bukowski27 17.10.02, 13:53 ciekawy jestem... pamietacie geneze bagna??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aise_ od pewnego mędrca 17.10.02, 13:55 ktory zalożył wątek "cale forum to jedno wielkie bagno" co wygralam? a. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume tak jest 18.10.02, 09:59 a myśmy sobie tę nazwę zawłaszczyli i skopirajtowali :) ps: 'bagno' to był również namiot wesołych doktorów w 'mashu'. czyż nie ciekawy zbieg okoliczności? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: tak jest 18.10.02, 10:03 Bo my jesteśmy taki weoly namiot pełen pijanych chirurgów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baba_agick jakaś.. 18.10.02, 10:05 jego (bagna znaczy się..) przyleciałą z kosmosu - czy ktoś pamięta galerników..? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ agisiu 18.10.02, 10:13 galernicy uciekli przy przeprowadzce, skurczybyki zrobiłyśmy z su casting, ale nikt sie nie zgłosił, nie wiem czemu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agick aise.. 18.10.02, 10:25 to wszystko przez pijaństwo bukowkskigo.... robię test czy odlimitowali agicka.... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ odlimitowali, jak widać na załączonym obrazku:-) 18.10.02, 10:29 nie, no nie zwalajmy wszystkiego na czarlsa przeciez to nie on pozdejmował im kajdany... prawda? prawda, to ze nie buki? ja tam mam wrażenie, że to ygrek wyskoczył z jakimiś prawami człowieka i slimaka... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ nogi z ... 18.10.02, 10:43 powyrywasz? ja tez się dołoże i jeszcze podwójną porcję olejku do opalania dostaną Odpowiedz Link Zgłoś
suzume z szyi, oczywiście 18.10.02, 10:52 i żaden tam olejek, tylko masełko orzechowe Odpowiedz Link Zgłoś
baba_agick :((( 18.10.02, 11:40 dzieło przypadku sprawiło, że agick zadziałał ale zaraz potem mu napisalo, że sory gregory ale pisania dalszego nie budziet.... i pewnie mnie wyloguje. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume mrówki? nie... 18.10.02, 12:08 mrówy wielkie, może afrykańskie jakieś, albo latynoskie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: kto pamieta skad sie bagno wzielo??? 20.10.02, 18:48 A czy ktos jeszcze w ogole pamieta, ze blotko bagienne jest bardzo dobre na cere??? Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 Tylko 20.10.02, 19:06 jesli sie ma cos takiego... :-((( Mam na mysli cere, nie bagno... A jak juz bede miala, to na pewno cos zaszyje! o :-))!! jendza-stroz bagienny. ps. Milo, Kasiulku, ze robisz sobie w niedziele maseczke z szuwarow... Ladnie tu mieszam? j Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Jendzo!!!:))) 20.10.02, 20:04 jendza1 napisała: > jesli sie ma cos takiego... :-((( > Mam na mysli cere, nie bagno... > > A jak juz bede miala, to na pewno cos zaszyje! > o :-))!! > jendza-stroz > > bagienny. > > ps. > Milo, Kasiulku, ze robisz sobie w niedziele maseczke > z szuwarow... Ladnie tu mieszam? > j Ciesze sie, ze i tutaj Cie przynioslo:))) Ja ostatnio zaniedbalam sie wyraznie bagienkowo, ale co robic, co robic... takie zycie...:((( Postaram sie w tym tygodniu poprawic!:) PS. A bagienkowe blotko czyni PRAWDZIWE CUDA! Polecam!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 Re: Jendzo!!!:))) 20.10.02, 20:34 kasiulek napisała: > > Ciesze sie, ze i tutaj Cie przynioslo:))) > Ja ostatnio zaniedbalam sie wyraznie bagienkowo, ale co robic, co robic... > takie zycie...:((( > Postaram sie w tym tygodniu poprawic!:) > > PS. A bagienkowe blotko czyni PRAWDZIWE CUDA! Polecam!:))) zycie to mile jest, o! -))) A bagienko cz(e)ka cierpliwie i nie wysycha, bo sa tacy, co mieszaja... :-))) W imieniu Bagiennikow w maseczkach oraz z trawkami zatknietymi tu i owdzie WITAM i trzymam za slowo!!! Milego wieczorka niedzielnego!!! Kasiulku!!! jendza Ps. Sloneczko spi. BUUUUU jutro bedzie lepiej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Jendzo!!!:))) 20.10.02, 22:13 jendza1 napisała: > kasiulek napisała: > > > > > Ciesze sie, ze i tutaj Cie przynioslo:))) > > Ja ostatnio zaniedbalam sie wyraznie bagienkowo, ale co robic, co robic... > > > takie zycie...:((( > > Postaram sie w tym tygodniu poprawic!:) > > > > PS. A bagienkowe blotko czyni PRAWDZIWE CUDA! Polecam!:))) > > zycie to mile jest, o! -))) > A bagienko cz(e)ka cierpliwie > i nie wysycha, > bo sa tacy, > co mieszaja... :-))) > W imieniu Bagiennikow w maseczkach oraz z trawkami > zatknietymi tu i owdzie > WITAM > i trzymam > za slowo!!! > > Milego wieczorka niedzielnego!!! > Kasiulku!!! > jendza > Ps. > Sloneczko spi. > BUUUUU > jutro bedzie lepiej!!! Dzisiaj tez nie jest zle!:))) Ale najlepiej (dla mnie:) bedzie w przyszlym tygodniu!!!!!:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś