Dodaj do ulubionych

Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta

10.07.02, 10:58

nie została uznana za część społeczeństwa?
Obserwuj wątek
    • randia Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 11:02
      Bo to napewno wymysli jakis kretyn!!!!!!
      .........mam rację ?.............:))))
      • jasmina_tdi dlatego ze tak naprawde najwiekszymi 10.07.02, 11:09
        wrogami kobiet sa kobiety. Istnieje duze prawdopodobienstwo, ze autorem, a raczej autorka tego zdania jest wlasnie kobieta.
        Kobiety sa glupie po przyzwyczaily sie przez wieki do tego, ze zawsze ktos im przyniesie i podstawi pod dziob - jest to na tyle
        wygodne, ze juz naprawde nie moge sie doczekac tego wymarzonego prezesa banku!!!! :))

jesli chcesz byc uznawana za czesc spoleczenstwa to musisz:
        - sama sie za taka uznac
        - nie tylko o tym myslec, ale rowniez czuc
        - nie sluchac glupiego gadania feministek ktore sa wstanie wmowic gore nieszczescia kazdemu, kto stanie na ich drodze
        - walic w morde kazdego, kto Ci powie, ze jestes gorsza od faceta

i tak trzymac!!!!
        jasmine :)
        • men_ Re: Jezuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!:)) 10.07.02, 11:17
          "I kto to mówi" :))

jasmina_tdi napisał(a):

> wrogami kobiet sa kobiety. Istnieje duze prawdopodobienstwo, ze autorem, a racz
          > ej autorka tego zdania jest wlasnie kobieta.
          > Kobiety sa glupie po przyzwyczaily sie przez wieki do tego, ze zawsze ktos im p
          > rzyniesie i podstawi pod dziob - jest to na tyle
          > wygodne, ze juz naprawde nie moge sie doczekac tego wymarzonego prezesa banku!!
          > !! :))
          >
          > jesli chcesz byc uznawana za czesc spoleczenstwa to musisz:
          > - sama sie za taka uznac
          > - nie tylko o tym myslec, ale rowniez czuc
          > - nie sluchac glupiego gadania feministek ktore sa wstanie wmowic gore nieszcze
          > scia kazdemu, kto stanie na ich drodze
          > - walic w morde kazdego, kto Ci powie, ze jestes gorsza od faceta
          >
          > i tak trzymac!!!!
          > jasmine :)

• jasmina_tdi Re: Jezuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!:)) 10.07.02, 11:46
            Nie lubie konkurencji hahahahahaha!!! Choc musz przyznac ze nasze Foremki sa pierwsza klasa mniam mniam mniam :)))

men_ napisał(a):

> "I kto to mówi" :))
            >
            >
            > jasmina_tdi napisał(a):
            >
            > > wrogami kobiet sa kobiety. Istnieje duze prawdopodobienstwo, ze autorem, a
            > racz
            > > ej autorka tego zdania jest wlasnie kobieta.
            > > Kobiety sa glupie po przyzwyczaily sie przez wieki do tego, ze zawsze ktos
            > im p
            > > rzyniesie i podstawi pod dziob - jest to na tyle
            > > wygodne, ze juz naprawde nie moge sie doczekac tego wymarzonego prezesa ba
            > nku!!
            > > !! :))
            > >
            > > jesli chcesz byc uznawana za czesc spoleczenstwa to musisz:
            > > - sama sie za taka uznac
            > > - nie tylko o tym myslec, ale rowniez czuc
            > > - nie sluchac glupiego gadania feministek ktore sa wstanie wmowic gore nie
            > szcze
            > > scia kazdemu, kto stanie na ich drodze
            > > - walic w morde kazdego, kto Ci powie, ze jestes gorsza od faceta
            > >
            > > i tak trzymac!!!!
            > > jasmine :)
            >

• saqqara Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 11:10
      a mnie to pasuje... nie chce nalezec do spoleczenstwa, chce nalezec do siebie i
      juz! ;))
      • jasmina_tdi saqqara 10.07.02, 11:13
        Twoje pragnienia fachowo nazywa sie socjopatia :))) ja tez nie lubie pracy w grupie i wcale sie tego nie wstydze, ale z drugiej strony nie
        wyobrazam sobie funkcjonowania na obrzezach spoleczenstwa! Nawet najwieksi indywidualisci musza czasami spasowac :)

saqqara napisał(a):

> a mnie to pasuje... nie chce nalezec do spoleczenstwa, chce nalezec do siebie i
        >
        > juz! ;))

• saqqara jasmina 10.07.02, 11:25
          moje pragnienia fachowo nazywaja sie "sny niespelnione":))a im bardziej ja sie
          socjopatjuje tym bardziej spoleczenstwo sie do mnie przyznaje, nawet z
          najwiekszymi indywudualistami tak bywa:))
      • laelia Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 11:19

twórcy nowego forum uważają zapewne, że taki podział jest bardziej klarowny, ale
        ja nic nie mogę znaleźć
        w dodatku jestem częścią społeczeństwa i już :)
        a należę sama do siebie niezależnie od wszystkiego
        • Gość: anka1 Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: 212.33.74.* 10.07.02, 11:44
          to sie gazeta popisala nie ma co
    • Gość: Crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.07.02, 11:53
      Tylko narzekać potraficie.Kobieta została zrównana ze społeczenstwem, a mężczyzna
      tylko zaliczony w jego poczet i jeszcze wam źle:)))
      • Gość: mina Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 10.07.02, 12:01
        cholera, a gdzie jest forum psycho-, socjo- i charakteropaci??? jebal pies
        kobiete, NAS zignorowali!!!!
        • Gość: Crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.07.02, 12:04
          Jebał ich pies, Minusia.Niech nas spróbują stąd ruszyć:)
          • Gość: mina Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 10.07.02, 12:06
            to my ich... prosze bardzo! i dziekuje bardzo! tak im powiemy!
            • Gość: Crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.07.02, 12:12
              I ani nas dreszcze.Już im napisałem że pierdolę ich kubek, chcę stare forum:)
              • Gość: troche_kultury_do_cholery!!! Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:16
                z mieskiem na erotice lub psychologie Psychole -:)
                • crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:17
                  Ni chuja.Nigdzie nie pójdę!
                  • Gość: w_kaftanik_i_po_krzyku ! Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:20
                    i zaniesiemy na dowolne forum - gdzie bedzie duzo kubkow !-:)
                    • crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:23
                      Kurwa, nawet nie próbuj!!!Tu chcę zdechnąć!
                      • Gość: pantera_bedzie_tam_cie_ Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:25
                        odwiedzać co tydzień -:)

crimen napisał:

> Kurwa, nawet nie próbuj!!!Tu chcę zdechnąć!
                        • crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:27
                          Tylko bez piwa się nie pokazuj!!!
                          • Gość: piwo_w_kubku?_to_grzech_jak Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:32
                            cholera !-:)
                            pojdziesz, pojdziesz tam !-:)

crimen napisał:

> Tylko bez piwa się nie pokazuj!!!
                            • crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:37
                              Czyżby nadchodził czas Poeny??? :)
                              • Gość: bedziemy_odwiedzac_ciebie_ Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:44
                                razem z twoimi ulubionymi foremkami !-:)
                                • crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:47
                                  Tylko nie wszystkie na raz.Niech przychodzą po cztery.
                                  • Gość: po_co_?_jedna_to_za_duzo, Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 13:03
                                    juz -:)

crimen napisał:

> Tylko nie wszystkie na raz.Niech przychodzą po cztery.
        • Gość: Crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.07.02, 12:10
          Jebał ich pies, Minusia.Niech nas spróbują stąd ruszyć:)
      • laelia Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:03

hej Cuksik, jest mi gorąco, muszę pracować, do piątku daleko, daj mi troszkę
        ponarzekać :)
        • Gość: Crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.smlw.pl / 10.1.7.* 10.07.02, 12:14
          A co faceci mają mowić?Wiesz że z poniżenia mężczyzny bierze się impotencja? :)))
          • laelia Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:18
            straszne! nMogę Cię jakoś dowartościować? :)))))))
            • crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:22
              Niemożliwe.Przyniesiesz mi piwo? :)))
            • Gość: tylko_bo-nic_innego_nie_pomoze Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:24
              , chyba !-:)

laelia napisała:

> straszne! nMogę Cię jakoś dowartościować? :)))))))
              • laelia Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 13:06
                nawet dwa

o napiwku pomówimy później :)
          • laelia Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:21
            straszne! Mogę Cię jakoś dowartościować? :)))))))

• Gość: moje_szczere_kondolencje !!! Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:23
            dla Pantery też -:)

Gość portalu: Crimen napisał(a):

> A co faceci mają mowić?Wiesz że z poniżenia mężczyzny bierze się impotencja? :)
            > ))
            • crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:24
              Co dla Pantery????
              • Gość: no_z_powodu_tej_impo... Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:26
                itd. -:)
                • crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:29
                  Dalej nie dociera.Co może mieć wspólnego impotencja z Panterką???
                  • Gość: kawe_na_lawe_nie_wyloze, Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:33
                    reszta to rebus -:)
                    • crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:38
                      Tu nie ma co wykładać.
                      • Gość: tym_bardziej_!!!! Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 12:43
                        jesli nawet wykladac nie masz co !-:)
                        • crimen Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 12:49
                          I niech tak zostanie.
                          • Gość: amen_jeszcze_raz_kondolencje Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.07.02, 13:07
                            -:)
    • Gość: mario2 Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 12:52
      Bo jest leniwa, glupia, nieproduktywna i zazwyczaj zadaje takie pytania jak w
      temacie :o))
      • men_ Re: Mario ! 10.07.02, 12:58
        to sobie teraz narobiłes ..:))
        • Gość: mario2 Re: Mario ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 13:03
          To mowienie prawdy jest karalne? :o))
      • saqqara Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 13:13
        Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Bo jest leniwa, glupia, nieproduktywna i zazwyczaj zadaje takie pytania jak w
        > temacie :o))

aha, i pewnie dlatego umiescili ja miedzy gospodarka a komputerami a mezczyzna
        jest miedzy Dzieckiem a Niepelnosprawnymi ;)))
        • fuego Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 13:15
          Cześć Saq, Dziabągu;))

• saqqara Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 13:19
            ja jestem wredna suka, ale Ty dzisiaj bijesz rekordy:)) ja juz nie chce tam
            wracac i robic rozroby;)))
            • fuego Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 13:26
              nooooo, bo ty w ogóle jesteś święta...na ołtarze z Tobą;))
              Jak się zobaczymy nastepnym razem, to dasz sie dotknąć?;)))

• saqqara Fuego!!! 10.07.02, 13:29
                czep sie tramwaju!!! a na oltarzu ladnie bym wygladala, z tym kielichem w lapce;))

nie daje sie dotykac obcym:)))
                • fuego Re: Fuego!!! 10.07.02, 13:32
                  No,...tyle że cały czas pusty by był;)...i zaraz miejsce leżące na tym ołtarzu by
                  Ci musieli wygospodarować;))
                  • saqqara Re: Fuego!!! 10.07.02, 13:38
                    pusty czy nie, nikt by o tym nie wiedzial:) lezace i z poduszka:))
                    • fuego Re: Fuego!!! 10.07.02, 13:43
                      jeszcze ktoś pomysli, że Ty do chrztu i co wtedy?wypaliliby ci dziurę na czole od
                      świeconej wody...

Ja muszem lecieć...obiecuje Ci, że jak się zobaczymy to wystąpie w mojej nowej
                      różowej koszuli...i będziesz musiała plastycznej operacji się poddać, co zresztą
                      tylko na dobre Ci wyjdzie;))
                      • saqqara Re: Fuego!!! 10.07.02, 13:50
                        hehehe, nie mieliby co chrzcic, ucieklabym szybciej niz oni by mnie zobaczyli;))

nie moge sie doczekac tych rozowych doznan, dlatego zamowilam juz maske
                        hutnika;)))

• Gość: fuego Re: Fuego!!! IP: *.man.lodz.pl 10.07.02, 13:54
                          nic to nie pomoże...to jest róż w stylu lalki barbi;)
                          • saqqara Re: Fuego!!! 10.07.02, 13:55
                            uwazaj... uwazaj..... pawik sie zbiera:))))
                            • Gość: fuego Re: Fuego!!! IP: *.man.lodz.pl 10.07.02, 14:08
                              tylko skieruj się w odpowiednią stronę...anielską na przykład;))))
                              • saqqara Re: Fuego!!! 10.07.02, 14:16
                                hahaha, dla Ciebie to zrobie, bedzie stylowo:))
        • Gość: mario2 Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 13:18
          Tak miedzy dziecmi a niepelnosprawnymi.... umyslowo kobietami... :o)
          • saqqara Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 13:21
            hehehe, nie patrzysz tam gdzie trzeba, dalej jest polonia i PSYCHOLOGIA!!!:)))
            • Gość: mario2 Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 13:48
              Nie mowiac o forum "Warszawa" :o)
              • saqqara Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 14:26
                hahaha, nie da sie ukryc, tez jest:))
                • Gość: mario2 Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 14:28
                  wiez sie wstydz
                  • saqqara Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta 10.07.02, 14:36
                    wiesz ze tam to ja w jednym celu bywam, reszta to dla mnie swiat nieodkryty;))
    • Gość: złośnica Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 23:36
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      łoś
      • Gość: Apollo Re: Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego kobieta IP: 63.94.131.* 11.07.02, 04:27
        Ja mysle ze GORZALKE I KOBITKE wymyslil ten sam zlosliwy ;czesc chlopaki;
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka