nutopia 28.10.05, 15:38 mam długie...może zetnę? jeszcze w życiu nie miałam krótkich! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilar Re: włosy 28.10.05, 16:25 Drylu, czy chcesz coś zmienić w swoim życiu, czy masz poczucie, że zmierzasz do nikąd, tak tylko pytam;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: włosy 28.10.05, 16:27 tak Kamilarze, tak się czuję....tak tylko odpowiadam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: włosy 28.10.05, 16:34 A czy nie czujesz się potrzebna męzowi, dziecku, czemu nie realizujesz sie poprzez rodzine?? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: włosy 28.10.05, 16:36 panie doktorze a ile u pana kosztuje za godzinę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: włosy 28.10.05, 16:38 przepraszam nie odpowiedziałam na pytanie: czuję się potrzebna dziecku i mężowi:) nawet bardzo potrzebna:) tylko sprawa tych włosów...nie daje mi spokoju.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: włosy 28.10.05, 16:43 W rzeczywistości nie chodzi o włosy one tylko cos symbolizuja, musimy wspulnie sie dowiedziec co, w czym tkwi natura problemu;) P.S. Dal przyjaciół za darmo:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: włosy 28.10.05, 16:46 ok, (dla przyjaciół - jak milutko:)))) więc pytaj dalej dokotrze, może dojdziemy do jakiegoś wniosku postaram się szczerze odpowiadać na pana pytania:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: włosy 28.10.05, 16:47 Dobra teraz zaczyna sie trudniej bo dalej nie chodziłem na zajęcia, bo były rano:( Opowiedz z czym Ci się kojarzy mama i tata:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: włosy 28.10.05, 16:52 eeee, yyyyy, (kurde gdzie to google)mama i tata kojarzy mi się z: rodziną miłością domem a dalej było zamazane.... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: włosy 28.10.05, 16:53 Miłośc, dom, rodzina, a więc twój problem nie leży w tym, że nie byłas przytulana przez rodziców, czyli nie jesteś emocjonalna sierotą. Może miałaś siostrę, z którą cały czas musiałaś rywalizować:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: włosy 28.10.05, 16:54 siostry nie miałam ale mam dwóch braci! może to przez nich??? odpisz szybko doktorze Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: włosy 28.10.05, 16:57 Tak to przez nich, wszystko jasne:) Czy dostanę dyplom?? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: włosy 28.10.05, 17:00 czy przyczyna tkwi w tym że są ode mnie starsi? czy może w tym że jeden jest młodszy? od tego drugiego proszę pomóż mi Nutopia Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: włosy 28.10.05, 17:04 Nie ja myśle, że przyczyna nie tkwi w braciach, a le w tym, że ty myslisz, że ona w nich tkwi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: a kiedy mogę się umówić na następną wizytę??? 28.10.05, 17:14 Kiedy Junga doczytam:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Kamilar ja mam do ciebie pytanie 28.10.05, 17:19 połóż się na kozetkę i zamknij oczy dlaczego ty jesteś taki rozdrażniony? wszystko cię irytuje...dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Kamilar ja mam do ciebie pytanie 28.10.05, 17:27 Nie wiem, może dlatego, że kiedy spojrzałem wstecz i zobaczyłem małego chłopca, który myslał o swojej przyszlości, to widział kogoś zupełnie innego, a może dlatego, że dawno nie piłem Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kamilar ja mam do ciebie pytanie 28.10.05, 17:29 moja diagnoza brzmi: to drugi - na pewno zbyt dawno nie piłeś ale jak chcieliśmy wypić to ty się po koleżnkach ciągałeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Kamilar ja mam do ciebie pytanie 28.10.05, 17:29 No właśnie to już prawie tydzień, ale jutro znowu:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kamilar ja mam do ciebie pytanie 28.10.05, 17:31 a gdzie idziesz jutro? parapetówa? urodziny? imieniny? stypa? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Kamilar ja mam do ciebie pytanie 28.10.05, 17:37 Tak właściwie to idę na parapetówę, która miała byc tydzień temu, ale z przyczyn obiektywnych została przełozona na jutro, a tydzień temu byłem na imprezie z okazji braku okazji, czyli "jak to dawno sie nie widzielismy (chyba od wczoraj), więc trzeba wypić:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Kamilar ja mam do ciebie pytanie 28.10.05, 17:39 no tak wszyscy pójda gdzieś pić...to ja tez nie bedę odstawać:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: włosy 28.10.05, 17:43 > czy przyczyna tkwi w tym że są ode mnie starsi? > czy może w tym że jeden jest młodszy? od tego drugiego > proszę pomóż mi > Nutopia Polecam rubrykę w Bravo Girl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: włosy 28.10.05, 17:44 piasałam! ale oni powiedzieli że mają tu większe problemy trądzik, inicjacja seksualna, przedwczesny wytrysk, mały biust czy nikt mi nie pomoże? Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: włosy 28.10.05, 19:15 stowarzyszenie gejów i lesbijek oraz feministki z Zadry mogą poradzić Odpowiedz Link Zgłoś
kasojan Re: włosy 16.06.15, 21:18 Szybki sposów na zmianę wizerunku i zarobek. Ja poszłam na wizytę do mojej fryzjerki, która zaproponowała mi sprzedaż moich włosów. Początkowo się zastanawiałam, ale przekonała mnie do tego pomysłu. Zarobiłam ponad 1500 zł i cieszę się nową fryzurą! Warto. Jeśli chcecie więcej się dowiedzieć, poszukajcie Beauty for You. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś