Dodaj do ulubionych

Przyszła babcia misia zbila...

26.05.05, 18:04
;)
Obserwuj wątek
    • madziapoznan Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 18:15
      a ty co głowę po piasku chowasz?? ;p
      • grey56 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 18:17
        Właśnie.;-))
      • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 18:17
        bo babcia misia zbila ale mis okazal sie byc sprytniejszy bo niby co ona sobie
        mysli, bedzie misia bila!!:)))))
        • madziapoznan Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 18:18
          taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
          no teraz już wszystko jasne!!!!
          a babcia na to: a bo co??? ;p
          • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 18:20
            babcia juz nie mowi nic bo zgnila przeciez:PPP misio wygral:)
            • madziapoznan Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 18:22
              eeeeeeeeeeeee tam
              wygrał!!!
              wcale nie
              bo nikt o tym nie wiedział, ale babcia wiedźmą była i do tego kotem, więc
              zostało jej jeszcze 5 żyć ;p
              • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 18:23
                nieee to nie w tej bajce w tej bajce babcia owszem byla wiedzma ale z jednym
                zyciem i misio sie jej pozbyl i babcia pfff ulotnila sie zgniwszy uprzednio:P
                • madziapoznan Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 18:25
                  hehehehheheehheheheh
                  a ja ci mówię, że na miotle odleciała ;p
                • madziapoznan Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 18:25
                  sama widziałam ;p
                  • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 18:27
                    odleciala, ulotnila sie...whatever wazne ze misio winner:)
                    • madziapoznan Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 18:30
                      buahahhahahahahah
                      ja mam wrażenie, że ten misio, to ci łapę posmarował ;p
                      • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 18:49
                        choc w dzisiejszych czasach to rzadkosc jestem nieprzekupna:)
                        • marta401 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 19:26
                          to znaczy jestes "uczciwa inaczej"?
                          • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 19:32
                            skoro w Twoim rozumieniu tak to brzmi niech Ci bedzie
                            • marta401 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 19:34
                              Sama napisalas, ze wystajesz ponad przecietnosc. Dobrze Ci z tym?
                              • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 19:44
                                phehe zla interpretacja.
    • marta401 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 20:05
      Slowo "inny" oznacza zawsze "nieprzecietny". A czy tej innosci nadamy pozytywna
      konotacje, czy przeciwnie, zalezy juz od punktu widzenia.

Ja widze, ze poczatkowo tolerujesz bicie misia.
      Nie swiadczy to o Tobie dobrze. A z drugiej strony cieszysz sie z misiowego
      cwaniactwa. To tez nieladnie. A gdzie pryncypialnosc, cecha tak wazna dla osoby
      nieprzecietnej?
    • marta401 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 20:06
      • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 20:17
        a tak poza tym OK?? wyluzuj...
        • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 20:23
          I slowo inny nie jest wyrazem bliskoznacznym slowa lepszy czy slowa gorszy.
          Inny to po prostu inny i dokladnie to mialam na mysli owe slowo umieszczajac w
          mojej wczesniejszej wypowiedzi. Reszta zalezy tylko i wylacznie od Twojej
          interpretacji, blednaj zreszta jak juz wczesniej zaznaczylam:) Pozdrawiam,
          papa:)
          • marta401 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 20:27
            Bardzo przepraszam za moja bledna interpretacje i moje pod Twoim adresem
            insynuacje, ale ja bardzo sie boje bajek, gdzie babciom sie krzywda dzieje.

Czerwonego kapturka to z paszczy wilka uratowal mysliwy, ale babcia to juz
            byla dawno przetrawiona.
            • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 20:28
              Przeprosiny przyjete.
        • marta401 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 20:24
          Nie, absolutnie nie. Babci mi szkoda. Jak ja bede babcia, tobym nie chciala,
          aby jakis misio mnie tak wyrolowal.
          • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 20:25
            To nie bij misia wtedy bedzie OK
            • marta401 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 20:29
              Czasami nie ma kogo innego pod reka do bicia i co wtedy?

