Dodaj do ulubionych

saq, potworze

06.08.02, 08:16
Przybyłam;)
a teraz szukaj mnie
Obserwuj wątek
    • emperor Re: saq, potworze 06.08.02, 09:11
      No nie mow ze siedzisz pod moim biurkiem:))))
      • fuego Re: saq, potworze 06.08.02, 09:13
        chciałbyś;)
        • emperor Re: saq, potworze 06.08.02, 09:29
          a ty nie?
          nie wiesz co dobre, nie wiesz co tracisz:)))
          • fuego Re: saq, potworze 06.08.02, 09:35
            byc może
            Dzieki Bogu nie dane będzie mi się przekonać;))
            • emperor Re: saq, potworze 06.08.02, 09:46
              dlaczego? az taka brzydka jestes? :))))
              • fuego Re: saq, potworze 06.08.02, 09:49
                własnie
                • emperor Re: saq, potworze 06.08.02, 09:54
                  moze uda mi sie cos z ciebie zrobic:)))
                  wiesz ze nie ma brzydkich kobiet:)
                  • fuego Re: saq, potworze 06.08.02, 09:56
                    nie, dziękuję
                    • emperor Re: saq, potworze 06.08.02, 10:06
                      chciec to moc! a ja bardzo chce, wlasnie ciebie! :)))
                      nie wiem dlaczego, ale wiem na pewno ze to wlasnie ty! :)))
                      • fuego Re: saq, potworze 06.08.02, 10:10
                        będziesz musiał się obejść
                        • emperor Re: saq, potworze 06.08.02, 10:11
                          bez ciebie jest to niemozliwe:)
                          • fuego Re: saq, potworze 06.08.02, 10:23
                            a to czemu?spróbuj
                            • emperor Re: saq, potworze 06.08.02, 10:45
                              bo czuje pustke bez ciebie:(
                              • fuego Re: saq, potworze 06.08.02, 10:55
                                ojej, wzruszające
                                • emperor Re: saq, potworze 06.08.02, 11:07
                                  taka jest prawda, jestem bezsilny wobec niej, bez ciebie
                                  • fuego Re: saq, potworze 06.08.02, 11:09
                                    no niestety, nie wszystko mozna mieć w zyciu;)
                                    • emperor Re: saq, potworze 06.08.02, 11:20
                                      wiec wole sobie Jaguara JK odpuscic:))
                                      • fuego Re: saq, potworze 06.08.02, 11:23
                                        tak zrób
                                        • emperor Re: saq, potworze 06.08.02, 11:30
                                          ok, wiec odpuszczam Jaguara,
                                          a ty zostajesz forever with me:))
                                          • fuego Re: saq, potworze 06.08.02, 11:35
                                            pomarzyć dobra rzecz
                                            • emperor Re: saq, potworze 06.08.02, 11:39
                                              dlaczego nie dajesz mi szans? :(
                                              • fuego Re: saq, potworze 06.08.02, 12:02
                                                bo jestem zimna i mam kamiennne serce
                                                • emperor Re: saq, potworze 06.08.02, 12:12
                                                  czytalem ze kiedys napisalas ze szukasz faceta, wlasnie tutaj na towarzyskim,
                                                  nie wiem dlaczego w necie, ale jesli juz.... to dlaczego to nie moge byc
                                                  ja? :)))

nie jestes zimna i nie masz kamiennego serca, nie klam, to tylko twoja powloka
                                                  zewnetrzna, wyimaginowana przez ciebie, bez konkretnego uzasadnienia
                                                  • fuego Re: saq, potworze 06.08.02, 12:17
                                                    tak...jestem osobą bez cienia poczucia humoru, więc wszystko co pisze jest na
                                                    serio...
                                                    a dlaczego w necie? Jak sam zauwazyłes jestem AŻ TAK brzydka. W necie może się
                                                    którys nabierze, oslepnie z miłości i będzie po bólu;)

i jak Ty mnie dobrze znasz. A pod ta powłoka to co? Anioł wcielony,
                                                    tak?...dobre;)
                                                  • emperor Re: saq, potworze 06.08.02, 12:24
                                                    no widzisz, ja juz sie nabralem, osleplem z milosci i juz jest po bolu,
                                                    wiec? :)
                                                  • fuego Re: saq, potworze 06.08.02, 12:29
                                                    to nie telenowela, niestety. Się nabrac nie daje na te wyświechtane czułe
                                                    słówka;)))
                                                  • fuego innymi słowy...;) 06.08.02, 12:31
                                                    nie ze mną te numery, emp.
                                                  • emperor Re: innymi słowy...;) 06.08.02, 12:34
                                                    a moge ci udowodnic ze sie mylisz? :)
                                                  • fuego Re: innymi słowy...;) 06.08.02, 12:36
                                                    spróbuj. Powysilaj się na marne;)
                                                  • emperor Re: innymi słowy...;) 06.08.02, 12:41
                                                    ok, ale nie na forum i nie w formie pisemnej,
                                                    wiesz co potrzebuje:)
                                                  • fuego Re: innymi słowy...;) 06.08.02, 12:51
                                                    i mam Ci zaufac może?...he he
                                                  • emperor Re: innymi słowy...;) 06.08.02, 12:55
                                                    mozesz, inni zaufali i nie zawiedli sie, wiec prosz cie bardzo:)
                                                    juz moge wejsc do skrzynki?
                                                  • fuego Re: innymi słowy...;) 06.08.02, 13:00
                                                    jesli inni sie nie zawiedli, to dlaczego wciąz szukasz, hę?;)
                                                  • emperor Re: innymi słowy...;) 06.08.02, 13:04
                                                    chce ci tylko cos udowodnic
                                                  • fuego Re: innymi słowy...;) 06.08.02, 13:09
                                                    najpierw zdobądź moje zaufanie
                                                  • emperor Re: innymi słowy...;) 06.08.02, 13:59
                                                    w jaki sposob? dla ciebie wszystko,
                                                  • fuego Re: innymi słowy...;) 06.08.02, 14:21
                                                    nie podkładaj się tak...gdzie masz kręgosłup?;)
                                                    spróbuj droga listowną
                                                  • emperor Re: innymi słowy...;) 06.08.02, 14:26
                                                    nie rozumiem,
                                                  • fuego Re: innymi słowy...;) 06.08.02, 14:34
                                                    "dla ciebie wszystko"? Brzmi banalnie gdy mówisz to komus, kogo nie znasz.
                                                  • emperor Re: innymi słowy...;) 06.08.02, 14:41
                                                    masz @ :)
                                                  • fuego Re: innymi słowy...;) 06.08.02, 15:19
                                                    dostałes mail?
                                                    Jak nie, wysle once again
                                                  • emperor Re: innymi słowy...;) 06.08.02, 15:24
                                                    wiec prosze cie bardzo, bo nie mam:(
                                                    czekam
                                                  • emperor Re: innymi słowy...;) 06.08.02, 15:54
                                                    teraz to co innego, mam, juz odpisalem,
    • saqqara qzwa, Ty mnie dzisiaj Mloda nie denerwuj!!! 06.08.02, 09:13
      15 kilosow w 1.50 h!!! jechalam nonstop na 1-biegu!!! juz zaraz ide, tylko kawe
      sobie zrobie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka