izka82 Re: Podaje oficjalnie!! 06.08.05, 18:01 Wszem i wobec! Jako, ze zwyklam obnazac sie tu ze swojego zycia, takze w tej sferze sercowej, podaje do wiadomosci, ze ostatecznie rozstalam sie z moim facetem i nie mam juz planow zeby probowac jeszcze raz. Chcialam , bardzo chcialam, tesknilam, dalej chyba tesknie, ale ostatnia nasza rozmowa 2 dni temu uswiadomila mi dlaczego tak naprawde nie moglam juz z nim byc.. Powod: brak zaufania! Raz je naruszyl, niepotrzebnie sklamal, ja sie przypadkiem dowiedzialam, glupia pie.., jednak to klamstewko spowodowalo ze nie potrafilam do konca wyzwolic sie w tym zwiazku.. Nie wiedzialam ze to brak zaufania, doszlo to do mnie dwa dni temu, jak jeszcze probowalismy sie raz ostatni spotkac przed moim wyjazdem na wakacje. Rozmowa skonczyla sie klotnia.. Wiem ze to moja wina, napisalam mu przepraszajacego maila. Jednak nie zamierzam juz meczyc ani siebie ani jego- ten zwiazek BYL, ale sie skonczyl. W tym przypadku przestalam wierzyc w szczesliwy powrot... pozdrawiam Iza ps tym samym dzis ide na impreze, czujac sie w pelni singielkiem, aaaaaaa, szalenstwo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
charliecharlie Re: Podaje oficjalnie!! 06.08.05, 18:13 Noooo Izka!!!gratuluje konsekwencji w postepowaniu no i tejdecyzji!!!wymagalo nie lada odwagi...trzymam kciuki za Ciebie jako singielke... pozdrawiam ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Podaje oficjalnie!! 06.08.05, 18:25 a pisalem CI juz jakis czas temu...rzuc chama.... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Podaje oficjalnie!! 06.08.05, 18:30 nataan napisał: > a pisalem CI juz jakis czas temu...rzuc chama.... :):):) No i w koncu sie posluchalam ..tatusiu...;ppp Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Podaje oficjalnie!! 06.08.05, 18:28 Czesc charlie!!! I dzieki, Ty bylas ze mna od poczatku konca mojego zwiazku, dzieki;) Ah, mam nadzieje ze bedzie dobrze:) Chce jednak pozostac z nim na stopie kolezenskiej, czekam teraz na jego odpowiedz na mojego maila.. Oby odpisal! Tak czy inaczej tesknie ze tym co bylo, nawet nie wiesz(choc przeciez Ty wiesz!:)) jak bardzo!! Okropnie , tak strasznie desperacko chcialam raz jeszcze sie z nim zobaczyc, no ale.. po co? Po to zeby sie poklocic, czy po to zeby sie pocalowac, pokochac.. To spotkanie do niczego sensownego nie poprowadziloby, nie zmieniloby sytuacji miedzy nami, wiec wyjezdzam za 4 dni bez pozegnania, bez tego naszego planowanego spotkania.. ach jakie to romantyczne :ppp No, ciekawe czy poradze sobie dzis jako singiel, juhu, tyle przystojniakow hihi, ale pewnie wiekszosc pustaczkow niestety..:p Wiem, jestem okrutna, ale to tylko moje doswiadczenia z tego pieknego miasta :) Dlatego Moj ex byl dla mnie perla, jednym na tysiac.. Ale co ma byc to bedzie, wierze w to, ze jezeli cos sie dzieje, to znaczy ze tak ma byc i juz :) Ide sie sprysznicowac, potem wypindrowac i do metra!! :)) Ps charlie! A ty mialas jechac w weekend do swojego chlopa!!?? ;) pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
petit_ka Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 09:05 zastanawiam się ile Ty masz lat?......po przeczytaniu powyższych wpisów to chyba niewiele;-) miłej niedzieli życzę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz6 Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 10:48 Cześć izka a co z twoim tatuażem w sekretnym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 18:28 petit_ka 07.08.2005 09:05 + odpowiedz zastanawiam się ile Ty masz lat?......po przeczytaniu powyższych wpisów to chyba niewiele;-) miłej niedzieli życzę:-) 24 lata mam i czuje sie swiezo i mlodo :) Wpisy nie wpisy, to jest tylko forum, ktore traktuje lekko i przyjemnie, z przymruzeniem oka;) W zyciu bywam bardziej powazna :pppp I rowniez milej niedzieli zycze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 22:08 izka82 napisała: > petit_ka 07.08.2005 09:05 + odpowiedz > zastanawiam się ile Ty masz lat?......po przeczytaniu powyższych wpisów to > chyba niewiele;-) > miłej niedzieli życzę:-) > > 24 lata mam i czuje sie swiezo i mlodo :) a to w przeciagu ostatniego tygodnia mialas urodziny?? :):) > Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 18:29 A do Mariusza.. nic , tatuaz jest tam gdzie byl :) A ze literki chinskie.. no worries ;) Odpowiedz Link Zgłoś
charliecharlie Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 19:07 Haha, witam Izkę!!!jak sie udala impreza???ja sie wczoraj usmialam do lez z moimi znajomymi... Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 19:20 Hej Charlie:) Oj, bardzo zmeczona jestem :) Ale ostatecznie stalo sie tak ze czesc ludzi poszla szalec do klubu a czesc(w tym ja) zostala w kafejkowym ogrodku, pijac, jedzac i gadajac:) Fajnie bylo, zawsze jest fajnie w dobrym towarzystwie ;) W sumie i tak w domku nad rancem bylam, snu brak..potrzebny sen, wiec czekam juz na wieczor:) A ty cos sie tak usmiala!? Komedia pewnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
charliecharlie Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 19:33 Oj, jak ja Ci zazdroszcze..tak bardzo chcialabym mieszkac w fajnym miescie, w ktorym sobie mozna wlasnie tak posiedziec w ogrodku... a ja sie usmialam..hmm, nie ogladalismy komedii, wprost przeciwnie, film bardzo powazny, ale jakosc tlumaczenia i umiejetnosci lektora daly nam wiele powodow do wybuchow smiechu..a dzis...lapie mnie lekki dol, ale na szczescie jest juz wieczor, dzien szybko sie skonczy a jutro bedzie wszystko ok... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 19:39 Ej charlie! Nie smutkaj sie:) A jak zdrowko, no wiesz..? Mam nadzieje ze juz ok ;) Powiedz mi jaki film ogladaliscie wczoraj??? Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 22:09 izka82 napisała: > A do Mariusza.. nic , tatuaz jest tam gdzie byl :) a gdzie?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 22:48 hehe, chcialbys wiedziec ;)) Lepiej przyznaj sie co z ta kelnerka suczka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 22:52 izka82 napisała: > hehe, chcialbys wiedziec ;)) > Lepiej przyznaj sie co z ta kelnerka suczka :)) powim, jak mi powiesz dzie masz tatuaz.... proste. :) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 22:56 haha, tak to sie nie dogadamy nataan :) Nie musisz mi mowic, podpytam sie babek na forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 22:57 izka82 napisała: > haha, tak to sie nie dogadamy nataan :) > Nie musisz mi mowic, podpytam sie babek na forum :P powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 22:59 nie dziekuje, nie zapeszam :ppp a jak emilka? Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 23:12 izka82 napisała: > bylo drugie spotkanie?;) a gdzie masz tatuaz? :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 23:24 A co ty sobie myslisz! To ze cie nawet lubie to nie znaczy ze ci powiem ! Bo nikt nie wie, to sa malutkie chinskie literka, miejsce mieciutkie i gladziutkie, juz powinienes sie domyslic :pp Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 23:25 izka82 napisała: > A co ty sobie myslisz! To ze cie nawet lubie to nie znaczy ze ci powiem ! Bo > nikt nie wie, to sa malutkie chinskie literka, miejsce mieciutkie i > gladziutkie, juz powinienes sie domyslic :pp masz tatuaz na czole??? Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 23:27 haha, na czole to mnie dzis kot udrapal wiec nie jest takie gladziutkie..hmm..a czy ty masz miekkie czolo nataan? :p Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 23:30 izka82 napisała: > haha, na czole to mnie dzis kot udrapal wiec nie jest takie gladziutkie..hmm..a > > czy ty masz miekkie czolo nataan? :p oj przeciez nie napisze jak ostatno cham, ze domyslam sie, ze masz tatuaz na cycku albo dupie... *(wersja soft: piersi, pupie... ) :P:P:P:P a co do emilki....owszem :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 23:32 hehe, na cycu to podobno bardzo boli, na pupie tez nie :pp Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 23:35 izka82 napisała: > hehe, na cycu to podobno bardzo boli, na pupie tez nie :pp no to zostaje brzusio albo wewnetrzna strona ud w okolicach bardzo strategicznych.... wiesz co? ja nie chce chyba wiedziec... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Podaje oficjalnie!! 07.08.05, 23:53 hehe, no bo i tak ci nie powiem, nie martw sie ;-) Teraz ide spac, jeszcze trzy dni pracy i na wakacje fruuuuu :)) Dobranocka i buziaki dla tego pana co on juz wie ze o niego chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: Podaje oficjalnie!! 08.08.05, 00:04 izka82 napisała: > hehe, no bo i tak ci nie powiem, nie martw sie ;-) > Teraz ide spac, jeszcze trzy dni pracy i na wakacje fruuuuu :)) > > Dobranocka i buziaki dla tego pana co on juz wie ze o niego chodzi ;) w imieniu tego pana, co to on niby wie, ze o niego chodzi.... dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
izka82 Re: Podaje oficjalnie!! 08.08.05, 00:07 No pan bystry jest :) lece, lece, loze czeka !! :DD Odpowiedz Link Zgłoś