Dodaj do ulubionych

Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki w...

12.07.05, 00:33
...sosie pomidorowym :))
ktos ma ochote ;))
Obserwuj wątek
    • madziapoznan Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:35
      o maj gad! oszlałeś!!!
      i o winku zapomniałeś napomknąć :)
      • konrado80 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:37
        jest tylko koktail wieloowocowy :)))
        • madziapoznan Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:38
          o!!! jak schodzony to ja poproszę :)))))
    • psychopata.z.borderline bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <zygi> 12.07.05, 00:36

• t-800 Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <zygi> 12.07.05, 00:37
        Buahahahahahahahahahahaha! :-DDD
      • konrado80 Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <zygi> 12.07.05, 00:38
        nie znasz sie na dobrym jedzeniu :PP
        • psychopata.z.borderline Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <zygi> 12.07.05, 00:40
          kolejny raz przez RZ;)
          • konrado80 ?????????????????? 12.07.05, 00:44

• psychopata.z.borderline Re: ?????????????????? 12.07.05, 00:44
              rzygaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:))))))))))
              • konrado80 Re: ?????????????????? 12.07.05, 00:55
                dzieki
    • albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:39
      jak masz w oleju to chce ...
      • psychopata.z.borderline Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:41
        czasem lepiej 2 palce Albercik;)))))))))))))
        • albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:45
          czy mi sie wydaje ze za duzo dzisiaj wrazen Mialas a moze to brak chlopa
          wprawia Cie w stan maniakalnozlosliwodepresyjny :-))) jak chlopa Ci trzeba to
          sie poswiece dla dobra ojczyzny i ...
          • psychopata.z.borderline Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:47
            nie jestem złośliwa, naprawde

a tak PS. jak miałam 14 lat, sąsiadka z dułu jadła szproty w pomodorach,
            bleeee. te szproty z takim wstrętnym kręgosłupem, bleeeee, jak ona mogła to
            jesc, nie dałabym rady, mówie poważnie
            • albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:51
              oj hyba dzisiaj troszke jestes ...
              • psychopata.z.borderline Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:53
                no co?
                napisałam prawde
                • albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:57
                  oki juz nic nie klikam:-)))
                  • psychopata.z.borderline Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:59
                    nie byłam złośliwa, ja lubie cos innego

np. jabłka pokrojone na drobne kawałki wrzucone do 50 wódki z 150 multiwitaminy
                    z tybarku z lodem:))))))
    • misiaptysia Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:49
      coś bym przekąsiła....ale rybki? hmmm.ale miałam piękny sen apropos jedzenia,
      śniło mi się że żarłocznie taki pyszny deser pochłonełam......ależ to był
      piękny sen!
      • albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:50
        hmm deser to moja specialnosc :-)))
      • psychopata.z.borderline Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:52
        taki maksymalnie schłodzony marcepan z czekoladą starty, wrzucony do likieru
        Pina Colada z lodem zmielonym

rozmarzyłam sie
        • albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 01:01
          ja polecam Faszerowana Muffinke :-)))
          • psychopata.z.borderline Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 01:03
            nie wiem co to, ale jutro kupie likier, marcepana, bo złapałam smaki:)
            mówie Ci jakie to dobre. A jak sie pokroi marcepana i nasiąknie likierem...
            jakie to później jest dobre:)
            • albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 01:05
              kiedy i gdzie moge tego skosztowac?
              • psychopata.z.borderline Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 01:09
                coś takiego polecił mi jeden barman w Odense, jak jeszcze nie lubiłam alkoholu,
                zakochałam sie. ten drink podobno powinien byc mocniejszy, wiec pewnie kiedys
                spróbuje...

musze tylko kupic jakies urządzenie do mielenia lodu, bo ile można tłuc
                tłuczkiem do mięsa:))
                • albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 01:11
                  haha ja swoje Ty swoje GT i DCi no to gdzie ?
                  • psychopata.z.borderline Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 01:22
                    nie wiem, jak Cie przekonac do benzyny... Pamietam, jak przejechałam sie w
                    wieku 21 lat nissanem 100 nx o ile dobrze pamietam. przyspieszylam i wgniotło
                    mnie w fotel:) jakie to było uczucie.

porównywałam wrazenia z jazdy mocnym traktorem, to nie to samo, to jak wyrób
                    czekoladopodobny
    • misiaptysia Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 01:00
      obudziłam się w środku nocy z takim głodem i apetytem na ten deser, że godzine
      nie mogłam zasnąć,,mmmmm, jeszcze teraz czuję ten smak, bo to był taki bardzo
      zmysłowy sen...taaaak. tez się romarzyłam, ale proza życia wygląda tak, że ze
      słodkich rzeczy mam w domu konfiturki li i jednynie. ale całkiem smaczne.coż
      jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma...
      • albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 01:04
        a Tobie polecam czekoladowe maczugi :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka