponetkę miałam...
                            • around_the_sun Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:37
                              I ja też, ja też miałam portponetkę :)
                              • drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:45
                                a to ciekawy wątek jest...i co jeszcze
                                u mnie jeszcze był ksiąc probosz i ksiąc perfekt
                                a śpiewając kolędę..dzieciąteczku na lirze" zastanawiałem się dlaczego o
                                lizaniu jest w kolędzie i co one skocznie nalizują, te grajki?
                                • tw_muza Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:47
                                  No ja jeszcze marzyłam żeby mieć budek z wózką....
                                • czesia-z-butiku Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:48
                                  a ja chodzilam PIERWSZO,a nie pieszo
                                • around_the_sun Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:48
                                  probosz i perfekt, fajny skład.
                                  Ktoś Ci w końcu wyjaśnił tych nalizujących grajków czy musiałeś sam doróść w
                                  niewiedzy ?
                                  • drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:50
                                    no jak już umiałem czytać to przeczytałem teks i spytałem co to lira....
                                • kocie_oczko Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:48
                                  "mknij wdźi" (tłum.: zamknij drzwi), w przedszkolu - ja chcę do mamy do piśtala
                                  (tłum.: posiadam matkę pracującą w szpitalu), no i kordła (tłum.: kołdra).....
                                  • tw_muza Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:51
                                    Kordłę to i ja miałam... :)
                        • xemxija Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:47
                          abo abo i tysz do gabloty jom dac i przyspilic spilko. Tam gdzie najgrubiej ma!
                          Sie nie zakurzy przynajmniej.
                          • drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:51
                            8-D

taaaa, kordła! i przyszpilić szpilko...niech no poszperam w mej niepamięci...
                            • drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:00
                              A pamietacie "KOFANA ONANA" Begerowej..
                              a niby duuuuuuuuuuuża dziewczynka...
                              • tw_muza Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:01
                                musi ten owies jej zaszkodził...
                              • forumowicz_pospolity Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:10
                                dziewczynka duuuuuuuuuuuuuuuuża
                                móżdzek maaaaaaaaaaaaaaaały
                                to był chyba Anan Kofan w jej wersji, ale nie będę się upierał
                            • pomme Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:21
                              Ja miałam kordłę, piętra liczyłam od panteru, a w kościele słuchałam ogłoszeń
                              tuszpasterskich. a i jeszcze było " który mówił przez prorokuł tudzież protokuł"
                              Słowa rejestracja mimo długich ćwiczeń przez wiele lat nie byłam w stanie
                              wymówić
                              • scoutek Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:29
                                a ja chodzilam do piosku (zamiast kiosku)
                                • around_the_sun Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:33
                                  a u mnie w domu pies głośnym zachowaniem robił faranturę ( tłum. awanturę).
                                  • tw_muza Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:35
                                    cos mi się przypomniało... KAŁ BASA I MOCZ TENORA. Sorki że obok tematu,
                                    ale....:)))
                                  • around_the_sun Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:36
                                    Dopiero w dorosłości się dowiedziałam, że maszyna stolarska zwana poprawnie
                                    cyrkularką nie jest cyrkolatką.
                                    • forumowicz_pospolity Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:40
                                      around_the_sun napisała:

> Dopiero w dorosłości się dowiedziałam, że maszyna stolarska zwana poprawnie
                                      > cyrkularką nie jest cyrkolatką.

toż to wiedza ezoteryczna jest,po raz pierwszy słyszę i jedno okreslenie
                                      i drugie:)

ja lubiłem filmy o kombojach:)
                                  • xemxija Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:36
                                    a jedna moja kolezanka w podstawowce mowila "ligitymacja", czym doprowadzala
                                    mnie do szalu!!
                                    A osobiscie, jak zobaczylam pierwszy raz w zyciu, ze oryginal pisze sie z "y"
                                    w srodku, a nie tak jak myslalam "orginal" to myslalam, ze w ksiazce byka
                                    strzelili:)
                                    • around_the_sun Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:38
                                      Mnie do szału doprowadzała koleżanka mówiąca na rynnę- rynwa.
                                      • scoutek Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:39
                                        a mnie jedna, ktora mowila o Sienkiewiczu: Hendryk
                                        • tw_muza Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:42
                                          a moja mówiła: ślizgo, i jeszcze bezczelnie mi udowadniała, że się na ślizgawka
                                          wymienia!!!
                                          • drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:54
                                            Jeee. KOMBOJE!! no jak mogłem zapomnieć...
                                            ale "z tom kiszkom" to nie wiem co to?
                                            no i niestety, wstyd się przyznać..PRZYSZŁEM..nawet sie z kolegą pokłóciłem ,
                                            bo mi kit wciskał że PRZYSZEDŁEM..jak przyszedłem kiedy wiem że przyszłem..
                                            chyba wiem lepiej co robię...prawda?
                                            • drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:56
                                              pokręciłem..
                                              KAŁ BASA I MOCZ TENORA. chodzilo mi o MOCZ TENORA...że co????????
                                              • ewa.agnieszka2 Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 17:04
                                                drzejms-buond napisał:

> pokręciłem..
                                                > KAŁ BASA I MOCZ TENORA. chodzilo mi o MOCZ TENORA...że co????????

To z "Lesia" Chmielewskiej, pisalismy o niej parę dni temu na forum naszem
                                                telewizyjno-sekciarskiem :). Chodziło zdaje się o to, że obcokrajowiec chciał
                                                powiedzieć słowo KIEŁBASA, wyszło mu KAŁ BASA, a mocz tenora to luźne
                                                skojarzenie innego bohatera powieści...
                                            • around_the_sun Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:59
                                              jak komboje to i westerny wymawiane przez w.
                                              • scoutek Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 17:05
                                                a mowiliscie, ze "byly komy"???? teraz sie mowi jaja;)))))
                                                • tw_muza Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 17:05
                                                  oraz jeszcze były "zbyty"
                                                  • scoutek Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 17:07
                                                    a jak sobie "przyklelam" - O HOLENDER! - to matka na mnie groznie
                                                    patrzyla;))))))))
                                                  • tw_muza Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 17:08
                                                    MOTYLA NOGA, ale miałaś przerąbane! :)
    • around_the_sun Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:08
      Violet
      www.komedia.civ.pl/kua/kua.php?id=kuaseria8
      Ale w pierwszej wersji jaką oglądałam tłumaczone było jako Lilia.
      • tw_muza Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:10
        :)))))
        ach te rozrywki akwaidalne....
      • around_the_sun Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:12
        A i w tamtej wersji mówili Powolniak, a potem już Onslow.
      • drzejms-buond Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:15
        -The bouqee residens , lady of the hous speaking...
        it"s my sister Violet, You Know with the huge garage for mercedes and the
        place for pony....
        tak to było...
        • drzejms-buond Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:16
          oczywiście "residence"...

• drzejms-buond Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:19
            i tak to w cudowny sposób wróciliśmy do tematu głównego....
            dziękuje państfu na uwagie...odmeldowuję się po mału...
            astalawista bejbe....
            • tw_muza Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:21
              i ja również... Do jutra....
              • scoutek Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:22
                ja tez... milego popoludnia i wieczoru z mjm.... do tomorou....
            • around_the_sun Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:24
              poszłeś już, czy nie poszłeś? Bo na pewno przyszłeś, jak nie poszłeś to
              pamiętaj zamknąć wdźi.
              • kocie_oczko Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:39
                mknąć wdźi!!
                • around_the_sun Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:41
                  och sorry, pewnie że tak, zawsze cos schrzanię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka