28.10.05, 15:38
mam długie...może zetnę? jeszcze w życiu nie miałam krótkich!
Obserwuj wątek
    • kamilar Re: włosy 28.10.05, 16:17
      Tfuj wybór.
      • nutopia Re: włosy 28.10.05, 16:23
        :)a tfuj:)
        • kamilar Re: włosy 28.10.05, 16:25
          Drylu, czy chcesz coś zmienić w swoim życiu, czy masz poczucie, że zmierzasz do
          nikąd, tak tylko pytam;)
          • nutopia Re: włosy 28.10.05, 16:27
            tak Kamilarze, tak się czuję....tak tylko odpowiadam:)
            • kamilar Re: włosy 28.10.05, 16:34
              A czy nie czujesz się potrzebna męzowi, dziecku, czemu nie realizujesz sie
              poprzez rodzine??
              • nutopia Re: włosy 28.10.05, 16:36
                panie doktorze a ile u pana kosztuje za godzinę?:)
                • nutopia Re: włosy 28.10.05, 16:38
                  przepraszam nie odpowiedziałam na pytanie: czuję się potrzebna dziecku i
                  mężowi:) nawet bardzo potrzebna:)
                  tylko sprawa tych włosów...nie daje mi spokoju....
                  • kamilar Re: włosy 28.10.05, 16:43
                    W rzeczywistości nie chodzi o włosy one tylko cos symbolizuja, musimy wspulnie
                    sie dowiedziec co, w czym tkwi natura problemu;)
                    P.S. Dal przyjaciół za darmo:)
                    • nutopia Re: włosy 28.10.05, 16:46
                      ok, (dla przyjaciół - jak milutko:))))
                      więc pytaj dalej dokotrze, może dojdziemy do jakiegoś wniosku
                      postaram się szczerze odpowiadać na pana pytania:)
                      • kamilar Re: włosy 28.10.05, 16:47
                        Dobra teraz zaczyna sie trudniej bo dalej nie chodziłem na zajęcia, bo były rano:(
                        Opowiedz z czym Ci się kojarzy mama i tata:)
                        • nutopia Re: włosy 28.10.05, 16:52
                          eeee, yyyyy, (kurde gdzie to google)mama i tata kojarzy mi się z:
                          rodziną
                          miłością
                          domem
                          a dalej było zamazane....
                          • kamilar Re: włosy 28.10.05, 16:53
                            Miłośc, dom, rodzina, a więc twój problem nie leży w tym, że nie byłas
                            przytulana przez rodziców, czyli nie jesteś emocjonalna sierotą. Może miałaś
                            siostrę, z którą cały czas musiałaś rywalizować:)
                            • nutopia Re: włosy 28.10.05, 16:54
                              siostry nie miałam
                              ale mam dwóch braci!
                              może to przez nich???
                              odpisz szybko doktorze
                              • kamilar Re: włosy 28.10.05, 16:57
                                Tak to przez nich, wszystko jasne:)
                                Czy dostanę dyplom??
                                • nutopia Re: włosy 28.10.05, 17:00
                                  czy przyczyna tkwi w tym że są ode mnie starsi?
                                  czy może w tym że jeden jest młodszy? od tego drugiego
                                  proszę pomóż mi
                                  Nutopia
                                  • kamilar Re: włosy 28.10.05, 17:04
                                    Nie ja myśle, że przyczyna nie tkwi w braciach, a le w tym, że ty myslisz, że
                                    ona w nich tkwi:)
                                    • kamilar Koniec kuracji na dzisiaj 28.10.05, 17:04
                                      • nutopia a kiedy mogę się umówić na następną wizytę??? 28.10.05, 17:05
                                        • kamilar Re: a kiedy mogę się umówić na następną wizytę??? 28.10.05, 17:14
                                          Kiedy Junga doczytam:)
                                          • nutopia Kamilar ja mam do ciebie pytanie 28.10.05, 17:19
                                            połóż się na kozetkę i zamknij oczy
                                            dlaczego ty jesteś taki rozdrażniony? wszystko cię irytuje...dlaczego?
                                            • kamilar Re: Kamilar ja mam do ciebie pytanie 28.10.05, 17:27
                                              Nie wiem, może dlatego, że kiedy spojrzałem wstecz i zobaczyłem małego chłopca,
                                              który myslał o swojej przyszlości, to widział kogoś zupełnie innego, a może
                                              dlatego, że dawno nie piłem
                                              • nutopia Re: Kamilar ja mam do ciebie pytanie 28.10.05, 17:29
                                                moja diagnoza brzmi:
                                                to drugi - na pewno zbyt dawno nie piłeś
                                                ale jak chcieliśmy wypić to ty się po koleżnkach ciągałeś:)
                                                • kamilar Re: Kamilar ja mam do ciebie pytanie 28.10.05, 17:29
                                                  No właśnie to już prawie tydzień, ale jutro znowu:)
                                                  • nutopia Re: Kamilar ja mam do ciebie pytanie 28.10.05, 17:31
                                                    a gdzie idziesz jutro? parapetówa? urodziny? imieniny? stypa?
                                                  • kamilar Re: Kamilar ja mam do ciebie pytanie 28.10.05, 17:37
                                                    Tak właściwie to idę na parapetówę, która miała byc tydzień temu, ale z przyczyn
                                                    obiektywnych została przełozona na jutro, a tydzień temu byłem na imprezie z
                                                    okazji braku okazji, czyli "jak to dawno sie nie widzielismy (chyba od wczoraj),
                                                    więc trzeba wypić:)
                                                  • nutopia Re: Kamilar ja mam do ciebie pytanie 28.10.05, 17:39
                                                    no tak
                                                    wszyscy pójda gdzieś pić...to ja tez nie bedę odstawać:)
                                  • nekroskop88 Re: włosy 28.10.05, 17:43
                                    > czy przyczyna tkwi w tym że są ode mnie starsi?
                                    > czy może w tym że jeden jest młodszy? od tego drugiego
                                    > proszę pomóż mi
                                    > Nutopia

Polecam rubrykę w Bravo Girl ;)
                                    • nutopia Re: włosy 28.10.05, 17:44
                                      piasałam!
                                      ale oni powiedzieli że mają tu większe problemy
                                      trądzik, inicjacja seksualna, przedwczesny wytrysk, mały biust
                                      czy nikt mi nie pomoże?
                                      • santiago78 Re: włosy 28.10.05, 19:15
                                        stowarzyszenie gejów i lesbijek oraz feministki z Zadry mogą poradzić
                                        • nutopia Re: włosy 28.10.05, 20:47
                                          :P
                                          • nutopia Re: włosy 28.10.05, 20:50
                                            to sciąc?
    • kasojan Re: włosy 16.06.15, 21:18
      Szybki sposów na zmianę wizerunku i zarobek.

Ja poszłam na wizytę do mojej fryzjerki, która zaproponowała mi sprzedaż moich włosów. Początkowo się zastanawiałam, ale przekonała mnie do tego pomysłu.

Zarobiłam ponad 1500 zł i cieszę się nową fryzurą! Warto. Jeśli chcecie więcej się dowiedzieć, poszukajcie Beauty for You.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka