invicta1 16.05.05, 10:02 ot chociażby taka Onansis: gala.onet.pl/0,1228693,1,tematy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 10:36 ale kupiłem dzisiaj GALĘ!!! jest tam płyta THE BEST OF POZYTYWNE WIBRACJE!!! całkiem fajna!!! polecam a i zdjęcie owada jest.... i Spotkanie promocyjne Simone i zdjęcia zaczesów i innych papug..tragiedia!!!! i ploty ogólne... Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 10:44 a po ile ta gala. bo przyznaję,że djaę rade jedynie oglądnąc obrazki, ale płyta to fajosko sie zapowiada Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 11:35 no niesssssssstety, całe 8.90!!! na płycie są stare około soulowe hity-SKŁADAK dżejms brałn kul end de geng kłinsy dżons donna Samer!!!!!! dwa razy eryka ....badu-badu między innymi i poluzjanci... niby wszystko od czapy ale w całości brzmi nieżle.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 11:49 a na całej stronie piękne zdjęcie Owada!!! chyba wyrwię sobie i przykleję do maty słomkowej nad łóżkiem... hmmm...chyba potrzebna mi będzie ..mata....?? tak, chyba będzie potrzebna... Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 11:52 po co w koszty dodatkowe się ładować? plastrem bez opatrunku przyklej Owada do ściany! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 11:54 kup lep na muchy taki, jak kiedyś straszyły w mięsnych dyndając na lampach, do tego przylep ten uroczy poster i będzie zgodne tematycznie widowisko-wręcz performance Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 12:33 jeden bok lepem na muchy, drugi plastrem antyciążowym i plakat może nawet wisieć Owadem do ściany, a i tak będzie wiadomo o kogo chodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 13:03 a skąd dzejms taki lep muchowy weżmie ? kiedyś można było lepy w każdym GS-ie kupić , a teraz nie wiem czy som w hypermarketach Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 13:06 niech jedzie do GSu, zerwie, nogi za pas, do domu doniesie, przylepi i już! taką mam koncepcję Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 13:09 od koncepcji to jestem tutaj ja!!!!!!! nie...ja ją zeskładam na czworo,do pomponetki schowam i będę nosił na sercu.. tak zrobię.... Odpowiedz Link Zgłoś
humprey_bogart Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 14:38 chiba do portfella mój drogi agencie, nie do pomponetki, to noszą dziewczynki... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:33 ale portfel brzmi gorzej niż pomponetka....(to z mojego OBOWIAZKOWEGO zestawu dziecinnego, obok PROBNOZY POGODY zawsze była pomponetka) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:36 a nie PORTPONETKA? Bo ja to portponetkę miałam... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:37 I ja też, ja też miałam portponetkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:45 a to ciekawy wątek jest...i co jeszcze u mnie jeszcze był ksiąc probosz i ksiąc perfekt a śpiewając kolędę..dzieciąteczku na lirze" zastanawiałem się dlaczego o lizaniu jest w kolędzie i co one skocznie nalizują, te grajki? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:47 No ja jeszcze marzyłam żeby mieć budek z wózką.... Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:48 a ja chodzilam PIERWSZO,a nie pieszo Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:48 probosz i perfekt, fajny skład. Ktoś Ci w końcu wyjaśnił tych nalizujących grajków czy musiałeś sam doróść w niewiedzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:50 no jak już umiałem czytać to przeczytałem teks i spytałem co to lira.... Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:48 "mknij wdźi" (tłum.: zamknij drzwi), w przedszkolu - ja chcę do mamy do piśtala (tłum.: posiadam matkę pracującą w szpitalu), no i kordła (tłum.: kołdra)..... Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:47 abo abo i tysz do gabloty jom dac i przyspilic spilko. Tam gdzie najgrubiej ma! Sie nie zakurzy przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 15:51 8-D taaaa, kordła! i przyszpilić szpilko...niech no poszperam w mej niepamięci... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:00 A pamietacie "KOFANA ONANA" Begerowej.. a niby duuuuuuuuuuuża dziewczynka... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:10 dziewczynka duuuuuuuuuuuuuuuuża móżdzek maaaaaaaaaaaaaaaały to był chyba Anan Kofan w jej wersji, ale nie będę się upierał Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:21 Ja miałam kordłę, piętra liczyłam od panteru, a w kościele słuchałam ogłoszeń tuszpasterskich. a i jeszcze było " który mówił przez prorokuł tudzież protokuł" Słowa rejestracja mimo długich ćwiczeń przez wiele lat nie byłam w stanie wymówić Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:29 a ja chodzilam do piosku (zamiast kiosku) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:33 a u mnie w domu pies głośnym zachowaniem robił faranturę ( tłum. awanturę). Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:35 cos mi się przypomniało... KAŁ BASA I MOCZ TENORA. Sorki że obok tematu, ale....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:36 Dopiero w dorosłości się dowiedziałam, że maszyna stolarska zwana poprawnie cyrkularką nie jest cyrkolatką. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:40 around_the_sun napisała: > Dopiero w dorosłości się dowiedziałam, że maszyna stolarska zwana poprawnie > cyrkularką nie jest cyrkolatką. toż to wiedza ezoteryczna jest,po raz pierwszy słyszę i jedno okreslenie i drugie:) ja lubiłem filmy o kombojach:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:36 a jedna moja kolezanka w podstawowce mowila "ligitymacja", czym doprowadzala mnie do szalu!! A osobiscie, jak zobaczylam pierwszy raz w zyciu, ze oryginal pisze sie z "y" w srodku, a nie tak jak myslalam "orginal" to myslalam, ze w ksiazce byka strzelili:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:38 Mnie do szału doprowadzała koleżanka mówiąca na rynnę- rynwa. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:39 a mnie jedna, ktora mowila o Sienkiewiczu: Hendryk Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:42 a moja mówiła: ślizgo, i jeszcze bezczelnie mi udowadniała, że się na ślizgawka wymienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:54 Jeee. KOMBOJE!! no jak mogłem zapomnieć... ale "z tom kiszkom" to nie wiem co to? no i niestety, wstyd się przyznać..PRZYSZŁEM..nawet sie z kolegą pokłóciłem , bo mi kit wciskał że PRZYSZEDŁEM..jak przyszedłem kiedy wiem że przyszłem.. chyba wiem lepiej co robię...prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:56 pokręciłem.. KAŁ BASA I MOCZ TENORA. chodzilo mi o MOCZ TENORA...że co???????? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.agnieszka2 Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 17:04 drzejms-buond napisał: > pokręciłem.. > KAŁ BASA I MOCZ TENORA. chodzilo mi o MOCZ TENORA...że co???????? To z "Lesia" Chmielewskiej, pisalismy o niej parę dni temu na forum naszem telewizyjno-sekciarskiem :). Chodziło zdaje się o to, że obcokrajowiec chciał powiedzieć słowo KIEŁBASA, wyszło mu KAŁ BASA, a mocz tenora to luźne skojarzenie innego bohatera powieści... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 16:59 jak komboje to i westerny wymawiane przez w. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 17:05 a mowiliscie, ze "byly komy"???? teraz sie mowi jaja;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 17:07 a jak sobie "przyklelam" - O HOLENDER! - to matka na mnie groznie patrzyla;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: PAL SZEŚĆ ONASISA 16.05.05, 17:08 MOTYLA NOGA, ale miałaś przerąbane! :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:08 Violet www.komedia.civ.pl/kua/kua.php?id=kuaseria8 Ale w pierwszej wersji jaką oglądałam tłumaczone było jako Lilia. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:10 :))))) ach te rozrywki akwaidalne.... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:12 A i w tamtej wersji mówili Powolniak, a potem już Onslow. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:15 -The bouqee residens , lady of the hous speaking... it"s my sister Violet, You Know with the huge garage for mercedes and the place for pony.... tak to było... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:16 oczywiście "residence"... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:19 i tak to w cudowny sposób wróciliśmy do tematu głównego.... dziękuje państfu na uwagie...odmeldowuję się po mału... astalawista bejbe.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:21 i ja również... Do jutra.... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:22 ja tez... milego popoludnia i wieczoru z mjm.... do tomorou.... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:24 poszłeś już, czy nie poszłeś? Bo na pewno przyszłeś, jak nie poszłeś to pamiętaj zamknąć wdźi. Odpowiedz Link Zgłoś
kocie_oczko Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:39 mknąć wdźi!! Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: forsa potrafi nieźle skopać człowiekowi życie 16.05.05, 17:41 och sorry, pewnie że tak, zawsze cos schrzanię. Odpowiedz Link Zgłoś