Dodaj do ulubionych

jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie?

11.11.05, 16:20
ja: Vinylshakerz - one night in bangkok
Obserwuj wątek
    • bylam_jestem Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 11.11.05, 16:22
      DJ Tiesto :-) polecam...
    • neita33 Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 11.11.05, 16:24
      W tej chwili Queens Of The Stone Age - "Mosquito Song"
      • kszyrztow Mudvayne 11.11.05, 17:14
        Forget To Remember - w tej konkretnie chwili :)
        • kszyrztow O, a teraz Lamb Of God 11.11.05, 17:17
          Faded Line. Hehe, ciekawe czy ktoś to zna... Bo z tego co widzę, większość
          słucha aktualnie MTV i VIVA, Bleee ;)
          • hedonista.oswiecony klasyka teraz :) 11.11.05, 17:19
            kszyrztow napisał:

> Faded Line. Hehe, ciekawe czy ktoś to zna... Bo z tego co widzę, większość
            > słucha aktualnie MTV i VIVA, Bleee ;)

David Krakauer - alt klezmer

rozbujany, roztańczony, falujący, zespolony z rytmem i podążający za uroczymi
            solówkami saksofonu... czy jak się to dętę nazywa ;)
    • menk.a Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 11.11.05, 16:36
      ja się bardzo przyjaźnię z Shaggym;) do tego Sean Paul i w ogóle różne
      różnistości;)
      • hedonista.oswiecony Alcazar - physical 11.11.05, 16:39
        czysta radość tańca :)
        • menk.a Re: Alcazar - physical 11.11.05, 16:55
          Pussycat dolls - Don't you wish your girfrient hot like me?
          Sugarbabes - Push the button
          Mattafix - Big city light
          Uniting nations - Ai no corrida
          Jerry Ropero - Coracao;)))))))))
          plus trochę popu;)
          • hedonista.oswiecony bardzo dobry wybór, a oto moje top5 tanecznych 11.11.05, 16:59
            Malice - in between days
            Jamesy P. - Nookie
            Groovejet - Spiller
            Chingy - right thurr
            Faithless - we come one!!!!!!
            • menk.a Re: bardzo dobry wybór, a oto moje top5 tanecznyc 11.11.05, 17:07
              ściagam sobie conieco;)

HO, Ty jutro na imprezę idziesz z forumowiczami od ju.bi :P tam powyginasz
              ciało;))
              • hedonista.oswiecony Re: bardzo dobry wybór, a oto moje top5 tanecznyc 11.11.05, 17:10
                menk.a napisała:

> ściagam sobie conieco;)
                >
                > HO, Ty jutro na imprezę idziesz z forumowiczami od ju.bi :P tam powyginasz
                > ciało;))

wyginał będę ciało śmiało ;))))))
                • menk.a Re: bardzo dobry wybór, a oto moje top5 tanecznyc 11.11.05, 17:13
                  dla ciebie to mało, mało;)))))
                  • hedonista.oswiecony Re: bardzo dobry wybór, a oto moje top5 tanecznyc 11.11.05, 17:16
                    menk.a napisała:

> dla ciebie to mało, mało;)))))

dopóki tylko tchu będzie starczało ;)
    • irish76 Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 11.11.05, 17:18
      boze, ja nawet nie wiem co wy wypisaliscie, co to k... za muzyka? he he he
      w Antyradio leci fajy kawalek Piotra Bukartyka "co tutaj k... robie"
      • menk.a Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 11.11.05, 17:19
        antyradio nie splamiłoby swoich fal taką muzyka;):D:D:
        • irish76 Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 11.11.05, 17:20
          tez tak sadze he he he
        • hedonista.oswiecony wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:21
          menk.a napisała:

> antyradio nie splamiłoby swoich fal taką muzyka;):D:D:

bo w radości zabawy nie ma miejsca na ocenę artystyczną, chodzi o to, że jest
          urocze i śliczne, nawet jeśli kiczowate jest,
          a kto zna i lubi Ding dong song - niejakiego Gunthera :) to dopiero perełka
          • menk.a Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:22
            on z samanthą fox ponagrywał sobie Touch me;)))
            • hedonista.oswiecony Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:23
              menk.a napisała:

> on z samanthą fox ponagrywał sobie Touch me;)))

jest gościu wyluzowany na maksa :), albo niejaki Scooter, też bywa zabawny na
              maksa :)
              • irish76 Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:24
                scooter....
                zwymiotowalem wlasnie he he he
                • hedonista.oswiecony Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:25
                  irish76 napisał:

> scooter....
                  > zwymiotowalem wlasnie he he he

tacy jak scooter też by sobie zrobili polewkę z wymiotowania, hie hie
                  • irish76 Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:31
                    nie bede rznal kogos co tylko wysublimowanej muzyki slucha ale scooter dla mnie
                    to cos ala tanie wino... dobre n imprezy w remizach jak sie najebiesz alpagami
                    he he he
                    • hedonista.oswiecony Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:33
                      irish76 napisał:

> nie bede rznal kogos co tylko wysublimowanej muzyki slucha ale scooter dla
                      mnie
                      >
                      > to cos ala tanie wino... dobre n imprezy w remizach jak sie najebiesz
                      alpagami
                      > he he he

i takie klimaty są piękne jak najebka na polu namiotowym w bieszczadach z
                      tubylcami ;)
                    • menk.a Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:34
                      a ja się dawno w żadnej remizie nie bawiłam:-/ trzeba to nadrobić:D
                    • moozio Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:35
                      kiedyś człowiek się cieszył, że nazbierał na to tanie wino i się z kolegami
                      pochleje a teraz gardzi... ehh ten 21. wiek
                      • hedonista.oswiecony Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:37
                        moozio napisał:

> kiedyś człowiek się cieszył, że nazbierał na to tanie wino i się z kolegami
                        > pochleje a teraz gardzi... ehh ten 21. wiek

jak trafisz na bambosze i Polsat to się tylko zarżnąć można, "dobre jest tylko
                        to co słyszałem jak byłem młody, bo mi teraz więcej nazw do głowy nie
                        wejdzie" ;), to już altzheimer? ;)
                        • moozio Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:39
                          u mnie też ze zdrowiem nie najlepiej, parkinson :)
              • menk.a Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:30
                Piosenki fajne, ale na gunthera patzrreć nie mogę
                scooter... ten facet nieźle się konserwuje, też wolę słuchać;))))
                • hedonista.oswiecony Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:34
                  menk.a napisała:

> Piosenki fajne, ale na gunthera patzrreć nie mogę
                  > scooter... ten facet nieźle się konserwuje, też wolę słuchać;))))

to są goście od jednorazowego, sezonowego odpału, za pół roku nie zniesiemy
                  tego kiczu,ale póki co możemy się wyluzować jak kiedyś przy kaczuchach ;)
                  • menk.a Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:38
                    o przepraszam, scooter to już ładnych pare lat szaleje, jeszcze w liceum byłam
                    chyba w liceum jeszcze;))))
                    • hedonista.oswiecony Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:42
                      menk.a napisała:

> o przepraszam, scooter to już ładnych pare lat szaleje, jeszcze w liceum
                      byłam
                      > chyba w liceum jeszcze;))))

no to nie wszystko wiem zatem :)
                      • menk.a Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:52
                        kiedyś czytywałam mlodzieżowe popcorny i bravo;))))
                        • hedonista.oswiecony Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 17:53
                          menk.a napisała:

> kiedyś czytywałam mlodzieżowe popcorny i bravo;))))

a to ja się załapałem tylko na jeden egzemplarz, już trochę powycinany, ale
                          było to jeszcze w latach 70. a do dziś nie znam Niemickiego... polskie to już
                          trochę z mało młody jestem ;)
                          • menk.a Re: wartości artystyczne, a dobra zabawa ;) 11.11.05, 18:04
                            a ile plotek, ajkie podpisy pod zdjęciami, a ja wierzyłam we wszystko co
                            napisali
                            potem zmieniłam pisemka na coś 'dla dorosłych'
                            lata prenumerowano u mnie w domu Claudię, do tej pory dziesiątki tego leży w
                            pudlach:D:D:D
    • irish76 Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 11.11.05, 17:19
      a ostatnio jestem wciaz pod wrazeniem ostaniego Jvc Jazz Festival. Włodek
      Pawlik dal ognia
      • hedonista.oswiecony Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 11.11.05, 17:24
        irish76 napisał:

> a ostatnio jestem wciaz pod wrazeniem ostaniego Jvc Jazz Festival. Włodek
        > Pawlik dal ognia

Cieszę się, że coś zajebistego słyszałeś, a znasz Sex Mob? Grali na Warsaw
        Summer Jazz Days, ?
        • irish76 Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 11.11.05, 17:30
          nieee, nie slyszalem ich. a jaki jazz graja?
          • hedonista.oswiecony Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 11.11.05, 17:33
            irish76 napisał:

> nieee, nie slyszalem ich. a jaki jazz graja?

oni są z NY, ale wizualnie taki styl duński mi przypominali, polecieli z
            żywiołową muzyką, pełną radości grania, plagiatowania, bawienia się dźwiękami
            oczywiście przy świetnym warsztacie. Rozbawlili mnie wtedy do największego w
            życiu bólu od oklasków. Polecam ich album Solid Sender, to sprzed paru lat i
            szkoda, że nie odda atmosfery tamtego koncertu, oniemiałem wtedy z wrażenia bo
            to naprawdę rzadki przykład radości w jazzie... jazz jest świetny, ale za mało
            w nim lekkiej muzyki, nie mylić z kotletami i standardami ;)
            • irish76 Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 11.11.05, 17:36
              nooo Tymanski fajnie gra ze swoja kapela, tez sie bawia i ma to energie
              • hedonista.oswiecony Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 11.11.05, 17:41
                irish76 napisał:

> nooo Tymanski fajnie gra ze swoja kapela, tez sie bawia i ma to energie

słusznie, Tymon potrafi... ale i tak ilu jest takich jak on? Mało, bardzo.
                Kiedyś Tymon w Romie, na zamkniętej imprezie jednego z dużych tygodników zagrał
                jakiś prosty numer, a potem powiedział do mikrofonu, że oni nie są zespołem
                festiwalowym i nie grają 5-minutowych piosenek. A towarzystwo było w dużej
                mierze prezesowsko-ministerialne... I Tymon zagrał ponad 20 minut chyba Light
                my fire The Doors. Poleciał w taką psychodelię, że szok, aż garnitury wiały, a
                wcześniej wyśpiewał "telekomunikacja ch..e" ;) to było wielce radosne i miłe mi
                wydarzenie ;)
                • irish76 Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 11.11.05, 17:46
                  masz gg?
                  • hedonista.oswiecony Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 11.11.05, 17:47
                    irish76 napisał:

> masz gg?
                    2391521
      • menk.a Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 11.11.05, 17:24
        ups cisza, nic nie wiem:)))
    • kszyrztow Strapping Young Lad 11.11.05, 17:30
      Love? - o tym też napewno nie macie pojęcia :P MTV i VIVA, dżizass.. :)
      • menk.a Re: Strapping Young Lad 11.11.05, 17:36
        rzeczywiscie, jestem bez pojęcia
        • kszyrztow Re: Strapping Young Lad 11.11.05, 17:38
          fiem fiem... :] Ale to muza nie dla Ciebie - trust me ;)
          • menk.a Re: Strapping Young Lad 11.11.05, 17:49
            wreszcie ktoś, kto wie co dla mnie dobre:D albo niewlaściwe:D
            • kszyrztow Re: Strapping Young Lad 11.11.05, 17:58
              gdybyś jeszcze - kiedykolwiek - miała podobne wątpliwości, lub potrzebowała
              rady, pisz smiało :PP
    • t-800 Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 11.11.05, 17:47
      Jimmy Eat World.
    • hedonista.oswiecony a teraz mistrzostwo tańca i luzu... 11.11.05, 17:52
      sun is shining - marley vs. funkstar de luxe :)
    • spin_spin_sugar Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 12.11.05, 12:09
      radia internetowego ;)))
      digitally imported;)
      (muza trance-techno-dance)
      hehe na okrągło coś dla fanów tego gatunku!:D Yee!

PZDR
      • krzys23-1986 Re: jakiej fajnej muzyki teraz słuchacie? 12.11.05, 12:14
        Transplants-Not Today a zaraz Pennywise-Yell Out :D i napewno sobie jesio
        Greendaya puszcze...a ostatnio bardzo często słucham Twista feat.Faith Evans-
        Hope :)))
    • beata888 Porcupine tree :)) 12.11.05, 13:43
      Porcupine tree - uwielbiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka