Dodaj do ulubionych

do pewna_pani

16.09.05, 17:36
ciągle czekam na odpowiedź na nurtujące mnie od wczoraj pytanie...;)
nie dręcz mnie...
czy kolejna moja noc ma być nieprzespana..?
przecież istnieje jakieś prawdopodobieństwo (może niewielkie), że chodzi nam o
kogoś innego..
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: do pewna_pani 16.09.05, 17:53
      powinienem sie obrazic, zamiast o mnie myslisz o kims innym :>
      • mamstajla Re: do pewna_pani 16.09.05, 17:57
        a skąd wiesz, że nie chodzi o Ciebie....? ;)
        • konrado80 Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:00
          w nocy jeszcze bylem przytomny i troche czytalem :P
          • mamstajla Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:02
            czyżby ktoś był zazdrosny...?;) uwielbiam zazdrośników...;) (w granicach rozsądku)
            • konrado80 Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:09
              taaaaak jestem zazdrosny ;)
              • mamstajla Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:12
                to lubię..;)
                • konrado80 Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:15
                  to o kim tak myslisz? :))
                  • mamstajla Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:17
                    a w sumie, to nie pamiętam już.. kiedy wszedłeś, to zapomniałam..;)
                    • konrado80 Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:18
                      hahaha :)
                      wymysl lepsza wymowke :P
                    • leziox Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:19
                      Często bywa tak właśnie że kiedy się wejdzie to kobiety zapominają o
                      wszystkim.Tja,z tym wchodzeniem to różnie bywa,a błądzić można bez końca...
                      • mamstajla Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:20
                        ależ Panowie.. źle mnie zrozumieliście chyba...
                        Kiedy rozmawiam z Konrado, zapominam o bożym świecie..
                        • konrado80 Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:22
                          ale o tym realnym pamietasz caly czas? :PP
                          • mamstajla Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:25
                            ach.. różnie to bywa..
                            • konrado80 Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:27
                              moze chcesz o tom porozmawiac? ;)
                              • mamstajla Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:30
                                ach.. o czym du gadać..
                                jeszcze wczoraj umawialiśmy się na seks..
                                a jak się dowiedziałeś co ja za jedna.. to się spłoszyłeś..

chyba nie jestem bazyliszek..?;((
                                • konrado80 Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:33
                                  a kto tak powiedzial ze sie sploszylem?
                                  pokaz mi go to zrobie z nim porzadek ;))

caly czas jestem za spotkaniem ;)
                                  tylko chyba Ty nie chcesz bo sie boisz teraz spojrzec mi w oczy :(
                                  • mamstajla Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:37
                                    ależ ja bardzo chcę Ci spojrzeć w oczy.. nawet baaaardzo głęboko;))
                                    • konrado80 Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:38
                                      hmmm ;)
                                • konrado80 ps 16.09.05, 18:34
                                  co do wygladu to juz kiedys mowilem ;)
                        • leziox Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:23
                          A o czym to ja niby mówiłem?No toż o tym samym co i ty.O wchodzeniu.Jeśli tam
                          komuś się miłe myśli przy tym po głowie kręcą to ja już na to nic poradzić nie mogę.
                          • konrado80 Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:23
                            zawsze mozasz, wystarczy troche pomacic :))
                            • pewna_pani Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:39
                              szanowna mamstajla
                              choc chcialabym bardzo naprawde zdradzic Ci nie mogę o kim nocami marzę...nie
                              zawsze ręce na kołdrze trzymając...;)

z wyrazami szacunku
                              pewna_pani
                              ;)
                              • mamstajla Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:40
                                ;(
                                • pewna_pani Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:42
                                  przestan się kochanienka mazac
                                  zamiast tego wykorzystaj konrado;)
                                  • mamstajla Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:45
                                    eee, wykozystać moge każdego.. A Konrado za bardzo lubię, żeby mu to robić.
                                    • pewna_pani Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:48
                                      zle mnie zrozumialam mamstajla
                                      toc nie o tym mowilam zeby jakos zle zrobic konrado
                                      wręcz przeciwnie;)
                                      a to daloby Ci silę zeby o tego drugiego pana sie postarac

no ale jak nie chcesz..przeciez ja nic nie mowię;)
                                      • mamstajla Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:50
                                        ja śmiem również mniemać, że Konrado nie mialby nic przeciewko, gdybym wyszła z
                                        propozycją wykorzystania..;)

mogę się mylić..;)
                                        • konrado80 Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:53
                                          ano sie mylisz
                                          • pewna_pani Re: do pewna_pani 16.09.05, 19:13
                                            kto się myli bo się znowu zgubulam?:P

no i chyba nie chcesz zaprzeczyc konrado ze marzysz o wykorzystaniu Cie przez
                                            mamstajla-co?;)
                                            • konrado80 Re: do pewna_pani 16.09.05, 19:18
                                              nie, nie dam sie nikomu wykorzystac
                                              moge sie jakiejs oddac ale na zawsze ;)
                                              ale pod dwoma warunkami ;)
                                              • pewna_pani Re: do pewna_pani 16.09.05, 19:22
                                                jakimi?? jakimi??
                                                nerwowo stukam palcami w stół...;)
                                                • konrado80 Re: do pewna_pani 16.09.05, 19:23
                                                  a co bede z tego mial ze Tobie powiem? ;)
                                                  • pewna_pani Re: do pewna_pani 16.09.05, 19:26
                                                    zgadnij konrado...;)
                                                  • konrado80 Re: do pewna_pani 16.09.05, 19:36
                                                    hmmm ;)
                                                    ok, napisze
                                                    musi mi sie spodobac i musze sie w niej zakochac z wzajemnoscia :)
                                                    ale oczywiscie takie wymagania kazdy ma ;)
                                                  • mamstajla Re: do pewna_pani 16.09.05, 22:48
                                                    no tylko mi nie mów, że Ci się nie podobam... ;(
                                                    a do zakochania jeden krok..;)
                                                  • konrado80 Re: do pewna_pani 16.09.05, 23:03
                                                    teraz to zes powiedziala, pilas cos czy co :P
                                                    znasz przecie moje zdanie na ten temat
                                                  • mamstajla Re: do pewna_pani 16.09.05, 23:14
                                                    wiesz... kobiety...
                                                    lubią się upewniać regularnie...;)
                                                  • pewna_pani Re: do pewna_pani 17.09.05, 00:36
                                                    :D
                                                    tak jest
                                                    mamstajla dobrze prawi;)
                                                  • leziox Re: do pewna_pani 17.09.05, 00:49
                                                    Straszliwości wy moje,a wy taki romantyczny wątek zaprzepaściliście,zanim dalej
                                                    tak ładnie gadać i gruchać jak gołąbki,chociaż mnie najbardziej z tego gruchania
                                                    podoba się to co ludzie ribią i to bez tego G na poczatku. :-/
                                                  • pewna_pani Re: do pewna_pani 17.09.05, 01:06
                                                    kto zaprzepascil?
                                                    mamstajla i ja wciąz chętne na rozne rzeczy;)
                                                    (i jednak wolę z punktem G:P)
                                                  • mandana Re: do pewna_pani 17.09.05, 01:08
                                                    czesc pewna, wyspalas sie po wczoraj?:))))))
                                                  • leziox Re: do pewna_pani 17.09.05, 01:09
                                                    No tak ale jak punkt g się sam nie znajdzie to trzeba go poszukać,a żeby
                                                    poszukać to trzeba się umówić,żeby się umówić,trzeba się wymienić namiarami,a
                                                    potem jeszcze trzeba wiele rzeczy zrobić w celu poszukiwawczym więc to nie jest
                                                    tak po prostu poszukać,to cała masa roboty z tym związana...
                                                  • pewna_pani Re: do pewna_pani 17.09.05, 01:12
                                                    tak leziox
                                                    wszystko się zgadza
                                                    ale za to potem jak przyjemnie jest;)
                                                    (znasz juz Ty tę przyjemnosc czy wciąz czekasz?:P)
                                                  • leziox Re: do pewna_pani 17.09.05, 01:16
                                                    Znam wiele przyjemności,również tego rodzaju ale jak wspomniałem,do całości
                                                    należą dwie połowy i te trzeba skleić z materiału dostępnego pod ręką,a ja nie
                                                    ma to właśnie trza na polowanie ruszyć.
                                                  • pewna_pani Re: do pewna_pani 17.09.05, 01:19
                                                    a odpowiednio uzbrojony jestes na to polowanie...?
                                                  • leziox Re: do pewna_pani 17.09.05, 01:23
                                                    Przykro mi ale o to trzeba byłoby zapytać zwierzynę już uprzednio upolowaną.Z
                                                    powodów czysto banalnych-dyskrecja i takie tam śmieszne rzeczy nie podaję
                                                    adresów,ale o ile pamiętam,zwierzynka nie padała ze śmiechu...
                                                  • pewna_pani Re: do pewna_pani 17.09.05, 01:25
                                                    och leziox...
                                                    to Ci się bardzo chwali...
                                  • konrado80 Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:46
                                    a co to znaczy wykorzystac? :)
                                    • mamstajla Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:48
                                      no wiesz.. zabrac co moje i iść sobie..;)
                                      • pewna_pani Re: do pewna_pani 16.09.05, 18:52
                                        a co jest Twoje u konrado mamstajla?;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka