Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 06:29 Zimno, zimno, coraz zimniej, lodowato!!! No gdzie Ty szukasz??? Nie tam moje serce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawyr Re: Ciepło, zimno.... 07.10.02, 07:56 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Zimno, zimno, coraz zimniej, lodowato!!! > No gdzie Ty szukasz??? > Nie tam moje serce. Tam skarb, gdzie serce Twoje :) tylko u kobiet to różnie bywa ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Ciepło, zimno.... IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 08:26 A jak mokro, to sie też liczy? Trzecią dobę z rzędu u mnie pada. Zaraz sprawdzę... uf, serce mam na miejscu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Ciepło, zimno.... 07.10.02, 08:38 mi tyz zimno:((((( brrrrrrrrrrrrr!!! a pada i pada!!!! kurcze, jednak kawa goraca to jezd to!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Ciepło, zimno.... IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 08:44 Też właśnie mam kawusię i bułeczkę z twarożkiem... sama musiałam o śniadanku pomyśleć, Bo Mawyr się opaźnia!! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ciepło, zimno.... 07.10.02, 10:10 Gość portalu: pom napisał(a): > Też właśnie mam kawusię i bułeczkę z twarożkiem... sama musiałam o śniadanku > pomyśleć, Bo Mawyr się opaźnia!! Za to obiadek - paluszki lizać i nie tylko. Ziemniaczana, mamałyga,deserek szpinaczek ;(((( i oczywiście Cmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmok :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ciepło, zimno.... 07.10.02, 10:19 Gość portalu: pom napisał(a): > Ojej... To na obiad czy na uczynek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Ciepło, zimno.... IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 10:44 Jedno i drugie - na obiad ze zgrozą, na uczynek z zakłopotania:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ciepło, zimno.... 07.10.02, 10:47 Gość portalu: pom napisał(a): > Jedno i drugie - na obiad ze zgrozą, na uczynek z zakłopotania:) Nie kłopocz sie, już zmieniam menu i uczynki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Ciepło, zimno.... IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 10:49 a czy w menu bedą też uczynki do konsumpcji?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ciepło, zimno.... 07.10.02, 10:51 Gość portalu: pom napisał(a): > a czy w menu bedą też uczynki do konsumpcji?:) Na specjale życzenie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no pieknie, pieknie................ 07.10.02, 10:53 pompidelko za kawaleczek chlebka, gotowe na wszystko:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: no pieknie, pieknie................ 07.10.02, 10:58 kitek1 napisał: > pompidelko za kawaleczek chlebka, > gotowe na wszystko:((( ale z masłem, łosoś z grila, pstrąg z wody, sałatka ananasowa, lody malaga z koniakiem, i wiele, wiele innych ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Słyszysz, Kitku? IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 11:02 Nie moja wina, że gotować mi nie chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Słyszysz, Kitku? 07.10.02, 11:15 Gość portalu: pom napisał(a): > Nie moja wina, że gotować mi nie chcesz... Może poszedł kupić książkę kucharska ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Słyszysz, Kitku? IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 11:17 Prędzej poszedł szukać innej dziewczynki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 11:31 Mają być w jadłospisie czy na specjalne zamówienie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 11:36 Z jadłospisu każdy może korzystać, a specjalne zamówienie jest tylko dla specjalnych gości...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 11:39 Gość portalu: pom napisał(a): > Z jadłospisu każdy może korzystać, a specjalne zamówienie jest tylko dla > specjalnych gości...:)) Specjalność zakładu : cierpliwość szef kuchni poleca: wyrozumiałość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 11:43 Brzmi baaardzo smakowicie. ezerwuję wszystkie stoliki na najbliższy rok! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 11:47 Gość portalu: pom napisał(a): > Brzmi baaardzo smakowicie. > ezerwuję wszystkie stoliki na najbliższy rok! Czy na każdym stoliku ma być inna potrawa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 11:52 Nie zjem wszystkiego na raz... może być codziennie przy innym.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 11:58 Gość portalu: pom napisał(a): > Nie zjem wszystkiego na raz... może być codziennie przy innym.:) No to ztolik 1 : jak że lubisz chude mięsa to bażnt w sosie jałowcowym, sałatka z pekińskiej kapusty, wino marki Wino ;))) jaki uczynek serwujemy ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:05 ale pyszności.:) dodajmy do tego troszeczke poczucia humoru.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 12:12 Gość portalu: pom napisał(a): > ale pyszności.:) dodajmy do tego troszeczke poczucia humoru.:) Widzisz jake porcje duże, nawet na kolację zostanie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:14 Na kolację będą odgrzewane kawały z brodą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 12:17 Gość portalu: pom napisał(a): > Na kolację będą odgrzewane kawały z brodą?:) To zależy, jaśli obiad przeciągnie się do kolacji a nawet do śniadania to....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:19 No jak aż do sniadania to obowiązkowo coś na słodko ale bez malinek:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 12:28 Gość portalu: pom napisał(a): > No jak aż do sniadania to obowiązkowo coś na słodko ale bez malinek:) A ja już miałem kleszcze przygotowane ;))) Mawyr M.W. Wykorzystuj dzisiaj, jutro jeszcze nie jest dzisiaj !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:30 Nie tak dobrze, nie dam sie zakleszczyć w prętach od łózka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 12:33 Gość portalu: pom napisał(a): > Nie tak dobrze, nie dam sie zakleszczyć w prętach od łózka!:) I poccco ja to mówiłem ? ;))Była by niespodzianka ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:41 No to czekam na inna niespodziankę... tylko proszę o mniej drastyczną.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 12:41 Zmuszony jestem do pracy po za forum, ale jeszcze się zjawię !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:42 Ja pracuje w trakcie... jakoś jedno z drugim łączę.:) Tymczasem! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 13:51 Gość portalu: pom napisał(a): > Ja pracuje w trakcie... jakoś jedno z drugim łączę.:) Tymczasem! Ja też się staram połączyć przyjemne z obowiązkiem ;((( A tak to nie wyłaczyłem wody i się przepaliła ;(( Nastawiam nową, może coś ciepłego ? Na pustyni ludożercy robią ucztę składkową, jeden przyniósł udo baiałego, drugi pierś blondyny, trzeci urnę. Dwaj pytają się co to jest a on gorący kubek :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 14:33 Nawał obowiązków mnie wzywa...:( Dziś już nie wpadnę - niestety!:(( Do jutra...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 14:46 Gość portalu: pom napisał(a): > Nawał obowiązków mnie wzywa...:( > Dziś już nie wpadnę - niestety!:(( > > Do jutra...:) Do jutra, duża buśka z małym piwkiem :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ucieklem, bo strasznie smierdzace.............. 07.10.02, 12:00 baki tu lataja:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Ale po co jeszcze.... IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:09 na tym wątku o nich wspominasz??? :( Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: ucieklem, bo strasznie smierdzace............ 07.10.02, 12:09 kitek1 napisał: > baki tu lataja:( Bąki.. co jest? Mówiłem żeby wycierać pupę po sraniu! Cały lokal prawie zasmrodziłyście ! Nie w kitke, nie w kitke, papier jest do tego, no i szukać rodziców !!! :)) Mawyr M.W. Wykorzystuj dzisiaj, jutro jeszcze nie jest dzisiaj !! Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: no bo sie tematy, jakos....... 07.10.02, 12:14 kitek1 napisał: > kupy trzymaja:( Strasznie gęsto się tłumaczysz ;)))) Mawyr M.W. Wykorzystuj dzisiaj, jutro jeszcze nie jest dzisiaj !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: no bo sie tematy, jakos....... IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:16 W dodatku smordliwie, że yyyyh!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: dobra, juz nie przeszkadzam............... IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:21 :) Jak wrócisz to przynieś mi coś dobrego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess kitek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 12:20 durnoto jedna czeam Odpowiedz Link Zgłoś