maria421 11.11.05, 20:35 nie, nie ptasia grypa, tylko w komputerze. Trojan jakis. Ale juz po bolu. Jak czesto Wam sie przyplatuje? U mnie w tym roku po raz trzeci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nauma Re: Wirus 12.11.05, 22:10 ja mam mniej więcej co miesiąc - NAV przepuszcza, a wykrywam potem MKSem Odpowiedz Link Zgłoś
niceman1986 Re: Wirus 14.11.05, 18:51 Ja mam avast, i dosyć często coś wykazuje, aczkolwiek przydałby się jakiś gruntowny scan :) Odpowiedz Link Zgłoś
tom1111 Re: Wirus 14.11.05, 18:59 ze względów bezpieczeństwa , niewarto ujawniać co nas chroni ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: Wirus 14.11.05, 19:25 tom1111 napisał: > ze względów bezpieczeństwa , niewarto ujawniać co nas chroni ;-))) eee.. nie przesadzajmy. ja moge polecic, oprocz avastu, uzywanie firefoxa zamiast ms ie, z dodatkiem noscript. od czasu jak go zainstalowalem inny program, ktory polecam, Ad-Aware wykazuje ze sto razy mniej (nie zartuje!) wtyczek w systemie. pelnej ochrony napewno mi to nie daje, ale dziala nienajgorzej, poki co. pozdrawiam lynx Odpowiedz Link Zgłoś