wojciasf 22.06.05, 21:53 Chciał bym złozyc gratulacje Magdzie bo sie jej naleza i to wielkie ;) Pamietam jak zaczynała studia i nawet pamietam jak to było na poczatku a teraz.... a z reszta niech sama powie ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix07 Re: Magda GRATULUJE !!!!!!! :) 22.06.05, 22:01 Jejku wielkie DZIEKI!!! Kochany jestes!!! I dzieki, ze kciuki trzymales i ze o mnie pamietasz!!! Tak juz wyjasniam - dzisiaj sie obronilam i na dyplomie bedzie 5 :) Moge juz smialo mowic, ze mam wyzsze i choc na magistra przyjdze mi jeszcze dwa lata popracowac, to licencjat jest:) Jeszcze raz dzieki! Ale sie ciesze:) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Magda GRATULUJE !!!!!!! :) 23.06.05, 21:13 Witaj w szerokim gronie absolwentów z wyższym niepełnym ;) a dla niektórych to nawet pełnym wyższym. Również przyłączam się do gratulacji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix07 Re: Magda GRATULUJE !!!!!!! :) 23.06.05, 21:52 A witam witam :) Dzieki za gratulacje! Milo tu w tym waszym gronie :) pozwolcie ze sie rozgoszcze ;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vrondi Re: Magda GRATULUJE !!!!!!! :) 24.06.05, 22:43 hehe ja też gratuluję:) Chociaż jestem tutaj nowa, ale pewnie skonczyła Magda studia :) 3mcie sie pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Magda GRATULUJE !!!!!!! :) 24.06.05, 22:49 Skonczyła pierwszy etap a pozniej bedzie jeszcze jeden ;) a pozniej moze i nastepny i nastepny az do profa moze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: Magda GRATULUJE !!!!!!! :) 09.07.05, 16:21 hYhy co Tu duzO piSac.. grAtuLuJE i zYCze pOWodzEniA... ;) Odpowiedz Link Zgłoś