enancjo 24.07.02, 12:56 .. podobno Lukrecja Borgia potrafila przekroic jablko w taki sposob ze dzielac sie nim z inna ososba mogla spowodowac jej smierc w ciagu kilku godzin .. .. jak to robila ? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja rozwiazanie 24.07.02, 12:58 Byla mistrzem w swoim fachu i nie oblizywala sztuccow :) Jabluszko? Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: rozwiazanie 24.07.02, 13:05 lukrecja napisała: > Byla mistrzem w swoim fachu i nie oblizywala sztuccow :) > Jabluszko? brawo ... a moze .. co moze miec kolano przy brodzie choc nie ma glow ani nog ? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja to proste 24.07.02, 13:22 np. Ty - wystarczy ze zmiekna Ci kolana i stracisz glowe :) > brawo ... > > a moze .. co moze miec kolano przy brodzie choc nie ma glow > ani nog ? > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: rozwiazanie 24.07.02, 13:26 laeila.... strzykawek jednorazowych w tamtych czasach nie bylo :) Gość portalu: laelia napisał(a): > trzcina Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: lukrecja + leila ... zla odpowiedz !!! 24.07.02, 14:17 .. co moze miec kolano przy brodzie choc nie ma glowy ani nog ? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja eeeeeeeee.... 24.07.02, 14:25 kojarzy mi sie ze zlewozmywakiem:) enancjo napisał: > > .. co moze miec kolano przy brodzie choc nie ma glowy ani nog ? > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: eeeeeeeee.... 24.07.02, 14:29 .. hmm cieplo ... choc daleko !!! Enancjo lukrecja napisała: > kojarzy mi sie ze zlewozmywakiem:) > enancjo napisał: > > .. co moze miec kolano przy brodzie choc nie ma glowy ani nog ? > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja 2x eeeeeeeeeeeee.... 24.07.02, 14:39 No to juz sie nie bawie - myslalam, ze to cos bardziej wznioslego :) Mow co to!:) enancjo napisał: > .. hmm cieplo ... choc daleko !!! > Enancjo > > lukrecja napisała: > > kojarzy mi sie ze zlewozmywakiem:) > > enancjo napisał: > > > .. co moze miec kolano przy brodzie choc nie ma glowy ani nog ? > > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laelia Re: 2x eeeeeeeeeeeee.... IP: 212.244.106.* 24.07.02, 15:20 Enancjo, oszukujesz :) trzcina ma kolanka i morze rosnąć przy brodzie w rzece i już i jest zdecydowanie bardziej tajemnicza niż zlewozmywak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja no! :) 24.07.02, 15:30 to prawie trafilam z tym zlewozmywakiem:)) Poprosze wiec o 50% naleznej nagrody za rozwiazanie :) enancjo napisał: > .. kolano przy brodzie ma RZEKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laelia Re: no! :) IP: 212.244.106.* 24.07.02, 15:45 ja też trafiłam poza tym rzeka? kolana? Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: .. zagadka .. nagrody :)) 24.07.02, 16:09 .. jakies specjalne zyczenia, oczekiwania ??? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja zyczenia 24.07.02, 16:26 No nie mam sumienia! Te trzy wykrzykniki wygladaja jak wolanie o pomoc hahahaha... enancjo napisał: > .. jakies specjalne zyczenia, oczekiwania ??? > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: zyczenia 24.07.02, 18:25 .. no coz .. wykrzykniki czy znaki pytajace .. bo to letka roznosc jest !!! Enancjo PS : moje sumienie spokojne .. a co Twoim targa !!! lukrecja napisała: > No nie mam sumienia! Te trzy wykrzykniki wygladaja jak wolanie o pomoc hahahaha > ... > enancjo napisał: > > .. jakies specjalne zyczenia, oczekiwania ??? > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: zyczenia 25.07.02, 10:11 Moje sumienie juz dawno sie wytargalo i teraz ma luzik :)))) A z nagrody rezygnuje, no chyba ze masz pod reka sloiczek pomaranczowych konfitur :) enancjo napisał: > .. no coz .. wykrzykniki czy znaki pytajace .. bo to letka > roznosc jest !!! > Enancjo > PS : moje sumienie spokojne .. a co Twoim targa !!! > Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: zyczenia 25.07.02, 11:00 .. konfiturki .. mam ale tylko domowe .. no i niestety w ogrodku pomranczki jeszcze nie rosna .. ale kto wie .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja konfiturki 25.07.02, 11:03 Masz tak duzy ogrodek, ze nie wiesz co w nim rosnie? :) Dorzuc wiec przy okazji do pomaranczy imbir - takie konfitury sa najlepsze: pomaranczowo - imbirowe.... Pycha! enancjo napisał: > .. konfiturki .. mam ale tylko domowe .. no i niestety > w ogrodku pomranczki jeszcze nie rosna .. ale kto wie .. > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: konfiturki 25.07.02, 11:18 .. no nie wiem co mam ..ale wiem ze pomranczek nie mam ale pomrancze z imbirem musze sprobowac .. bo rekomendujesz bardzo smakowicie ... .. natomiast uwielbiam z czarnych porzeczek, truskawki i wisienki, takie gesciutkie .. albo do herbatki albo z swizutkim chlebkiem .. mniam Enancjo lukrecja napisała: > Masz tak duzy ogrodek, ze nie wiesz co w nim rosnie? :) Dorzuc wiec przy okazji > do pomaranczy imbir - takie konfitury sa najlepsze: > pomaranczowo - imbirowe.... Pycha! > > enancjo napisał: > > > .. konfiturki .. mam ale tylko domowe .. no i niestety > > w ogrodku pomranczki jeszcze nie rosna .. ale kto wie .. > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja Re: konfiturki 25.07.02, 11:48 Tak - truskawkowe sa pierwsza klasa :) Ze swiezym chlebkiem mniam mniam mniam ... Czasem zdradzam na konto Nutelli, ale to takie chwilowe zdrady :) No to teraz nic innego jak "Tysiac drzewek pomaranczowych" :) I zagon imbiru! Powodzenia i zapalu ogrodniczego :) enancjo napisał: > .. no nie wiem co mam ..ale wiem ze pomranczek nie mam > ale pomrancze z imbirem musze sprobowac .. bo rekomendujesz > bardzo smakowicie ... > .. natomiast uwielbiam z czarnych porzeczek, truskawki i wisienki, > takie gesciutkie .. albo do herbatki albo z swizutkim chlebkiem > .. mniam > Enancjo > > > lukrecja napisała: > > > Masz tak duzy ogrodek, ze nie wiesz co w nim rosnie? :) Dorzuc wiec przy > okazji > > do pomaranczy imbir - takie konfitury sa najlepsze: > > pomaranczowo - imbirowe.... Pycha! > > > > enancjo napisał: > > > > > .. konfiturki .. mam ale tylko domowe .. no i niestety > > > w ogrodku pomranczki jeszcze nie rosna .. ale kto wie .. > > > Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś