morfeusz_1 30.11.05, 18:50 Jednak to nie są sporty ekstremalne. Moim sportem ekstremalnym namber łan jest....kąpiel codzienna pod przysznicem A wy jakie sporty extra - malne uprawiacie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbrajd Re: A teraz idę potrenować hantlami 30.11.05, 18:55 morfeusz_1 napisała: > > Jednak to nie są sporty ekstremalne. > Moim sportem ekstremalnym namber łan jest....kąpiel codzienna pod przysznicem > > A wy jakie sporty extra - malne uprawiacie??? szachy i czytanie komiksów po nocach z ukochaną :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: A teraz idę potrenować hantlami 30.11.05, 18:57 no nieźle ,a ja się tak spieszyłem na trening że napisałem przysznic miast prysznic Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: A teraz idę potrenować hantlami 30.11.05, 21:26 morfeusz_1 napisała: > no nieźle ,a ja się tak spieszyłem na trening że napisałem przysznic miast > prysznic ja w grudniu rzucam w cholerę basen bo jak chodzę teraz to jest tyle ludzi że już mnie to zaczyna wkurzać zapisuję sie z koleżanką na siłownię na Mickeiwicza a potem zostanę wykidajło w Kopytkowie:) Odpowiedz Link Zgłoś