konrado80 12.07.05, 00:33 ...sosie pomidorowym :)) ktos ma ochote ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziapoznan Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:35 o maj gad! oszlałeś!!! i o winku zapomniałeś napomknąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:37 jest tylko koktail wieloowocowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziapoznan Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:38 o!!! jak schodzony to ja poproszę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <zygi> 12.07.05, 00:37 Buahahahahahahahahahahaha! :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <zygi> 12.07.05, 00:38 nie znasz sie na dobrym jedzeniu :PP Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee <zygi> 12.07.05, 00:40 kolejny raz przez RZ;) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: ?????????????????? 12.07.05, 00:44 rzygaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:39 jak masz w oleju to chce ... Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:41 czasem lepiej 2 palce Albercik;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:45 czy mi sie wydaje ze za duzo dzisiaj wrazen Mialas a moze to brak chlopa wprawia Cie w stan maniakalnozlosliwodepresyjny :-))) jak chlopa Ci trzeba to sie poswiece dla dobra ojczyzny i ... Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:47 nie jestem złośliwa, naprawde a tak PS. jak miałam 14 lat, sąsiadka z dułu jadła szproty w pomodorach, bleeee. te szproty z takim wstrętnym kręgosłupem, bleeeee, jak ona mogła to jesc, nie dałabym rady, mówie poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:51 oj hyba dzisiaj troszke jestes ... Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:53 no co? napisałam prawde Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:57 oki juz nic nie klikam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:59 nie byłam złośliwa, ja lubie cos innego np. jabłka pokrojone na drobne kawałki wrzucone do 50 wódki z 150 multiwitaminy z tybarku z lodem:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaptysia Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:49 coś bym przekąsiła....ale rybki? hmmm.ale miałam piękny sen apropos jedzenia, śniło mi się że żarłocznie taki pyszny deser pochłonełam......ależ to był piękny sen! Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:50 hmm deser to moja specialnosc :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 00:52 taki maksymalnie schłodzony marcepan z czekoladą starty, wrzucony do likieru Pina Colada z lodem zmielonym rozmarzyłam sie Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 01:01 ja polecam Faszerowana Muffinke :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 01:03 nie wiem co to, ale jutro kupie likier, marcepana, bo złapałam smaki:) mówie Ci jakie to dobre. A jak sie pokroi marcepana i nasiąknie likierem... jakie to później jest dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 01:05 kiedy i gdzie moge tego skosztowac? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 01:09 coś takiego polecił mi jeden barman w Odense, jak jeszcze nie lubiłam alkoholu, zakochałam sie. ten drink podobno powinien byc mocniejszy, wiec pewnie kiedys spróbuje... musze tylko kupic jakies urządzenie do mielenia lodu, bo ile można tłuc tłuczkiem do mięsa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 01:11 haha ja swoje Ty swoje GT i DCi no to gdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
psychopata.z.borderline Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 01:22 nie wiem, jak Cie przekonac do benzyny... Pamietam, jak przejechałam sie w wieku 21 lat nissanem 100 nx o ile dobrze pamietam. przyspieszylam i wgniotło mnie w fotel:) jakie to było uczucie. porównywałam wrazenia z jazdy mocnym traktorem, to nie to samo, to jak wyrób czekoladopodobny Odpowiedz Link Zgłoś
misiaptysia Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 01:00 obudziłam się w środku nocy z takim głodem i apetytem na ten deser, że godzine nie mogłam zasnąć,,mmmmm, jeszcze teraz czuję ten smak, bo to był taki bardzo zmysłowy sen...taaaak. tez się romarzyłam, ale proza życia wygląda tak, że ze słodkich rzeczy mam w domu konfiturki li i jednynie. ale całkiem smaczne.coż jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
albercik7 Re: Byly lody, byl i ananas, to teraz sa szprotki 12.07.05, 01:04 a Tobie polecam czekoladowe maczugi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś