Gość: Lary IP: *.kap.citynet.pl 15.09.01, 11:36 Samodzielnej ,tworczej, z wyobraznia, uosobienia sily i delikatnosci w jednym ciele. Wiek do 35 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: Szukam Kobiety IP: 212.160.78.* 15.09.01, 11:40 no to znalazłeś!!! i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam Kobiety IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 11:45 A ja sie nie zalapalam...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Szukam Kobiety IP: *.access.nacamar.de 15.09.01, 14:23 Samanto zaraz przjdzie Mario i bedziesz nogla sobie z nim porozmawiac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam Kobiety IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 14:57 Niby dlaczego mam tylko z Mario rozmawiac? A Ty kochanie jestes jego sekretarzem ze tak swietnie wiesz kiedy przyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
trapszo Re: Szukam Kobiety 15.09.01, 15:17 Nie jestem zadnym sekretarzem. Wiem z doswiadczenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam Kobiety IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 15:18 trapszo napisał(a): > Nie jestem zadnym sekretarzem. Wiem z doswiadczenia. > > Pozdrawiam **** oooo!(zadziwila sie Samanta),a duze masz???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
trapszo Re: Szukam Kobiety 15.09.01, 15:25 Co to ma znaczyc? bo nie calkiem chwytam. Nie jestem do tego zargonu przyzyczajony. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam Kobiety IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 15:33 trapszo napisał(a): > Co to ma znaczyc? bo nie calkiem chwytam. Nie jestem do tego zargonu > przyzyczajony. > > Pozdrawiam ***No to jestes albo bardzo mlodziutki albo starowinka!:))(nie obraz sie!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Szukam Kobiety IP: *.access.nacamar.de 15.09.01, 17:25 A co bardzej Ci odpowiada? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam Kobiety IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 17:34 Gość portalu: trapszo napisał(a): > A co bardzej Ci odpowiada? > > Pozdrawiam tak zle i tak niedobrze!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lary Re: Szukam Kobiety IP: *.kap.citynet.pl 17.09.01, 17:29 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Gość portalu: trapszo napisał(a): > > > A co bardzej Ci odpowiada? > > > > Pozdrawiam > > tak zle i tak niedobrze!:-) Oj , jakas wybredna kobieta . Samanto1, no to jak w koncu ? Pasujesz do ogloszenia czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Szukam Kobiety IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 23:58 Gość portalu: Lary napisał(a): > Gość portalu: samanta1 napisał(a): > > > Gość portalu: trapszo napisał(a): > > > > > A co bardzej Ci odpowiada? > > > > > > Pozdrawiam > > > > tak zle i tak niedobrze!:-) > > Oj , jakas wybredna kobieta . Samanto1, no to jak w koncu ? Pasujesz do > ogloszenia czy nie ? *** Nie wybredna tylko probujaca dyskretnie zamaskowac swoj wiek .Niestety przekroczylam juz wymagana granice wieku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lary Re: Szukam Kobiety IP: *.kap.citynet.pl 17.09.01, 17:27 Gość portalu: miki napisał(a): > no to znalazłeś!!! i co teraz? A gdzie znalazlem? Jakos tu ciagle pusto kolo mnie . Powiedz cos wiecej , chociaz w ktorym kierunku mam patrzec by dostrzec ten ucielesniony ideal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pączek do Larego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 17:28 no to niestety, nie łapię się wobec czego pytanie jest nieaktualne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: do Paczka IP: *.access.nacamar.de 16.09.01, 12:38 Dlaczego nie aktualne, nie tylko Lary szuka kobiety. Paczku nie trac nadziei. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pączek Re: do Trapszo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.01, 16:58 Tej nigdy nie tracę:) ale dzięki za wsparcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lary Re: do Larego IP: *.kap.citynet.pl 17.09.01, 17:19 Gość portalu: Pączek napisał(a): > no to niestety, nie łapię się wobec czego pytanie jest nieaktualne :) Dlaczego mialabys sie nie lapac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: Szukam Kobiety IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 16.09.01, 17:07 Gość portalu: Lary napisał(a): > Samodzielnej ,tworczej, z wyobraznia, uosobienia sily i delikatnosci w jednym > ciele. Wiek do 35 lat. Czy to oby nie jest Lary Flint? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lary Re: Szukam Kobiety IP: *.kap.citynet.pl 17.09.01, 17:22 Gość portalu: 2001 napisał(a): > > Czy to oby nie jest Lary Flint? A jesli nawet ? hmm.. lekasz sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka! Re: Szukam Kobiety IP: 195.94.206.* 17.09.01, 10:15 jestem i co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Szukam Kobiety 17.09.01, 10:58 Lary Ty sobie lepiej kup preparat Johnson & Johnson 3 w jednym. takiej kobiety nie spotkasz, ale będziesz mógł sobie zrobić demakijaż oczu, twarzy i jeszcze tonik jest w tym wszystkim:))). a tak na serio życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lary Re: Szukam Kobiety IP: *.kap.citynet.pl 17.09.01, 17:39 anka1 napisał(a): > Lary Ty sobie lepiej kup preparat Johnson & Johnson 3 w jednym. takie > j kobiety nie spotkasz, > ale będziesz mógł sobie zrobić demakijaż oczu, twarzy i jeszcze tonik > jest w tym wszystkim:))). > a tak na serio życzę powodzenia! Droga anka1 , za oferte sprzedazy preparatu dziekuje niezmiernie , wybacz ze nie skorzystam , sugeruje jednak i Tobie bys zarzucila jego nadmierne stosowanie aby skutkow ubocznych nie wywolac - czyli zarzuc chemie a zajmij sie natura ,na pewno lepiej na tym wyjdziesz , z obopolnym pozytkiem dla szukanych i szukajacych. W powodzenie w poszukiwaniach jak na razie Piekne Panie ktore odpowiedzialy na ogloszenie nie pozwola mi zwatpic jak mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Szukam Kobiety 18.09.01, 08:38 u niektórych Osób na forum zauważam zanik poczucia humoru i nadmierną drażliwość nawet w odpowiadaniu na posty opatrzone znakiem :)))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lary Re: Szukam Kobiety IP: *.kap.citynet.pl 17.09.01, 17:18 Gość portalu: kropka! napisał(a): > jestem i co Ty na to? Ja rowniez jestem, nawet jestem za. Wyczuwam sile w zdecydowanej kropce z wykrzyknikiem , czyzby to koniec poszukiwan? Ale zapytam jeszcze : jestes rowniez delikatna o Pani? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: do Larego 18.09.01, 09:39 Ja także jestem za, a nawet przeciw.O Panie jam kwintesencja kobiecości:delikatność, wrażliwość, a jednocześnie zdecydowanie i stanowczość. Gość portalu: Lary napisał(a): > Gość portalu: kropka! napisał(a): > > > jestem i co Ty na to? > > Ja rowniez jestem, nawet jestem za. > Wyczuwam sile w zdecydowanej kropce z wykrzyknikiem , czyzby to koniec > poszukiwan? Ale zapytam jeszcze : jestes rowniez delikatna o Pani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vera Re: Szukam Kobiety IP: *.se.com.pl 18.09.01, 11:52 hmmm gdzie mam sie zglosic? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Szukam Kobiety IP: *.*.*.* 21.09.01, 14:34 Szukasz jeszcze idealnej kobiety? Takiej nie znajdziesz, ale czemu by nie marzyć? W wirtualnej rzeczywistości wszystko jest mozliwe. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś