Dodaj do ulubionych

a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa

08.10.05, 00:18
mam gdzies szeleszczace liscie w kolorach jesieni, mam gdzies przymglone
slonce,mam gdzies uroki wszelakie jesieni...ja chce LATO!!!!!!!! Nie jestem
krowa ale chce zielona i soczysta trawke ,kwiatki i te wszystkie inne letnie
bajery! Ja chce
latoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Obserwuj wątek
    • st.anne Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:19
      Hmm, za rok, moze? :)
      • leziox Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:20
        Na Seszelach lato ciągle.Nic,tylko pakować się i wyjeżdżać,po co siedzieć w
        ciemnym grodzie starożytnym,kiedy za granicami tyle atrakcyj?
      • krzys23-1986 Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:21
        szkoda i to bardzo bo piękne było i nic sie nie robiło(ale rym!!)
        • leziox Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:23
          Toż można nic nie robić cały rok,dlaczego tylko latem wypada leniuchować a w
          inne pory roku trzeba niby pracować?Co za dziwne poglądy?
          • krzys23-1986 Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:26
            nie o to chodzi w inne pory roku po prostu jakieś zajęcie jest a w wakacje to
            leżenie bułą do góry i opalanie co w zimie jest ciężkie a pozatym studia są i
            jednak trzeba cośtam ruszyć...
        • samanta1 Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:25
          jak to nic sie nie robilo?! Alez Krzysztofie....a wystawianie do slonca bladej
          plazy ? A spacery po pachnacym poziomkami lesie? A pchanie sie do kazdej wody w
          celu ochlody? A zlizywanie z rak kapiacych lodow ? To piekna,letnia praca!!!!!:)
          Lesio,moze masz jakis wolny bilecik na Saszele? Jakby co,to wiesz gdzie go
          wyslac he,he...
    • st.anne Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:28
      leziox, co Ty tam do mnie na innym watku pisales?! jezeli nie znasz imienia:
      Saintanne, to jest Twoj problem!!!
      Moze zrob sobie urlop we francji i popytaj, a pozniej mozesz ze mna dyskutowac,
      sprawa zalatwiona??!!
      • samanta1 Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:32
        szczerze mowiac w zyciu nie slyszalam o takim imieniu .Moze to jakies
        malezyjskie imie bo chyba raczej nie francuskie;)))

• st.anne Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:33
          Nie wazne, chodzilo o leziox :)
          Nie kazdy wszystko zna, ja tez duzo rzeczy nie znam :)
          • samanta1 Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:34
            niom....np.imion fracuskich;)))( bez obrazy pls)
            • st.anne Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:35
              Wiesz, nie lubie sie wyglupiac, tez prosze: bez obrazy :)
              • samanta1 Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:38
                no tak,ale tym razem to sie przydarzylo ;))) (nadal bez obrazy!)
            • leziox Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:38
              Słuchaj Stanna.We Francji bywam co parę dni więc nie mnie tłumaczyć,co to znaczy.
              A co do ciebie w poprzednim wątku napisałem?Chyba umiesz czytać.Doradziłem ci
              życzliwie,abyś upuściła trochę ciśnienia z twojego napompowanego ego i przestała
              przesadzać z samouwielbieniem.Wtedy może cię ktoś tu nawet i polubi.
              • st.anne leziox 08.10.05, 00:40
                Tak na serio to nie wiem o co Ci chodzi? ale nie wazne, Ty sie lubisz
                przyczepiac? Ty mnie nie musisz lubic, w kocu kazdy ma wybor, a ja juz tu
                poznalam mile osoby. wiec w czym problem? dajmy sobie nawzajem spokoj, ok?
                pozdrawiam
                • samanta1 i przyszla taka pinda jedna......... 08.10.05, 00:44
                  i zrobila prywatna kupe w moim watku...fe!!!!!!!!!
    • wietka Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:39
      a co do lata..to z każdym dniem coraz bliżej LATO :))
      • samanta1 Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:43
        wietka...zastosowalas psychologie Pollyanny ,bardzo mi sie to podoba:)))))))) Od
        razu mi lepiej.Pozdrawiam cieplo:)))))))))
        • wietka Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:45
          pozdrawiam również:))
          i - nie daj się jesieni i zimie:)
          • samanta1 Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:48
            wietka napisała:

> pozdrawiam również:))
            > i - nie daj się jesieni i zimie:)
            TAK JEST HERR GENERAL!:)))))))

• wietka Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:49
              grzeczna dziewczynka;)
              • samanta1 Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:50
                wietka napisała:

> grzeczna dziewczynka;)

a gu gu.....;)))))))
            • leziox Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:52
              Generalnie nie lubię się przyczepiać.Razi mnie tylko czasami postawa
              ludzi,którzy tak naprawdę nie mając nic do powiedzenia,nadrabiają tą skromną
              wadę zadufanym w sobie sposobem bycia,dawaniem komuś niepotrzebnych rad i
              zwykłym bufoniarstwem.
              Wystarczy poczytać stanna co masz do powiedzenia,żeby wiedzieć,co z ciebie za
              ziółko.
              • krzys23-1986 Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 01:08
                wyluzuj chłopie ostracyzmem jak coś bo czasami szkoda komentować...luzuj!!
      • krzys23-1986 Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:43
        nie rozumie co sie dzieje z babami...chyba jakieś gorsze dni które trwają już z
        miecha...bez sensu nie mozecie odpuścić???
        • samanta1 Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:45
          bo baby Krzysiu sa strrrraszne,dlatego ja preferuje plec meska:-P
          • krzys23-1986 Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:48
            nie rozumiesz tu już wcześniej niesnaski męsko-damskie były(tzw.kwoki-naatan) i
            tym podobne jażysz w czym rzecz agresja jaka jesienna czy co??
            • samanta1 Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 00:49
              moze im tez szkoda lata i szlag ich trafia?;))))
              • leziox Re: a mnie jest szkoda lataaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.10.05, 05:27
                Tak luźnego człowieka jak mnie,Krzyś to trudno spotkać.Lata mi nie szkoda,bo go
                w tym roku praktycznie nie było,więc co mam żałować,jak i jesień jest git.
                Tylko bufonów coś przybyło,Wersal jakiś zamknął podwoje,czy co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka