Dodaj do ulubionych

makabra....

09.08.05, 13:34
no bo ic mi sie nie chce a jednak musze.. :)
Obserwuj wątek
    • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 13:35
      żeby mi się nie chciało, jak mi się chce;)
      • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 13:36
        moim zdaniem fragment ze slimakami to dzielo sztuki... :)
        • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 13:39
          zdecydowanie przyznaję Ci rację;)
          i nominację na mojego osobistego wieszcza;)))))
          • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 13:40
            mlesniewska napisała:

> zdecydowanie przyznaję Ci rację;)
            > i nominację na mojego osobistego wieszcza;)))))

a to trzeba sporzadzic delikatny aneksik do naszej umowy.....
            • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 13:41
              co proponujesz????;)
              ołówek w moim piórniku się niecierpliwi;)
              • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 13:43
                mlesniewska napisała:

> co proponujesz????;)
                > ołówek w moim piórniku się niecierpliwi;)

Ty zboczuchu!!! :P:P:P:P:P

musimy odjac niestety darmowe minuty... inaczej mi sie nie kalkuluje.. :)):)
                • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 13:51
                  jaki zboczuchu:D muszę czymś podpisać:) in blanco nie wchodzi w grę;)
                  nie kalkuluj tak:) na pewno nie będziesz stratny;)))))
                  • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 13:52
                    mlesniewska napisała:

> będziesz stratny;)))))

kapitalizacja odsetek dopiero po 2 latach....
                    musze uwazac :P:P
                    • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 13:55
                      co prawda wiekszość inwestycji może sie zwracać po dłuższym okresie;) jednak ja
                      jestem pewna jak..... obligacje;))))))) albo kredyt w banku;))))
                      • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 13:56
                        mlesniewska napisała:

> jestem pewna jak..... obligacje;))))))) albo kredyt w banku;))))

skoro tak to wchodze w ciemno... :P:P:P:P ahhhhhhhahahahaha:):)
                        • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 13:58
                          łał
                          się doczekać nie mogę;P:P:P
                          • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 14:01
                            oj wyposzczona koitka musisz byc bardzo............ :P:P:P:P::P:P:P:P:P
                            skoro na mnie sie nie mozesz doczekac. :):)
                            • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 14:02
                              hehehehhehehhehehehehh zabijesz mnie tym:D
                              • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 14:05
                                nie nie... :)
                                nie tym :):)
                                • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 14:10
                                  powiedz czym?????:P
                                  powiedz jak?:P
                                  • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 14:18
                                    mlesniewska napisała:

> powiedz czym?????:P

:):):)

> powiedz jak?:P

dlugo, powoli....a kiedy przyjdzie czas lapczywie i bez opamietania.. :):):)
                                    • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 14:19
                                      kochaj mnie jak zapalniczka ogień.....
                                      kochaj mnie jakby świat miał się skończyć
                                      :P
                                      • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 14:21
                                        mlesniewska napisała:

> kochaj mnie jak zapalniczka ogień.....
                                        > kochaj mnie jakby świat miał się skończyć
                                        > :P
                                        melomanka, teatromana....no dusza artysty... :):):)
                                        ja jestem domoroslym muzykiem :P:P:P
                                        • khinga Re: makabra.... 09.08.05, 14:25
                                          ello...znów "multum" pracy? he,he!
                                          • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 14:29
                                            khinga napisała:

> ello...znów "multum" pracy? he,he!

no bylo troche z rana...ale wraca do normy.. :)
                                            • khinga Re: makabra.... 09.08.05, 14:36
                                              u mnie teraz troszkę pracy inie za bardzo mogę się skupić,grrrr!!
                                              • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 14:38
                                                podzielnosc uwagi cecha najwybitniejszych jednostek :P:P:PP
                                                ja nie musze sie na niczym skupiac.. :)
                                        • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 14:26
                                          grasz na harmonii??
                                          talerzach?
                                          tamburynie?
                                          garach?
                                          :D
                                          nerwach????? tez umiem:D
                                          • khinga Re: makabra.... 09.08.05, 14:27
                                            to do mnie?
                                          • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 14:29
                                            mlesniewska napisała:

> garach?

jak Cie moge idzei mi tak sobie...

> nerwach????? tez umiem:D

i ja tez...

ale to nie wszytsko..... :P:P
                                            i wiesz co? nie powiem Ci na czym gram.... to apropos grania na nerwach .. :)
                                            • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 14:32
                                              moje nerwy na razie stalowe;)))))
                                              ale jak mi puszczą to roz.... zrobię:D
                                              • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 14:34
                                                ognista, gorraca babka.... :):)
                                                • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 14:38
                                                  karrramba;)
                                                  czasem podobno wredna;) co ktoś mi tu skutecznie próbuje udowodnić, z różnym
                                                  skutkiem:)
                                                  • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 14:48
                                                    mlesniewska napisała:

> karrramba;)
                                                    > czasem podobno wredna;) co ktoś mi tu skutecznie próbuje udowodnić, z różnym
                                                    > skutkiem:)

no to tej pani juz podziekujemy...:P
                                                    prosimy i wersje lagodna... :)
                                                  • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 14:58
                                                    cha, tę moją lepszę wersję należy odpowiednio pobudzić i wydobyć;)
                                                    a wtedy ...
                                                    "zabiorę Cię właśnie tam..."(nie pamiętam czyje to i jak płynęło dalej, ale
                                                    baaardzo lubię ten song) ;))
                                                  • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 15:08
                                                    ja powoli zaczynam sie Ciebie bac....
                                                  • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 15:11
                                                    straszne
                                                    zaczynam się bać, że zdezerterujesz nim.... cokolwiek:(
                                                  • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 15:17
                                                    obawiam sie, ze Twoje obawy nie sa bezpodstawne... :)
                                                  • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 15:25
                                                    ok, to juz przestanę szaleć, będę grzeczna, potulna:)
                                                    czas: start;)
                                                  • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 15:30
                                                    mlesniewska napisała:

> ok, to juz przestanę szaleć, będę grzeczna, potulna:)
                                                    > czas: start;)

za pozno... :P:P:P
                                                  • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 15:32
                                                    koniec zabawy w kotka i myszkę:o
                                                    ja wiedziałam że tak będzie, aha aha, wiedziałam:>
                                                    a już miałam mały planik, pomyślik:(przepadło:(
                                                  • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 15:36
                                                    mlesniewska napisała:

> koniec zabawy w kotka i myszkę:o
                                                    > ja wiedziałam że tak będzie, aha aha, wiedziałam:>
                                                    > a już miałam mały planik, pomyślik:(przepadło:(

oj a tu mnie zaintrygowalas........ :):)
                                                    ten maly planik... pomyslik... to mnie kreci.... :):):)
                                                    wybaczam Ci...
                                                    prosze dalej... :P
                                                  • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 15:42
                                                    heheheheh teraz za późno:D
                                                    zaprosiłam ... koleżankę
                                                    do ciemnego kina Luna
                                                    wcześniej nawet tytuł mnie nie obchodził, a teraz juz wiem ze to Smak życia
                                                    ojjjjj szkoda:P a mogło być.... fajnie dziś wieczorem;) innym wieczorem zatem;)
                                                  • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 15:52
                                                    mlesniewska napisała:

> heheheheh teraz za późno:D
                                                    > zaprosiłam ... koleżankę
                                                    > do ciemnego kina Luna
                                                    > wcześniej nawet tytuł mnie nie obchodził, a teraz juz wiem ze to Smak życia
                                                    > ojjjjj szkoda:P a mogło być.... fajnie dziś wieczorem;) innym wieczorem
                                                    zatem;)

ok ...jezeli Ty zaprasszasz, znaczy, ze stawiasz...a ja sie na takie atrakcje
                                                    pisze zawsze.. :P:P:P:P
                                                  • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 15:55
                                                    hehehe tak tak ale dziś komus innemu:)
                                                  • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 16:00
                                                    zawsze marzylem o majetnej biseksualistce... :P:P:P:P:P
                                                  • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 16:04
                                                    buehehehhe marz dalej:]
                                                    moze byś tak wreszcie o mnie pomarzył?:>
                                                    ja idę do domu:>
                                                    do jutra:))))
                                                  • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 16:07
                                                    zobaczymy, co sie da w ej kwestii zrobic....
                                                    a ja mam jeszcze pieprzona godzine do odbebnienia.....
                                                    pa
                                                  • mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 16:11
                                                    ja od 16 jestem free
                                                    i bedę za chwilę pzrechodzić obok teatru dramatycznego, studio, lalki;)
                                                    pa:))))))
                                                  • nataan Re: makabra.... 09.08.05, 16:14
                                                    az tam to Cie nie zobacze...za daleko jestem... :):)
                                                  • mlesniewska Re: makabra.... 10.08.05, 08:18
                                                    szkiełko do łapki i wytęż wzrok;)
    • kurczak1 Re: makabra.... 09.08.05, 13:38
      Makabra, mi tez sie nic nie chce, mimo ze mam jechac nad morze. Przy okazji
      pozdrawiam znajomych forumowiczow. Nezja hop, hop, a kuku.
      • khinga Re: makabra.... 09.08.05, 14:24
        nad morzem pogoda fatalna...JESIEŃ? chyba tak!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka