gregor_1976 25.12.05, 12:34 Tak se wpadam i wypadam. Siedze u kumpla na modemie, wiec powiem tylko, ze obzarlem sie jak prosie. Jakby co - udanej zabawy na sylwestra :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annb Re: Kontrola 25.12.05, 12:42 a ja dopijam kawę zapinam torby i jadę do rodziców z kotem i mężem, lub z męzem i kotem.... ;) tylko niczego nie zapomniec Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Kontrola 25.12.05, 20:16 odpoczywam :) a jutro jadę na obiad do teściów (ale to nic groźnego bo teściowa dobrze gotuje) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Kontrola 26.12.05, 12:51 gregor! witam!!!:):) Udanej zabawy i wogole, udanego roku!:) Pozdrawiam i wpadaj tutaj pogadac:) Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: Kontrola 01.01.06, 22:27 Jutro ide do PUPy uzyskac status bezrobotnego. Ja pierdole do czego to doszlo. S nowym godom... Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Kontrola 02.01.06, 12:32 gregor, spoko, nie lam sie. jeszcze pewnie nie zaczales niczego szukac, prawda? idz, zapisz sie, ale jestem pewna ze dlugo tym bezrobotnym nie pobedziesz. nie ten typ:):) oby ci sie udalo szybko cos na twoja miare znalezc. mam nadzieje, ze ktos doceni twoje umiejetnosci:) Odpowiedz Link Zgłoś