mnietka.kokietka 15.06.05, 18:10 no i znowu nie moge iść na parade normalna nie jestem i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paprotka-gd Re: kurde... 15.06.05, 18:16 jakie parade ? mnietka na jakie parade cie nosi ? ja na razie paraduje po chacie , nieoflagowana jeszcze , za to w szpilach bo na wylocie jezdem Odpowiedz Link Zgłoś
blubelle Re: kurde... 15.06.05, 18:25 Z tą paradą normalności, to normalnie nie mogę...Bareja by lepiej nie wymyślił, ale ja sobie pomyślę, w jakim ja kraju mieszkam to śmiech grzęźnie w gardle...ciemnogród to mało powiedziane... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: kurde... 15.06.05, 18:40 nie pozostaje nic ajk tylko pozostac w domu i włączyć tv a może ktoś znowu będzie miał jakiś selebrejszen? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: kurde... 16.06.05, 08:57 Hyhyhy, normalni tak wygladaja? Jak na tym zdjeciu? Paradne :-)) serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,2766570.html Tylko te gesty raczka jescze nie takie. Widac pokolenie co "Stawki" juz nie ogladalo. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms Re: kurde... 16.06.05, 09:11 Mówicie Bareja? dla mnie Mrożek... a ten un ze zdjęcia...on mi koguś przypomina z telewizora... ... No i ja oczywiście też w domu..BA! ze względu na tytuł SUPERDEBILA to chyba w piwniczce mnie zamkną.... zaraz ..ale ja nie mam piwniczki? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: kurde... 16.06.05, 12:18 jak tak wygladaja normalni to ja wole byc nienormalna... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: kurde... 16.06.05, 12:26 wczoraj u olejnik był taki 'normalny', wyglądał jak syn żigolo i stana tymińskiego. może kojarzycie, kto to był? z wrocławia chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms Re: kurde... 16.06.05, 14:06 a ja bym z chęcią poszedł i legł.... na środku nowego światka... a niech mnie policja ponosi... a co ...? ale że kaczor się zgodził? no no coraz bardziej postępowy się robi.... ciekaw jestem HASEŁ na transparentach... bożżżżżżżżżżżż jaki obciach!!! no ale jak to mówią.. JAKI PAN-TAKI KRAM Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: kurde... 16.06.05, 14:12 Kaczka specjalnie sie zgodzil i zgodnie z tym co plotl w zeszlym tygodniu to chyba lamie prawo....czy jakos tak... Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka ale młodzieżżżżżżż:) 17.06.05, 16:11 wiadomosci.o2.pl/?s=261&t=87741 zerknijcie na fote. aż upadłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 17.06.05, 16:28 bosze widzisz i nie grzmisz my,śmiemy o sobie mówić chrześcijanie a przykazania miłości nie znamy Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 17.06.05, 16:32 taaaa, ta młodzież na pierwszym planie szczególnie aktywna:)wszechpolska młodzież, krew z krwi, sól ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś