jagular1 15.10.02, 08:25 nie jestem oszołomem i chce milo spedzac czas. Z nikim wojen tez nie chce prowadzic. Mam nadzieje, ze sa tu normalni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius Re: Czesc, przyjmiecie nowego? 15.10.02, 09:09 jagular1 napisał: > nie jestem oszołomem to dobrze. > i chce milo spedzac czas. to dobrze. > Z nikim wojen tez nie chce prowadzic. to dobrze. > Mam nadzieje, to dobrze. > ze sa tu normalni ludzie. to niedobrze. :-)) Witaj w każdym razie. .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ jagular... hmmmm.... 15.10.02, 09:28 jak to powiedziec... hmmm..... tu są ludzie normalni, ale nieco inaczej niż ci zwykli normalni (tu aise mrugnęła porozumiewawczo) w każdym razie witaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius definicje... 15.10.02, 09:35 nie są tym, co się najlepiej u nas przyjmuje. to trochę jak w pobliżu czarnej dziury. Wszystko się wydłuża, rozdyma, traci swe pierwotne znaczenie... Tak samo w okolicach bagna pojęcia abstrakcyjne. Na przykład: praca. Z pierwotnego "bez pracy nie ma kołaczy" doszliśmy do "bez pracy nie ma wysiłku i zmęczenia, które denerwuje człowieka i nie pozwala mu normalnie funkcjonować" Drobiazg - a jednak zupełnie zmienia definicję. Tak samo z normalnością. Tak mi się wydaje. Ale mi się dużo rzeczy wydaje. .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ nie ygreku 15.10.02, 09:39 to było "bez p[cenzura] nie ma wrzodów i garba" gwoli ścisłości a. p.s. a co czytasz, ze nie możesz cytatami rzucac?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: nie ygreku 15.10.02, 09:48 aise_ napisała: > to było "bez p[cenzura] nie ma wrzodów i garba" > gwoli ścisłości Myślałem, że to było jedno ze stadiów pośrednich... Ale niech Ci będzie. > a. > > p.s. a co czytasz, ze nie możesz cytatami rzucac?:-) wstydzę się. więc nie powiem. .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no nie wstydz sie 15.10.02, 09:51 powiedz... stadium pośrednie to jest poczwarka z malutkim garbikiem na plecach i zalążkami wrzodów na dwunastnicy a. Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Odpowiadam wszystkim 15.10.02, 09:50 To dobrze, ze nie jestescie całkiem normalni:), nie bedzie nudno. Cieszę sie, ze przyjmujecie nowego. Taki normalny facet jestem. lubiacy sie zabawic:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Czesc, przyjmiecie nowego? 15.10.02, 11:10 wiesz, z tym szukaniem normalnych, to wdepnąłeś w niezłe bagno... a co do Twojej normalności - nie przejmuj się, przy nas Ci przejdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jagular1 Re: Czesc, przyjmiecie nowego? 15.10.02, 11:16 Całkiem normalny nie jestem. Próbuje wyczuc jaki klimat tu panuje. nie chce miec złego wejscia. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Czesc, przyjmiecie nowego? 15.10.02, 11:25 klimat, jak klimat ;) : opary, komary malaryczne, hedonizm i zakaz słowa na p[cenzura] prezes su :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick heloł wiara....:) 15.10.02, 12:43 troszkę pograsowałam na kobitce, pogadałam to z tym to z tamtym i właśnie w glorii i chwale jezdem z powrotem - z łupów zdobycznych posiadam flaszki sztuk dwie, zagrychę w postaci kołaczy bez p[cenzura], podbite oko (dotałam pajdą chleba) i humor przedni... i tylny też.. Odpowiedz Link Zgłoś
agick no własnie... 15.10.02, 14:19 co, zamach terrorystyczny był, czy co..? ellloo..! sjesta może.. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: no własnie... 15.10.02, 15:20 taaaa, sjesta, od samego rana. jak nazwa wskazuje (chyba, ze mam omamy, ale to nic nowego). Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ano nic nowego ;) 15.10.02, 15:34 jest cholernie bolesna i przenika mnie na wskros. a jak u was, pani prezes? :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: ano nic nowego ;) 15.10.02, 17:07 a u mnie, kwiku, jeszcze gorzej - zero śesty co do powodów - nie będę się publicznie wyrażać, co nie... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ nihil novi 15.10.02, 15:42 że się pochwalę znajomościa obcych zwrotów sjesta jaka jest każden jeden widzi Odpowiedz Link Zgłoś
agick qrka.. 15.10.02, 17:54 dramatyczne akcje dzieją się na forum kobitka..... no i nowe osoby się pojawiły - ujął mnie jezus_chrystus na ten przykład... plotkara jestem...:) Odpowiedz Link Zgłoś