sympatyczna30 12.11.05, 05:15 najpierw chodziłam do podstawówki - obowiązek, potem jakiś kopnięty ogólniak, studia też się zrobiło, dzieci rosną, ciałko też już inne ... i tak właściwie o co chodzi temu życiu? czekam na twórcze komentarze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizoo Re: o co chodzi ... 12.11.05, 22:49 wy łącz komputer, oszczędzaj energię elektryczną ! Odpowiedz Link Zgłoś
new.route Re: o co chodzi ... 13.11.05, 21:37 sympatyczna30 napisała: > o co chodzi temu życiu? o to, aby je przeleciec :) ciekawie, ale i uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
pewna_pani Re: o co chodzi ... 13.11.05, 21:58 ciałko mam jeszcze w porzadku też jestem za przelatywaniem;) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: o co chodzi ... 13.11.05, 22:10 O piątej nad ranem tak Cię naszło śpij spokojnie :) chyba że nie możesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rg83 Re: o co chodzi ... 13.11.05, 22:39 może tutaj www.samadi.republika.pl/index1.html a tak serio to jest wiele teori ale jak to zwykle bywa każda mija się z prawdą :-) trzeba tak kierować stoim życiem żeby na jego końcu móc sobie powiedzieć, że nie zmarnowałem/am danego mi czasu, ale dla każdego człowieka oznacza to co innego ..... kwadratura koła Odpowiedz Link Zgłoś