fiodorop 03.06.05, 20:02 bo nikogo tu niet,nawet nasi siatkarze jakby momentami sponiewierani ale o dziwo zagumny zasadził asa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaginger Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 20:04 Federer z Nadalem gra o finał na Roland Garros:) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 20:06 i jak sytuejszyn bo mi hasbend nie przełączy Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 20:11 Trzeci set już i po równo:) Nadal-Federer:6-3,4-2,3-2 i teraz będzie serwował Federer ----------- Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 20:13 ...źle w 2 secie 4-6... Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 20:15 ale ile dla kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 20:17 sorry niedoczytałam już wsjo wiem Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 20:22 a ja na temat meczu prowadzę dyskusję z koleżanką- czy Nadal ma majtki pod spodenkami? Bo wygląda jakby nie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 20:24 wg mnie ma ... stringi ... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 20:28 tą opcję też już omówiłyśmy :) W każdym razie bez wątpienia Nadal ma większy kuper niż Moya. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 20:29 ostatnio na axn zaczął sie nowy serial pt.gracze i zawodnicy mieli majteczki wlaśnie w stylu bez majtek tzn na pośladkach były tylko paski pod nimi i srodkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 20:49 trzy osoby wpatrują się w ekran - stwierdzamy _że_Hiszpan_majtki_posiada_ ps. dziwna sprawa - wydawało się, że będziemy oglądać mecz a nie wpatrywać się w pośladki zawodnika :P Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 20:59 "sierkierka forhendowa z pełnego wykroku" jak się Wam ten komentarz podoba ?? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 21:09 też zauważyłam koniec końców, że Nadal majtki na tyłku posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: a ... szkoda ... 03.06.05, 21:18 i jak tu nie rzec,że świat wokół dupy się obraca:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: a ... szkoda ... 03.06.05, 21:33 a ja właśnie odkryłam, że zakochałam się w Rogerze i wygrana Nadala nawet w majtkach czy też bez wcale mnie nie cieszy :( Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: a ... szkoda ... 03.06.05, 21:34 no to mamy 3:2 z grecją nawet ignaczak zdobył punkty z ataku Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 21:45 a ja jako fanatyk oglądałem i pol-gre w siatkę i Nadala z Fedem w morde ale mnie palce bolą od skakania pilotem:) a jak się oglądało Rolanda z komentarzem z piłki noznej:))? Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 21:48 śmiesznie...wyłączyłam na kilka minut głos;) ------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 21:54 jaginger napisała: > śmiesznie...wyłączyłam na kilka minut głos;) a ja sobie słuchałem, co ciekawe nie był to komentarz do meczu który leciał równolegle na Europsorcie2 tylko coś z archiwum im sie wymskneło ale dośc o tym - typujemy finał męskiego Rolanda! ja ryzykownie na Puertę stawiam-gra świetnie, na luzie, z polotem jak nie będzie miał przestojów to powiniem powalczyć z Nadalem, który po pokonaniu Feda pewnie już czuje się zwyciezcą całego turnieju Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 21:50 Najpierw zapomniałam, że jest mecz Polski z Grecją, potem zapomniałam, że jest cokolwiek poza tym meczem... Siatka jest niesmowita :) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 21:52 niesamowici są nasi siatkarze -nigdy nie wiesz co cię czeka- Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 21:58 Tyż racja :) Ja nie mówię, że nic się nie może zmienić w kwestii wyniku, od kiedy Mostostal (dla niezorientowanych - jeden z zespołów pierwszoligowych w siatkówce) wyratował się ze stanu 17:24 w jednym z meczów Ligi Mistrzów... Co prawda, zbyt często takie coś się nie zdarza, ale zawsze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 21:56 tu też wrzucam głaz wielki do ogródka tvp bo w morde nie zaczyna się meczu przy stanie po 2 w 1 secie już to czesanie szmalu z reklam rzuciło im się na mózg i traktują widzów jak śmondaków którym mozna pokazać mecz dowolnie okrojony Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 21:59 Żartujesz? Naprawdę tak zrobili?? Kretyni... Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 22:03 o siatkówce nic nie wiedziałam... Puerta-Nadal ale finał Stawiam na Nadala... taka świeżynka;) Vilander w wyiadzie opowiadał o finale z tamtego roku.Wygrał Gaudio-tak swoją drogą co to był za mecz:)Gaudio cały czas się uśmiechał.Podczas meczu,po wygranej i jeszcze przez kilka dni-Vilander spotkał się z Gaudio 2 dni po meczu a ten cały czas był uśmiechnięty:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 22:06 to teraz mu pewnie uśmiech zeszedł z twarzy jak przerżnął wygrany mecz z Ferrerem:) a finał ciekawy bo dwóch mankutów, będą się ostrzeliwać forhendami jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 22:10 Ciekawie niedzielne popołudnie się zapowiada:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 22:14 jaginger napisała: > Ciekawie niedzielne popołudnie się zapowiada:) si si naturalmente:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fiodorop Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 22:10 o kurde vilander ktoś jeszcze pamięta takie mecze,śmieszne(jak na dzisiejsze czasy) stroje,rakiety i chyba zupełnie inny klimat Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 22:17 fiodorop napisała: > o kurde vilander ktoś jeszcze pamięta takie mecze,śmieszne(jak na dzisiejsze > czasy) stroje,rakiety i chyba zupełnie inny klimat ja pamietam Wilandera,Lendla,Edberga itp nawet były jakies relacje w telewizji ale co najwyżej od półfinału, dopiero później się machina rozkręciła, pojawił się Eurosport, satelitarna ititd Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: mniemam że wszyscy już sponiewierani 03.06.05, 22:20 Pamiętam jak szalał właśnie na Roland Garros-brzuch na wierzchu a koszulka i spodenki całe pomarańczowe od nawierzchni;) -------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa a ja pamiętam ... 03.06.05, 22:24 jak na korcie występowali panowie w szortach, panie w plisowanych spódniczkach i _wszystko_było_białe_ a nie gacie a'la deskorolkarz i feeria barw (strojów) eh, starość nie radość ... (a i młodość nie uciecha) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: a ja pamiętam ... 03.06.05, 22:26 aankaa napisała: > jak na korcie występowali panowie w szortach, panie w plisowanych spódniczkach > i _wszystko_było_białe_ > > a nie gacie a'la deskorolkarz i feeria barw (strojów) > anka, to powinnas wimbledon oglądnąć, tam do dzisiaj jest wymóg białego ubioru i do tego trza robic regulaminowy ukłon w strone loży królewskiej > > > > > > > > > > > > > eh, starość nie radość ... (a i młodość nie uciecha) > > Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: a ja pamiętam ... 03.06.05, 22:30 O właśnie Edberg...nie mogła sobie przypomieć:) Edberg był zawsze taki porządny, zawsze koszulka w spodenkach;) A Lendl to taki nerwus był, jak coś go rozproszyło-kichnięcie lub coś w tym stylu,to wypadał z rytmu i psuł cały mecz:) --------------- Odpowiedz Link Zgłoś