nierozlaczka 01.09.02, 13:25 tak jak mowilam ........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0nly Re: leziu wlasnie jestem na chwilke......... 01.09.02, 13:37 ooo, czyli jednak ktos jest..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: leziu wlasnie jestem na chwilke......... IP: *.arcor-ip.net 01.09.02, 17:01 Dokładnie o tej porze,kiedy byłaś na chwilkie,to ja się przewracałem na drugi boczek,a teraz,kiedy już wstałem,to znowu nikogo ni ma,straszno samemu,u u u!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: leziu wlasnie jestem na chwilke......... 01.09.02, 18:37 lezio, kto sie tu wcina? co to za jedna? ;-)))))))) a randka miala byc ze mna, przeciez!.. ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: leziu wlasnie jestem na chwilke......... 01.09.02, 18:45 wy se tak randkujta, randkujta....tyle ze ociec jeszcze ceny nie rzucil za randke, w sensie godziny randkowania....no i ja budzet planning nie moge zrobic.....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: leziu wlasnie jestem na chwilke......... 01.09.02, 18:50 spokojnie, Anulka, ustalimy przy pierwszym spotkaniu.. ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szmija_szygszatowata Re: leziu wlasnie jestem na chwilke......... 01.09.02, 21:55 koszzztowny jeszzzt szzztraszzznie ten leszzziokszzz.....i szzzze wszzzystkimi babami romanszzzzuje......szzzame randki mu w glowie i szzzz....szzzz....szzzz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: leziu wlasnie jestem na chwilke......... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 01.09.02, 22:08 bo to rozpustna istota jest:) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: leziu wlasnie jestem na chwilke......... IP: *.arcor-ip.net 02.09.02, 00:48 Jam człowiek spokojny,a Szmija ma jakieś przestarzałe na mój temat informacje,może sprzed lat,kiedy to ja romansował ,a teraz to ja dziedkiem będąc niegroźnym jezd aż tak bardzo więc proszę siem mnie nie bać i romansować.Nierozłączka to jezd nowy przybysz trochę milutki zresztą,Ulalka,nie bój się,nie zapomniałem o propozycja założenia rodziny,hehehe,no,nie,na początku miała być randka,sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: leziu wlasnie jestem na chwilke......... 02.09.02, 11:41 Lezio :-))) to Ty juz masz taaaaakie plany odnosnie mnie? ;-)))))) ho ho ho.. jak dobrze, ze zaczelam ten temat, bo siem dowiedzialam ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: leziu wlasnie jestem na chwilke......... IP: *.dialo.tiscali.de 02.09.02, 13:51 I czego to kurwa człowiek nie wygaduje,jak pół skrzyny browaru na wieczór wypije,cholera jasna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: leziu wlasnie jestem na chwilke......... IP: 195.116.200.* 02.09.02, 17:11 a bo to trzeba uwazac co siem pije, tak? ;-)))))) wiesz, slowo siem rzeklo... a umowy ustne nawet obowiazujom i co teraz? ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: leziu wlasnie jestem na chwilke......... IP: *.arcor-ip.net 02.09.02, 17:48 Póki konsumpcja związku nie nastąpiła,nic się nie stało,więc nie ma co sobie głowy zaprzątać nad rzeczami które jeszcze nie nastąpiły.A browarek całkiem dobry był,nie mogie narzekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: leziu wlasnie jestem na chwilke......... IP: 195.116.200.* 02.09.02, 21:22 a potem powi, ze to nie jego potomstwo ;-)))))) o ja biedna... ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Leziu ja też jestem już... 02.09.02, 20:08 Ty to Leziu masz branie, jak tak dalej pójdzie to co z Lezia zostanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: Leziu ja też jestem już... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 21:28 Lena, nie patrz w przepaść! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Leziu ja też jestem już... 02.09.02, 21:46 a moze Lenka widzi swiatelko w tunelu? ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Leziu ja też jestem już... IP: *.arcor-ip.net 02.09.02, 22:11 Nie tak aż ja zużyty żeby mną się tak,Lenoczka przejmować.Do muzeum jeszcze się nie nadaję. Ulalka,a co ty niby z tym potomstwem,ja randkę rozumiem jako wstęp do pięknego wygrzmocenia się,znaczy...eee...poznania się chciałem powiedzieć,a nie robienie jakiegoś potomstwa,bo lezio wprawdzie dzieci lubi,ale cudze i daleko na horyzoncie chodzące.No i z zakneblowanym ryjem,coby mordy nie darły,jak się pod śmietnikiem w piękny dzień słoneczny browarka żłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Leziu... 02.09.02, 22:18 a ja mam czas do srody, jak przeczytalam w komunikacie oficjalnym czorta ;-))) wiec poniewaz plany siem konkretyzuja to mi rosnie za i przeciw... zgadnij czego wiecej? ;-))))))) a potomstwa tez jeszcze nie planuje i nie z takim "rozjechanym" ojcem, co to by moje sloneczka kneblowal ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Leziu ja też jestem już... 02.09.02, 22:30 ciemność, widzę ciemność żadnego światła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Leziu ja też jestem już... IP: *.arcor-ip.net 02.09.02, 22:36 A co ty Lenoczka wychlałaś przed chwilą,że ciemno ci się w oczkach kaprawych zrobiło skarbek?I mocne to chociaż było,dobre? Ulalek ja ciem będę łapał na gg zaraz,tylko skoczę do piwnicy po resztki browara.I czego mnie poza tym wyzywasz od takich i owakich,toż nie twoje słoneczka bym kneblował,tylko te drące ryja przy konsumpcji chmielu.No.A tak w ogóle to pewnie moglibyśmy zostać prawdziwie wzorcową rodziną menelską. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Leziu ja też jestem już... 02.09.02, 22:46 kcem, kcem, miec rodzine menelska ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Leziu ja też jestem już... 02.09.02, 23:19 kilka godzin mni nie bylo i juz mnie z rodziny wypier...tamtego.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Leziu ja też jestem już... IP: *.arcor-ip.net 02.09.02, 23:42 A kto cię córa z rodziny wywalił niby?No toż nie ja,ale od czasu,jak twoja matka z murzynem uciekła do Belgii i tam założyła przedsiębiorstwo rozrywkowe dla panów,to trochę samemu nudno.Szuka ojciec jakiejś naiwnej co by po kwachy z rana latała. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Leziu ja też jestem już... 02.09.02, 23:55 ty tu nie psiocz na rodzinny interes matki, bo to reka ktora moze cie karmic, tfu, w sensie poic jeszcze.....kurna, matke mnie tu obraza.....co za rodzina.... Odpowiedz Link Zgłoś
nierozlaczka Re: Leziu jestem 03.09.02, 15:42 jak widze wszystkie tu o ciebie zazdrosne o rany jeszcze mi oczy podbija co ja biedna wtedy zrobie steki sobie na nie poloze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Leziu jestem IP: *.dialo.tiscali.de 03.09.02, 16:15 Twoje oczęta będziemy chłodzić flaszkami od browara,a samym browarem będziemy cię nacierać wewnętrznie,zobaczysz że pomoże od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a tam zazdrosne ;-))) 03.09.02, 16:30 naobiecywal, to niech siem wywiaze, tak? ;-)))))))))))) a w ogole, Leziu, to od chodzenia po kwachy to mozemy miec sluzaca, tak? no!.. to ja tyle ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: a tam zazdrosne ;-))) IP: *.arcor-ip.net 03.09.02, 19:05 Służącą?Jaką służącą?Wiesz ile taka cholera kosztuje?Zwariowałaś?W porządnej meliniarskiej rodzinie pani domu śmiga po kwachy albo wysyła się dziecko sąsiadów do pani Krysi z kiosku,a nie służącą.Służące to byli przed wojną,tera som autonogi,a jak! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a tam zazdrosne ;-))) 03.09.02, 19:08 a sionsiadka mowila ze menza nie ma.....ciekawe skond to dziecko siem wzielo.....pewnie tez od sionsiada.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a tam zazdrosne ;-))) 03.09.02, 19:11 topra, Leziu, niech i tak bedzie, mogem i smigac, ale ja kcem rower...! ;-))))) skompinujesz, dla mnie :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a tam zazdrosne ;-))) 03.09.02, 19:28 he he he, powietrze wydychane z procentami do opon rowerowych...... reszte trzeba sobie samemu skolowac..... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nierozlaczka Re: a tam zazdrosne ;-))) 03.09.02, 20:00 dzieki za to pifko zobaczymy moze pomoze a tak swoja droga pozwolilbys aby podbili moje ladne oczeta no wiesz jak mozesz na takie cos wogole pozwolic Leziu popraw sie :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a tam zazdrosne ;-))) 03.09.02, 20:22 ociec jest czlowiekiem prostym w sensie..... oczywiscie ze nie pozwolilby zeby ci oczka ktokolwiek podbil, gdybys miala w piwnicy wystarczajaca ilosc piwa, tzn wieksza ilosc piwa niz ci ktorzy by ci chcieli oczka podbic..... w przeciwnym razie, tzn jeslibys nie miala piwka, a ci ktorzy by cie bic chcieli pifko by mieli, to ociec tez by ci podbil oczka i poszedl sie napic piwka, oczywiscie z tymi ktorzy ci oczka podbili...... istnieje tez trzecia ewentualnosc..... a mianowicie jesli ty bys miala troche piwka, ale ci co by ci oczka chcieli podbic tez mieli by piwko, to ojciec najpierw by cie obronil przed obiciem ci oczkow, poszedlby z toba razem twoje piwko wypic, a nastepnie sam by ci podbil oczka i poszedl do tych co ci chcieli podbic oczka ale ci nie podbili, coby razem z nimi pic piwko.....uuuuffff..... jak widzisz ojciec prostym czlowiekiem jest, co zreszta widzisz, tez mam po nim bo w tak prosty sposob potrafilam ci odpowiedziec na twoje pytanie....... a teraz sama ide po piwko bo az sie zasapalam...... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: a tam zazdrosne ;-))) IP: *.arcor-ip.net 03.09.02, 22:14 Córa córa,takiego wywodu to jeszcze mi nikt nie powiedział od czasów studiow na uniwerku w moskwie na kierunku odciążanie wody ciężkiej i zaprawianie uranem metanolu w celu odkażenia. Mętny wywód niby na pierwszy rzut oka,ale widzę że tam gdzie jezdeś to marycha mocna bardzo jezd i trza pochwalić producentów. Ulalka,o rower się nie martw,podpierdolimy komuś na ulicy. Nierozłączka,krzywdy tu ci nikt nie zrobi,już ja się tym zajmę,no,chyba że mniej piwa będziesz miała niż ci inni,to wtedy...no wiesz,czytaj powyżej,hehe... Odpowiedz Link Zgłoś