Dodaj do ulubionych

palce mnie bolą...

23.07.02, 10:02
od tych gwoździ. co zrobic?
Obserwuj wątek
    • Gość: dzieciak Re: palce mnie bolą... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:15
      utnij je sobie madralo

dzieciak dobra rada
      • fuego Re: palce mnie bolą... 23.07.02, 10:17
        a czym będę Cie drapać za uchem?;)
      • saqqara Re: palce mnie bolą... 23.07.02, 10:17
        utnij palce Dzieciakowi, jego tez beda bolaly, poczujesz sie lepiej:)
        saqqara zawsze zyczliwa
        • fuego Re: palce mnie bolą... 23.07.02, 10:18
          e, dzieciakowi to sie palce jeszcze przydac mogą;))))
          • saqqara Re: palce mnie bolą... 23.07.02, 10:20
            a do czego mu palce u nog?;))
            • fuego Re: palce mnie bolą... 23.07.02, 10:22
              no a jak zasypiac będzie?Przeciez zawsze palce u nóg ssie;)
          • Gość: dzieciak Re: palce mnie bolą... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:20
            poradze sobie bez palcow. zebra tylko wytne:)
            • ronja Możesz mu wybić zęby...:) 23.07.02, 10:24
              Można wstawić, a ileż satysfakcji...

Ja tylko tak koleżance sposób na rozładowanie podsuwam...
              • Gość: dzieciak Re: Możesz mu wybić zęby...:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:25
                oho! kolejna osoba do wpisania na czarna liste. pierwsze miejsca zajmuje dwie
                pokraki: Saqqarus i Fuego:)
                • ronja Re: Możesz mu wybić zęby...:) 23.07.02, 10:28
                  Ale mówię Ci - zęby naprawdę można wstawić - a ilez potem opowiadań i rwania na
                  te opowieści kobiet: Że Ci dziki ogier wybił te zęby stając przed Tobą
                  straszliwego dęba:)))))
                  • Gość: dzieciak Re: Możesz mu wybić zęby...:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:29
                    ale ja juz zabkow nie mam. w zle towarzystwo wpadlem. dwoch meneli z forum-ze
                    nazwisk nie wypowiem na glos:)
                    • saqqara Re: Możesz mu wybić zęby...:) 23.07.02, 10:30
                      Ronja
                      ogier czy kon?? uscislij prosze;))

Dzieciak
                      ja Cie przed upadkiem ratuje a Ty sie tak odplacasz?;)
                      • Gość: dzieciak Re: Możesz mu wybić zęby...:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:32
                        hoho! Saqqarus az z krzesla spadlem tak sie usmialem. kocham Cie:)
                        • saqqara Kochasz mnie??? 23.07.02, 10:41
                          o Boszszszeeee, nastepny.....:)))
                          • fuego Re: Kochasz mnie??? 23.07.02, 10:42
                            ale za tego dziekuję...zapisz komus innemu;)
                            • Gość: dzieciak FAK JU! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:44
                              obydwie:)
                              • saqqara łi low ju tuuuuuu:))) 23.07.02, 10:45
                                hehehe:)
                              • fuego spadaj na bambus! 23.07.02, 10:46
                                gnojku parszywy;)
                                • Gość: dzieciak goncie sie Patalachy IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:47
                                  no text too:)
                                  • fuego fak of, popaprańcu;) 23.07.02, 10:49
                                    neither, idioto;)
                                    • Gość: dzieciak Re: fak of, popaprańcu;) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:54
                                      get the fuck out scum skoro juz przy czulosciach jestesmy:)
                                      • fuego pis of 23.07.02, 10:55
                                        U fuckin` s-hole;)
                                        • Gość: dzieciak hey fake! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:58
                                          stop bitchin' or You might get hurt:)
                                          • fuego skru ju 23.07.02, 11:03
                                            maj low;)
                                            • Gość: dzieciak not - fuckin' fuck!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 11:05
                                              i'll shove up Your ass honey:)
                                              • saqqara Ja tez Was kocham 23.07.02, 11:07
                                                a teraz sie uspokojcie, oboje!;)
                                                • Gość: dzieciak Re: Ja tez Was kocham IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 11:09
                                                  moglabys nam we flircie nie przeszkadzac?:)
                                                  • fuego get lost U stupid cow;) 23.07.02, 11:14
                                                    to do saq było;))
                                                  • saqqara dobrze dobrze, paniala 23.07.02, 11:15
                                                    piesccie sie dalej, mam tylko nadzieje ze dzieci z tego nie bedzie;))
                                                  • fuego czep się;) 23.07.02, 11:17
                                                    ja bym go nawet patykiem;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: czep się;) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 11:19
                                                    Fuego smoka szuka a nie chlopaka. takiego smoka co dziewice pozera:)
                                                  • fuego ot co!;) 23.07.02, 11:28
                                                    dobrze gada;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: ot co!;) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 11:29
                                                    jak zawsze. ale gdzies Nianie przepedzilas niewdzieczniku:)
                                                  • fuego Re: ot co!;) 23.07.02, 11:34
                                                    Sama uciekła...spłoszyła sie;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: ot co!;) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 11:35
                                                    a ja mysle e sie znow nie umylas
                                                  • fuego Re: ot co!;) 23.07.02, 11:37
                                                    nudny jesteś...zieeeeeeeeeeeeewam
                                              • fuego U fat dick;) 23.07.02, 11:08
                                                kiss my s
                                                • Gość: dzieciak awful pussy:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 11:11
                                                  no text here:)
                                                  • fuego U greasy tosser 23.07.02, 11:15
                                                    zatkało Cię?Nic do powiedzenia nie masz?;)
                                                  • Gość: dzieciak You dirty slut IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 11:17
                                                    ha! i co zdziwiona?:)
                                                  • fuego U butt- head 23.07.02, 11:24
                                                    tak tak...słowa wydusic nie mogę;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: U butt- head IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 11:26
                                                    koniec pozerku! nie chce mi sie juz wyzywac-slowkow mi brakuje:)
                                                    i love You:)
                                                  • fuego O nie! 23.07.02, 11:29
                                                    No to mnie zabiłes!;)
                                                  • Gość: dzieciak O TAK!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 11:30
                                                    nic nie mow. wiem ze mnie tez kochasz:)
                                                  • fuego Re: O TAK!!! 23.07.02, 11:36
                                                    żyj w błogiej nieświadomości;)
                      • fuego Re: Możesz mu wybić zęby...:) 23.07.02, 10:32
                        niewdzięcznik podły!
                        Dzieki nam się od dna odbiłeś, Ty łajzo Ty!;)
                        • Gość: dzieciak Re: Możesz mu wybić zęby...:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:33
                          to nie bylo dno bo Ty od spodu pukalas:)
                          • fuego Re: Możesz mu wybić zęby...:) 23.07.02, 10:34
                            i nawet moje texty musisz kopiować...wstydziłbyś się!
                            • Gość: dzieciak Re: Możesz mu wybić zęby...:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:35
                              o dzisas:)
                              ale mi wstyd
                              • fuego Re: Możesz mu wybić zęby...:) 23.07.02, 10:40
                                i dobrze...copyboy;))
                                • Gość: dzieciak Re: Możesz mu wybić zęby...:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:41
                                  kseroboy kretynku!:)
                                  • fuego Re: Możesz mu wybić zęby...:) 23.07.02, 10:43
                                    Ja przynajmniej mam inwencje twórczą;)
                                    • Gość: dzieciak Re: Możesz mu wybić zęby...:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:52
                                      nie tworcza a wtorna chyba. ktos wymysli Ty wtornie przetwarzasz:)
                                      Fuck You Fuckin' Fuck:)
                                      • fuego Re: Możesz mu wybić zęby...:) 23.07.02, 10:54
                                        tylko nie fuckin`...tylko nie fuckin`!!;))))
                                        • Gość: dzieciak nie znalazlas smoka jeszcze?:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:56
                                          przepraszam - zapomnialem:)
                                          • fuego Re: nie znalazlas smoka jeszcze?:) 23.07.02, 10:58
                                            Nie znalazł się smiałek...a Ty slepą znalazłeś?..slepa, bez czucia, bez
                                            smaku...;)
                                            • Gość: dzieciak Re: nie znalazlas smoka jeszcze?:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 11:00
                                              z Toba nie jestem kochanie:)
                                              • fuego Re: nie znalazlas smoka jeszcze?:) 23.07.02, 11:06
                                                no nie jesteś...ale co to ma do rzeczy?;)
                                                • Gość: dzieciak Re: nie znalazlas smoka jeszcze?:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 11:08
                                                  not to bright ale nie szkodzi:)
                                                  • fuego Re: nie znalazlas smoka jeszcze?:) 23.07.02, 11:12
                                                    co znowu?Pisac nie umiesz, to potem na mnie nie zwlaj;)
                                • saqqara odwal sie od mojego dzisas!!! 23.07.02, 10:41
                                  ale juz!:)
                                  • Gość: dzieciak Re: odwal sie od mojego dzisas!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:42
                                    i co? moze jeszcze gwiazdke z nieba bys chciala?
                                    o dzisas:)
                                    • saqqara Re: odwal sie od mojego dzisas!!! 23.07.02, 10:44
                                      poprosze:))))
                                    • fuego qźwa! 23.07.02, 10:45
                                      Uspokoicie się, czy nie?;)
                                      A może przylać?
                                      • saqqara ale historia!!! 23.07.02, 10:45
                                        n/txt:)
                                        • fuego sorry Winetu! 23.07.02, 10:47
                                          no data;)
                                      • Gość: dzieciak Re: qźwa! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 10:46
                                        Fuego - nie baw sie w Staruszke bo zmarszczek dostaniesz:)
                      • ronja Re: Możesz mu wybić zęby...:) 23.07.02, 10:49
                        Ho ho, jakie Ty jednak masz o nim mniemanie:)
                        • ronja Re: Możesz mu wybić zęby...:) 23.07.02, 10:50
                          To na pyt. Saqqary:)
                          • saqqara Re: Możesz mu wybić zęby...:) 23.07.02, 10:55
                            mniemanie a rzeczywistosc to dwie rozne sprawy:)
    • saqqara jestem, jestem 23.07.02, 11:47
      ja sie nie obrazam, przeciez wiesz:)
      • fuego Re: jestem, jestem 23.07.02, 11:49
        ja wiem...tak tylko udajesz, żeby Cie przepraszać;)
        • saqqara Re: jestem, jestem 23.07.02, 11:52
          jak Ty mnie dobrze znasz, zaczyna mnie to przerazac;)
          • fuego Re: jestem, jestem 23.07.02, 11:54
            bo Ty prosta dziewczyna jesteś;)
            • saqqara Re: jestem, jestem 23.07.02, 11:58
              to ciekawe dlaczego niektore kozy wskakuja na mnie jak na krzywa brzozke czy
              wierzbe, juz nie wspomne:))

Misiu
              musze na chwile spadac, sorka.
              • fuego Re: jestem, jestem 23.07.02, 12:07
                Ni ma się czym chwalić...po skoliozie jestes?;))

Od rana nie widziałam Twojego Misia, więc nie pisz tu do niego...sesemesa mmu
                wyslij;)))))
                • saqqara Re: jestem, jestem 23.07.02, 12:26
                  jaka skolioza??!!! tramwaj mnie zaczepil;)))

nie wiem o ktorego Misia Ci chodzi, ale jesli to tego co mysle to wiedz, ze to
                  nie jest moj Mis;)
                  • fuego Re: jestem, jestem 23.07.02, 12:35
                    zawsze sie znajdzie wymówka;))

ty juz dobrze wiesz, o kogo mi chodzi;)))
                    Nie, nie wnikam dalej, bo mi znowu głowe zmyjesz;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka