falka32 14.11.05, 21:27 ta scena z sensem śmieci i cierpienia, no proooosze was... wyrasta nam nowy Mistrz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dama_karo Re: chochoł Holoubek 14.11.05, 21:49 Chochoł skaził się myślą :( Już nic nie będzie takie jak przedtem :(( Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: chochoł Holoubek 14.11.05, 21:52 dama_karo napisała: > Chochoł skaził się myślą :( > Już nic nie będzie takie jak przedtem :(( :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: chochoł Holoubek 14.11.05, 21:53 Wyrośnie z niego prawdziwa gwiazda... Lucek ze swoją Grabińską Filozofią Życia i Chochoł z ... burzliwymi początkami. Może on na filozofię pójdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: chochoł Holoubek 14.11.05, 21:57 On pójdzie na historię. Coby pamięć Piłsudzkiego uczcić. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: chochoł Holoubek 14.11.05, 22:00 Może założy własny, niezaleśny uniwersytet wzorem niezależnych związków zawodowych? Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: chochoł Holoubek 14.11.05, 22:03 Chochol - Holubek to jedna dziś doniosła chwila w mjm. Druga natomiast to zmiana Elki w Elżunię. Tak więc oprócz Oleńki, Janeczki i reszty mamy jeszcze od dziś Elżunię. Czas chyba przestać nazywać ją tirówką, ponieważ Elżunia - tirówka już nie brzmi dobrze;-( Odpowiedz Link Zgłoś
dama_karo Re: chochoł Holoubek 14.11.05, 22:10 Mnie mdli od samej Ewuni (pokarano mnie również imieniem Ewa i jak słyszę "Ewunia" to mnie skręca), a jak teraz dojdzie jeszcze Elżunia to o Jezu. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: chochoł Holoubek 14.11.05, 22:12 Czekamy tylko, kiedy na BB zaczną Kinguś wołać... Odpowiedz Link Zgłoś
gryfb Re: chochoł Holoubek 14.11.05, 22:18 Ale Owad te micheliny już ma równe obwodowi cycków. Odpowiedz Link Zgłoś
tween_peaks Re: chochoł Holoubek 14.11.05, 22:21 Ale z tego co pamiętam na BB Kinguś już mówiono. Chochołek chyba tak mówił, no i Owadzik chyba też:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: chochoł Holoubek 14.11.05, 22:28 Ale na szczęście nie jest to tak nagminne :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: chochoł Holoubek 14.11.05, 22:59 Fakt - precz z nagminnym zdrabnianiem imion. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: chochoł Holoubek 15.11.05, 07:25 wczorajszy odcinek mocno do bani. mialam nadzieje, ze przynajmniej simone cos ostrzej zadziala. rozczarowalam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: chochoł Holoubek 15.11.05, 10:06 to co musiałaby zrobić Simona, żebyś uznała to za "ostrzejsze"? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: chochoł Holoubek 15.11.05, 18:13 czy ja wiem? cos hardcorowego, np trzepnac lucka w lepetyne ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: chochoł Holoubek 15.11.05, 10:08 a mnie wnerwilo jak Cebula wykląskał do Papugi ze ona "nosi dziecko pod sercem", wykształcony człowiek do wykszatłconej kobiety takie teksty !!!!!! no żesz osiemnastym wiekiem zajechalo , a moze i Trędowatą nawet a juz napewno kazaniem z ambony. Az mnie zeby zgrzytnęły mimo ze jeszcze zniczulenie na pół szczęki po dentyscie miałam. I odbiło sie mnie Mniszkówną co najmniej . Kobieta z dzieckiem pod sercem otoczona jest conajmniej nimbem świętości i taka łuna od niej bije i lekko lewituje i do nóg sie jej pada, i słowa z ust korali płyną jak mgiełka i z czułością sie uśmiecha , i .... Nie to co płód w macicy ... A propos serca , bardzo prosze dzieciate forumowiczki o radę : kiedy w czasie ciazy powieksza sie wyraźnie biust ? (bo Papgua ciaze nr 4 juz założyła ale biustu jeszcze nie ) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: chochoł Holoubek 15.11.05, 11:32 mozambique napisała: > a mnie wnerwilo jak Cebula wykląskał do Papugi ze ona "nosi dziecko pod > sercem", wykształcony człowiek do wykszatłconej kobiety takie teksty !!!!!! > no żesz osiemnastym wiekiem zajechalo , a moze i Trędowatą nawet a juz napewno > kazaniem z ambony. Słusznie - należało powiedzieć - "masz w macicy pasożyta". Od razu by się naukowo zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: chochoł Holoubek 15.11.05, 11:42 nie naukowo , tylko normalnie , bez owijania w niewiadomo co .. powinien jeszcze do niej mówic :"niewiasto ! . uwielbiam twoje zapieczętowane źródło zycia " rodem z obowiązujacego podrecznika wiedzu o zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: chochoł Holoubek 15.11.05, 12:43 wnioskując z forum Ciąża i Poród aktualnie obowiązujące słownictwo dt ciąży brzmi: - nosić fasolkę pod serduszkiem - nosić dzidzi w brzusiu więc cebula zacofany jakiś jest Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: chochoł Holoubek 15.11.05, 11:38 W ciąży to najbardziej na początku :o) A jeszcze wyraźniej tuż po rozwiązaniu. pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: chochoł Holoubek 15.11.05, 12:13 n/t ajaniewiemocochoooodzi..fararra :-) nie wiem o co chooooodzi...tralala...:-} niewiemocochooodzi, pamparampamapam....:-D i BARRRRRRDZO MI Z TYM DOBRZE... po tylu miesiącach NAŁOGU uwolniłem się od tej serialowej głupoty... jej, jak mi z tym dobrze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polonezka Re: chochoł Holoubek 15.11.05, 16:29 nooooo, uważaj Drzejms, jak nie będziesz oglądał seriali, to nie będziesz miał o czym opowiadać - tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: chochoł Holoubek 16.11.05, 09:50 ależ ja serialowy jestem...TO DZIWADŁO mi zbrzydło, po tym jak mnie WKURZYŁO... mało to ciekawych rzeczy na swiecie? i w odcinkach? np moje ..jelito... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś