robsonick 17.10.02, 14:49 ...tylko dziwki i wodka wam w glowie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawyr Re: Jak dzieci .... 17.10.02, 14:50 robsonick napisał: > ...tylko dziwki i wodka wam w glowie ;))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
emperor pic, pier....lic, nie zalowac.... 17.10.02, 15:05 ... bieda musi pofolgowac!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: pic, pier....lic, nie zalowac.... 17.10.02, 15:10 nie ma nic do stracenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pic, pier....lic, nie zalowac.... 17.10.02, 15:15 mozna stracic kase i niewinnosc :)))) iwusia napisała: > nie ma nic do stracenia;) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: pic, pier....lic, nie zalowac.... IP: *.net 17.10.02, 15:20 emperor napisał: > mozna stracic kase i niewinnosc :)))) hymmm kasy juz nie mam wlasnie sie skonczyla a niewinnosc to nawet nie wiem kiedy stracilem hihih;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pic, pier....lic, nie zalowac.... 17.10.02, 15:32 wstydz sie!!!!! kase mozna odrobic, ale zeby sie tak opic i zostac zgwalconym przez kobiete i nic nie pamietac ........ hhhhhmmmm....... hanba!! :))))))) Gość portalu: robsonick napisał(a): > emperor napisał: > > > mozna stracic kase i niewinnosc :)))) > hymmm kasy juz nie mam wlasnie sie skonczyla a niewinnosc to nawet nie wiem > kiedy stracilem hihih;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: pic, pier....lic, nie zalowac.... IP: *.net 17.10.02, 16:03 emperor napisał: > wstydz sie!!!!! > kase mozna odrobic, ale zeby sie tak opic i zostac zgwalconym przez kobiete i > nic nie pamietac ........ hhhhhmmmm....... hanba!! :))))))) >jak ja bym mail wszystkie kobiety co mnie zgwalcily pamietac a na dodatek towarzyszace temu okolicznosci to bym mial glowe jak balon meteorologiczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara o sorka 17.10.02, 15:20 ja mam w glowie troche oleju i "wielki blekit" z boskim Janem Reno!:) sp. Iwusia, jak mi powiesz, ze on tez Ci sie podoba....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: o sorka IP: *.chello.pl 17.10.02, 15:22 dzieci o takich brzydkich rzeczach nie mysla ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor Re: o sorka IP: *.pkobp.pl 17.10.02, 15:23 narkotyków dwie kieszenie no i trawy pełen plecak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: o sorka IP: *.chello.pl 17.10.02, 15:25 a, to co sie dzieje w przedszkolnych toaletach to juz mnie nie interesuje, nie mam okazji tam bywac :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: o sorka 17.10.02, 15:42 Szakira zabije cie!!!!!!! boski Leon i napewno zawodowiec:))))))0 a wiesz kogo widziałam na lotnisku na żywo?!!!!!!! Bogusia Wołoszańskiego, mówie ci na żywca jest jeszcze bardziej przystojny......ech Boguś i jego tajemnice......:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: o sorka 17.10.02, 15:50 Ty obrzydliwa wstretna babo!!!! woloszanski tez?! idz ode mnie bo nie zdzierze i szczele!!! heheh, pamietasz psikuta? :)))))az mnie kusi zeby wywolac E z lasu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: o sorka IP: *.net 17.10.02, 15:59 saqqara napisała: > Ty obrzydliwa wstretna babo!!!! woloszanski tez?! idz ode mnie bo nie zdzierze > i szczele!!! > > heheh, pamietasz psikuta? :)))))az mnie kusi zeby wywolac E z lasu:))) Ech baby nie bijcie siem ja Was obydwie zadowolem razem i osobno jak kcecie ;)))) i to lepiej od Lełona i innych ;) hihihih Odpowiedz Link Zgłoś
emperor panie proszone o spokoj!!! 17.10.02, 16:05 nie skakac sobie do gartel z powodu Leonow i Woloszanskich, ktora chce numer do Bartka Wrony z Just5 ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: o sorka 17.10.02, 16:06 a szczelaj!!!!!!!.........chłopaki nie płaaaaaczą....;) no ten bez "es" ma sie rozumieć...bejbe! hehhehe ps.a co powiesz na Robercika De Niro? ....mmmmmmniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: o sorka 17.10.02, 16:12 taaaak, zaraz powiesz ze chcesz zatonac na Tytaniku z Leonardo DiCaprio :)) iwusia napisała: > a szczelaj!!!!!!!.........chłopaki nie płaaaaaczą....;) > no ten bez "es" ma sie rozumieć...bejbe! hehhehe > > ps.a co powiesz na Robercika De Niro? ....mmmmmmniam:) > Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Iwusia 17.10.02, 16:14 mowie Andy Garcia a Ty mowisz "nie podoba mi sie" sprobuj powiedziec cos innego!!!!!!!!!! ;)) hehehe, bez es:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Iwusia 17.10.02, 16:41 Robercik ok :-)) ale ja tam wole Keanu Reeves'a, choc wiem, ze.. on mnie nie ;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwusia 17.10.02, 16:46 No nie!!! powiedz że żartujesz, Andy jest boski a w garniturku pilota wrecz zniewalający. Empeczku jeśli miałabym juz tonąć na Titanicu to z aktorem który grał narzeczonego Kate Winslet, nie pamiętam jak sie nazywa. Chętnie bym go użyła jako tratwy ratunkowej i Szakira jak powiesz że on ci sie też podoba to uwierze że byłyśmy chyba kiedyś siostrami syjamskimi:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwusia 17.10.02, 16:49 Osobnik który odbiega troche od typów które mi sie podobaja to Paul Neuman ale taki w wieku już po czterdziestce i jeszcze przed sześdziesiątką, to jego boskie spojrzenie, zniewalające. Szaki tobie blondyni sie chyba nie podobaja co? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Iwusia 17.10.02, 17:03 po czterdziestce... a przed sześćdziesiątką... ??? przecież jego już dawno siedemdziesiątka minęła... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwusia 17.10.02, 17:06 dlatego sprecyzowałam że podobał mi sie w takim i takim wieku, teraz to juz dziadziuś, ale tez przystojny:) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Iwusia 17.10.02, 17:25 teraz zachwycanie się nim... może już pod nekrofilię podchodzić... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: Iwusia IP: 195.116.200.* 17.10.02, 17:25 iwusia napisała: > No nie!!! powiedz że żartujesz, Andy jest boski a w garniturku pilota wrecz > zniewalający. > Empeczku jeśli miałabym juz tonąć na Titanicu to z aktorem który grał > narzeczonego Kate Winslet, nie pamiętam jak sie nazywa. Chętnie bym go użyła > jako tratwy ratunkowej i Szakira jak powiesz że on ci sie też podoba to uwierze > > że byłyśmy chyba kiedyś siostrami syjamskimi:)))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: ......... 17.10.02, 16:36 George Clooney, hmmmm......;) albo ten facet z reklamy Hugo Boss'a, hmmmm.....;)) albo ich dwoch i tequilla, hmmmmmmm...........;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: ......... IP: *.net 17.10.02, 16:59 QDE NO CO WY SOBIE Z MOJEGO WATKU BEWERLY HILLS robicie? !!!!! hihih ;) rob@ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: ......... IP: *.chello.pl 17.10.02, 17:20 Nie, "Mode na sukces", fabula bardziej skomplikowana i watki bardziej zyciowe som!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica__ns Re: Jak dzieci .... 17.10.02, 17:17 no, no, właśnie tak ochrzań ich za to:) Odpowiedz Link Zgłoś