Dodaj do ulubionych

Problemy, problemy....

13.08.02, 09:39
w pracy, a ja wole z wami pogadać:)
Obserwuj wątek
    • norma_jean Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 09:42
      No dzień dobry Koteczku. Juz pojutrze się widzimy :-))))))
      • czarnyadam Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 09:53
        czesc Norma:)))), bede o 16:45.
        • czarnyadam Norma 13.08.02, 09:55
          Takie zderzenie z rzeczywistością jest interesujące, nieprawdaż?:)
    • ulalka Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 09:52
      a to milutkie, powitac :-)))))
      • czarnyadam Ulalka 13.08.02, 09:54
        Czesc Ulalka:))), miło mi. Też masz problemy w pracy?
        • ulalka Re: Ulalka 13.08.02, 09:57
          a nie.. jeszcze wakacje.. problemy od wrzesnia..
          • norma_jean Re: Ulalka 13.08.02, 09:59
            Tej to dobrze :-)))

Adaś, nawet bardzo interesujące, ja już zrobiłam centymetr i odcinam dni :-)))
            • czarnyadam Re: Ulalka 13.08.02, 10:00
              Ja też:)))). niewielu znam, ale poznam:)))
              • norma_jean Re: Ulalka 13.08.02, 10:02
                Ja nie znam osobiście nikogo oprócz dzikiego_mika, parę osób na telefon. Ciutkę
                mam tremę, ale bardziej się cieszę :-))
                • czarnyadam Re: Ulalka 13.08.02, 10:06
                  Tremy nie mam. Lubisz takie imprezki?. O której bedziesz?
                  • norma_jean Adaś 13.08.02, 10:10
                    Na imprezce z ludźmi z neyu będę pierwszy raz (like a virgin :-))) więc nie
                    wiem czy lubię :-)))
                    Będę ok. 16, więc przed Tobą :-))
                    • czarnyadam Re: Adaś 13.08.02, 10:12
                      Wiesz czego sie można spodziewać. Ja tez jeszcze nie byłem, ale słyszałem że jest ok.
                      Jedziesz pewnie z Wawy?
                      • norma_jean Re: Adaś 13.08.02, 10:13
                        Nie, z Krakowa, a Ty???
                        • czarnyadam Re: Adaś 13.08.02, 10:15
                          Olsztyn:)), daleko mieszkamy:)
                          • norma_jean Re: Adaś 13.08.02, 10:20
                            :-(((((
                            Miałam tam kiedyś kolegę, Olsztyn fajne miasto :-))
                            • czarnyadam Re: Adaś 13.08.02, 10:21
                              A nas niesie jeszcze w inny koniec Polski.
            • ulalka Re: Ulalka 13.08.02, 10:03
              Norma moze chcialabys pouczyc troche za mnie? skoro mi tak dobrze ;-)))))
              dzieci w wieku dojrzewania nie sa szczegolnie wdziecznym materialem do
              nauczania..
              • norma_jean Re: Ulalka 13.08.02, 10:09
                Uuu, jest źle, myślałam, że to Ciebie moge uczyć :-))) A tu nie uczniak tylko
                poważna Pani profesor!!!
                No, ale dwa miesiące wakacji to by mi się przydały :-)))

