tygrysek_ 19.11.03, 09:18 ..tak se myśle,.. my to jak ci Emigranci Mrożka,.. ..ani ze sobą, ani bez siebie :PPPP kiss w Cie te rzadną paszcze ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Szaki paszczuro..... 19.11.03, 09:31 Kocyk, bezdzwonku widac, taki lajf, jak zroslaki nam przyszlo zyc-odciac sie nie da, wiec takie cos do tylka przyrosniete trzeba tolerowac;))) buzka w Pledowy fejs:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Szaki paszczuro..... 19.11.03, 09:47 ano masz racje paszczaku,.. odciąć sie nie da nawet jak wiatr dmucha i bieda ;PP byłaś na hith ?? Anka coś tam marudzi o oskrzelach;-0))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki paszczuro..... 19.11.03, 10:56 w usa cuda robia, mozna by odciac conieco, Tobie i tak juz wielu organow brakuje, co za problem usunac jeszcze jeden?;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Szaki paszczuro..... 21.11.03, 08:16 jesteś już paszczuro na posterunku???? dasz polizać z rana????;PP Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki paszczuro..... 21.11.03, 09:06 jestem nie zaczynaj, Kocur, bo bedziesz lizal, i to dlugo, ale swoje rany;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Szaki paszczuro..... 21.11.03, 09:27 aleś Ty jest paszczura wredna!! chciałem se tylko polizać Twego mokrego chomika na dzień dobry troche;PP ale nie to nie,jak mawiał kOchanowski: "ch... Ci w d...." ;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki paszczuro..... 21.11.03, 09:47 na takie pieszczoty jak kochanowski to musi sobie pan zasluzyc:P nie wredna tylko wychowana! kazdemu mam na lizanie pozwalac? chomik juz i tak ledwo zipie:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Szaki paszczuro..... 21.11.03, 10:50 Kochanie, dziendobry:))). ZAwstydzilem sie po takim komlemencie;)))). Tygrys, kurwa! no:)) wszystko jasne;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Szaki paszczuro..... 21.11.03, 11:21 dyskretnie przyjme sugerowane przez Ciebie stanowisko w tej sprawie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Szaki paszczuro..... 24.11.03, 08:44 cześ paszczaku! jesteś juz ???? Grooha coś Ty chuju narobił że jej chomik ledwo zipie???;-) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki paszczuro..... 24.11.03, 08:57 Tqajger slit ja Cie prosze powstrzymaj swoj jezor bo Ci go.... siekierka, ostrzegam... :))) Odpowiedz Link Zgłoś