nataan 09.08.05, 13:34 no bo ic mi sie nie chce a jednak musze.. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 13:35 żeby mi się nie chciało, jak mi się chce;) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 13:36 moim zdaniem fragment ze slimakami to dzielo sztuki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 13:39 zdecydowanie przyznaję Ci rację;) i nominację na mojego osobistego wieszcza;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 13:40 mlesniewska napisała: > zdecydowanie przyznaję Ci rację;) > i nominację na mojego osobistego wieszcza;))))) a to trzeba sporzadzic delikatny aneksik do naszej umowy..... Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 13:41 co proponujesz????;) ołówek w moim piórniku się niecierpliwi;) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 13:43 mlesniewska napisała: > co proponujesz????;) > ołówek w moim piórniku się niecierpliwi;) Ty zboczuchu!!! :P:P:P:P:P musimy odjac niestety darmowe minuty... inaczej mi sie nie kalkuluje.. :)):) Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 13:51 jaki zboczuchu:D muszę czymś podpisać:) in blanco nie wchodzi w grę;) nie kalkuluj tak:) na pewno nie będziesz stratny;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 13:52 mlesniewska napisała: > będziesz stratny;))))) kapitalizacja odsetek dopiero po 2 latach.... musze uwazac :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 13:55 co prawda wiekszość inwestycji może sie zwracać po dłuższym okresie;) jednak ja jestem pewna jak..... obligacje;))))))) albo kredyt w banku;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 13:56 mlesniewska napisała: > jestem pewna jak..... obligacje;))))))) albo kredyt w banku;)))) skoro tak to wchodze w ciemno... :P:P:P:P ahhhhhhhahahahaha:):) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 14:01 oj wyposzczona koitka musisz byc bardzo............ :P:P:P:P::P:P:P:P:P skoro na mnie sie nie mozesz doczekac. :):) Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 14:02 hehehehhehehhehehehehh zabijesz mnie tym:D Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 14:18 mlesniewska napisała: > powiedz czym?????:P :):):) > powiedz jak?:P dlugo, powoli....a kiedy przyjdzie czas lapczywie i bez opamietania.. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 14:19 kochaj mnie jak zapalniczka ogień..... kochaj mnie jakby świat miał się skończyć :P Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 14:21 mlesniewska napisała: > kochaj mnie jak zapalniczka ogień..... > kochaj mnie jakby świat miał się skończyć > :P melomanka, teatromana....no dusza artysty... :):):) ja jestem domoroslym muzykiem :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 14:29 khinga napisała: > ello...znów "multum" pracy? he,he! no bylo troche z rana...ale wraca do normy.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: makabra.... 09.08.05, 14:36 u mnie teraz troszkę pracy inie za bardzo mogę się skupić,grrrr!! Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 14:38 podzielnosc uwagi cecha najwybitniejszych jednostek :P:P:PP ja nie musze sie na niczym skupiac.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 14:26 grasz na harmonii?? talerzach? tamburynie? garach? :D nerwach????? tez umiem:D Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 14:29 mlesniewska napisała: > garach? jak Cie moge idzei mi tak sobie... > nerwach????? tez umiem:D i ja tez... ale to nie wszytsko..... :P:P i wiesz co? nie powiem Ci na czym gram.... to apropos grania na nerwach .. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 14:32 moje nerwy na razie stalowe;))))) ale jak mi puszczą to roz.... zrobię:D Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 14:38 karrramba;) czasem podobno wredna;) co ktoś mi tu skutecznie próbuje udowodnić, z różnym skutkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 14:48 mlesniewska napisała: > karrramba;) > czasem podobno wredna;) co ktoś mi tu skutecznie próbuje udowodnić, z różnym > skutkiem:) no to tej pani juz podziekujemy...:P prosimy i wersje lagodna... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 14:58 cha, tę moją lepszę wersję należy odpowiednio pobudzić i wydobyć;) a wtedy ... "zabiorę Cię właśnie tam..."(nie pamiętam czyje to i jak płynęło dalej, ale baaardzo lubię ten song) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 15:11 straszne zaczynam się bać, że zdezerterujesz nim.... cokolwiek:( Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 15:17 obawiam sie, ze Twoje obawy nie sa bezpodstawne... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 15:25 ok, to juz przestanę szaleć, będę grzeczna, potulna:) czas: start;) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 15:30 mlesniewska napisała: > ok, to juz przestanę szaleć, będę grzeczna, potulna:) > czas: start;) za pozno... :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 15:32 koniec zabawy w kotka i myszkę:o ja wiedziałam że tak będzie, aha aha, wiedziałam:> a już miałam mały planik, pomyślik:(przepadło:( Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 15:36 mlesniewska napisała: > koniec zabawy w kotka i myszkę:o > ja wiedziałam że tak będzie, aha aha, wiedziałam:> > a już miałam mały planik, pomyślik:(przepadło:( oj a tu mnie zaintrygowalas........ :):) ten maly planik... pomyslik... to mnie kreci.... :):):) wybaczam Ci... prosze dalej... :P Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 15:42 heheheheh teraz za późno:D zaprosiłam ... koleżankę do ciemnego kina Luna wcześniej nawet tytuł mnie nie obchodził, a teraz juz wiem ze to Smak życia ojjjjj szkoda:P a mogło być.... fajnie dziś wieczorem;) innym wieczorem zatem;) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 15:52 mlesniewska napisała: > heheheheh teraz za późno:D > zaprosiłam ... koleżankę > do ciemnego kina Luna > wcześniej nawet tytuł mnie nie obchodził, a teraz juz wiem ze to Smak życia > ojjjjj szkoda:P a mogło być.... fajnie dziś wieczorem;) innym wieczorem zatem;) ok ...jezeli Ty zaprasszasz, znaczy, ze stawiasz...a ja sie na takie atrakcje pisze zawsze.. :P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 15:55 hehehe tak tak ale dziś komus innemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 16:00 zawsze marzylem o majetnej biseksualistce... :P:P:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 16:04 buehehehhe marz dalej:] moze byś tak wreszcie o mnie pomarzył?:> ja idę do domu:> do jutra:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 16:07 zobaczymy, co sie da w ej kwestii zrobic.... a ja mam jeszcze pieprzona godzine do odbebnienia..... pa Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: makabra.... 09.08.05, 16:11 ja od 16 jestem free i bedę za chwilę pzrechodzić obok teatru dramatycznego, studio, lalki;) pa:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nataan Re: makabra.... 09.08.05, 16:14 az tam to Cie nie zobacze...za daleko jestem... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1 Re: makabra.... 09.08.05, 13:38 Makabra, mi tez sie nic nie chce, mimo ze mam jechac nad morze. Przy okazji pozdrawiam znajomych forumowiczow. Nezja hop, hop, a kuku. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: makabra.... 09.08.05, 14:24 nad morzem pogoda fatalna...JESIEŃ? chyba tak!! Odpowiedz Link Zgłoś