Dodaj do ulubionych

polska kobieta potrafi!!!!

IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 02.10.02, 11:55
uwaga, chwale sie:
1) przenioslam sama dwie ciezkie sofy, manewrujac akrobatycznie i
matematycznie na waskich zakretach swojej lepianki
2) odstepilam i urzadzilam kompletnie jeden pokoj, ktory wyglada teraz dwa
razy lepiej niz przez pozoga
3) sama zdemontowalam panele na podlodze (beda do pokoju psow hehehe)
4) samiutenka i to w nocy przygotowalam wszystkie spalone sprzety do wywozki
porannej i o ludzie - wreszcie mnie to nie straszy swoim widokiem (jedna
sofe tez tam wpierdolilam, a co) - wszystko elegancko przed gumno i rano
sladu nie bylo hehe
5) zabieram sie za zrywanie tapet, a raczej tego, co kiedys bylo tapetami.

polskie kobiety na budowy!!!

ps. potem sprawdze i zapodam, ile brygada bialego karla, tzn. te chopcy co
tu niby wielce remontowac maja, zazyczyli sobie w kosztorysie za to, co ja
swoimi raczkami - bez drasniecia pomalowanych pazurkow - robie sama:)))

Obserwuj wątek
    • iwusia Re: polska kobieta potrafi!!!! 02.10.02, 11:58
      a ja kiedyś uszczelniłam kibel:)))))))))
      gówniana była robota ale zrobiłam to sama:))))))
      aha i jeszcze guzik przyszyłam, jeśli chodzi o mnie to wielki sukces, trzyma
      sie do tej pory:)))))
      • Gość: pom Re: polska kobieta potrafi!!!! IP: 2.4.STABLE* 02.10.02, 12:04
        No to dorzucę od siebie:

1. Kładzenie gładzi w CALYM mieszkaniu. Jesu, jak potem mnie ręce bolały...
        2. Wylewanie podłogi pod terakotę o 2 w nocy. To była przygoda.:)
        3. Połozonych tapet nie liczę nawet.
        4. Malowanie ścian kilkoma technikami.
        5. Jak jeszcze nie było miedzianych rurek i plastikowych złaczek - gwintowanie
        rur instalacji wodnej w łazience!!! Do tego takie machina była wielka, bo prawo
        dźwigni działało ale wyglądała imponująco.:)
        6. Wbitych gwoździ, uszczelek i innych pierdółek nawet nie będę wymieniać, bo
        aż wstyd!

• saqqara Re: polska kobieta potrafi!!!! 02.10.02, 12:07
          uszczelnienie kapiacego od paru lat kaloryfera za pomoca folii i kawalka
          sznurka, mnie to zajelo 10 minut, moj daddy zbieral sie jak sojka. oczywscie
          kiedy przestalo kapac nie ma szans na gruntowna naprawe..

Mina
          tylko pamietaj o wlasciwej pozycji przy przenoszeniu ciezkich przedmiotow,
          uginaj kolana!:)))

• Gość: mina Re: polska kobieta potrafi!!!! IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 02.10.02, 12:10
            saggus - wczoraj w czasie akrobacji meblowych wykonalam szpagat, o co nigdy
            bym siebie nie podejrzewala:)))
        • Gość: mina Re: polska kobieta potrafi!!!! IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 02.10.02, 12:07
          no i powiedzcie same, na chuj nam faceci?:)))
          • iwusia Re: polska kobieta potrafi!!!! 02.10.02, 12:09
            ja tam myśle że chyba na co innego:)........ale tylko na dochodne:))))))
          • Gość: pom Re: polska kobieta potrafi!!!! IP: 2.4.STABLE* 02.10.02, 12:10
            No właśnie na niego nam potrzebni są.:)))
            bo nie wiem, jakbyś kanapą kręciła, chuja na niej nie uświadczysz!
            • Gość: mina Re: polska kobieta potrafi!!!! IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 02.10.02, 12:12
              dobra, ale po co go trzymac na stale w domu? zaczynam chyba mentalnie
              dojrzewac do drugiego i ostatecznego rozwodu:)))
              • Gość: pom Re: polska kobieta potrafi!!!! IP: 2.4.STABLE* 02.10.02, 12:15
                Eeee tam! Ja tam wolała mieć zawsze fajnego miesiaczka pod ręką.:)
                • Gość: pom Suplement IP: 2.4.STABLE* 02.10.02, 12:19
                  Muszę jednak przyznać, że wszystki moje wyczyny byłuy wielką frajdą tylko
                  dlatego, że robiliśmy gigaremont we dwie sztuki ja i jedna sztuka menska! Bez
                  tego kiepsko by mi szło.:)
                  • Gość: mina Re: Suplement IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 02.10.02, 12:23
                    e tam, ja wole sama. wtedy jakos idzie szybciej hahahahaha
                    • Gość: pom Re: Suplement IP: 2.4.STABLE* 02.10.02, 12:26
                      Ale wiesz jak to fajnie jest? Godzinka pracy, godzinka migdalenia
                      remontowego...:)
                      • Gość: mina Re: Suplement IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 02.10.02, 12:30
                        wiem, wiem, efekt jest taki ze to, co mozna zrobic w trzy godziny, robi sie w
                        trzy dni:)))
                        • Gość: pom Re: Suplement IP: 2.4.STABLE* 02.10.02, 12:33
                          Jednak wybieram moją metodę. O wiele przyjemniejsza.:))
                          • Gość: mina Re: Suplement IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 02.10.02, 12:35
                            a ja moja. skutecznosc uber alles:)))
                            • Gość: pom Re: Suplement IP: 2.4.STABLE* 02.10.02, 12:37
                              Nie trzeba sobie przy tym przyjemności odbierać.:)
                              • Gość: mina Re: Suplement IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 02.10.02, 12:44
                                ja az tak perwersyjna nie jestem - rzniecie sie na kupie remontowego gruzu lub
                                stole do tapet, w oparach swiezo polozonego tynku itp. to nie dla mnie
                                jednak:)))
                                • Gość: pom Re: Suplement IP: 2.4.STABLE* 02.10.02, 12:47
                                  Co się panie dzieju robi z fatazją ułańska w tych benelach to strach się bać!:)
                                  • Gość: mina Re: Suplement IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 02.10.02, 12:52
                                    to nie benele, to moja katolicka mentalnosc:)))
                                    • Gość: pom Re: Suplement IP: 2.4.STABLE* 02.10.02, 12:56
                                      Tak swieta od rui i porobstwa nie pisze!!!!
        • Gość: crimen Re: polska kobieta potrafi!!!! IP: *.smlw.pl 02.10.02, 12:08
          Skarby wy moje.Robotne jesteście.Czy któraś z was nie szuka czasem męża? ;)))
          • iwusia Re: polska kobieta potrafi!!!! 02.10.02, 12:14
            ha ha ha ha haha crimen nie wiesz co mówisz, a z resztą po co nam mąż?
            • Gość: crimen Re: polska kobieta potrafi!!!! IP: *.smlw.pl 02.10.02, 12:16
              Nie wiem po co wam mąż, ale ja czytając was, nabrałem ochoty na żonę;)))
              • iwusia Re: polska kobieta potrafi!!!! 02.10.02, 12:41
                no no no crimen nie myślałam że usłysze od ciebie takie słowa:)
                uważaj bo sie jakaś skusi jeszcze.:)
                • Gość: crimen Re: polska kobieta potrafi!!!! IP: *.smlw.pl 02.10.02, 14:50
                  Na to właśnie liczę.Każda z was potrafiłaby sie zaopiekować bezradnym
                  mężczyzną;)))
        • mawyr Re: polska kobieta potrafi!!!! 02.10.02, 12:10
          Gość portalu: pom napisał(a):

> No to dorzucę od siebie:
          >
          > 1. Kładzenie gładzi w CALYM mieszkaniu. Jesu, jak potem mnie ręce bolały...
          > 2. Wylewanie podłogi pod terakotę o 2 w nocy. To była przygoda.:)
          > 3. Połozonych tapet nie liczę nawet.
          > 4. Malowanie ścian kilkoma technikami.
          > 5. Jak jeszcze nie było miedzianych rurek i plastikowych złaczek -
          gwintowanie
          > rur instalacji wodnej w łazience!!! Do tego takie machina była wielka, bo
          prawo
          >
          > dźwigni działało ale wyglądała imponująco.:)
          > 6. Wbitych gwoździ, uszczelek i innych pierdółek nawet nie będę wymieniać, bo
          > aż wstyd!
          >
          A korki? korki też sana wymieniasz? a choinkę po świętach też sama wynosisz ?
          • saqqara faceci to gatunek na wymarciu 02.10.02, 12:13
            trzeba tylko jeszcze troche poczekac;))
          • Gość: pom Re: polska kobieta potrafi!!!! IP: 2.4.STABLE* 02.10.02, 12:14
            Korków nie wymieniam - teraz mam takie nowoczesne ustrojstwo bez korków.

Ale z choinką jest jednak kłopot!
            • mawyr Re: polska kobieta potrafi!!!! 02.10.02, 12:22
              Gość portalu: pom napisał(a):

> Korków nie wymieniam - teraz mam takie nowoczesne ustrojstwo bez korków.
              >
              > Ale z choinką jest jednak kłopot!

Noo, każdy ma jakieś drobne wady :))))))))
              • Gość: pom Re: polska kobieta potrafi!!!! IP: 2.4.STABLE* 02.10.02, 12:25
                Na elektryce też się nie znam... i stolarka też jest dla mnie jednak za
                ciężka.:)
                • Gość: mina Re: polska kobieta potrafi!!!! IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 02.10.02, 12:29
                  a moj chlop jak majstrowal przy oswietleniu w ogrodzie, a zaznaczam jest on
                  inzynier elektryk z wyksztalcenia, to pytam go: a doplyw pradu odciales? on na
                  mnie z politowaniem, ze wie co robi i mam sie nie wtracac, jak sie nie znam.
                  no i pokopalo bo, biedactwo:)))
                  • mawyr Re: polska kobieta potrafi!!!! 02.10.02, 12:36
                    Gość portalu: mina napisał(a):

> a moj chlop jak majstrowal przy oswietleniu w ogrodzie, a zaznaczam jest on
                    > inzynier elektryk z wyksztalcenia, to pytam go: a doplyw pradu odciales? on
                    na
                    > mnie z politowaniem, ze wie co robi i mam sie nie wtracac, jak sie nie znam.
                    > no i pokopalo bo, biedactwo:)))

A jak miał sprawdzić zasilanie, przy wyłączonym?
                    • Gość: mina Re: polska kobieta potrafi!!!! IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 02.10.02, 12:42
                      o, nastepny fachowiec jak widze:)))
                      wiecie co faceci, moze wy sie jednak skoncentrujcie tylko i wylacznie na
                      doskonaleniu technik seksualnych. wiekszy bedzie pozytek, mniej szkod:)))
                      • mawyr Re: polska kobieta potrafi!!!! 02.10.02, 13:00
                        Gość portalu: mina napisał(a):

> o, nastepny fachowiec jak widze:)))
                        > wiecie co faceci, moze wy sie jednak skoncentrujcie tylko i wylacznie na
                        > doskonaleniu technik seksualnych. wiekszy bedzie pozytek, mniej szkod:)))

Nic tak nie pieści jak 220 :)))))))))))
                      • Gość: sekretna Re: polska kobieta potrafi!!!! IP: *.tele2.pl 02.10.02, 13:04
                        A ja tez ostatnio SAMA remont kuchni przeprowadzilam. Wynajelam tylko na pare
                        godzin znajomego, bo niestety kuć ścian to ja nie umiem. Sama tapetowałam,
                        wynosilłam, dźwigałam, archtekture obcykałam. Super zabawa!!

Kiedyś jak mi tzw. "fachowcy" kafelki kładli (a byli uzbrojeni w namalowany
                        przez mnie szablon) to padłam. Kazałam oczywiście im skuwać wszystko i kłaść od
                        nowa. Tłumaczyli się, że bardziej symetrycznie było.

Ojjjj może by tak założyć damską ekipę remontową???
    • Gość: kijana Re: polska kobieta potrafi!!!! IP: 193.74.43.* 02.10.02, 13:05
      A ja chciałam sama naprawić zaróweczki do choinki, włączyłam wtyczkę do
      gniazdka, złączyłam rozerwane kabelki. Nastąpił huk (tak znaczny że żaróweczki
      wypadły mnie z rąk) i moje paluszki były całe osmolone, no i of korse nie było
      światła.;))))

Było fajnie, aha nie miałam zapasowego korka, to wyskoczyłam szybko na
      korytarz i wykręciłam sąsiadom, po czym równie szybko a nawet jeszcze szybciej
      schowałam się w czeluściach mojego mieszkania....
      • Gość: peter Remont i prymitywna fizyczna robota IP: 194.88.103.* 02.10.02, 17:05
        Ot wszystko co potraficie i do czego sie nadajecie.
        • 0nly Re: Remont i prymitywna fizyczna robota 02.10.02, 17:08
          masz takie wrazenie bo zadna sie nie stara zeby choc w deczku sie tobie
          przypodobac.........
          a po kiego niby......
          jest tyle ciekawszych rzeczy na swiecie...
          • Gość: peter Re: Remont i prymitywna fizyczna robota IP: 194.88.103.* 02.10.02, 17:12
            Wrecz przeciwnie jest ich dosyc duzo, lecz zadna z nich twierdzilaby ze jest
            lepsza bo potrafi sciane pomalowac
            • Gość: pom Re: Remont i prymitywna fizyczna robota IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 17:18
              Lepsza jest taka, która zamiast sobie jakoś poradzić, siedzi i maluje pazury
              czekając na cud????
              • 0nly Re: Remont i prymitywna fizyczna robota 02.10.02, 17:23
                za pomalowanie scian odpowiada jej peter......

ps, kurde, ale ja mam alergie jak slysze slowo peter....
              • Gość: peter Re: Remont i prymitywna fizyczna robota IP: 194.88.103.* 02.10.02, 17:28
                Nie wiem czy lepsza czy gorsza, zreszta po co stwierdzac czy ktos jest lepszy
                czy gorszy.
                Ja nie mam zadnego pojecia o malowaniu, elektryce czy innych praktycznych
                sprawach ale nie przyszlo mi do glowy chwalic sie tym ze polozylem panalem czy
                pomalowalem sciene - przeciez to jest takie banalnie proste!!!!
                • 0nly Re: Remont i prymitywna fizyczna robota 02.10.02, 17:29
                  bo jestes banalny......
                • Gość: pom Re: Remont i prymitywna fizyczna robota IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 17:30
                  No widzisz, do czego my sie tylko nadajemy - tylko do banalnie prostych rzeczy!!
                  • Gość: leziox Re: Babole,gratulacje! IP: *.arcor-ip.net 02.10.02, 17:57
                    No i jak dobrze,iż w końcu babole odkrywają w sobie żyłkę poznawczą i biorą się
                    do roboty,zamiast ciągle wypierdalać chuj wie na co,pieniądze z konta.
                    A co,równouprawnienie być musi,nie?No to do roboty,do kopalń,kurwa,do hut
                    wszystkie baby,na operatorów koparek,na suwnice i wózki widłowe/ups,jedna to
                    już tu w stoczni jeździ nawet/.
                    Zaś faceci na dochodzących ruchaczy.Tu podskoczył,tam zadowolił,tu wódeczkę
                    wychlał,tam zamoczył,tu się cipką pobawił i szafa gra!Parę groszy w łapkę od
                    tej,prezencik od innej,papieroski od sąsiadki,yeah!
                    Podoba mi się ta zmiana ról jakby.
                    Ale jakbyście były babole mądre,to wcale nie powinnyście się za wcześnie
                    cieszyć.Jeszcze nie wiecie,w jakie gówno przyjdzie wam wdepnąć.

• Gość: pom Re: Babole,gratulacje! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 18:12
                      Leziu, a cos Ty się tak w pytie zabawił, hm?
                      Sadzisz, że babinka to robi bo wręcz uwielbia i odkryła swoje powołanie?
                      A może zeby w gowno nie wdepnac wlasnie woli tapeta sie zajac a nie jakiegos
                      nieroba i histeryka nianczyc??
                      • Gość: samanta Re: Babole,gratulacje! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 18:55
                        Bravo Minusia!I niech terozki jakis dupek powie"kobieto puchu marny" nie?:))))))
                        • Gość: mina Re: Babole,gratulacje! IP: *.161-200-80.adsl.skynet.be 02.10.02, 21:23
                          samcia - niech se dupki pierdola co chca. jestesmy psychicznie silniejsze, a
                          jak sama sobie dowiodlam - i sily fizycznej nam nie brakuje:)))
                          a ty leziu jak myslisz, ze moj przyszly dochodzacy bedzie MOJA wodke chlal, to
                          jestes w bledzie rozmarow rowiu marianskiego. ma przyjsc swiezutki, z kwiatami
                          i flaszka w dloni, niczym paluch stanislaw do pani oli kozel w "misiu". po
                          spelnieniu przypisanych mu funkcji rzeniczych niech speirdziela do domu. i po
                          taksowke niech bedzie uprzejmy zadzwonic ze swojego telefonu:)))
                          aha, i zeby po kolacji przyszedl, nie sie nazrec na krzywy ryj hehehe
                          ale sie ze mnie suka zrobila:))) ale dobrze mi z tym:)))
                          • Gość: leziox Re: Babole,gratulacje! IP: *.arcor-ip.net 02.10.02, 22:26
                            Znając twoje niezwykłe skąpstwo,nie oczekiwałem niczego innegi w sumie.Najebać
                            się jak w kamieniołomach,dymając cię w stu miejscach,bo masz królewskie
                            wymagania/przepraszam-boskie/,namęczyć się w 300-tu pozycjach i jeszcze do
                            interesu dopłacić?O kurwa.Biedni ci dymaciele,których zły los z Miną
                            zetknie.Nie dość że omal taki nie zejdzie przy orgii to jeszcze będzie
                            sammusiał się czołgać do taksówki,gryziony w dupę przez stado psów,włóczących
                            się po gumnie.
                            No to ja nie taki jednak głupi jestem,trzepiąc się przy piwku podczas oglądania
                            stron internetowych z gołymi babami.Za darmo,harować nie trzeba i jeszcze cisza
                            w domu.To po co mi cholera kobiety?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka