saqqara 23.09.02, 12:41 brrrrr.... brrrr... brrrrr..... brrrrr..... brrrrr..... brrrrr brrrr......brrrrrr.....brrrrr.....brrrrr.....brrrrr.....brrrrr..... zzzziiiiimmmmnoooooooooooooooooooooooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pom Re: Niech mnie ktos dobije..... 23.09.02, 12:45 Chodź, Szakirko pod kołderkę. Już tam siedzimy z Robsonikiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Niech mnie ktos dobije..... 23.09.02, 12:48 saqqara napisała: > brrrrr.... brrrr... brrrrr..... brrrrr..... brrrrr..... brrrrr > brrrr......brrrrrr.....brrrrr.....brrrrr.....brrrrr.....brrrrr..... Co, tak Ci pali samochód? > zzzziiiiimmmmnoooooooooooooooooooooooo!!! A nie wolisz by ktoś Cię ogrzał, dobicie to chyba ostateczność :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Niech mnie ktos dobije..... 23.09.02, 12:57 Pom ja wiem ze dla Robsona to zadna roznica, ale dla mnie troje to juz tlum:)) Mawyr zeby mnie rozgrzac, to dzisiaj musial by byc to ktos kto ma goraczke i to tak w okolicach 100C;)) ps. o samochodzie wypluj i odpukaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Niech mnie ktos dobije..... 23.09.02, 13:08 saqqara napisała: > Mawyr > zeby mnie rozgrzac, to dzisiaj musial by byc to ktos kto ma goraczke i to tak w > > okolicach 100C;)) > ps. o samochodzie wypluj i odpukaj!!! Vampi a może 3,6 %% z rana w koktajlu by wystarczyło ? 100C miała Joanna Dziewica na koniec ;((( ps.wyplułem i odpukałem Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: Niech mnie ktos dobije..... 23.09.02, 13:16 Kopytkiem czy rożkiem mam Cię dobić. A może świeżej krwi? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor a nie mowilem!!! :)))) 23.09.02, 13:24 w wawie wszyscy lewi ....... co cie ten koles nie dogrzewa? :))))) saqqara napisała: > brrrrr.... brrrr... brrrrr..... brrrrr..... brrrrr..... brrrrr > brrrr......brrrrrr.....brrrrr.....brrrrr.....brrrrr.....brrrrr..... > > zzzziiiiimmmmnoooooooooooooooooooooooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara nadal mi zimno.... 23.09.02, 13:32 Mawyr moze byc i dziewica, wazne zeby miala strumien krwi zamiast sopla! Kaprikorn a jak Tobie bedzie wygodniej z tym dobijaniem? moge sie dostosowac. Emperor dogrzewa ale nie w godzinach pracy. jeszcze jakies pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: nadal mi zimno.... 23.09.02, 13:38 Wiesz... ja bym jednak wolał Cię jakoś rozgrzać. A jak się nie uda to dopiero wtedy Ci ulżę i kopytkiem i różkiem Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nadal mi zimno.... 23.09.02, 13:45 skoro chcesz mi meki przedluzac, to prosze... rozgrzewaj, chociaz uprzedzam ,dzisiaj bedzie trudno, jestem prawie jak sopel. i kopytko i rozek? niech bedzie, jak isc to na calosc! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: nadal mi zimno.... 23.09.02, 14:11 Tak, tak, ja mam wiele pytan: pierwsze - jak cie dogrzewa, w jaki sposob to robi, gdzie to robi?:)) saqqara napisała: > Emperor > dogrzewa ale nie w godzinach pracy. jeszcze jakies pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: nadal mi zimno.... 23.09.02, 14:15 emperor napisał: > Tak, tak, ja mam wiele pytan: > pierwsze - jak cie dogrzewa, w jaki sposob to robi, gdzie to robi?:)) > > > > > saqqara napisała: > > > Emperor > > dogrzewa ale nie w godzinach pracy. jeszcze jakies pytania? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nadal mi zimno.... 23.09.02, 14:43 dogrzewanie jest jak nalezy, to aura nie sprzyja;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: nadal mi zimno.... 23.09.02, 14:47 czyli w next week mam wziazc zimowa kurtke do w-wy, bedzie mi zimno? moge liczyc na dogrzanie? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nadal mi zimno.... 23.09.02, 14:51 mam zapytac moj "kaloryfer" czy bedzie mial czas dla Ciebie?, on woli kobialki;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: nadal mi zimno.... 23.09.02, 14:49 saqqara napisała: > dogrzewanie jest jak nalezy, to aura nie sprzyja;) Co będzie jak aura da jeszcze w dół ? Potrzeba będzie jakieś cieplejsze niewymowne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaprikorn Re: nadal mi zimno.... 23.09.02, 14:54 Sopelku trzymaj się. Za ok. pół roku znowu powinno być ciepło. Co sądzisz o hibernacji na okres niesprzyjającej aury? Nie, mam lepszy pomysł - natychmiastowy wyjazd na południe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: nadal mi zimno.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 14:56 szaki ,proponuje damski boks ,obie siem rozgrzejemy bo mi tyz zimno.No,chyba ze skoczymy na ziubera i tym siem rozgrzejemy!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nadal mi zimno.... 23.09.02, 14:58 Kaprikorn dajesz mi do zrozumienia ze sie powinnam z forum ulotnic i do trumienki na pol roku polozyc?;)az taka upierdliwa jestem? Samcia stawiam na paintballa i ziubera, albo odwrotnie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: nadal mi zimno.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 15:00 oczywiscie ze odwrotnie!Ty wiesz jak bedzie kolorowo dookola jak zaczniemy strzelac po ziuberku???:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: nadal mi zimno.... 23.09.02, 15:01 hehehe, cele sie same beda ruszac, zeby kulka oberwac:))) Odpowiedz Link Zgłoś