Dodaj do ulubionych

Lampka szampana dla każdego

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 21:56
Siedzę sobie sam przy stoliku i sączę lampke sampana, zapraszam.
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: Lampka szampana dla każdego 04.08.02, 22:00
      a ktora to juz lampka????
      • Gość: Wacuś Re: Lampka szampana dla każdego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 22:01
        dopiero pierwsza, ale czyzbym juz bredził?
        • kitek1 lej wacus............ 04.08.02, 22:02
          i only bredzeniem,
          sie nie przejmuj:)
          • Gość: Wacuś Re: lej wacus............ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 22:03
            no to polewam, ile?...
            • onlyania Re: lej wacus............ 04.08.02, 22:05
              poczekaj na kitusia, on ci poleje....:)))
              • kitek1 fajny ten wacus............ 04.08.02, 22:10
                niech wpadnie do poznania na integracje:)
                • onlyania Re: fajny ten wacus............ 04.08.02, 22:11
                  bedziesz sie z nim integrowal kitus.....????
            • czarna_pantera2 Re: lej wacus............ 04.08.02, 22:11
              a to moze i ja sie skusze:)
              • Gość: Wacuś Re: lej wacus............ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 22:12
                zapraszam, kilka skrzynek się chłodzi...
                • czarna_pantera2 Re: lej wacus............ 04.08.02, 22:14
                  a kto potem trupy posprzata?:)
                  • Gość: Wacuś Re: lej wacus............ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 22:15
                    lokal opłacony ze sprzątaniem i noclegami ...
                • onlyania Re: bozeeeeeee............ 04.08.02, 22:14
                  wacus ma gorzelnie we wrocku a wy sie do poznania wybieracie...........????
                  • Gość: Wacuś Re: bozeeeeeee............ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 22:16
                    taki tam mały zakładzik - manufakturka ;)
                    • onlyania Re: no pantera, teraz decyduj............ 04.08.02, 22:17
                      poznan czy wrocek.....
                      • Gość: Wacuś Re: no pantera, teraz decyduj............ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 22:20
                        częstujcie sie winogronkami, wyjatkowo słodkie ;)
                        <mam tu małą plantacyjkę>)
                        • Gość: samanta Re: no pantera, teraz decyduj............ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 22:24
                          wybieram wroclaw .Nawet winogronami czestuja,nio,nio..;)))
                          • Gość: Wacuś Re: no pantera, teraz decyduj............ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 22:25
                            nio, nio ;)
                            • Gość: leziox Re: no pantera, teraz decyduj............ IP: *.dialo.tiscali.de 04.08.02, 22:30
                              Jak mam wybierać między jeziorkiem i nocą w gorzelni,to naturalnie wybór jest
                              prosty.Ale już tylu hochsztaplerów na świecie widziałem,że w jeziorko
                              wierzę,natomiast ta gorzelnia to żeby nie zawierała się we flaszce 0,5 l...
                          • kitek1 wrocek tez cie lubi, nalogu upierdliwy......... 04.08.02, 22:31
                            :)
                            • Gość: samanta Re: wrocek tez cie lubi, nalogu upierdliwy....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 22:34
                              tylko mnie jakos wrocek nie moze polubic i ciagle mi doklada do pieca;)
                              • Gość: Wacuś Re: wrocek tez cie lubi, nalogu upierdliwy....... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 22:36
                                znaczy ja???
                                • Gość: samanta Re: wrocek tez cie lubi, nalogu upierdliwy....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 22:37
                                  Nieee,ty jeszcze nie zdazyles mnie znienawidziec tak jak kol.Kitus;)))
                                  • Gość: Wacuś Re: wrocek tez cie lubi, nalogu upierdliwy....... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 22:39
                                    uuuuuf, już myślałem, że zdązyłem narozrabiac ;)
                                    • onlyania Re: wrocek tez cie lubi, nalogu upierdliwy....... 04.08.02, 22:41
                                      no coz....
                                      czas leczy rany...
                                      i doklada do pieca.....:))))
                                    • Gość: samanta Re: wrocek tez cie lubi, nalogu upierdliwy....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 22:41
                                      alez skad,poprostu ja nie zdazylam Ci sie jeszcze narazic;)
                                      • Gość: Wacuś Re: wrocek tez cie lubi, nalogu upierdliwy....... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 22:43
                                        ale myslałem, że moze ja zdążyłem ;)
                                        • Gość: samanta Re: wrocek tez cie lubi, nalogu upierdliwy....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 22:44
                                          znaczy siem tyz z ciebie niezle ziolko,cio?:)
                                          • Gość: Wacuś Zielarstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 22:46
                                            ziólko, oczywiście - do rany przyłóż ;)
                                            • Gość: samanta Re: Zielarstwo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 22:49
                                              no wiesz,jak mnie przylozylbys do rany to ...gangreny bys dostal;)
                                              • Gość: Wacuś Re: Zielarstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 22:51
                                                hm, ciekawa sprawa dlaczemu?
                                                jesteś jadowita?
                                                • Gość: samanta Re: Zielarstwo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 22:59
                                                  czasami chyba tak ...jak zmija:)
                                                  • Gość: Wacuś Re: Zielarstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 23:00
                                                    w razie co wezme surowicę ;)
                                                  • Gość: samanta Re: Zielarstwo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 23:05
                                                    spox,nie bede cie kasac .ostatecznie masz gorzelnie i winogrona a to juz
                                                    przemawia do mojej wyobrazni..;)
                                                  • Gość: Wacuś Re: Zielarstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 23:09
                                                    nooo, nie miałem chyba odczytać wątku materialistycznego?
                                                  • Gość: samanta Re: Zielarstwo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 23:12
                                                    nooo chyba nie oczekiwales watku romantycznego?:))))
                                                  • Gość: Wacuś Re: Zielarstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 23:14
                                                    tak, tak, szara rzeczywistość, a bez.............(*tu wpisz właściwe)jesteś
                                                    NIKIM ;(((((
                                                  • Gość: samanta Re: Zielarstwo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 23:16
                                                    potraktuje to jako zart,oki? Bez gorzelni tyz jezdes mily ale z
                                                    gorzelnia...bardziej....;)
                                                  • onlyania Re: Zielarstwo 04.08.02, 23:19
                                                    jak wam ziolek zbraknie to ja moge dowiesc......:)))
                                                  • Gość: Wacuś Re: Zielarstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 23:21
                                                    tych szkoda przykładac do rany - lepiej działają "wewnetrznie" ;)))
                                                  • Gość: Wacuś Re: Zielarstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 23:19
                                                    kobiecie chyba nigdy nie dogodzimy, a gdybym miał gorzelnię to narzekałabyś że
                                                    chodzę pijany? (to tylko w ramach kontroli jakości;)
                                                  • Gość: samanta Re: Zielarstwo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 23:23
                                                    Hahahahahahaha!!!! Wiesz,skoro szewc bez butow chodzi to ostatecznie jako
                                                    wlasciciel gorzelni moglbys...nie pic;))))
                                                  • onlyania Re: Zielarstwo 04.08.02, 23:24
                                                    a jesli juz bys musial to tylko importowane.....
                                                  • Gość: Wacuś Re: Zielarstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 23:27
                                                    pewnie, pewnie - gorzelnia, winnica, ogród botaniczny,...czekam na propozycje
                                                    co jeszcze ? ;))
                                                  • Gość: Wacuś Re: Zielarstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 23:25
                                                    ale trzeba dbać o jakość aby gorzelnia nie splajtowała. trzeba więc kontrolowac
                                                    jakość ;)))
                                                  • Gość: samanta Re: Zielarstwo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 23:28
                                                    ja pomoge,ja pomoge...Nawet moge w szklarni dbac o trawke do ziuberka:)))
                                                  • onlyania Re: Zielarstwo 04.08.02, 23:30
                                                    a ja moge nawet ziubera pogonic coby trafki nie zjadl....:)))
                                                  • onlyania Re: Zielarstwo 04.08.02, 23:29
                                                    no wiesz....ja tam kontrolowac jakosc to moge nawet za darmo....w ramach
                                                    przyjazni.....:))))
                                                  • Gość: Wacuś Re: Zielarstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 23:31
                                                    hahaha, gdzie pomocników wielu...;) zapomij o zielu ;)
                                                  • Gość: samanta Re: Zielarstwo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 23:31
                                                    no prosze jaki pracowite z nas kobiety a chlop narzeka,nioooo?:)))))
                                                  • Gość: Wacuś Re: Zielarstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 23:34
                                                    oki, a ja bedę tylko liczył kasę ;)
                                                  • onlyania Re: Zielarstwo 04.08.02, 23:36
                                                    no co ty.....
                                                    gdzie kucharek szesc tam 12 cyckow.....
                                                  • Gość: Wacuś Re: Zielarstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.08.02, 23:37
                                                    hm, ciekawe spostrzeżenie ;)

jeśli fajne te kuchareczki ;)
                                                  • Gość: samanta Re: Zielarstwo IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.08.02, 23:43
                                                    czyzbys liczyl na jakies wplywy?:)))Przy takich ...pomocnicach?:)
                                                  • Gość: Wacuś Re: Zielarstwo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.02, 00:02
                                                    wpływy z biletów wstępu ;)
                                                  • onlyania Re: Zielarstwo 05.08.02, 00:08
                                                    ja to bym raczej na wyplywy liczyla......i to nadmierne.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka