16.10.02, 10:37
widziałem że pojawił sie gdzieś tutaj brian druciarz!!:)),..co z nim ??
Obserwuj wątek
    • gruby_lolek Re: Szaki!!! 16.10.02, 10:42
      no własnie jak wczoraj wzioł na robote cienkiego bolka tak sie do dzisiaj
      patałachy nie pokazali!!!
      • tygrysek_ Re: Szaki!!! 16.10.02, 10:45
        kurna,...ten druciarz to jakiś Braian zawodowiec!!:))
        • gruby_lolek Re: Szaki!!! 16.10.02, 10:46
          łeeeeeee tam pewnie cieciu u którego na robocie byli , flaszke postawił i tak
          do dzisiaj obciągaja błehe he he he
          • tygrysek_ Re: Szaki!!! 16.10.02, 10:56
            to sie kurna zapędziło chłopisko!!:)
            • gruby_lolek Re: Szaki!!! 16.10.02, 11:02
              a pędzi pędzi, u niego zawsze najlepszy bimber byl.;)
              • tygrysek_ Re: Szaki!!! 16.10.02, 11:13
                a nie czasem Tequila!!??:))
                • gruby_lolek Re: Szaki!!! 16.10.02, 11:20
                  mówisz?........to jak ja tam wparuje kurrrrrrrrr.....ka wodna to beda kaktusy
                  na predce w teqile przemieniac!!!
                  i nic mi nuie powiedziec......patałachy!!!!!!!!1
                  • braian_druciarz Re: Szaki!!! 16.10.02, 11:40
                    ale se daly my z cienkim do wiwatu to wodo na myszach,
                    ciec sie przylaczyl i ciagnie z namy, jak wyciagniemy do sucha to go do domu
                    odcholuje i zrobi ci dobrze bolo
                    • emperor Tygrys, masz RE. 16.10.02, 11:46

• tygrysek_ Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 10:18
                        żyjesz jeszcze dziewico??!!:), coś cie ostatnio mało "widać", a Tygrys żądny
                        krwi!!!:))

• saqqara Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 10:27
                          hehehe, to do mnie czy do Empka?;))
                          • robsonick Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 10:28
                            saqqara napisała:

> hehehe, to do mnie czy do Empka?;))

No oczywiscie ze do Empeka ;)
                          • tygrysek_ Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 10:29
                            do Ciebie Saqqaruś do Ciebie!!:))))
                            mało cie ostatnio widac a stęsknionym za Tobom okrutnie!!!:)
                            • saqqara Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 10:37
                              Rob
                              skad ta pewnosc?;)

Tiger
                              lejesz mniut na moje zkamieniale serce. jeszcze, jeszcze...:))))
                              • tygrysek_ Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 10:43
                                no a cóż mam jeszcze dodać!!?? tęskniłem, wołałem,...płakałem...wychodziłem
                                szukać w te ciemną zimną noc,..od Niedzieli nic nie jadłem....
                                • robsonick Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 10:44
                                  tygrysek_ napisał:

> no a cóż mam jeszcze dodać!!?? tęskniłem, wołałem,...płakałem...wychodziłem
                                  > szukać w te ciemną zimną noc,..od Niedzieli nic nie jadłem....

I nagle sie obudzilem hihih ;)
                                  • saqqara Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 11:01
                                    Tiger
                                    nie placz, chodz, lzy obetre:))

Rob
                                    nie smiej sie, chlopak tesknil a Ty tutaj zarty sobie stroisz!;)
                                    • tygrysek_ Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 11:10
                                      i jeszcze podrap za uszkiem!! to Tygryski lubia najbardziej!!:)))
                                      • robsonick Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 11:14
                                        Za łóżkiem trzeba posprzatac, drapanie nic nie pomoże ;)))
                                      • Gość: motor Re: SZAKI!!!:) IP: *.pkobp.pl 17.10.02, 11:14
                                        Jak cię Szaki dziabnie za uszkiem to się spotkacie na tamtym Świecie
                                        • tygrysek_ Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 11:17
                                          nie bo Szaki mnie lubi!! i drapie delikatnie!!!:))))
                                          • robsonick Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 11:28
                                            tygrysek_ napisał:

> nie bo Szaki mnie lubi!! i drapie delikatnie!!!:))))
                                            Tak sie zaczyna a potem ..... az sie boje pisac ;)
                                            • Gość: motor Re: SZAKI!!!:) IP: *.pkobp.pl 17.10.02, 11:31
                                              Bylo dużo świadków to nie miala odwagi Ci odebrać życia ale sam na sam?
                                            • tygrysek_ Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 11:33
                                              nieprawda bo ona mnie lubi!! co nie Saqqaruś!!??:)))))
                                              • saqqara Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 11:40
                                                alez oczywiscie Tygrysku! a ich nie sluchaj, zazdrosnikow jednych:)))
                                                • robsonick Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 11:47
                                                  saqqara napisała:

> alez oczywiscie Tygrysku! a ich nie sluchaj, zazdrosnikow jednych:)))
                                                  TYGRYS !!!!! qde UWAZAJ zakrada sie do Ciebie zaraz Cie Dziabnie :)
                                                  • saqqara Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 11:54
                                                    jesli nawet dziabne, to delikatnie z uczuciem to zrobie;P
                                                  • tygrysek_ Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 11:55
                                                    wiem Saqqaruś!:)**

nie dziabnie! najwyżej pogłaszcze i pocałuje!:))
                                                  • saqqara Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 12:31
                                                    z tego co pamietam to Ty jestes od glaskania:)) ja moge mruczec!
                                                  • Gość: motor Re: SZAKI!!!:) IP: *.pkobp.pl 17.10.02, 12:43
                                                    Ściemniara - oszuka i zbałamuci
                                                  • robsonick Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 12:46
                                                    Gość portalu: motor napisał(a):

> Ściemniara - oszuka i zbałamuci
                                                    Swiete slowa motorek a ty tygrys uwazaj wystarczy ze lekko zatnie i juz zycie z
                                                    ciebie ujdzie, ale ja bym sie nie ludzil ze bedzie delkatna :) hihih szaki
                                                    delikatna buhahaha
                                                  • tygrysek_ Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 12:47
                                                    no ja własnie mówiłem mu że to Ty pogłaszczesz i pocałujesz Tygryska!:))
                                                    mruczeć będe ja!:)))
                                                  • saqqara Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 12:51
                                                    jesli juz to zbalamuce oszukujac i sciemniajac:P

potrafie byc delikatna, prawda Tygrysku?:))
                                                    A Ty sie Robson tak szeroko nie smiej bo Ci jeszcze kiedys mina zrzednie!:)a
                                                    wtedy nawet to "skarbenku moj ukochany" nie pomoze:)))
                                                  • tygrysek_ Re: SZAKI!!!:) 17.10.02, 13:08
                                                    pewnie że potrafisz!!!:))), dlatego tak tęsknie!!:)
                                                  • Gość: motor Re: SZAKI!!!:) IP: *.pkobp.pl 17.10.02, 13:12
                                                    na obiad Cię siłą zaciągnie do domu - a tam są takie zwyczaje, że jak zasiadasz
                                                    na chwilę to Cię przy emeryturze wygoni
                                                  • saqqara co Was dzisiaj naszlo, Motor? 17.10.02, 13:32
                                                    nie wyspales sie czy co? musisz mi tak bruzdzic? Tiger byl dal mnie mily, to ja
                                                    mu sie ladnie odwdzieczylam deliaktnym drapankiem na uszkiem. o!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka