Dodaj do ulubionych

Ciepło, zimno....

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 06:29
Zimno, zimno, coraz zimniej, lodowato!!!
No gdzie Ty szukasz???
Nie tam moje serce.
Obserwuj wątek
    • mawyr Re: Ciepło, zimno.... 07.10.02, 07:56
      Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Zimno, zimno, coraz zimniej, lodowato!!!
      > No gdzie Ty szukasz???
      > Nie tam moje serce.

Tam skarb, gdzie serce Twoje :) tylko u kobiet to różnie bywa ;))))))
      • Gość: pom Re: Ciepło, zimno.... IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 08:26
        A jak mokro, to sie też liczy? Trzecią dobę z rzędu u mnie pada. Zaraz
        sprawdzę... uf, serce mam na miejscu.:)
        • czort Re: Ciepło, zimno.... 07.10.02, 08:38
          mi tyz zimno:((((( brrrrrrrrrrrrr!!! a pada i pada!!!!
          kurcze, jednak kawa goraca to jezd to!!!!!!!
          • Gość: pom Re: Ciepło, zimno.... IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 08:44
            Też właśnie mam kawusię i bułeczkę z twarożkiem... sama musiałam o śniadanku
            pomyśleć, Bo Mawyr się opaźnia!!
            • mawyr Re: Ciepło, zimno.... 07.10.02, 10:10
              Gość portalu: pom napisał(a):

> Też właśnie mam kawusię i bułeczkę z twarożkiem... sama musiałam o śniadanku
              > pomyśleć, Bo Mawyr się opaźnia!!

Za to obiadek - paluszki lizać i nie tylko. Ziemniaczana, mamałyga,deserek
              szpinaczek ;(((( i oczywiście Cmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmok :)))))))))))
              • Gość: pom Re: Ciepło, zimno.... IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 10:17
                Ojej...
                • mawyr Re: Ciepło, zimno.... 07.10.02, 10:19

> Ojej...

To na obiad czy na uczynek?
                  • Gość: pom Re: Ciepło, zimno.... IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 10:44
                    Jedno i drugie - na obiad ze zgrozą, na uczynek z zakłopotania:)
                    • mawyr Re: Ciepło, zimno.... 07.10.02, 10:47

> Jedno i drugie - na obiad ze zgrozą, na uczynek z zakłopotania:)
                      Nie kłopocz sie, już zmieniam menu i uczynki ;)
                      • Gość: pom Re: Ciepło, zimno.... IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 10:49
                        a czy w menu bedą też uczynki do konsumpcji?:)
                        • mawyr Re: Ciepło, zimno.... 07.10.02, 10:51

> a czy w menu bedą też uczynki do konsumpcji?:)

Na specjale życzenie :))
                          • kitek1 no pieknie, pieknie................ 07.10.02, 10:53
                            pompidelko za kawaleczek chlebka,
                            gotowe na wszystko:(((
                            • mawyr Re: no pieknie, pieknie................ 07.10.02, 10:58
                              kitek1 napisał:

> pompidelko za kawaleczek chlebka,
                              > gotowe na wszystko:(((

ale z masłem, łosoś z grila, pstrąg z wody, sałatka ananasowa, lody malaga z
                              koniakiem, i wiele, wiele innych ;))))
                              • Gość: pom Słyszysz, Kitku? IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 11:02
                                Nie moja wina, że gotować mi nie chcesz...
                                • mawyr Re: Słyszysz, Kitku? 07.10.02, 11:15

> Nie moja wina, że gotować mi nie chcesz...

Może poszedł kupić książkę kucharska ? ;))
                                  • Gość: pom Re: Słyszysz, Kitku? IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 11:17
                                    Prędzej poszedł szukać innej dziewczynki.:)
                                    • mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 11:31
                                      Mają być w jadłospisie czy na specjalne zamówienie ?
                                      • Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 11:36
                                        Z jadłospisu każdy może korzystać, a specjalne zamówienie jest tylko dla
                                        specjalnych gości...:))
                                        • mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 11:39

> Z jadłospisu każdy może korzystać, a specjalne zamówienie jest tylko dla
                                          > specjalnych gości...:))

Specjalność zakładu : cierpliwość
                                          szef kuchni poleca: wyrozumiałość
                                          • Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 11:43
                                            Brzmi baaardzo smakowicie.
                                            ezerwuję wszystkie stoliki na najbliższy rok!
                                            • mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 11:47

> Brzmi baaardzo smakowicie.
                                              > ezerwuję wszystkie stoliki na najbliższy rok!

Czy na każdym stoliku ma być inna potrawa ?
                                              • Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 11:52
                                                Nie zjem wszystkiego na raz... może być codziennie przy innym.:)
                                                • mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 11:58

> Nie zjem wszystkiego na raz... może być codziennie przy innym.:)

No to ztolik 1 : jak że lubisz chude mięsa to bażnt w sosie jałowcowym,
                                                  sałatka z pekińskiej kapusty, wino marki Wino ;))) jaki uczynek serwujemy ? :))
                                                  • Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:05
                                                    ale pyszności.:) dodajmy do tego troszeczke poczucia humoru.:)
                                                  • mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 12:12

> ale pyszności.:) dodajmy do tego troszeczke poczucia humoru.:)

Widzisz jake porcje duże, nawet na kolację zostanie ;)))
                                                  • Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:14
                                                    Na kolację będą odgrzewane kawały z brodą?:)
                                                  • mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 12:17

> Na kolację będą odgrzewane kawały z brodą?:)

To zależy, jaśli obiad przeciągnie się do kolacji a nawet do śniadania to....:))
                                                  • Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:19
                                                    No jak aż do sniadania to obowiązkowo coś na słodko ale bez malinek:)
                                                  • mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 12:28

> No jak aż do sniadania to obowiązkowo coś na słodko ale bez malinek:)

A ja już miałem kleszcze przygotowane ;)))
                                                    Mawyr
                                                    M.W.
                                                    Wykorzystuj dzisiaj, jutro jeszcze nie jest dzisiaj !!
                                                  • Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:30
                                                    Nie tak dobrze, nie dam sie zakleszczyć w prętach od łózka!:)
                                                  • mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 12:33

> Nie tak dobrze, nie dam sie zakleszczyć w prętach od łózka!:)

I poccco ja to mówiłem ? ;))Była by niespodzianka ;)))))
                                                  • Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:41
                                                    No to czekam na inna niespodziankę... tylko proszę o mniej drastyczną.:)
                                                  • mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 12:41
                                                    Zmuszony jestem do pracy po za forum, ale jeszcze się zjawię !!
                                                  • Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:42
                                                    Ja pracuje w trakcie... jakoś jedno z drugim łączę.:) Tymczasem!
                                                  • mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 13:51

> Ja pracuje w trakcie... jakoś jedno z drugim łączę.:) Tymczasem!

Ja też się staram połączyć przyjemne z obowiązkiem ;((( A tak to nie wyłaczyłem
                                                    wody i się przepaliła ;(( Nastawiam nową, może coś ciepłego ?
                                                    Na pustyni ludożercy robią ucztę składkową, jeden przyniósł udo baiałego, drugi
                                                    pierś blondyny, trzeci urnę. Dwaj pytają się co to jest a on gorący kubek :(((
                                                  • Gość: pom Re: Konsumowanie uczynków IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 14:33
                                                    Nawał obowiązków mnie wzywa...:(
                                                    Dziś już nie wpadnę - niestety!:((

Do jutra...:)
                                                  • mawyr Re: Konsumowanie uczynków 07.10.02, 14:46

> Nawał obowiązków mnie wzywa...:(
                                                    > Dziś już nie wpadnę - niestety!:((
                                                    >
                                                    > Do jutra...:)

Do jutra, duża buśka z małym piwkiem :)))))))))
                                    • kitek1 ucieklem, bo strasznie smierdzace.............. 07.10.02, 12:00
                                      baki tu lataja:(
                                      • Gość: pom Chcesz.... IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:07
                                        mi obiad obrzydzić??? :(((
                                        • kitek1 nie ja watek, o bakach.......... 07.10.02, 12:08
                                          zalozylem:(
                                          • Gość: pom Ale po co jeszcze.... IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:09
                                            na tym wątku o nich wspominasz??? :(
                                      • mawyr Re: ucieklem, bo strasznie smierdzace............ 07.10.02, 12:09
                                        kitek1 napisał:

> baki tu lataja:(

Bąki.. co jest? Mówiłem żeby wycierać pupę po sraniu! Cały lokal prawie
                                        zasmrodziłyście ! Nie w kitke, nie w kitke, papier jest do tego, no i szukać
                                        rodziców !!! :))
                                        Mawyr
                                        M.W.
                                        • kitek1 no bo sie tematy, jakos....... 07.10.02, 12:11
                                          kupy trzymaja:(
                                          • mawyr Re: no bo sie tematy, jakos....... 07.10.02, 12:14
                                            kitek1 napisał:

> kupy trzymaja:(

Strasznie gęsto się tłumaczysz ;))))
                                            Mawyr
                                            M.W.
                                            • Gość: pom Re: no bo sie tematy, jakos....... IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:16
                                              W dodatku smordliwie, że yyyyh!!
                                              • kitek1 dobra, juz nie przeszkadzam............... 07.10.02, 12:18
                                                i spadam:)
                                                • Gość: pom Re: dobra, juz nie przeszkadzam............... IP: 2.4.STABLE* 07.10.02, 12:21
                                                  :) Jak wrócisz to przynieś mi coś dobrego.:)
    • Gość: yess kitek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 12:20
      durnoto jedna czeam
      • kitek1 nie szczekaj, yessinko........... 07.10.02, 12:24
        zartowalem:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka