oldpiernik 17.05.05, 11:15 powoli jak kontynent pogłębia się szczelina ryft szerszy i szerszy dno ukryte w cieniu sięga wciąż dalej co będzie następne może morze? :0) OLD Ps. robota wyszła mi bokiem, widać ;0) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnick_a Re: pękam 17.05.05, 14:17 OLD napisał: Ps. robota wyszła mi bokiem, widać Pękaj równo, będzie łatwiej wyglądać. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
cover_curling Re: pękam 17.05.05, 15:45 Nie bądź rura nie pekaj i wogóle to twardzym trzebabyc a nie miętkim :))))) a robota sie nie przejmuj, nie Tobie jednemu Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma hmm.. 17.05.05, 17:47 cover_curling napisał: "lepiej twardym niż miękkim" ..czy to jakieś męskie porady..? Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: pękam 17.05.05, 23:05 Trochę się boję, że jak innym wylezie, to moze się do mnie przywlec i lepiej nie myśleć, co dalej. Wychodzi mi na to, że robota jak tasiemiec - nie ma końca. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pękam 18.05.05, 07:45 ... i bywa, że jak się uczepi, to nic nie pomaga... ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pękam 18.05.05, 19:01 oldpiernik napisał: > ... i bywa, że jak się uczepi, to nic nie pomaga... potrzebny wynalazek...może cudowny odczepnik?:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: pękam 18.05.05, 22:12 urszulka_ma napisała: > może cudowny odczepnik?:) Rentka? Emeryturka też jest na odczepnego. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: pękam 18.05.05, 22:15 Oldczepnik Old w czepku Old z duuużymi oczami Zaraz pęknę! Arni Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pękam 19.05.05, 07:29 Oldzaczepnik? Na pęknięcia najlepszy gips z doliny Nidy. Ładny gips. OLDZEZEM ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: pękam 20.05.05, 11:40 oldpiernik napisał: > OLDZEZEM Oldzołza Oldzełzą Oldzozol Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pękam 02.06.05, 14:27 gips kruszeje archipelagiem odpryskują myśli niepotrzebne bezludne wyspy Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pękam 07.06.05, 08:42 w bezwolnym dryfie z wiatrem z prądem tratwa w kawałkach skąd ten smutek? Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: pękam 07.06.05, 10:54 Smutki są obok... drzemią przyczajone, Czasami bez powodu przychodzą.. nieproszone...:( Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma czasem nagle smutniejesz...? 08.06.05, 17:40 "Czasem łzy w Twoich oczach.. na krótką chwilę goszczą.... I nie wiem czy coś mówić... I nie wiem nawet, po co.. Puszczam, więc wtedy latawce Ze śmiechu mego śmieszne.." www.kitesurfing.pl/obrazki/kitowanie/k_v6/sl27.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: czasem nagle smutniejesz...? 09.06.05, 01:29 "Ze śmiechu mego śmieszne..." Lubię tę muzykę :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: w jakim rytmie.. 09.06.05, 19:18 To tez było w jakiejś piosence,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: w jakim rytmie.. 09.06.05, 20:14 z piosenki..tak:) "Nikt ze mną tak nie tańczył Nikt na mnie tak nie patrzył" Prowadź mnie, niech cały świat mi raz zazdrości.." Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pękam 13.06.05, 14:21 wykruszył się jeszcze jeden kawałek dziecięcej układanki Odpowiedz Link Zgłoś
quarantina Re: pękam 13.06.05, 14:30 Czy to pęknięcie, to jakiś stan chroniczny? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: pękam 14.06.05, 08:50 na to nie ma "super glue" pojawia się, jest i trwa a ja z nim :0) Odpowiedz Link Zgłoś
anttk Re: pękam 21.08.05, 17:06 Pękania nie da sie skleić da sie o nim na chwile zapomnieć. Jak juz raz zaczęło pękać to jest to stan trwały. Jak pęknie na dobre to zawsze będzie bolało można miec tylko nadzieje ze znajdzie się ktoś bądź wydarzy sie coś co spowoduje że będzie łatwiej i z czasem zaczniemy mieć siłe by sami coś z tym zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
liczydelko jeśli pęknie wcześniej 24.08.05, 09:20 anttk napisała: > Pękania nie da sie skleić... > miec tylko nadzieje ze znajdzie się ktoś bądź wydarzy sie coś co spowoduje że > będzie łatwiej i z czasem zaczniemy mieć siłe by sami coś z tym zrobić. ..zanim nadejdzie oczekiwany cud? Odpowiedz Link Zgłoś
anttk Re: jeśli pęknie wcześniej 24.08.05, 20:24 nadejdzie cud ? sam juz nie nadejdzie trzeba się o niego postarać, trzeba zaryzykowac i zdecydować czy pęknięcie ma byc tylko pęknięciem czy rysą a moze stanie się wyrwą lub pokryje je kusz i w miare upływu czasu powoli będzie mozna po nim stąpać. Ja wierze ze cuda się zdarzają tylko my musimy je przyciągnąć, same będą nas omijać. Nie mozemy biernie na nie czekać Odpowiedz Link Zgłoś
liczydelko Re: jeśli pęknie wcześniej 01.09.05, 13:04 anttk napisała: > Ja wierze ze cuda się zdarzają tylko my musimy je przyciągnąć, same będą nas > omijać. Nie mozemy biernie na nie czekać co przyciąga cuda? Odpowiedz Link Zgłoś
anttk Re: jeśli pęknie wcześniej 03.09.05, 12:40 > co przyciąga cuda? Nie wiem co przyciąga cuda. Gdzybym wiedziała dawno znalazłabym swój cud. A tak pozostaje mi wiara, zmianny nastrój i otwarcie oczu. Bierność mnie juz zmęczyła i mam jej dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik anttk - witaj :0) 03.09.05, 19:05 cuda nie nadchodzą one się zdarzają ;0) "zdarzy się cud, i poczujesz w sobie moc..." a zdarzeniom najlepiej wychodzić na spotkanie tu się zgadzam czekanie zwykle kończy się utratą cierpliwości ;0) OLDPOGODNY :0) Odpowiedz Link Zgłoś
anttk Re: anttk - witaj :0) 03.09.05, 22:51 tylko trzeba mieć siłe żeby wychodzić im na spotkanie a tej czasem brak, brak również odwagii, determinacji. Czekanie jest łatwiejsze tylko nie wiele daje. Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: anttk - witaj :0) 04.09.05, 13:35 anttk napisała: > > tylko trzeba mieć siłe żeby wychodzić im na spotkanie a tej czasem brak, brak > również odwagii, determinacji. Można,ale po co... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: pękam 14.06.05, 19:41 chyba szybko by się znudziła.. ..trwała dziecięca układanka Odpowiedz Link Zgłoś