bmwariat 01.08.05, 10:16 Co wam sie nie podoba, co uważacie za kicz? Dla mnie kiczem jest fryzura u faceta na żel, facet w japonkach i kolor różowy z czerwonym- totalne bezguście, a także zbyt obfity makijaż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: Kicze.. 01.08.05, 10:23 facet w japonkach, fakt - to jest kicz a makijaż też u faceta? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Kicze.. 01.08.05, 10:56 makijaź przede wszystkim u faceta...a u kobiety też..jak jest taki by na wieczór musiała szpachlą zrywać:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kicze.. 02.08.05, 08:57 sandały i skarpety u faceta, wystające stringi u dziewczyn, albo białe spodnie i różowe stringi, grzyka z tylu głowy u faceta, swetr w spodniach... kilometrowy odrost u blondynek dzięki czemu ich głowa z góry wyglda jak rozłupany kokos Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Kicze.. 02.08.05, 09:08 sandały..całkowicie odpadają..brzydota i obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kicze.. 02.08.05, 22:08 bmwariat napisał: > sandały..całkowicie odpadają..brzydota i obrzydzenie. są też fajne sandały:) Odpowiedz Link Zgłoś
abracada xxx 03.08.05, 22:14 odezwal sie ten co nosi biale adidasy kupione na stadionie i zwezane, obcisle spodnie - to jest dopiero kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: xxx 04.08.05, 08:37 Nie nosze adidasów kupionych na stadionie bo to jest po prostu żenada:) jak kiedyś ścisnałem te buty tam w ręku to tak zostały. Są jak gąbki. Chodze w oryginalnych butach:) i nie lubie adidasów, wole Pumy I reeboki(chyba je kupi adidas). Więc mam Pumy na nogach i jeansy i nie obcisłe:) normalne:) lekko poszerzane dołem:) więc nie dzwony:).Preferuje wranglery, bo się najlepiej układają i noszą:) koszule głównie Hugo Bossa, ale znajdą się też Lamberta, Wólczanki:) Ogólnie chodze luźno ubrany, w żadnych gajerkach i krawatach..:) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: xxx 04.08.05, 17:59 Uwielbiam facetów w japonkach! I już! Nic tego nie zmieni. Facet z zadbanymi podkreślam ZADBANYMI stopami i w japonkach to jest to! I jeszcze powinien mieć zgrabne, umięśnione, opalone łydki. hmm... jak mój KTOŚ ;) Ale miało być chyba o kiczach ;) więc sandały, spodenki i czarne skarpetki (takie do pantofli). KICZ NAD KICZEM Pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
abracada xxx 11.08.05, 08:50 Jak to nie? A zenada jest raczej Twoja wypowiedz - bosheee,co za cwaniactwo.To jest dopiero kicz "Preferuje wranglery, bo się najlepiej układają i noszą:) koszule głównie Hugo Bossa, ale znajdą się też Lamberta, Wólczanki" :))) no ale ... na stadionie przeciez wszystko sprzedaja Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: xxx 11.08.05, 16:02 Co chcesz! Toć to wariat z BMW. W końcu samochód to przedłużenie czegoś... tylko kurcze nie pamiętam czego ;) hehe ;) Tyle ja E. Odpowiedz Link Zgłoś
heldbaum Kicz-bardzo względne pojęcie 12.08.05, 09:59 Istnieje teori,że już wszystko wymyślono,a czym jest moda,powielaniem wzorców w róznych kombinacjach. Najważniejsze,aby dobże się czuć w tym co się nosi,a co inni o tym myślą-mało istotne. Szalom. heldbaum vel Petro Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: xxx 12.08.05, 10:15 Żle trafiłeś:) nie kupuje na stadionie...:)a co do samochodu...nie mam BMW:)) Szkoda, że trafiają się "prowokatorzy":)))żegnam wszystkich - 1:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Kicze.. 12.08.05, 14:58 w dzisiejszych czasach już nie wiadomo,co jest kiczem,a co prawdziwą sztuką... Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Kicze.. 12.08.05, 15:41 happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/index.html#26 Jak myślisz, kicz czy sztuka? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Kicze.. 12.08.05, 15:57 ela0508 napisała: > happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/index.html#26 > Jak myślisz, kicz czy sztuka? na pewno bajka... Nie nazwałabym tego sztuką,trudne pytanie mi postawiłaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: Kicze.. 12.08.05, 16:34 Ela: Specjalistka od Trudnych Pytań ;) Myślałam że wszyscy to wiedzą... Dla mnie to kiczowata bajka. Kiedyś mnie śmieszyła, teraz mam już tego dość. Czasem pośmieję się widząc to na jakimś MTV. Pozdrawiam E. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Kicze.. 12.08.05, 16:46 a ja tego nigdy nie oglądałam:/ więc być moze nie mam czego żałować... Odpowiedz Link Zgłoś