Zbir w ciemnym zaulku dopada przechodnia i zaczyna go lac.
              Na to ow zrozpaczony krzyczy:

- Rodaka bijesz?!!!

a zbir:

- a skad Ci ja, squrvielu, obcokrajowca o tej porze wezme?
              • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 20:30
                Wtesy kazdy normalny i zdrowy psychicznie powstrzymuje sie od bicia kogokolwiek
                tym bardziej misia
                • marta401 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 20:34
                  Dalej uwazam , ze mis nie jest w porzadku.
                  Rzucic sie na slabszego, to kazdy potrafi.

Ja uwazam, ze mis powinien sie grzeczenie dac pobic, a nastepnie zagrozic
                  babci, ze jak mu nie odda pol renty, to zrobi sobie obdukcje lekarska
                  i odda babcie do domu starcow za niepoczytalnosc.
                  • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 20:36
                    ale On puscil tylko baka a to sprawa babci ze zgnila...w sumie nic takiego nie
                    zrobil, mialo go rozerwac od srodka?? To ludzka rzecz i misiowa takze puscic
                    baka. A jakby grozil babci wyszedlby na szantazyste!
                    • marta401 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 20:39
                      no dobrze, ale z babcinej renty nici.
                      nie mogl jakos madrzej zadzialac?
                      kto mu teraz piwo kupi?
                      • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 21:22
                        misio nie pije piwa, je czekolade a i tak dostanie ubezpieczenie
                        • marta401 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 21:49
                          A to przepraszam najmocniej. Trafilam nie tylko na dobra znawczynie
                          bajkopisartswa, ale i osobe niezle zorirentowana w kwestiach ubezpieczen
                          na Zycie.

Tak na marginesie mam tylko dwa pytania, czy byla to jakas specjalna czekolada,
                          ktora misio jadal, czy taka bardziej wspomagajaca?
                          I czy sztuczna sczeka babci, ze zlotymi zebami tez znajdzie miejsce w otchlani
                          niepamieci, czy misio, na znak szczerego przywiazania do babci schowa
                          ja u siebie?
                          • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 21:50
                            Misio jadl zwkla czekolade mleczna, a babcia nie miala sztucznej szceki miala
                            swoje zeby poza kilkoma ubytkami ale swoje
                            • grey56 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 21:56
                              Strasznie zamotana ta bajeczka..;-))
                              do snu chyba się nie nada...;-))
                              • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 21:57
                                A co chcialbys na sen?? Jakies specjalne zyczenia prosze Pana??:)
                                • grey56 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 21:58
                                  Moze cos mniej skomplikowanego coby
                                  głowa się nie przegrzała....po
                                  całodziennym upale.;))))
                                  • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 21:59
                                    To jakas latwiejsza bajeczke Ci opoiwiedziec do podusi rozumiem??
                                    • grey56 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 22:01
                                      O....czytasz myśli;-))
                                      • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 22:03
                                        Hmm fachowo to telepatia sie zwie chyba:) Ale gdyz jestem za daleko niedaleko
                                        ale za daleko nie jestem w stanie opowiedzic milej latwej i przyjemniej
                                        bajeczki:)
                                        • grey56 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 22:05
                                          Znasz powiedznie....
                                          jak sie nie ma co się lubi.........itd;))
                                          A w sprawie nazwy..tak to się nazywa.;))
                                          • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 22:08
                                            to sie lubi co sie ma...ale ja nie lubie minimalizu wole jednak miec to co
                                            lubie - zdecydowanie:)
                                            • grey56 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 22:10
                                              chodziło mi wyłacznie o odległość.....a nie
                                              stan faktyczny.;))
                                              • effa4 Re: Przyszła babcia misia zbila... 26.05.05, 22:11
                                                mnie rowniez:>
                                              • madziapoznan WRÓCIŁAM!!!! 26.05.05, 22:11
                                                czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść :)
                                                • effa4 Re: WRÓCIŁAM!!!! 26.05.05, 22:12
                                                  maj low wrocila:*:)
                                                  • grey56 Re: WRÓCIŁAM!!!! 26.05.05, 22:15
                                                    moja tez.;-)))))
                                                  • effa4 Re: WRÓCIŁAM!!!! 26.05.05, 22:16
                                                    moja bardziej:)
                                                  • grey56 Re: WRÓCIŁAM!!!! 26.05.05, 22:18
                                                    Trudno to będzie ustalić....;))
                                                  • effa4 Re: WRÓCIŁAM!!!! 26.05.05, 22:19
                                                    wiem ze Ty od pol roku, ja wprawdzie krocej ale intensywniej:)
                                                  • grey56 Re: WRÓCIŁAM!!!! 26.05.05, 22:21
                                                    Faktycznie ,to moze nie wykluczac
                                                    Twojego prymatu;-))))
                                                  • madziapoznan Re: WRÓCIŁAM!!!! 26.05.05, 22:32
                                                    grey :))))))))))))))))))))))))) no chyba przestane być les i stanę się BI ;p
                                                  • madziapoznan Re: WRÓCIŁAM!!!! 26.05.05, 22:31
                                                    muaaaaaaaaaaaaaa kochanie :)
                                                  • madziapoznan ale mnie starczy dla was obojga :) 26.05.05, 22:33

• grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 26.05.05, 22:35
                                                    Skoro tak twierdzisz,
                                                    to chyba wiesz co mówisz;-)))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 08:13
                                                    Witam witam witam alez piekna pogoda a ja w pracy...:/
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 08:20
                                                    witam równiez...
                                                    a to pech.;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 08:33
                                                    A Pan juz wstal??? Jeju gdybym mogla przewracalabym sie na drugi bok teraz...
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 08:40
                                                    Nietety ja lubię wczesnie wstawać.....:-))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 08:44
                                                    Jakie plany na dzisiejszy cudowny dzien??
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 08:49
                                                    Zamierzam Ciebie adorować.;))))))))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 08:56
                                                    Ohoho no milo z Twojej strony ale przeciez kochasz madzie;)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 09:01
                                                    EEEEE....... tak ostro to nie jestes...;-))))))
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 09:09
                                                    miało być " nie jest....." .sorki za błąd,;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 09:23
                                                    Hmm wczoraj tak dzielnie walczyles o prymat myslalam ze to jednak milosc:))
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 09:25
                                                    Przceniasz mnie,to nie byla walka a zwyczajnie
                                                    przekomarzanie się.......nie zmierzam nigdzie wkraczac w butach..;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 09:32
                                                    phehe nic na sile czyli:)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 09:38
                                                    rozwiazania silowe wogole nie wchodzą w
                                                    grę.;))
                                                    To nie jest gra wojenna...to czas pokoju.;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 09:55
                                                    ja tam lubie sie od czasu do czasu poklocic:)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 10:11
                                                    a czy to cos Ci pomaga.;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 10:17
                                                    Oczywiscie ze tak przynajmniej cos sie dzieje i nie ejst nudno:)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 11:49
                                                    przyznam ,ze to trochę ekscektryczna
                                                    rozrywka,ale skoro przynosi efekty..
                                                    i spełnia sowją rolę....;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 11:58
                                                    Tak tak ale wszystko ze smakiem i z umiarem...:)
                                                  • abewu Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 12:08
                                                    grey56 napisał:

> i spełnia sowją rolę....;))

Ty sowy, to zostaw w spokoju.
                                                    my i tak czuwamy.
                                                    www.abw.gov.pl
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 12:10
                                                    hehehhehe :)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 13:17
                                                    dobrze trafiłem?.;))
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 13:19
                                                    Czuwaj sobie..moze upał Ci zaszkodzi.;))
                                                  • abewu Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 13:21
                                                    mnie to nie, mam air-condition.
                                                    ale o misia sie martw.
                                                    futerko mu sie moze cokolkwiek
                                                    w tym upale zmechocic.
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 13:22
                                                    misia prosze pozostawic pod moja opieka a na pewno nic zlego mu sie nie stanie:)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 13:26
                                                    A musiu powinien juz się usamodzielniac
                                                    ,to mu na dobre wyjdzie.;))
                                                  • abewu alfa, Tobie 27.05.05, 13:30
                                                    pod opieke to zaryzykowalbym pozostawic babcie, chociaz to tez ryzyko...

a Misia w zadnym wypadku - z pewnoscia sprowadzilabys go na zla droge.

Tak, ze szanowny kolega El Grey juz tylko rekultywacja moglby sie zajac.
                                                  • grey56 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 13:37
                                                    Nie tędy droga....abewu.;))
                                                  • effa4 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 13:41
                                                    misio jest w dobrych rekach zapewniam i bez obaw tyle czasu nie zszedl na zla
                                                    droge nie zejdzie i teraz:)
                                                  • abewu Re: alfa, Tobie 27.05.05, 13:43
                                                    no dobrze, co do misia, to juz Ci wierze, ale o El Greya to zaczynam sie troche
                                                    martwic, coby nam jego uroczy aromat z nadmiaru troski nie wyparowal.
                                                  • effa4 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 13:43
                                                    a ktoredy droga?? i dokad??:)
                                                  • grey56 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 14:03
                                                    przez Toruń..Aleksandrów Kuj...itd.:))
                                                  • effa4 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 14:11
                                                    dokladnieale to w przypadku pospiesznego osobowy zatrzymuje sie nieco czesciej:)
                                                  • grey56 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 14:14
                                                    Ale jak czas nagli to tylko
                                                    pospieszny wchodzi w rachubę...;))
                                                    Moze ewentualnie być jeszcze
                                                    Komfort Bus.;))
                                                  • effa4 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 14:18
                                                    lub tez polski express :)
                                                  • grey56 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 14:22
                                                    tez o tym myslałem ale nie mogłem
                                                    sobie nazwy przypomniec tego
                                                    przewoznika;))
                                                  • effa4 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 14:25
                                                    dobra dobra nie chwal sie zapomniales bys sie przyznal a nie...:PP
                                                  • grey56 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 14:26
                                                    ja jestem człowiek ugodowy,wręcz
                                                    układny......wiec nie widzę powodu
                                                    aby sie spierac;))
                                                  • grey56 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 14:25
                                                    zapomniałem o parostatku na Wisle.;))
                                                  • effa4 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 14:32
                                                    calkiem mile rozwiazanie:)
                                                  • grey56 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 14:33
                                                    a z czym.....z parostatkiem, czy
                                                    układnoscią.;))
                                                  • effa4 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 14:37
                                                    z parostatkiem bo ukladnosc jest mi calkiem obca
                                                  • grey56 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 14:39
                                                    masz prawo miec takie zdanie.......
                                                  • effa4 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 14:49
                                                    wiem z tym ze ja nie mam takiego zdania tylko tak jest w rzeczywistosci a to
                                                    roznica:)
                                                  • grey56 Re: alfa, Tobie 27.05.05, 14:53
                                                    uwazamy ten wątek rozmwy za zaknięty.;))
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 13:25
                                                    Ja misia nie mam...więc no problem;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 13:29
                                                    usamodzielnic owsze wszystko w swoim czasie:)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 13:38
                                                    lepiej struny nie przeciągać.;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 13:42
                                                    ale nie mozna tak odrazu rzucac na gleboka wode misio jest w trakcie
                                                    przygotowywan:)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 13:54
                                                    zgadza się....ale jest wariant samodzielnosci
                                                    dyskretnie kontrolowanej...wtedy zawsze mozna
                                                    podac ręke w odpowiednim momencie.;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 14:04
                                                    dziekuje za dobre rady:)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 14:05
                                                    O...potrafisz tez być miła....to nowe
                                                    odkrycie.;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 14:13
                                                    Nom widzisz cale zycie czlowiek sie uczy:)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 14:15
                                                    To fakt.nieraz trzeba zakładac maskę tez.
                                                    jak w teatrze.;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 14:18
                                                    nom trzeba ale nie preferuje chyba jednak:)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 14:24
                                                    to była tylko luźna uwaga.......
                                                    nie zaś stwierdzenie.;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 14:33
                                                    z Twojej strony luzna uwaga z mojej strony luzna refleksja:)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 14:34
                                                    co za zgodnosc opinii.......szok;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 14:49
                                                    jak w serialu:)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 14:55
                                                    M jak Święty czyli Goger Moore w akcji;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 14:59
                                                    :) niebawem zamilkne mam nadzieje ze przezyjesz to rozstanie:)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 15:02
                                                    z bólem serca......ale chyba przetrzymam
                                                    kryzys..;))
                                                    Miłego popoludnia.;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 17:25
                                                    wrocilam:)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 17:31
                                                    O....zguba sie znalazła......
                                                    upał nie przeszkadza?.;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 17:35
                                                    przeszkadza:(
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 17:37
                                                    ale w mieszkanku są warunki znośne....
                                                    ja mam okna potwierane.....zaciągnięte
                                                    żaluzje.....atmosfera nienajgorsza.;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 18:09
                                                    Ja podobnie ale mam okna na zachod wiec sloneczko dajeeeeee...
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 19:23
                                                    Tak to nie jest najszczęsliwsza lokalizajca..
                                                    ja jestem na lini Pn-Pd.;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 20:49
                                                    a ja chyba zaraz zasne...
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 21:24
                                                    Będzie potrzebna kołysanka?...;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 21:28
                                                    a zaspiewas??:)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 21:31
                                                    moze lepiej opowiedzieć.;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 21:33
                                                    rozumiem ze nie jestes najlepszym wokalista:) nom to mozesz opowiedziec:)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 21:48
                                                    "Cichuteńko na paluszkach
                                                    Sny przychodzą na poduszkę
                                                    I szeptają nam do uszka
                                                    Swoje dziwne opowieści
                                                    O tym jak kot chodzil w butach...
                                                    Księzyc ziewa juz nie słucha
                                                    O dziewczynce z zapalkami
                                                    I bardzo dobrej pani...
                                                    O radościach i o smutkach
                                                    Opowiedzą Ci cieplutko
                                                    Tylko zaśnij......"...;-)))
                                                    (za.J.K)
                                                    ---------
                                                    Ta jest piękna,powinna Ci się podobac.;))
                                                  • effa4 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 21:51
                                                    dziekujem:)
                                                  • grey56 Re: ale mnie starczy dla was obojga :) 27.05.05, 21:51
                                                    proszem;))
                              • marta401 widziales, aby? 26.05.05, 21:59
                                podzial majatku po babci, ktora byla zszedla,
                                do tego w tragicznych okolicznosciach,
                                dobrze wplywal na sen?
                                • grey56 Re: widziales, aby? 26.05.05, 22:00
                                  własnie,to robota dla prawników i to
                                  raczej w ciągu dnia.;))))))
                                • effa4 Re: widziales, aby? 26.05.05, 22:02
                                  jaki podzial?? przeciez w bajce sa dwie postacie wiec chyba wszystko jasne kto
                                  odziedziczy majatek jesli mozna nazwac tak skromna wlasnosc babci. Poza tym
                                  misio nie jest zachlanny i z tego co wiem nic nie wezmie!
                                  • marta401 Re: widziales, aby? 26.05.05, 22:08
                                    misio, to ja wiem, ze zadowoli sie, jak mu sie kupi zapas czekolady.

gorzej z bajkopisarka, bo ta bedzie sie musiala podzielic spadkiem
                                    po babci z notariuszami i adwokatami.
                                    jej los wiec szczerze mnie martwi.
                                    • effa4 Re: widziales, aby? 26.05.05, 22:10
                                      Bajkopisarka ma inne dosc wysokie zrodlo dochodu wiec spadek po babci srednio
                                      ja interesuje:)
                                      • marta401 Re: widziales, aby? 26.05.05, 22:20
                                        aah, to ja juz rozumiem, ze chodzilo tu jedynie o pomoc pokrzywdzonemu
                                        przez los misiowi, w ramach akcji non-profit.
                                        znikam i cofam wszelkie niecne przypuszczenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka