bellaa 01.06.05, 06:30 Prosze napiszcie jak złamac hasło na GG niewierngo kochanka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaya_ja Re: haslo naGG 01.06.05, 12:01 nie no troszkę prywatności im dajcie i swobody nadmierna kontrola nic nie da a gdzie zaufanie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
grey56 Re: haslo naGG 01.06.05, 15:48 dokładnie to jest - "wierzyć to sprawdzić",.. ale w sumie o to samo chodzi.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hansii zlamanie hasla - to przestepstwo. 01.06.05, 17:28 a zdrada jest prawnie dozwolona i przestepstwem nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mruki Re: haslo naGG 01.06.05, 18:05 kombinuj; ja do czasy kiedy ufalam nic nie sprawdzalam, ale jak mnie zawiodl to sama sie wszystkiego dowiedzialam i wlamalam si ena poczte i na gg, kombinuj jak go znas to i na haslo wpadniesz, a wtedy i on wpadnie, a najlepiej nie zawracaj se glowy i kopnij go w d...bo tak bedziesz tylko cierpiec plakac i rozpamietywac to co przeczytalas a czego nie powinnas byla robic, badz lepsza mowie z wlasnego doswiadczenia pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mruki Re: haslo naGG 01.06.05, 19:02 zazdrosna kobieta jest nieobliczalna;-) ja dowiedziala sie wszystkiego sama az za duzo;-) ale prawda nic nmi nie dala, pozniej i tak sie rozstalismy juz z innego powodu, ale zaufanie nie odbudowalo sie nigdy... kobiety lubia zaskakiwac;-) Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia Re: haslo naGG 01.06.05, 19:13 mruki napisała: >> ale prawda nic nmi nie dala < Sama to mowisz. Jednym slowem, kochac a nie sledzic, a co ma byc, to i tak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mruki Re: haslo naGG 01.06.05, 19:19 prawda ale jak zniknelo zaufanie ot i milosc sie skonczyla, a moze nigdy nia nie byla, ale kontrolowac trzeba tylko z glowa i wtedy gdy tak podpowiada nam sercepo co ktos mial mnie oszukiwac jeszcze przez 2 lata a tak troche sie skrocilo dzieki....najlepszym motorkiem kontrolnym kobiety sa przeczucia , ja sie na swoich nigdy nie zawiodlam Odpowiedz Link Zgłoś
mruki Re: haslo naGG 01.06.05, 20:07 a co w niej mętnego oprocz braku szczegółów?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: haslo naGG 01.06.05, 21:01 grey56 napisał: > wzajemmnie.pa'-)) > _tez chce wiedziec ,jak zlamac takie haslo ..czekam na @ Odpowiedz Link Zgłoś
krtysia Re: haslo naGG 01.06.05, 21:40 grey56 napisał: > A juz zapomniałem;)) > szkoda ,,ja to mam pecha;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mruki Re: haslo naGG 01.06.05, 21:05 wiesz co faza;-) ide z psem na spacer, dobrze ze mam chociaz psa;-)chociaz wierny , z czyttej ciekawosci wyslij i mi na maila jestem ciekawa jak to dziala;-), musze sie pochwalic ze na pierwsza skrzynke bylego wlamalam sie bez problemu za pierwszym razem,i ni ebylo to moje imie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
robert8888 Re: haslo naGG 01.06.05, 20:25 najlepiej obejrzec Skarb narodów - tam jest pokazane jak to zrobic - odszyfrowac hasło dostepu. Odpowiedz Link Zgłoś
menx Re: haslo naGG 01.06.05, 21:08 z całym szacunkiem ale niewierny kochanek to jak masło maślane... zawsze myślałem że niewierny to może być mąż albo niewierna żona ale może się mylę.... A co do kochanka to chyba niczego nie obiecywał? Więc może nie jest niewierny tylko zmienił target Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mruki Re: haslo naGG 01.06.05, 21:18 tak faceci maja targety;-) ot i cala filozofia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel8883 Re: haslo naGG 02.06.05, 15:41 Jak ktoś chce złamać hasło na gg ,albo (co lepsze) założyć podsłuch , to prosze o namiary na meila do mnie .Napiszę instrukcję. Ludzie nawet sprawy sobie nie zdają , jak łatwo ich inwigilować :-) I nie koniecznie trzeba znać się na komputerach. Nie ponoszę odpowiedzialności za ewentualne rozpady związków :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lorddrajwa Re: haslo naGG 02.06.05, 18:20 > Nie ponoszę odpowiedzialności za ewentualne rozpady związków :-)))) a poniesiesz odpowiedzialność karną? :> Odpowiedz Link Zgłoś
mruki Re: haslo naGG 02.06.05, 18:25 co ma poniesc on tu robi tylko za nauczyciela, pradwa jak sie poastarasz mozna czlowieka tak sprawdzic ze nawet mi sie to w glowie nie miescilo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel8883 Re: haslo naGG 02.06.05, 23:51 Pomału , ja tylko mogę dać wskazówki. Jeżeli mąż "spreparóje" komputer domowy z , którego także korzysta żona , nie ma mowy o przestępstwie. Może Cię tydzień nie być w domu , a jak wracasz , widzisz każde słowo napisane do kogoś i na odwrót. Są to takie proste operacja że aż wstyd pisać. Jeżeli masz w delegacji laptopa ,to możesz być na bieżąco :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lorddrajwa Re: haslo naGG 03.06.05, 18:54 Luuuuz. Mi nie pasowało tylko słowo: infiltracja. :> Nie było jasno napisane, czy zamierzasz robić to na komputerze, czy łapać z sieci i w jaki sposób wykorzystać. :> Mi się zdarzyło, że musiałem złamać własne hasło. :P Odpowiedz Link Zgłoś
bellaa Re: haslo naGG 03.06.05, 06:38 DZIEKUJE SPRWADZIŁAM GG i spoko.........uff milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
hanyska1986 Re: haslo naGG 03.06.05, 17:27 Byłabym wdzięczna gdybyć ktoś był tak dobry i poinstruował mnie jak złamać hasło na gg ;) To dla mnie ważne Dziekuję z góry i pozdrawiam! =) Odpowiedz Link Zgłoś
mruki Re: haslo naGG 03.06.05, 17:40 kobiety mają świetny łamacz kodów...INTUICJĘ, ja musiałam sobie jednak wszystko udowodnić biało na czarnym, a w chwili jak pojawiły się wątpliwości powinien dostać kopa na księżyc, mniej zmarnowanego czasu, uczcie się na cudzych błędach bo szkoda swojego tyłka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ew-ol Re: haslo naGG 03.06.05, 18:05 no własnie intuicja mi podpowiada ,że coś "kręci ",dlatego muszę mieć jasny dowód .Jesli się potwierdzą moje spostrzeżenia .......czeka go Księżyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
mruki Re: haslo naGG 03.06.05, 18:10 to powodzenia życze;-) ja tak teraz radze bo mądrzejsza jestem,ale wiem, że ja bym nie odpuściłabym dopóki całej prawdy bym nie poznała i tak się stało , a później cała kawa na ławe i Księżyc;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ew-ol Re: haslo naGG 03.06.05, 18:25 mruki ........jestem taka sama ,nie odpuszczę dopóki nie sprawdzę do końca! Pozdrawiam Cię miło życząc ładnego wieczoru .:) Odpowiedz Link Zgłoś
mruki Re: haslo naGG 03.06.05, 18:35 Miłego i spokojnego wieczorka, jak chcesz znać prawdę to się dowiesz, jak z faceta nie wyciśniesz to wydusisz, tylko coś musisz mieć; LEPSZA JEST NAJGORSZA PRAWDA, NIŻ NAJLEPSZE KŁAMSTWO, moja święta prawda, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kuba3211 Re: haslo naGG 17.06.05, 11:17 a jak z archiwum wydobyć skasowane rozmowy? Odpowiedz Link Zgłoś
tagilleri Re: haslo naGG 17.06.05, 18:48 WIEM WIEM ..JA TEZ PLOSIEEEEE....na maila sisa@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sun_flower7 Re: haslo naGG 17.06.05, 19:55 Ja jak zaczęłam mieć podejrzenia,że jestem zdradzna to desperacja doprowadziła do tego,że nie tylko hasło do gg złamałam:)...w ogóle to sama teraz nie wiem jak to wszystko"wytropiłam",jak wpadłam na te wszystkie pomysły.Działałam jak w amoku...teraz mi troche głupio,ale z drugiej strony się cieszę,bo dowiedziłam się to,czego on by mi nigdy nie miał odwagi powiedzieć,a dzięki czemu wiedziałam już na czym stoję.A koleżanki się śmieją,że powinnam założyć agencje detektywistyczną i tropić niewiernych facetów...;) Odpowiedz Link Zgłoś
paola23 Re: haslo naGG 20.06.05, 13:09 sun_flower7 Opisz swoje sposoby. Jestem niezmiernie ciekawa. Tak prewencyjnie. Ja niestety należe do tych co nie maja kreartywnosci w sprawdzaniu facetów i jestem kompletnie rozłożona gdy coś by prubowali robić (o ile już nie robili) ;P :D Odpowiedz Link Zgłoś