Dodaj do ulubionych

Poszukuję kobiety na jakieś fajne ruch*ńsko!!

IP: 195.94.207.* 25.10.02, 10:22
Nie jestem wymagający.
Oczekuje jedynie:
1. w miare dużych piersi (rozmiar D lub większe)
2. Bezpruderyjności
3. Kształtnej pupy
4. wrodzonej inteligencji własnej
5. posiadania własnego lokum (materac wodny mile widziany)
6. niezależności finansowej (nie szukam przecież prostytutki)
7. gładkiej cery
8. zaświadczeniu o braku chorób wenerycznych i innych
9. czułości

proszę składać propozycję wraz z nr telefonu poniżej.

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Magia Re: Poszukuję kobiety na jakieś fajne ruch*ńsko!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.10.02, 11:42
      Niestety mocno przewyższam Twoje wymagania, a co za tym idzie Ty nie dorastasz
      do moich... Przykro mi! Życzę owocnych poszukiwań, pozdrawiam
      • Gość: Normals Re: Poszukuję kobiety na jakieś fajne ruch*ńsko!! IP: 195.94.207.* 25.10.02, 12:15
        To po co piszesz?

A niby jak przewyższasz?
    • saqqara ja tylko pytanie techniczne mam 25.10.02, 12:18
      biust rozmiar D to "w miare duze piersi"? to ile wg Ciebie trzeba miec zeby to
      byl duzy biust? M?!!!
      • randia Re: ja tylko pytanie techniczne mam 25.10.02, 12:24
        To chociaż teraz wiemy co to jest "w miare duży" :)))
        A wszystkie panie z B i C, już stoją przed gabinetem chirurgicznym :))))
      • Gość: Normals Re: ja tylko pytanie techniczne mam IP: 195.94.207.* 25.10.02, 12:37
        saqqara napisała:

> biust rozmiar D to "w miare duze piersi"? to ile wg Ciebie trzeba miec zeby
        to
        > byl duzy biust? M?!!!

Życie jest tylko jedno. Nie ma sensu marnować je na przygody z dechami.
        • saqqara Re: ja tylko pytanie techniczne mam 25.10.02, 12:47
          rozmiar D to decha???? a co maja powiedziec te z B lub C? o A nie wspominam, bo
          juz widze te setki kobiet skaczace z mostu!!!

Randia
          idz sie przekwalifikowac na chirurga plastyka, zyskami dzielimy sie fifty
          fifty!!!:)))
    • Gość: pom Zgłaszam sie!! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 25.10.02, 12:30

> 1. w miare dużych piersi (rozmiar D lub większe)
      Mam bardziej w miarę, niż piersi, ale to detal

> 2. Bezpruderyjności
      W sam raz, bo pudru nie uzywam!!

> 3. Kształtnej pupy
      Jest nie tylko kształtna ale cała w pryszczach!

> 4. wrodzonej inteligencji własnej
      Wrodzona jest!! I to nawet całe 80 IQ

> 5. posiadania własnego lokum (materac wodny mile widziany)
      Mam lokum, i owszem - spory karton!

> 6. niezależności finansowej (nie szukam przecież prostytutki)
      Mam stały zasiłek w MOPS-ie!! a nie jakiś okresowy...

> 7. gładkiej cery
      Gdzie??? Bo mam bardzo gładkie czoło! Nawet płaskie!

> 8. zaświadczeniu o braku chorób wenerycznych i innych
      Z tym to gorzej. Ale moge pokazać, co mi będa badać!!

> 9. czułości
      Jestem bardzo czuła na takich pajaców.:))))

• Gość: Normals Re: Zgłaszam sie!! IP: 195.94.207.* 25.10.02, 12:33
        Nie dałaś telefonu
        • Gość: pom Re: Zgłaszam sie!! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 25.10.02, 12:36
          999 - prosić z psychiatrią
          • Gość: Normals Re: Zgłaszam sie!! IP: 195.94.207.* 25.10.02, 12:42
            Że niby jestem psychiczny tylko dlatego że potrafię jasno skonkretyzować własne
            pragnienia, czy, jak w tym przypadku, żadzę.
            Przynajmniej nikogo nie obrażam. Doprawdy nie wiem czym sobie zasłużyłem na to
            byś sugerowała, że mam chorobę umysłową.
            • Gość: pom Re: Zgłaszam sie!! IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 25.10.02, 12:44
              ok, rozumiem

999 - proś z pokojem pielęgniarek:))
              • Gość: Normals Re: Zgłaszam sie!! IP: 195.94.207.* 25.10.02, 12:47
                Gratuluję dobrego samopoczucia i głuchoty sumienia.
                A i jeszcze braku kultury - w obecnych czasach to wielka zaleta.
                • pom Re: Zgłaszam sie!! 25.10.02, 12:58
                  Moje samopoczucie jest żadne przy Twoim!
                  A coz Ty możesz w takim razie zaoferować kobiecie, która spełni Twoje
                  oczekiwania?? Dobry seks, przyjemność?? Nie bądź śmieszny. Szukasz altruistki-
                  nimfomanki??
                • onlyania Re: Zgłaszam sie!! 25.10.02, 13:01
                  a czy ta osoba ma nalezec do tego 10% ludzi zamoznych i nie wolno jej robic
                  zakupow w supermarketach, a ten materac wodny to juz na pewno z zadnego
                  supermarketa pochodzic nie moze????
                  • Gość: zainteresowana Re: Zgłaszam sie!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 27.10.02, 19:05
                    Spełniam z naddatkiem wymagania. Na co mogę liczyć z Twojej strony?
                    • Gość: Zuza Spełniam wymagania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.02, 19:10
                      0700225588
                      • Gość: martucha Re: Spełniam wymagania IP: *.chello.pl 27.10.02, 19:42
                        Zuza, nie podniecaj pana!!!
                        • Gość: Normals Re: Spełniam wymagania IP: 195.94.207.* 28.10.02, 08:40
                          z zakompleksionymi pasztetami - nie gadam. prosiłem o numery telefonów naprawdę
                          zainteresowanych, a nie jakieś durne pogaduszki z błaznami niemajacymi poczucia
                          humoru
                          • randia Re: Spełniam wymagania 28.10.02, 08:56
                            A skad wiesz, że pasztety???? Skoro ty, jak widze, masz cholernie wysokie
                            mniemanie a sobie, to wszystkie kobiety które robią sobie z ciebie jaja muszą
                            być "zakompleksionymi pasztetami"???
                            Chyba sam masz jakiś problem.
                          • _grucha Re: Spełniam wymagania 28.10.02, 09:03
                            Qrwa, koles, niezly z Ciebie macho...

p.s.
                            jestem facetem - chcialem tylko wyrazic podziw dla kolegi:(((
                            • randia Re: Spełniam wymagania 28.10.02, 09:10
                              No wiesz, patrząc na sygnaturkę..........................:))))))
                              • _grucha Re: Spełniam wymagania 28.10.02, 09:16
                                W. Allen - tak jak ja - maly, brzydki, a baby go uwielbiaja:)). A resztem se
                                przemilcze, co by nie bylo, ze glupi jestem:))
                                • randia Re: Spełniam wymagania 28.10.02, 09:28
                                  Uroda z mądrościa nie zadko idzie w parze :))))
                                  • randia Re: Spełniam wymagania 28.10.02, 09:32
                                    I widzisz jakie to człowiek głupoty wypisuje przed poranną kawą????
                                    Miało być, że uroda z mądrością nie chodzą parami :))))
                                    Oczywiście są wyjątki, ale tylko potwierdzają regułę :))))
                                    • _grucha Re: Spełniam wymagania 28.10.02, 09:45
                                      randia napisała:

> I widzisz jakie to człowiek głupoty wypisuje przed poranną kawą????
                                      > Miało być, że uroda z mądrością nie chodzą parami :))))
                                      > Oczywiście są wyjątki, ale tylko potwierdzają regułę :))))

Uff, juz sie wystraszylem, ze jakis wybrakowany model jestem:)).
                                      Wyjatkiem byc...
                                      • randia Re: Spełniam wymagania 28.10.02, 09:48
                                        ...............to ci jest przyjemność :))))
                                        • _grucha Re: randia 28.10.02, 10:20
                                          randia napisała:

> ...............to ci jest przyjemność :))))

Cos mi mowi, zes szceszciaro z tych wyjatkowych jest:)).

p.s.
                                          Ze tez chce Ci sie odpowiadac teu kretynowi:)
                                          • randia Re: randia 28.10.02, 10:50
                                            Taaaaaaaaaaaaa :)))
                                            "Bo we mnie jest sex, co pali i niszczy............" :)))))

Zeczywiście kretyn :)
                                            • _grucha Re: randia 28.10.02, 11:06
                                              randia napisała:

> Taaaaaaaaaaaaa :)))
                                              > "Bo we mnie jest sex, co pali i niszczy............" :)))))

No to mnie spalilo:)))
                                              • randia Re: randia 28.10.02, 11:09
                                                To do jutra :))))) Wychodze na spotkanko :(
                            • mawyr Re: Spełniam wymagania 28.10.02, 09:15
                              _grucha napisał:

> Qrwa, koles, niezly z Ciebie macho...
                              >
                              macho to on może i jest tylko nie rucho ;))))))))
                              a tak wracając do wymagań to powinien jeszcze określić- kto rusza dupcią ?
                              • randia Re: Spełniam wymagania 28.10.02, 09:29
                                Przy takim macho i takich wymaganiach pewnie ona.Przecież Pan nie będzie się
                                męczył :))))))
                                • Gość: Normals Re: Spełniam wymagania IP: 195.94.207.* 28.10.02, 09:47
                                  Moje wymagania nie sa jakies specjalnie wyszukane. to ze sie obracacie w
                                  kregach ludzi uposledzonych fizycznie to nie moja wina. Gwoli jeasności nie
                                  mierze sił na zamiary, ale na możliwości. Koniec gadki!
                                  • randia Re: Spełniam wymagania 28.10.02, 09:56
                                    Nie jestem wymagający.
                                    Oczekuje jedynie:
                                    1. w miare dużych piersi (rozmiar D lub większe)
                                    2. Bezpruderyjności
                                    3. Kształtnej pupy
                                    4. wrodzonej inteligencji własnej
                                    5. posiadania własnego lokum (materac wodny mile widziany)
                                    6. niezależności finansowej (nie szukam przecież prostytutki)
                                    7. gładkiej cery
                                    8. zaświadczeniu o braku chorób wenerycznych i innych
                                    9. czułości
                                    Alez oczywiście, że nie są wygórowane, tak wygląda i żyje co druga kobieta.I
                                    tylko czeka aż ją odkryjesz. A czy przypadkiem w trakcie nie powinna mówic do
                                    Ciebie " Mistrzu, jestes najlepszy" ????
                                    A tak na marginesie nie jestem upośledzona fizycznie, wręcz przeciwnie:)
                                    • Gość: Normals Re: Spełniam wymagania IP: 195.94.207.* 28.10.02, 10:01
                                      randia napisała:

> A tak na marginesie nie jestem upośledzona fizycznie, wręcz przeciwnie:)

Jesteś upośledzona psychicznie?
                                      • randia Re: Spełniam wymagania 28.10.02, 10:07
                                        Widocznie tak, skoro odpowiadam na twoje posty.................
                                        • Gość: zainteresowana Re: Spełniam wymagania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.02, 14:02
                                          Normals. Nie odpowiedziałeś na mój uprzejmy post, tylko wdajesz sie w pyskówki.
                                          Bo się rozmyślę.
                                          • Gość: Normals Re: Spełniam wymagania IP: 195.94.207.* 28.10.02, 16:06
                                            Daj nr telefonu słodziutka :-)
                                            • Gość: zzainteresowana Re: Spełniam wymagania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 11:40
                                              Zaraz, zaraz, od razu telefon. Prosiłam byś mi przybliżył Swoje jestestwo.
                                              Jakieś minimum informacji. A jak się okaże żeś dziarskim staruszkiem co się
                                              nażarł viagry albo konuskiem z dużym brzuchem, to nie reflektuję. Jak na razie
                                              to wiem o Tobie jedynie żeś niezamożny w mieszkanie i znajomość ortografi. To
                                              drugie kładę na karb wrażenia jakie na Tobie wywarłam.
                                              • mawyr Re: Spełniam wymagania 29.10.02, 11:57
                                                aleś zainteresowana ;((( nie wystarczy że słodziutka ;)) przcież nie pyta o
                                                ilość kończyn, wiek, siekacze, kąt widzenia, wcale nie jestn taki wymagający
                                                niematrialnie :))))))
    • Gość: Agatka Re: Poszukuję kobiety na jakieś fajne ruch*ńsko!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 15:16
      Normalsie, moja cipeczka już się przygotowała na wejście Twojego (jak go
      nazwiemy???). Och, penetruj mój skarb jak najgłębiej. Wiesz, już widzę, jak
      całujesz moje olbrzymie piersi... chyba szczytuję... A co u Ciebie??? Zabawmy
      się...
      • Gość: Agatka Re: Poszukuję kobiety na jakieś fajne ruch*ńsko!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 10:34
        No co jest? Czekam!
    • Gość: andzia Re: Poszukuję kobiety na jakieś fajne ruch*ńsko!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 10:36
      Dzwon koteczku 0700-99988877
    • Gość: Ajurna Re: Poszukuję kobiety na jakieś fajne ruch*ńsko!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 23:32
      Fajny jestes normalis, jestes z warszawy?
    • Gość: Ajurna Re: Poszukuję kobiety na jakieś fajne ruch*ńsko!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.12.02, 23:42
      juz sprawdzilam skad jestes.. i... hmmmm nie wiem co by na to powiedzieli
      koledzy z pracy, lepiej nie pisz podobnych anonsow z tego miejsca :) wiesz,
      roznie moze byc :) Buziaki- lubie takich otwartych panow i biust mam D, ale
      zrobil mi sie troche cellulit na pupie :)

a krzykacze i krzykaczki, jesli nie podoba im sie ow anons moga go po prostu
      nie czytac :) po co sie tak od razu pieklic ?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka