Dodaj do ulubionych

PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :))))

18.12.05, 15:57
Obserwuj wątek
    • tapierwsza1 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 15:59
      Hej! Dlaczego pielęgniarz a nie pielęgniarka?
      • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:00
        Faceci sa delikatniejsi :)))
    • tapierwsza1 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:03
      Nie zgadzam się z tą wypowiedzią!:)
      • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:04
        Idac do stomatologa wolisz kobiete zeby borowala czy mezczyzne? :)))
        • tapierwsza1 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:06
          eeeeeee pod tym względem wolę mężczyznę, ale Ty mówiłaś o pielęgniarzu a nie
          stomatologu;)pielęgniarz nie boruje...
          • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:07
            Jezeli w tym fachu jest delikatniejszy to jako pielegniarz tez sie pewnie
            sprawdza :)))
            • tapierwsza1 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:08
              Nie, no chwileczkę, kogo Ty w końcu szukasz?
            • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:08
              Pielegniarza :))
              • tapierwsza1 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:09
                hm...a jakie musi spełniać warunki? i do czego go wykorzystasz?
                • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:10
                  A masz kogos na oku? :)))
                  • tapierwsza1 może t-rex? 18.12.05, 16:11
                    Co Ty na to?
                    • wesolutka72 Re: może t-rex? 18.12.05, 16:12
                      hmm... nie wiem czy dysponuje czasem :))
                      • tapierwsza1 Re: może t-rex? 18.12.05, 16:13
                        może zadzwońmy do niego? ;)
                        • wesolutka72 Re: może t-rex? 18.12.05, 16:13
                          Ja sie wstydze, zadzwon Ty :))))
                          • tapierwsza1 Re: może t-rex? 18.12.05, 16:16
                            A ja się nie wstydzę. Zaraz zadzwonię;)
                • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:16
                  Wykorzystam go do granic mozliwosci, az tchu nie bedzie mogl zlapac :))))

tapierwsza1 napisała:

> hm...a jakie musi spełniać warunki? i do czego go wykorzystasz?
                  • tapierwsza1 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:18
                    Nie, no jeśli dalej szukasz to ja nie dzwonię do t-rexa;)
                    • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:19
                      hehehe, zadzwonic mozesz ale ja chce miec jakis wybor :))))
                      • tapierwsza1 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:23
                        No pięknie trójkąty i te sprawy...
                        • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:26
                          tapierwsza, wszystkiego trzeba w zyciu sprobowac :)))))
            • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:10
              Chodzi o to ze jezeli jako stomatolog jest delikatny, to pielegniarz tez bedzie
              delikatny, mam taka nadzieje :)))
    • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:28
      A po co Ci pielegniarz? Moze weterynarz? :)
      • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:30
        pazerny, zeby sie mna zajal odpowiednio :)))
        • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:30
          A co znaczy odpowiednio? Jestes juz po tel rozmowie?
          • tapierwsza1 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:32
            wesolutka, Ty pamiętasz, że pozytywnie się wypowiedziałaś o trójkącie?
            • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:33
              A mam brac Ciebie pod uwage? :))))

tapierwsza1 napisała:

> wesolutka, Ty pamiętasz, że pozytywnie się wypowiedziałaś o trójkącie?
              • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:34
                No to sie dogadly :)
          • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:32
            A jestes zainteresowany? :)))

tak, dzieki, czekam :))
            • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:35
              Jestem zainteresowany rezultatami rozmowy :)
              • tapierwsza1 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:35
                nie, nie to pomyłka, ja się wycofuję! Do takiego trójkąta nie wchodzę;)
                • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:37
                  Ja sie trojkatami w ogole nie interesuje. geomatria nie jest moja mocna strona.
                  Jestem humanista :)
                • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:38
                  Ale to nie jest bermudzki, spokojnie :)))

tapierwsza1 napisała:

> nie, nie to pomyłka, ja się wycofuję! Do takiego trójkąta nie wchodzę;)
                  • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:38
                    Chodzi i o znikanie? :)
                    • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:41
                      Ciekawosc to domena kobiet :)))

tapierwsza, no nie wiem, ja niesmiala jestem :))))
                      • tapierwsza1 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:41
                        to pazerny chce być tym pielęgniarzem czy nie?
                        • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:42
                          on tylko chce byc obserwatorem hehehhe :))))))
                          • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:45
                            Obserwatorem trojkatow? :)
                        • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:43
                          Nie chce ale musze :)
                          • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:44
                            Przymusu nie ma :))) chyba ze ktos Cie zmusza? :))))
                            • tapierwsza1 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:45
                              musi być pielęgniarzem czy obserwatorem bo już nic nie kumam?:)
                              • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:49
                                Moze zgodz sie na poczatku na rozmowce :)
                                • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:54
                                  Jezeli bedzie ciekawym rozmowca, to ok :)))

pazerny napisała:

> Moze zgodz sie na poczatku na rozmowce :)
                                  • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:55
                                    Nawet sie juz starac nie bede :)
                                    • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:57
                                      To do ciekawosci daleka droga bedzie :))

pazerny napisała:

> Nawet sie juz starac nie bede :)
                                      • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:00
                                        a kto powiedzial, ze ma byc bliska i latwa? :)
                                        • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:03
                                          Fakt, im trudniejsza tym lepiej :))

pazerny napisała:

> a kto powiedzial, ze ma byc bliska i latwa? :)
                                          • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:09
                                            Wlasnie o to mi chodzi. Wtedy zadowolenie jest wieksze :)
                              • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:50
                                Pielegniarzem i obserwatorem, zeby wiedzial kiedy mi pomoc :)))
                                • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:55
                                  Pewnie i jeszcze mnie na kurs pierwszej pomocy wyslij :)
                                  • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:57
                                    Nie musze, wystarczy wiedziec co sie robi :))

pazerny napisała:

> Pewnie i jeszcze mnie na kurs pierwszej pomocy wyslij :)
                                    • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:58
                                      Zazwyczaj trace kontrole nad soba, wiec sie zastanow :)
                                      • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:00
                                        Taki podatny jestes? :))

pazerny napisała:

> Zazwyczaj trace kontrole nad soba, wiec sie zastanow :)
                                        • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:02
                                          To nie jest podatnosc. To umiejetnosc zatracenia sie :)
                                          • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:04
                                            Tylko co wtedy, jak to ja sie zatrace? :)))

pazerny napisała:

> To nie jest podatnosc. To umiejetnosc zatracenia sie :)
                                            • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:10
                                              To niemozliwe. Za stary jestem dla Ciebie ;)
                                              • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:12
                                                Nigdy, nie mow nigdy :))
                                                • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:14
                                                  Nie mowie, ale znam zycie i.... siebie :)
                                                  • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:15
                                                    Zycie potrafi zaskakiwac :))
                                                  • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:16
                                                    Owszem, ale nie w tak podeszlym wieku :)
                                                  • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:17
                                                    Przez cale zycie potrafi :)))
                                                  • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:21
                                                    E tam. Poza tym Ty szukasz znowu- wiec powinnas juz wiedziec jak to jest :)
                                                  • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:22
                                                    tak, bo znowu jestem chora

pazerny ale nie jest z Toba tak zle jezeli trafiasz w klawisze :))))
                                                  • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:28
                                                    A jaka to choroba, ktora sie tak czesto powtarza?

W klawisze trafia moja sekretarka :)
                                                  • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:31
                                                    przeziebienie, ale nie tak czesto.

widzisz sekreterka nie uciekla, coraz wiecej pozytywow widze :))
                                                  • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:38
                                                    Przeziebienie to paskudna rzecz. Ale po co pielegniarz?

A sekretarka nie ma nog i nie potrafi uciec :)
                                                  • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:40
                                                    Zeby sie mna zaopiekowal :))

Jest to jakies pocieszenie :)))
                                                  • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:41
                                                    Ja za daleko jestem, bym mogl sie zaopiekowac :)

I tez sie czasami pocieszam :)
                                                  • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:44
                                                    Dla chcacego nie ma granic :)))
                                                  • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:45
                                                    Ale sa inne uwarunkowania :)
                                                  • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:47
                                                    Pewnie zasypane drogi :)))
                                                  • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:52
                                                    To akurat nie jest problem. Boje sie ze bylbym postrzegany jako pedofil :)
                                                  • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:54
                                                    hahahha prokuratura bedzie Ciebie scigac? :)))

pazerny napisała:

> To akurat nie jest problem. Boje sie ze bylbym postrzegany jako pedofil :)
                                                  • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 18:06
                                                    niby 16 juz masz... :) Ale to kwestia innego rodzaju :)
              • wesolutka72 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:37
                eee, jak chciales znac szczegoly, to myslalam ze jestes :)))

pazerny napisała:

> Jestem zainteresowany rezultatami rozmowy :)
                • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:38
                  Zwyka ciekawosc :)
                  • tapierwsza1 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:39
                    No i co teraz?
                    • pazerny Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 16:48
                      Pytanie jest z gatunku "retoryczne" :)
    • tapierwsza1 Re: PIELEGNIARZ potrzebny, znowu.. :)))) 18.12.05, 17:26
      i co wesolutka, znalazłaś czy dalej szukasz?
      • wesolutka72 Dalej szukam... 18.12.05, 17:28
        • tapierwsza1 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 17:31
          dzwonić?:)
          • wesolutka72 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 17:32
            a co od biedy niech trex bedzie? :)))
            (zlinczuje mnie za to :)))
            • tapierwsza1 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 17:38
              w każdym bądź razie możemy go poprosić o kolegę;) co Ty o tym myślisz?
              • wesolutka72 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 17:41
                Jak bedzie potrafil sie mna zajac, czemu nie :)))
                • pazerny Re: Dalej szukam... 18.12.05, 17:42
                  To juz bedzie czworokat :)
                  Ale wy pazerne jestescie :)
                  • wesolutka72 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 17:43
                    Uczymy sie od mistrza :PP :))))

pazerny napisała:

> To juz bedzie czworokat :)
                    > Ale wy pazerne jestescie :)
                    • pazerny Re: Dalej szukam... 18.12.05, 17:46
                      Czego? ja czworokatow ani innych figur nie uprawiam :)
                      • wesolutka72 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 17:48
                        Pazernosci sie uczymy :))))
                        • pazerny Re: Dalej szukam... 18.12.05, 17:52
                          A gdzie zauwazylas, ze ja pielegnuje te ceche? :)
                          • tapierwsza1 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 17:55
                            co robimy wesolutka?
                            • wesolutka72 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 17:57
                              ja to za chwile do lozka ide.

tapierwsza1 napisała:

> co robimy wesolutka?
                              • pazerny Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:08
                                i znow sama :)
                          • wesolutka72 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 17:55
                            Jeszcze nigdzie ale Twoj nick o czyms swiadczy :))))
                            • pazerny Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:08
                              Moze swiadczyc o naprawde wielu rzeczach :)
                              • wesolutka72 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:10
                                z pielegniarzem hehehe :))))
                                • pazerny Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:11
                                  Przeciez go jeszcze nie masz :)
                                  • wesolutka72 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:12
                                    Zadzialam wyobraznia :)))
                                    • pazerny Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:16
                                      i paluszkami? :)
                                      • wesolutka72 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:17
                                        Tak, bo palcami podaje sie lekarstwa :)))))
                                        • pazerny Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:19
                                          dowcipne :)))
                                          • wesolutka72 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:20
                                            Ja bym powiedziala ze wesole :)))))))))
                                            • pazerny Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:22
                                              jak zwal tak zwal- na jedno wychodzi :)
                                          • tapierwsza1 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:20
                                            wesolutka, czy ten kandydat na pielęgniarza Ciebie nie zamęcza przypadkiem?
                                            • pazerny Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:21
                                              Nie jestem kandydatem :)
                                            • wesolutka72 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:23
                                              tapierwsza, widzisz nie czytasz uwaznie :)))
                                              • tapierwsza1 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:23
                                                powiedz mi wesolutka co jest grane, bo ja się zgubiłam:)
                                                • pazerny Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:25
                                                  Nic na razie sie nie stalo i prawdopodobnie sie nie stanie. Z wielu powodow :)
                                                  • wesolutka72 Ogloszenie nadal aktualne :))) 18.12.05, 18:27
                                                    a ja zmykam do lozka, z wyobraznia, itd :))))
                                                  • pazerny Re: Ogloszenie nadal aktualne :))) 18.12.05, 18:29
                                                    z paluszkami :)
                                                  • wesolutka72 Re: Ogloszenie nadal aktualne :))) 18.12.05, 18:30
                                                    słonymi lub z makiem :))))
                                                    papa
                                                  • pazerny Re: Ogloszenie nadal aktualne :))) 18.12.05, 18:31
                                                    Jak kto lubi, tak ma :)
                                                  • tapierwsza1 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:27
                                                    hm...biedna wesolutka, pielęgniarz potrzebny a kandydatów jak na lekarstwo!
                                                    jak jej pomóc????:)
                                                  • pazerny Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:29
                                                    moze wibratorek? :
                                                  • wesolutka72 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 21:56
                                                    A to sluzy do wyrabiania ciasta? :)))

pazerny napisała:

> moze wibratorek? :
                              • wesolutka72 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:10
                                poslucham z ciekawoscia :)))
                                • pazerny Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:15
                                  Nie badz za ciekawa, bo to niezdrowe :)
                                  • wesolutka72 Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:17
                                    Kobiety lubia wiedziec :)))
                                    • pazerny Re: Dalej szukam... 18.12.05, 18:20
                                      Kobiety lubia wiele rzeczy- niekoniecznie takich samych jak faceci :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka