Dodaj do ulubionych

Nie do wiary!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 07:02
Podobno dziś burze mają być, gdzieniegdzie nawet z gradobiciem.
Trudno uwierzyć, bo za oknem słonko na prawie bezchmurnym niebie.
Ech, te prognozy!
Dzień dobry!
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: Nie do wiary! 31.07.02, 07:16
      cześć maryjko!:))),..bongiorno seniorina!:)))
      • Gość: maryjo2 Re: Nie do wiary! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 07:19
        No, signorina to ja już od dawna nie jestem, buuuuuuu.
        Jestem zbabolała signora :)
        Strasznie wcześnie brykasz, signor Tygrysek.
        Polowanie jakieś urządzasz?
        • tygrysek_ Re: Nie do wiary! 31.07.02, 07:25
          ..nie signiora!:),..nie polowanie....
          ...rozgladam się,...badm teren,...czycham...:)
          ..a Ty ?:)
          • Gość: maryjo2 Re: Nie do wiary! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 07:33
            Ja też!
            Czekam na gradobicie, bo mi się nie chce kostek lodu w zamrażalniku robić.
            • tygrysek_ Re: Nie do wiary! 31.07.02, 07:36
              to se poczekasz do Grudnia!:)))),...lepiej idź do lodówki od razu!:)
              • Gość: maryjo2 Re: Nie do wiary! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 07:41
                Cierpliwa jestem, to poczekam jeszcze trochę.
                Do grudnia nie tak daleko znowu.
                • tygrysek_ Re: Nie do wiary! 31.07.02, 07:44
                  a nie roztopisz sie w tym upale do tego czasu ?:)))
                  • Gość: maryjo2 Re: Nie do wiary! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 07:50
                    Nie podejrzewam.
                    Ciepłolubna jestem i zimnokrwista przy okazji.
                    No jak tam, wyczułeś już jakąś zwierzynę?
                    • tygrysek_ Re: Nie do wiary! 31.07.02, 07:53
                      jeszcze nie:(,...na sawannie cisza i pustka......
                      ..ani mucha nie przeleci!:))
                      ..ale czekam i czycham dalej!:))
                      • ronja Re: Nie do wiary! 31.07.02, 08:05
                        Ja mam inny tekst do tego Nie do wiary - Jednak udało mi się wstać!!!!!
                        :)
                        Cześć, Maryjko i Tygrysie:)
                        • tygrysek_ Re: Nie do wiary! 31.07.02, 08:06
                          witam secundo Ronka!!:)))
                          • ronja Re: Nie do wiary! 31.07.02, 08:07
                            To sie możesz e mną jeszcze raz przywitać na wątku o babach:)
                            Mi się takie witanie podoba:))))
                            Moge jeszcze!:)
                        • Gość: maryjo2 Re: Nie do wiary! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 08:07
                          Witaj Ronja!
                          Planowałaś nie wstać?
                          • laelia Re: Nie do wiary! 31.07.02, 08:13
                            to byłby niezły plan, jak dla mnie :) Dzień dobry.
                            • ronja Re: Nie do wiary! 31.07.02, 08:15
                              Oj, jakoś nie potrafiłam wprowadzić go w plan:((( W sumie z raz w życiu się tak
                              porządnie do pracy spóźnić:) to byłoby fajnie:)))
                            • saqqara Re: Nie do wiary! 31.07.02, 08:15
                              witam wszystkich!
                              gradobicie? cholera, ptice zostawilam w ogrodku.... hm.
                              • Gość: maryjo2 Re: Nie do wiary! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 08:19
                                No to będziesz miała albo kogel-mogel z jaj, albo drób mrożony :)
                                • tygrysek_ Re: Nie do wiary! 31.07.02, 08:24
                                  brrrrr....jak czytam kogiel-mogiel to mnie cos na dole boli!!:))))
                                  • Gość: maryjo2 Re: Nie do wiary! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 08:27
                                    Ciekawe co?
                                    • tygrysek_ Re: Nie do wiary! 31.07.02, 08:30
                                      lepiej nie mówie.....:)))
                                    • motor Re: Nie do wiary! 31.07.02, 08:30
                                      Cześć Maryjko!!!
                                      Nie wierz tym oszustą - jak zwykle oszukują z tą pogodą...
                                      Ale jak by się im udało nie było by źle - może już wystarczy tej parówy?
                                      • Gość: maryjo2 Re: Nie do wiary! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 08:33
                                        Cześć, Motor :)
                                        Fakt, przydałyby sie ze 2 dni oddechu.
                                        Nie wierzę tym dziadom od prognoz, ale...rzeczywiście czuję chłodny powiewik
                                        zza okna.
                                    • Gość: laelia Re: Nie do wiary! IP: 212.244.106.* 31.07.02, 08:31
                                      Maryjko, a Ty nie w pracy?
                                      • Gość: maryjo2 Re: Nie do wiary! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 08:35
                                        Nie w pracy! Na urlopie zasłużonym przebywam obecnie ku radości mojej i co
                                        niektórych bliźnich :)
                                        • tygrysek_ Re: Nie do wiary! 31.07.02, 08:37
                                          nie mów żeś nie w pracy!!!??
                                        • laelia Re: Nie do wiary! 31.07.02, 08:38
                                          to czemu w domku a nie nad wodą? w lesie? w górach? gdziekolwiek poza Warszawą?
                                          • Gość: maryjo2 Re: Nie do wiary! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 08:41
                                            Już niedługo wyniosę się na zielona trawkę. Znaczy na suchą i zżółkniętą.
                                            • kitek1 a tam zmije, robaki i inne kleszcze............... 31.07.02, 08:45
                                              lepiej siedz sobie w domku,
                                              witanko_siemanko:)
                                              • laelia Re: a tam zmije, robaki i inne kleszcze.......... 31.07.02, 08:55
                                                Kituś, nie siej defetyzmu :)
                                                łono przyrody w wakacje najlepsze :)))
                                                • randia Re: a tam zmije, robaki i inne kleszcze.......... 31.07.02, 09:05
                                                  Dzień Dobry wszystkim!!!!!
                                                  Jaki cudny poranek mamy :)))))))
                                                • Gość: motor Re: a tam zmije, robaki i inne kleszcze.......... IP: *.pkobp.pl 31.07.02, 09:05
                                                  Te Lelyjka - dziecko kwiatek
                                                  • laelia Re: a tam zmije, robaki i inne kleszcze.......... 31.07.02, 09:16
                                                    make love not war :)
                                                  • kitek1 saksofon, hasz i monika levinsky................ 31.07.02, 09:21
                                                    fajnie powspominac stare hippisowskie czasy:)
                                                  • laelia Re: saksofon, hasz i monika levinsky............. 31.07.02, 09:29
                                                    aż tak stara to nie jestem :))))))))
                                                  • kitek1 ale ja jestem.......... 31.07.02, 09:33
                                                    i mi juz pol metra wlosow ubylo,
                                                    od tamtych czasow:)
                                                  • Gość: laelia Re: ale ja jestem.......... IP: 212.244.106.* 31.07.02, 10:02
                                                    mi za to przybył metr, więc się wyrównuje :)
                                                  • motor Re: ale ja jestem.......... 31.07.02, 11:02
                                                    Co to za bzdury????
                                                    Przecież TY chodzisz ścięta na centymetrowego jeża!!
                                                  • kitek1 oj motorku, jak tobie sie czasami w glowce ....... 31.07.02, 11:08
                                                    poprzestawia,
                                                    to nawet,
                                                    nie tylko yessinka,
                                                    o tym wie;)
                                                  • motor Re: oj motorku, jak tobie sie czasami w glowce .. 31.07.02, 11:47
                                                    Bez donosicielstwa proszę!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka