baszi 13.06.05, 10:10 a może macie sposoby na to, żeby się zmobilizować, wziąć porządnie za fraki i skończyć co się zaczęło ? lub zacząć o czym się pomyślało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Mobilizacja 13.06.05, 12:11 ha !....dobre pytanie, nieposiadam takiej recepty:( ale jestem swiadoma,ze samo dystyplona powinna byc u mnie lepsza;) niektore pomysly dojrzewa za dlugo , az nareszcie cud sie stanie i biore sie za realizacje. Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: Mobilizacja 13.06.05, 13:07 zawód kat mobilizator, może to by pomogło :d Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Mobilizacja 13.06.05, 15:16 ech...az tak drastycznie to nie myslmy;) zdziebko wiecej zdystyplinowania i samo zacznie sie robic i konczyc;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: Mobilizacja 22.06.05, 08:48 chyba zrobię też generalne porządki w domku, od czegoś trzeba zacząć, może małe przemeblowanko...pomysł kiełkuje w mojoj makówce juz parę dni więc całkiem dobrze mi idzie:d Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Mobilizacja 22.06.05, 08:56 przemeblowanie jakos mnie nie pociaga, ale porzadki w garderobie i w szafach az sie prosza o to, pozbyc sie ciuszkow ,ktore sa niepotrzebne, poukaladac nieco inaczej ,katy od razu zrobia sie jasniejsze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: Mobilizacja 22.06.05, 09:29 ja za duzo sprzetów to jeszcze nie mam a mebli to wogóle deficyt więc tak mnie to nie przeraża :) Odpowiedz Link Zgłoś