Pozdr
                • ulalka Re: Ulalka 13.08.02, 10:18
                  he he ;-))) watpie, Norma, czy powazna ;-))))))
                  profesur tez jezcze nie, bo dopiero chrapie do mgrki (magazynierka zostane za
                  rok..) ;-)))))))
          • czarnyadam Re: Ulalka 13.08.02, 09:59
            Zazdroszcze, ja już po:(. Jestes tak wczesnie rano przy kompie?
            • ulalka Re: Ulalka 13.08.02, 10:05
              Adam, ja to innych ucze.. nie jest to specjalnie zabawne.. ;-))))))
              • czarnyadam Re: Ulalka 13.08.02, 10:09
                Cieżki temat, nauczanie innych. Miałem kiedyś praktyki w szkole i żona uczyła kilka lat.
                • norma_jean Re: Ulalka 13.08.02, 10:12
                  No moi drodzy, ja na studiach miałam praktyki w poprawczaku, prowadziłam tam
                  trzy lekcje a śniło mi się to przez pół roku! Koszmar!!!
                  • czarnyadam Re: Ulalka 13.08.02, 10:14
                    Ja po studiach trafiłem w przemysł. W szkole bym sie zameczył.
                    • ulalka Re: Ulalka 13.08.02, 10:19
                      szczesciarz.. a ja juz tak bede 5ty rok dyrdac ;-((((
                      • czarnyadam Re: Ulalka 13.08.02, 10:23
                        Za to w przemysle sa inne problemy.
                        • ulalka Re: Ulalka 13.08.02, 10:25
                          kazda praca ma swoje zady i walety.. ;-)))))))
                          • czarnyadam Re: Ulalka 13.08.02, 10:30
                            Jakich głąbów uczysz, małych czy dużych?:)
                            • ulalka Re: Ulalka 13.08.02, 10:31
                              tzw. gimnazjum, czyli tych srednich.. rozumy pozjadane ;-)))))))
                              • czarnyadam Re: Ulalka 13.08.02, 10:36
                                Czego uczysz?
                                • ulalka Re: Ulalka 13.08.02, 13:41
                                  angielskiego :-)))))))))
                                  • czarnyadam Re: Ulalka 13.08.02, 14:25
                                    O kurna!!!. Mój angielski jest na poziomie kali byc kali miec ale sie dogaduje:))
    • iwusia Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 10:20
      adasiu to nogi na biurka paiperos w dłoń kawa przy kompie i klikaj i pomyśl
      długi weeckend przed nami:)
      • czarnyadam Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 10:25
        Już o tym weekendzie nie przestaje mysleć:))). Własnie musze zapalic papieroska.
      • norma_jean Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 10:25
        I w dodatku interesująco się ten łykend zapowiada :-))
        Iwusiu Ty też będziesz prawda??
        • czarnyadam Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 10:31
          Ja to sie tylko boje żebym czegos nie stracił:))))
        • iwusia Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 10:37
          no naprawde zapowiada sie nieźle:)))))))
          Jasne że norma jade:))))))
          • norma_jean Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 10:42
            Super!! Ty tam wszystkich znasz a ja nie :-((
            O której będziesz?
            • czarnyadam Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 10:44
              Nie martw sie Norma, szybko sie poznamy:)))
              • norma_jean Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 10:59
                Hi hi hi, a co wchodzi w zakres poznawania???
                • czarnyadam Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 11:00
                  anatomia czlowieka:))))
                  • norma_jean Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 11:01
                    Teoretycznie czy empirycznie, hi hi hi :-)))
                    • czarnyadam Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 11:04
                      Teoetycznie juz znam. Teraz musze dotknąc, pogładzic itp:))))
                      • norma_jean Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 11:12
                        Proszę nie dotykać eksponatów :-))))
                        Wolno całować ;-)))
                        • czarnyadam Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 11:15
                          Niektórzy beda od 13-ej i pewnie po kilku głebszych i kto ie juz po czym:))), jak my przyjedziemy.
                          Całowac wolno, ale ja lubie tam nizej:)))
                          • norma_jean Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 11:31
                            Mama mnie chyba jednak nie puści :-)))
                            • Gość: czarnyadam Re: Problemy, problemy.... IP: 195.115.130.* 13.08.02, 12:35
                              To powiedz ze jedziesz na wycieczke krajoznawcza z grupa dziewczat:)))
                              • tom_voivod Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 12:52
                                ... a dziewczęta mają swojskie imona adaś, tommy, mike, lezio itd... he he
                                he :))

Witam wszystkich, ja tez w Poznaniu pierwszy raz na zlocie i też like a virgin!
                                Nóżki się trzęsą...
                                Ale mam nadzieję będzie fun!
                                • czarnyadam Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 12:59
                                  Przecież to bedzie bardzo spokojna imprezka. Po Coca Coli i po 22 spac:))))
                                  • tom_voivod Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 13:13
                                    O quuuuurwa!!!!!!
                                    To ja nie jadę!!!!!
                                    ;))))))))
                                    • norma_jean Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 13:18
                                      Co nie jedziesz, co nie jedziesz?? A ja mam sama po buzi się okładać????
                                      • czarnyadam Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 13:20
                                        Jakby co to ja mogę:))))Norma
                                    • czarnyadam Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 13:18
                                      A cos Ty myslał, ze pozwola do 23-ej:)))))
                                      • norma_jean Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 13:20
                                        Pobudka o 7, a w ramach gimnastyki porannej ćwiczenia z pejczem :-)))
                                        • tom_voivod Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 13:27
                                          No to biorę kajdanki...
                                          A kaloryfery jakieś tam mają???
                                          :)))

A do 23 to tylko rozgrzewka... Potem to dopiero będzie imprezka!!!!
                                          NOOOOOORMA!!!!!!!! Już się nie mogę doczekaaaaaaaaać!!!!!!!!!!!!!!!1
                                        • czarnyadam Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 13:31
                                          Poranne cwiczenia zaczął sie od "stania na baczność", mam nadzieje:)))))
                                          • norma_jean Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 13:35
                                            TOOOOOMMYYYYY!!!!!
                                            Bo mi qrna na mysl o tych kajdankach to ten...mokro...
                                            :-))))
                                            • tom_voivod Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 13:38
                                              Ja lubię jak jest mokro...
                                              No czemu ten czas tak powoli leci?????
                                              :(((((
                                              • czarnyadam Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 13:43
                                                Eeee to ja spadam sami zakochani:))))))
                                                • norma_jean Adaś!! 13.08.02, 14:01
                                                  No przecież my tu trójkącik z Toba chcemy urządzić :-))
                                                  • czarnyadam Re: Adaś!! 13.08.02, 14:05
                                                    Jak tak to jestem:))). Interesujaco sie zapowiada:)))
                                                  • norma_jean Re: Adaś!! 13.08.02, 14:13
                                                    no przecież było ustalone że we wszystkich konfiguracjach :-)))
                                                    Dobra ja wiszę przy kaloryferze, a Wy się mna zajmijcie :-))
                                                  • tom_voivod Re: Adaś!! 13.08.02, 14:19
                                                    No, no....
                                                    To mnie się podoba...

Adaś, ty gustujesz w której dziurce????? (czy losujemy???)
                                                    :)))))))))))))))))))))
                                                  • czarnyadam Re: Adaś!! 13.08.02, 14:23
                                                    Raz w tej , raz w drugiej:))). Bedzie biedna:))))
                                                  • norma_jean Re: Adaś!! 13.08.02, 14:27
                                                    A ja nawet uciekac nie mogę!!!!
                                                    Delikatnie prosze przecież mówiłam, że virgin (like)
                                                    :-)))
                                                  • czarnyadam Re: Adaś!! 13.08.02, 14:30
                                                    Kurna ja też, to jak my sie do tego zabierzemy?:))))
                                                  • norma_jean Re: Adaś!! 13.08.02, 14:33
                                                    Tommy chyba szkolony, to nam pokaże :-))
                                                    Ja se jeszcze jakiś film instruktażowy kupię, tylko że ja słabo widze i zawsze
                                                    myślę że ta pani loda liże i niedługo zapalenia gardła dostanie :-))
                                                  • czarnyadam Re: Adaś!! 13.08.02, 14:40
                                                    Ja przywioze ksiazke ze zdjeciami,
                                                    jakos bedziemy kombinowali, no nie?:)))
                                                  • tom_voivod Re: Adaś!! 13.08.02, 14:48
                                                    Dobra!
                                                    Patrzcie i uczcie się!
                                                    To znaczy... Ty Norma się nie patrz tylko ODCZUWAJ!
                                                    :)))

I raaaaz od tyłu (dogstajl się to nazywa) :))
                                                    i raaaz od przodu (to Normeczko naprawdę są lody, taaaa....) :)))
                                                  • Gość: mama_normy Re: Adaś!! IP: *.saint 13.08.02, 14:51
                                                    Uprzejmie wszystkich zawiadamiam że mojej córki nie puszczę na tą zboczona
                                                    imprezę!!!!
                                                  • tom_voivod Re: Adaś!! 13.08.02, 14:54
                                                    No to mamusię też zapraszamy!!!!
                                                    Osobiście się zajmę...
                                                  • czarnyadam Re: Adaś!! 13.08.02, 15:04
                                                    To mame mamy z głowy:)))
                                                  • norma_jean Re: Adaś!! 13.08.02, 15:25
                                                    Mama zamnkęła mnie w domu na cztery spusty...Ratujcie!!!!!!!!!!!!!
                                                  • czarnyadam Już 13.08.02, 15:37
                                                    jade na białym koniu i uratuje Ciebie:))) za to
                                                    wezme wszystko co bede chciał:))
                                                  • norma_jean Re: Już 13.08.02, 15:54
                                                    Jestem cała Twoja!!!
                                                  • czarnyadam Re: Już 13.08.02, 15:56
                                                    Trzymam Cie za słowo, sprawdze w Poznaniu:)))
                                                  • norma_jean Re: Już 13.08.02, 16:13
                                                    Tylko na pewno!!
                                                  • Gość: czarnyadam Re: Już IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.02, 22:13
                                                    Na 100%:))))
            • josua2 Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 10:50
              witaj tu Tytus! odezwij się!
          • josua2 Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 10:43
            norma jesteś tu jeszcze?tu Tytus
            • norma_jean Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 10:51
              Jestem jestem, cały czas się mijamy :-))
              • josua2 Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 10:55
                Witaj! jeszcze nie rozgryzłem jak posługuje się tym forum wolę czat! Wczoraj
                klikałaś z takim jednym co podał sie za mnie nie poznałaś mnie!!!buuuuu!
                • norma_jean Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 10:58
                  Ni eSkarbeczku, ja go znam i wiedziałam że to nie Ty, zjawołeś się 10 min po
                  tym jak poszłam sobie :-((
                  Ja na czata w pracy nie wejdę, i nie możemy sobie wszystkiego powiedzieć, ale
                  chętnie bym znowu jakąś terpanację zrobiła wiesz komu....
                  I uważaj co piszesz bo ten na którego się skarżyląm też tu bywa czasem.
                  • josua2 Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 11:03
                    czyli na forum nie ma prywatności szkoda
                  • josua2 Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 11:06
                    trepanacja z samego rana to wyśmienita rzecz zwłaszcza na flądrach! hihihi
                    • norma_jean Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 11:11
                      Prywatności to tu nie ma, ale masz adres w gazecie, to zawsze możemy trepanację
                      tam przeprowadzić :-))))
                      Idę wysłać Ci małpeczkę.
                      A w ogóle to juz miałam dzwonić do koleżanki która ma czata, żeby Cie poszukała
                      i ode mnie pozdrowiła :-)) Ale się zjawiłeś, super :-))
                      • Gość: tytus Re: Problemy, problemy.... IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 11:19
                        Milusia jesteś!!!
                        • norma_jean Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 11:29
                          Masz @@@ :-)))
          • josua2 Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 10:47
            norma tu Tytus szukam cię!
            • czarnyadam Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 12:52
              Nareszcie chodzi to forum.
              • Gość: leziox Re: Problemy, problemy.... IP: *.arcor-ip.net 13.08.02, 13:25
                To w końcu Czarny mieszkasz w tym Olsztynie czy nie?Bo jak raz pytałem to nie
                mieszkałeś,ale może masz jakiegoś sobowtóra na forum olsztyńskiem,co?
                Wyjaśnisz w końcu sprawę dla kolunia?
                • czarnyadam Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 13:33
                  Oczywiscie ze mieszkam w Olsztynie, od urodzenia.
                  • Gość: leziox Re: Problemy, problemy.... IP: *.arcor-ip.net 13.08.02, 13:43
                    No to twój klon się błąka po necie gdzieś tam i nawet o tym pewnie nie wiesz.
                    No nic to,w pozenku bedziemy mogli pogadać o szczegółach,może mamy nawet jakieś
                    wspólne znajome mordownie olsztyńskie,uups,teraz to się chyba puby nazywa.
                    • czarnyadam Re: Problemy, problemy.... 13.08.02, 13:45
                      Pogadamy, pewnie. A może sie znamy?. mieszkałem kilka lat w Dajtkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka