Dodaj do ulubionych

nadejszła jesień ... niebawem zima ...

30.10.05, 18:11
... a ja mam wrazenie (choc sama ostatnio coraz rzadziej tu zagladam), ze
umiera nam to nasze forum. Sporadycznie ktos cos napisze, ktos cos
odpowie ... Gdzie sie wszyscy podziali? Jeszcze w okresie wakacyjnym wydawalo
sie, ze zycie toczy sie tutaj niemal 24h na dobe. A teraz? Czy wraz z
nadejsciem jesieni, niebawem zimy, zawieszamy swoja "dzialalnosc" ? :( A moze
cos dla wspomnien? Jakies ciekawostki, nietypowe zdarzenia, spotkania z
konczacego sie sezonu kazda z nas przytoczy?
Obserwuj wątek
    • goha66 Re: nadejszła jesień ... niebawem zima ... 30.10.05, 18:18
      Nikt niczego nie zawiesił Magda :D ... Cisza na forum oznacza, że sezon trwa, a motocykle się nie psuja ;)...Wspominać na pewnno będziemy (tyle długich wieczorów przed nami, zwłaszcza teraz, gdy zmieniono czas i właściwie ciemno jest już po 16tej)
      A ja osobiście z bardzo miłych wspomnień kończacego się sezonu wybieram na teraz to gdy przyjechałas do nas na ciastko :D Pozdrawiam Cię gorąco - Goha z rodziną
    • rider79 Re: nadejszła jesień ... niebawem zima ... 30.10.05, 20:08
      A, bo jakoś tak częściowo dyskusje przenoszą się w real i na priva:)
      A jeszcze z 2 miesiące i do nazwy forum sie dopisze ... i narty i (może) będą
      zażarte dyskusje o wyższości dwóch kółek nad dwiema deskami:)

Pozdrówki dla koleżanek i nie tylko:)
      Kosiek
      • mimima Re: nadejszła jesień ... niebawem zima ... 31.10.05, 12:22
        Cisza nastała, bo tak jak pisze gocha sezon trwa i kto może jeszcze z tego
        korzysta...nim zastanie zima...Pozdrowienia
        • sarawi taaa ... i spadł śnieg 18.11.05, 15:15
          Teraz mi juz nikt nie wmowi, ze jeszcze jezdzicie.
          Paskudnie. Wszystko na to wskazuje, ze gs zapadl w sen zimowy - ale nie sam :>
          Ma towarzysza/szke ;-)

Mialam okazje byc calkiem niedawno na kilka dni w Irlandii - raj. I tak pod
          wzgledem jakosci drog, jak i pogody o tej porze roku. Tydzien temu o polnocy
          bylo prawie 14 stopni ciepla ... a w ciagu dnia temperatura nie spadala ponizej
          10. Niektore drzewka jeszcze zielone ... :( pozazdroscic. I calkiem sporo osob
          jezdzacych na motocyklach, aczkolwiek zadnej kobietki nie widzialam :>
          • goha66 Re: taaa ... i spadł śnieg 21.11.05, 06:14
            Spadł kurde i to w takich ilościach, że nie można już udawać, że go nie ma :(
            Mój Honda tydzień temu pokazał mi tylną lampę odjeżdżając na kapitalkę silnika
            i pozostawił po sobie jedynie szybę (do polerowania)... Gdy wróci czeka mnie
            przygotowanie go do snu zimowego i wypatrywanielepszej pogody... W styczniu na
            finał WOŚP spokojnie dało się pojechać na dwóch kołach, więc mam nadzieję, że i
            pod koniec roku pogoda będzie jeszcze życzliwa dla miłośników jednośladów...
            Hm ... na ogólnym był post w sprawie jazdy zimą, z którego wynika, że wielu
            naszym kolegom nie straszny ani śnieg ani lód na drogach. A czy któraś z Was
            próbowała zimowych przejażdżek?? Pozdrawiam ciepło - Goha
            • sarawi taaa ... i spadł śnieg 21.11.05, 07:19
              brrr ... w zyciu. Na to mnie nikt nie namowi. Ja w samochodzi marzne zanim sie
              w nim nagrzeje ;-) (tak, tak, trzeba kiedys zainwestowac w auto z
              klimatyzacja ;-)), a co dopiero na motocyklu ... brrr ...
              Ale rok temu, fakt, ja tez pamietam, ze w styczniu naprawde bylo cieplo :>
            • draka00 Re: taaa ... i spadł śnieg 21.11.05, 09:55
              Przy padającym śniegu jechałam raz, jak tylko kupiłam motocykl, bo nie mogłam
              się doczekać. Mam jednak kolegę, który jeździł praktycznie całą ubiegłą zimę,
              która była w sumie dość łaskawa. Miałam niezły ubaw obserwując jego wywrotki i
              kopanie w śniegu przy wprowadzaniu motocykla do garażu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka