mnietka.kokietka 03.10.05, 10:55 Wczoraj był na TVNie w Uwadze ale żem miała wajzne spotkanie ze ważnem postacio i przegapiwszy. Kiedy powtórka, ktoś wie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomme Re: Ojciec Dyrektor 03.10.05, 10:59 ja nie wiem, ale oglądałam wczoraj. Dla mnie to fenomen Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Ojciec Dyrektor 03.10.05, 11:10 Jeju nie wiem kiedy powtórka będzie ale obejrzę to jeszcze raz wczoraj patrzyłam na tivi i na męża bo pan mąż wygladał tak głupkowato z racji tego że rozdziawił usta jak to oglądadał i z 20 razy powiedział o k...to jest sekta ...ubawiłam się do łez, ale potem uprzytomniłam sobie co obejrzałam i też szpetnie podsumowałam ojaca dyrektora...SZOK Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Ojciec Dyrektor 03.10.05, 11:12 uwaga.onet.pl/1251731,archiwum.html Kurcze, no musze zobaczyc no.... Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Ojciec Dyrektor 03.10.05, 11:26 no ja tez podsumowałam jednoznacznie; SEKTA, bo niby co innego? Ale szok jest niezły, raz że taki człowiek- duchowny! może sie tak zachowywać, a dwa i to chyba wiekszy szok,że nikt z tym nic nie robi. CZy kościół sie go nie boi ze mu tak przyzwala? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Ojciec Dyrektor 03.10.05, 11:34 pomciu, To nie jest tak że kośćiół się go boi. Rydzyk jest redemptorystą i nic Glempowi do niego poprostu.... To dość skomplikowana sytuacja ponoć i dlatego ta 'sekta' sie tak rozrosła. Natomiast fakt że on dostaje kolejne koncesje, to jest dopero obłęd.. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Ojciec Dyrektor 03.10.05, 15:15 mnietka.kokietka napisała: > Natomiast fakt że on dostaje kolejne koncesje, to jest dopero obłęd.. No przecież jest rektorem Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej ykhy ykhy -- Z siąsiedzkim pozdrowieniem ze szwalni. A. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Ojciec Dyrektor 03.10.05, 23:37 ale ta powstała długo po radiu i innych pierduletach. I nie ma nic do koncesji nadawania na falach jakichs tam:) Odpowiedz Link Zgłoś