Dodaj do ulubionych

Irytujące drobiazgi

04.12.05, 03:44
W rzeczywistości to chyba wiemy, tak? Nie opuszczanie deski w toalecie,
sikanie do umywalki, rozrzucone buty i skarpety po domu, bieganie pilotem po
stu kanałach na minutę, wyciskanie pasty do zębów z tubki u nasady i cała
masa innych drobiazgów.
A jakie są te małe, drażniące kobiety rzeczy u facetów na czacie?
Obserwuj wątek
    • milczenie3313 Re: Irytujące drobiazgi 04.12.05, 13:40
      proces7 napisał:
      Nie opuszczanie deski w toalecie,
      > sikanie do umywalki, rozrzucone buty i skarpety po domu, bieganie pilotem po
      > stu kanałach na minutę, wyciskanie pasty do zębów z tubki u nasady i cała
      > masa innych drobiazgów.
      > A jakie są te małe, drażniące kobiety rzeczy u facetów na czacie?

Na czacie żadna kobieta nie ma pojęcia czy sikasz na stojąco czy na siedząco -
      czy wogóle myjesz zęby i czy masz telewizor w domu i to z pilotem. Na czacie
      denerwuje mnie tylko głupota wychodząca w bzdurnych teoriach pisanych przez w/w
      facetów.
      • justysbytomianka Re: Irytujące drobiazgi 05.12.05, 16:49
        u facetów na czacie ? emotikony zwłaszcza to co odpierdziela nedwied syberyjski
        czy jak mu tam :))nie mam głowy do takich nicków , które wchodza i wysyłaja 3
        słoneczka w przestrzeń :))) ale moze jestem dziwaczką:-/ moze to jest bardzo
        miłe , sympatyczne a ja sie czepiam;))ale jak widzę cos takiego to wyobrażnia
        moja pracuje w kierunku łysawego , tłustawego piwosza , który jest bardziej
        nudny niż hodowla myszek bączków ;)
        • proces7 Re: Irytujące drobiazgi 06.12.05, 04:51
          justysbytomianka napisała:

> u facetów na czacie ? emotikony zwłaszcza to co odpierdziela nedwied
          syberyjski
          >
          > czy jak mu tam :))

On czasem też pisze teksty, najczęściej gdy chce podkreślić, jaki to on jest
          kulturalny i szarmancki, a jaki to ze mnie cham.
          Justyś, nadmiar emotek mnie też irytuje u facetów, mimo że kobietą nie jestem;-
          ).
          • miia1 Re: Irytujące drobiazgi 08.12.05, 00:14
            Irytują mnie wszelkie seplenienia :"nio, cio, koffanie.... " takie tam. Facet,
            mówiący "cio" widzi mi się jako dobrze zapowiadający się 40 -latek mieszkający z
            mamusią w kawalerce i przelewający kawę ze spodka do filiżanki jak mu się
            chlapnie. Ale pewnie się czepiam... pewnie to męskie ciepło, którego nie
            doznałam a moja trauma przyoblekła się w pancerz cynizmu;)
            Nio. To papasie. Koffani.
            • proces7 Re: Irytujące drobiazgi 08.12.05, 05:31
              miia1 napisała:

> Irytują mnie wszelkie seplenienia :"nio, cio, koffanie.... "

Nie przesadzaj miia. Znam takich, co mówią: majlof, majlejdi, majlord, czy maj
              słithart. Całkiem dystyngowanie i oryginalnie to brzmi.
    • justysbytomianka Re: Irytujące drobiazgi 08.12.05, 07:04
      ok:) irytuje mnie Romirez za całokształt :))wyjątkowo niereformowalny gość ,
      czekam z niecierpliwością ,gdy obciąży nas Szarmiaków za ptasią grupę i wirus
      Ebola;) bo resztą plag i kataklizmów już nas obciążył jako "grÓpkę";))
    • wanda_rybka Re: Irytujące drobiazgi 08.12.05, 22:16
      Szczerze mówiąc, to nic mnie nie irytuje na czacie.Może dlatego,że nie biorę go
      na poważnie,może dlatego,że jestem osobą bardzo tolerancyjną i może dlatego,że
      uważam iż publiczne zwracanie uwagi komuś nie leży w mojej naturze.Poza tym
      lubię osoby, które są kontrowersyjne i nadają trochę życia w to ogólne
      ciumkanie i mizianie.No pomijam takie "bezpośrednie" określenia jakie używa
      mareczek 31....itd,no i Proces, ale Proces to osobna historia.Myślę, że w
      większości prowokuje, aby wywołaś takie lub inne reakcję, a później bawi się
      swietnie.Co do mareczka, przyznam ,że bawię się nieraz dobrze czytając Go.Staje
      mi przed oczami Golub(tak się chyba nazywał)z "Władcy pierścienia" jak się
      miotał w swojej rozdwojonej jaźni i prowadził monolog między swoją dobrą , a
      złą stroną natury.A tak ogólnie jak ktoś mnie wkurza, to zwyczanie nie
      rozmawiam tylko czytam i jest mi z tym dobrze.Przynajmniej nie tracę nerwów.
    • wanda_rybka Re: Irytujące drobiazgi 08.12.05, 22:21
      A tak w życiu realnym, to dostaję "białej gorączki" jak zostaje mi rano 15min.
      do wyjścia do pracy, a ja biedny żuczek jeszcze mam wszystko przed sobą ( to
      całe mycie,malowanie,ubieranie), a KTOŚ ni zablokuje łazienkę.Wtedy gotowa
      jestem wgryść se komuś w aortę!
      • woow2306 Re: Irytujące drobiazgi 08.12.05, 23:13
        hm... w zasadzie to pozostaje mi się podpisać pod postami mii i justyśki... ale
        dodam jeszcze nicki typu "trysnę dla niej" i teksty "chętne zapraszam na
        priv"... włażenie na priv bez pardonu z wielką żółtą gębą i pytaniem "z kąd?"
        albo "z kąt" klikasz?... w ogóle: ortografia u userów wywołuje u mnie
        szczękościsk.... i to chyba na tyle... na resztę jest funkcja "ignor";)
      • miia1 Re: Irytujące drobiazgi 08.12.05, 23:26
        Ech do czorta! Pękła mi aorta!
        • sprawa7 Re: Irytujące drobiazgi 09.12.05, 02:42
          miio, z irytacji? ;-D
          • justysbytomianka Re: Irytujące drobiazgi 09.12.05, 05:55
            co sie dzieje , co sie dzieje z miiii aorty krew sie leje;))
            • nadziejkaa Re: Irytujące drobiazgi 13.04.06, 06:45
              Najbardziej irytuje mnie, i to nie tylko u facetów, brak przestrzegania zasad
              gramatyki i ortografii. Ten ktoś, może pisać nawet bardzo mądrze, ale jeśli
              popełnia przy tym, podstawowe błędy, to automatycznie przestaje go czytać.
              • proces7 Re: Irytujące drobiazgi 13.04.06, 08:16
                Bo ludzie, którzy kiepsko piszą, niegramatycznie i bez przestrzegania zasad
                ortografii po prostu nie czytają niczego. Zwykłe lenie i głąby. Na dodatek
                flejtuchy zasmarkane.
                • nadziejkaa Re: Irytujące drobiazgi 13.04.06, 17:16
                  proces7 napisał:

> Zwykłe lenie i głąby. Na dodatek flejtuchy zasmarkane.

Właśnie proces. Od razu ukazuje mi się obraz takiej niechlujnej osoby, która ma
                  wielki bałagan wokół siebie, nie wspominając już o wyglądzie. Zdaję sobie
                  sprawę, że to tylko pozory, ale niestety, ja im ulegam. Nie nawiązuję po prostu
                  kontaktu z takimi osobami. Zresztą, kto mnie obserwuje i zna, wie, że "otaczam"
                  się osobami (nickami), które piszą bardzo starannie. Pozdrowienia dla Was ;)
            • mikosz8 Re: Irytujące drobiazgi 13.04.06, 08:13
              Pewno ją dziabła Sofka wampirzyca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka