Dodaj do ulubionych

A w Koszalinie leje ud rana i...

IP: *.smlw.pl 05.10.02, 17:33
...nasza biedna Pomcia jest już chyba całkiem zalana;)))
Obserwuj wątek
    • kitek1 A w Koszalinie leje uda rana i... 05.10.02, 17:42
      pomcia moze juz zalana,
      wroci, tez bedziesz mial wpierdatki, crimenku:)
      • Gość: maryjo2 Re: A w Koszalinie leje uda rana i... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 17:45
        Myślicie, że Pomcię deszcz zalał, czy może co innego?

• Gość: ceimen Re: A w Koszalinie leje uda rana i... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 17:46
          Deszcz to zalewa Koszakin, a nie Pomcię, to dlaczego zaraz wpierdatki? ;)))
    • Gość: ulalka Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: 195.116.200.* 05.10.02, 17:47
      a w mym miescie z rana bylo
      slonko piekne nam swiecilo,
      ale pozniej sie wkurzylo,
      bo na polu nas nie bylo,
      i sie szybko oddalilo... ;-))))

teraz pada z nieba deszczyk,
      mnie przechodzi z zimna dreszczyk ;-)))))
      • Gość: crimen Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 17:48
        Ulalko, my to jesteśmy pod tą samą chmurką, jakby;)))
        • Gość: ulalka Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: 195.116.200.* 05.10.02, 18:01
          tylko pod chmurka, Crimus?? ;-)))))**
          • Gość: crimen Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 18:09
            Ciiiicho, bo jeszcze ktoś sobie coś brzydkiego pomyśli;)*
            • Gość: ulalka Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: 195.116.200.* 05.10.02, 18:13
              nio.. ja tam mogem byc cicho ;-)))** a gdzie Martucha i Lezio?? nio i gdzie ta
              obiecana imprezka?? ;-))))
              • Gość: crimen Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 18:18
                Jeśli Lezio powiedział że będzie, to już nie ma odwołania;)))
                • ulalka Re: A w Koszalinie leje ud rana i... 05.10.02, 18:21
                  nio... to teraz wypada tylko czekac na Jego objawienie w Wawie ;-))))) zeby sie
                  tylko pogoda poprawila, bo deszcz nie zapowiada milych plenerow ;-)))))
                  • Gość: crimen Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 18:24
                    Kiedyś Lezio zapowiadał jakiś bankiet w okresie andrzejkowym;)))
                    • ulalka Re: A w Koszalinie leje ud rana i... 05.10.02, 18:53
                      nio tak.. ale po drodze to ja siem nie odzywalam ;-))))) a teraz nawet cos
                      wspomnial o zgodzie i zdjeciach na zgode ;-))))))
                      • Gość: crimen Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 19:00
                        Z Leziem nie musisz się zgadzać.Ważniejsza jest Twoja zgoda na sesję
                        zdjęciową;)))
                        • ulalka Re: A w Koszalinie leje ud rana i... 05.10.02, 19:04
                          nio.. ja to lubie byc modelka ;-))))) mam juz jednego nadwornego fotografa, ale
                          od przybytku glowa nie boli ;-))))))))

ps. ostatnia sesja zdjeciowa odbyla sie nad rzeka, na mega-kabestanie ;-))))
                          • Gość: crimen Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 19:07
                            Jak znam Lezia i jego smak, to zorganizuje równie atrakcyjne plenery;)))
                            • ulalka Re: A w Koszalinie leje ud rana i... 05.10.02, 19:12
                              nad Wisla?? ;-))))) musze uprzedzic Martuche, zeby stroj bikini wziela ;-))))
                              zawszec to pono lepiej wyglada kobieta dobrze ubrana, a jakoby rozebrana, nizli
                              naga ;-)))
                              • Gość: crimen Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 19:16
                                Ja osobiście wymieniłbym strój na kapelusz;)))
                                • ulalka Re: A w Koszalinie leje ud rana i... 05.10.02, 19:26
                                  kapelusz jak w "GOlo i wesolo" ;-)))
                                  • Gość: crimen Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 20:16
                                    Ocenię i powiem Ci;)
                                    • Gość: ulalka Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: 195.116.200.* 05.10.02, 20:33
                                      tam to mowilam Ci, ze nosili czapki policyjne w miejsce slipek ;-)))
                                      • Gość: crimen Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 20:46
                                        To nie oni będą modelami, tylko one modelkami;)))
                                        • Gość: ulalka Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: 195.116.200.* 05.10.02, 21:53
                                          tyz mogom takie nosic ;-)))
              • Gość: Sam Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: 204.174.215.* 05.10.02, 18:19
                Jestes pewien Crimen, ze to mokre co pada to deszcz?
                Witam Cie tez przy okazji.
                Sam
                • Gość: crimen Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 18:25
                  Witaj Sam.To wiadomość sprawdzona.Podaję ją za Teleekspresem:)))
                  • Gość: Sam Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: 204.174.215.* 05.10.02, 18:28
                    Oni lza! To sa lzy kibicow siatkowki. Mozez wierzyc, CNN nie klamie;)
                    • kitek1 lzy kibicow, leja sie w koszalinie................ 05.10.02, 18:30
                      po pomcinych udach,
                      ale wy pitolicie???
                      • Gość: crimen Re: lzy kibicow, leja sie w koszalinie........... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 18:36
                        Kituś, teraz już wiem komu Pomcia łomot spuści:)))
                        • kitek1 Re: lzy kibicow, leja sie w koszalinie........... 05.10.02, 18:40
                          jak sie dzisiaj na plenerowa randke umowila,
                          to na pewno wscieknieta wroci:(
                          • Gość: crimen Re: lzy kibicow, leja sie w koszalinie........... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 18:46
                            I przywali pierwszemu z brzegu.Niewielu nas tu dzisiaj się udziela:)))
                            • kitek1 Re: lzy kibicow, leja sie w koszalinie........... 05.10.02, 19:26
                              a to ty wtedy byles,
                              ale sie wydales,
                              kibicu nie tylko siatkowki:)
                              • Gość: crimen Re: lzy kibicow, leja sie w koszalinie........... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 19:49
                                Kituś, mylisz mnie z kimś.Ja z Legią nie jeżdżę;)))
                                • kitek1 Re: lzy kibicow, leja sie w koszalinie........... 05.10.02, 19:51
                                  a kto jezdzi???
                                  • Gość: crimen Re: lzy kibicow, leja sie w koszalinie........... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 19:54
                                    Jak to kto?Maryś:)))
                                    • kitek1 Re: lzy kibicow, leja sie w koszalinie........... 05.10.02, 19:57
                                      czyli gornika zdradzil,
                                      a tak go probowalem wytestowac,
                                      • Gość: crimen Re: lzy kibicow, leja sie w koszalinie........... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 20:21
                                        Trzeba iść z duchem czasu.Nawet GKS Katowice zmienia nazwę;)))
                    • Gość: crimen Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 18:34
                      Tobie wierzę, ale nie ma powodów do rozpaczy.Wynik naszych siatkarzy z Rosją
                      był taki, a nie inny, bo Samanta postawiła na Rosję.Nie można było jej
                      zawieść.Teraz będą same zwycięstwa:)))
                      • Gość: Sam Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: 204.174.215.* 05.10.02, 18:40
                        Ile druzyn gra w drugiej rundzie i jakie szanse ma polska reprezentacja?
                        Ty tam blizej to lepiej wiesz.
                        A Samamnty gdzies tam nie widziales?
                        • Gość: crimen Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 18:44
                          Samanta przejawia zamiłowanie do hazardu.Sport mniej ją interesuje:)
                          W mistrzostwach musimy pokonać Portugalię i Hiszpanię.Wtedy wychodzimy z grupy
                          i walczymy o najwyższe lokaty.
                          • Gość: Sam Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: 204.174.215.* 05.10.02, 18:50
                            Szanse sa ze jeszcze raz trafimy na ZSSR:) hmmmm, to byly czasy!
                            Tutaj bez satelity nie mozna nic zobaczyc co sie dzieje w sporcie na swiecie.

Samanta hazardzistka???
                            A co wygrala za ten mecz z Rosja?
                            • Gość: crimen Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 18:58
                              Reprezentacja gra naprawdę nieźle i wszystko jest możliwe.A Samanta może opowie
                              dzisiaj co wygrała.Twierdzi że nieźle jej idzie:)))
                              • Gość: Sam Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: 204.174.215.* 05.10.02, 19:03
                                Ja za godzine musze opuscic Towarzystwo. Zagonili mnie dzisiaj chamy do pracy!
                                Posiedze godzinke i wio do domku. Nie wiem czy ona sie do tego czasu pokaze.
                                • Gość: crimen Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 19:10
                                  Samanta jest już na gadule:)))
                                  • Gość: samanta Ooooo...Samus jezd:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 19:13
                                    czesc skarbie:) Co tam slychac na szerokim swiecie?:)
                                    • Gość: samanta Cuks IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 19:16
                                      Yy siem nigdy juz nie modl o moja wygrana.jak siem nie modlisz to ja wtedy
                                      wygrywam:)dzisiaj 5/5 trafilam ,jezdem dumna z siebie:)))))
                                      • kitek1 cos podejrzanie czesto................ 05.10.02, 19:17
                                        dumna z siebie jestes, samantko:)
                                        • Gość: samanta Re: cos podejrzanie czesto................ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 19:21
                                          Czy to zle ,ze jestem zadowolona z siebie? To chyba zdrowy objaw.A poza tym
                                          gdybym dzisiaj nie wygrala to skonczylaby sie moja zabawa w zaklady
                                          bukmacherskie :)
                                          • kitek1 Re: cos podejrzanie czesto................ 05.10.02, 19:28
                                            no, ale to nie powod do dumy,
                                            w koncu trafilo sie slepej kurze.........
                                            • Gość: samanta Re: cos podejrzanie czesto................ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 19:38
                                              To ,ze ma kaprawe oczy to nie znaczy ,ze slepa Kitus.Miarkuj sie deko
                                              cholero!:))))))
                                      • Gość: crimen Re: Cuks IP: *.smlw.pl 05.10.02, 19:23
                                        Landryneczko, wybaczam Ci że moja drużyna przegrała;)))
                                        • Gość: samanta Re: Cuks IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 19:25
                                          masz pecha:) Zreszta ty wiesz ,ze mnie sport nie interesuje i zupelnie sie na
                                          tym nie znam .Gram na intuicje wylacznie:))
                                          • Gość: crimen Re: Cuks IP: *.smlw.pl 05.10.02, 19:39
                                            To nie ja mam pecha, tylko Ty masz szczęście.Na wszystko Ci pozwalam;)))
                                            • Gość: samanta Re: Cuks IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 19:51
                                              Rozpieszczasz mnie cukiereczku:)))))))
                                              • Gość: crimen Re: Cuks IP: *.smlw.pl 05.10.02, 20:07
                                                Bo Ty Landryneczko jesteś stworzona do pieszczot;)))
                                                • Gość: samanta Re: Cuks IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 20:10
                                                  czy ty mnie kurwa przypadkiem nie obrazasz,co?:))))))
                                                  • Gość: crimen Re: Cuks IP: *.smlw.pl 05.10.02, 20:29
                                                    Obrażam, wrogu;)))
                                    • Gość: Sam Re: Ooooo...Samus jezd:) IP: 204.174.215.* 05.10.02, 19:17
                                      Czesc Samanto moja mila!
                                      Pomysl z koszula, czy raczej bez koszuli, nie byl taki dobry.
                                      Tak mnie zawialo, ze ...sie znalazlem ni z tego ni owego..., u dentysty =)
                                      (widzisz, tylko dwa zeby mi zostaly).
                                      A dzisiaj nadprogramowo zawezwano mnie do pracy :( :))
                                      • Gość: samanta Re: Ooooo...Samus jezd:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 19:19
                                        Bo mowilam ci co bys nie rwal garderoby zebami!to nie ta bajka miala byc
                                        brutalu:))))) Jak Ci sadysci mogli kazac Ci dzisiaj pracowac? gadziny
                                        wredne .Moze by tak urok jaki rzucic na nich?:)))))
                                        • Gość: Sam Re: Ooooo...Samus jezd:) IP: 204.174.215.* 05.10.02, 19:27
                                          Mowie Ci chamstwo takie z tych tutaj moiwch!!! gdyby nie to, ze zaplaca mi za
                                          piec godzin tyle...co pielegniarka w Polsce zarobi za trzy miesiace, to bym
                                          jeszcze dzisiaj zapisal sie na spotkanie z moim najmilejszym na swiecie
                                          dentysta.
                                          Jak sie troche pozbieram, ze tak powiem, do kupy, to przyjade po Ciebie pod dom
                                          i zabiore na obiecana wycieczke. Acha, koszule juz sobie kupilem. tutaj u mnie
                                          jeszcze da sie jezdzic w samej koszuli tak, ze to powinno na razie wystarczyc.
                                          jak tam Twoja wygrana?
                                          • Gość: samanta Re: Ooooo...Samus jezd:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 19:37

Widze ,ze rozsadek cie kochanie nie opuszcza i szmal przemawia do twojej
                                            artystycznej wyobraznie jeszcze:))) Ciesze sie ze zakupiles nowa
                                            koszule,bedziesz mial co rwac nastepnym razem .Nad ta kupa to sie jednak
                                            zastanow ,bo jak sie do niej pozbierasz to ja nie wiem czy podroz z Toba bedzie
                                            nalezala do najmilszych.;))) Ale ciepelka to Ci zazdroszcze.Tu dzisiaj juz
                                            klasyczna jesien za oknem niestety.Podeslalbys tak po znajomosci troche
                                            sloneczka .Wygrana? he,he,he.... Ja nie gram na zarobek a na satysfakcje.nie
                                            chce brnac w szpony hazardu ,tylko tego byloby mi jeszcze trzeba.Trafilam i to
                                            sie tylko liczy:))))))
                                            • Gość: Sam Re: Ooooo...Samus jezd:) IP: 204.174.215.* 05.10.02, 19:45
                                              Hej, ja tez mam duza satysfakcje z zarobku!
                                              Moja, powiedzmy"dusza", artystyczna tez potrzebuje cos niecos. Dusza
                                              artystyczna jednak potrafi wyzywic sie satysfakcja estetyczna.
                                              O! Co tam pieniadze. Dzisiaj raniutko dostalem smiadanie w McDonald's za
                                              darmo!!! To jest cos.
                                              Ta kupa sie nie przejmoj, podleje sie moim fragrance tak, ze nis sie przez to
                                              nie przebije.
                                              • Gość: samanta Re: Ooooo...Samus jezd:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 19:50
                                                Gość portalu: Sam napisał(a):

> Hej, ja tez mam duza satysfakcje z zarobku!
                                                ****Jassne,ja bede wiec namolnie korzystac z tej twojej satysfakcji,no wiesz
                                                futra, drogie knajpy,super hotele ,cieple wyspy.......;)

> O! Co tam pieniadze. Dzisiaj raniutko dostalem smiadanie w McDonald's za
                                                > darmo!!! To jest cos.
                                                ***gratuluje wiec skarbie.To dowodzi ,ze nie umrzemy z glodu bo zawsze cos tam
                                                uzebrzesz dla nas na kolacje:))))

> Ta kupa sie nie przejmoj, podleje sie moim fragrance tak, ze nis sie przez to
                                                > nie przebije.
                                                *****Boszsz.....uwazaj bo ja tez mam wyobraznie i w tym momencie czuje sie
                                                oslabiona.Aaaaaaaaaaaaaa..............;)))))))))))))))))))))
                                                • Gość: Sam Re: Ooooo...Samus jezd:) IP: 204.174.215.* 05.10.02, 20:00
                                                  Tak, mozesz byc ze mnie dumna i przekonana, ze przynajmniej jeden posilek
                                                  dziennie bede umial Ci wyzebrac i przemilej panienki z McDonalda. Jak Ci sie
                                                  jednak znudzi dwutygodniowa jazda dookloa tej samej fast-food atrakcji,
                                                  bedziemy musieli siegnac po troche mojej satysfakcji. teraz wiesz dlaczego
                                                  zgodzilem sie dzisiaj pracowac.
                                                  Zaraz sie zabieram na sloneczko, ktorego promyki sle z szyboscia mojego dla
                                                  Ciebie usmiechu, zeby Ci starczylo przynajmniej przez weekend.
                                                  Aaaaaaa.........pojade sobie dzisiaj na basen, zeby wymoczyc...., no t...
                                                  sorry, to juz nawet moja wyobraznia nie daje tutaj rady.
                                                  Powanie, jeszcze raz chce sprobowac czy to podtopienie ostatnim razem bylo
                                                  tylko zbiegiem okolicznosci, czy musze zaczac byc mily dla tego skurczy byka.
                                                  • Gość: samanta Re: Ooooo...Samus jezd:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 20:05

jasne ,naraziles sie Mlodemu wiec pomyslal ,ze ukarze starego a co!:)))))
                                                    postaraj sie przekupic go moze lodami to daruje Ci zycie:) Bawcie sie dobrze
                                                    chlopaki i moze tak calkiem sie nie topcie, bo mi przepadna darmowe hamburgery
                                                    i wycieczka (jak bedziesz juz w kupie naturalnie:))))) Milego weekendu zycze ci
                                                    Sam ,odpocznij Cyborgu :) Ja tez teraz znikam juz. jak zwykle sle na ten drugi
                                                    koniec swiata do Ciebie :-***************************i oxoxoxoxoxoxoxoxoxox.
    • Gość: pom Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 19:42
      Leje, i co z tego?
      I tak byłam u fryzjera - mam teraz na głowie absolutną rewolucję, potem
      zrobiłam rundę po sklepach, potem w domu zjadłam obiadek grzecznie...
      A na randkę, Kitku to idę teraz własnie i niech Cię żal ściśnie albo co innego,
      że moich ud nie zobaczysz.:)))
      • kitek1 a jaki ma zwiazek wizyta u fryzjera........... 05.10.02, 19:45
        z twoimi udami???
        • Gość: pom Taki sam związek jak... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 19:51
          ze łzami kibców.:)
          Papatki, bo już uciekam...:)))) Baw się dobrze i mnie zbytnio nie obgaduj.:)
          • kitek1 Re: Taki sam związek jak... 05.10.02, 19:52
            kapucke tylko naciagnij na glowke,
            i pa:)***
            • Gość: Sam Re: widzisz kitus bajdus.... IP: 204.174.215.* 05.10.02, 20:05
              tak wlasnie wygloda pitolenie, moj ty rarytasie baru mlecznego:)))
      • Gość: crimen Re: A w Koszalinie leje ud rana i... IP: *.smlw.pl 05.10.02, 20:05
        Delikatnie tłumaczyłem Kitusiowi że może go spotka jakaś przemoc;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka