Dodaj do ulubionych

Wampirek, debilu

27.12.05, 09:41
przeciez juz sie z nami zegnales. Co tu jeszcze robisz?
Obserwuj wątek
    • neita33 Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 09:49
      Jak Ty się ładnie zwracasz do naszego forumowego "kolegi" ;)
      • pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 09:51
        Nie obrazaj moich kolegow.

Zdenerwowal mnie debil bo se z ryja kalosz robi
        • neita33 Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 09:56
          Jakiś Ty dzisiaj delikatny :)
          • pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 09:58
            Nie przesadzaj. Ja raczej nigdy nie jestem delikatny.
            Poza tym dowiedzialem sie ze mam problemy z funkcjami ukladu siateczkowo-
            srodblonkowego :(
            • eemmy1 Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 10:03
              i już jest lepiej:)
              kawka w tak miłym towarzystwie smakuje wybornie
              Witam DEBILI

Pazerny: nic tu nie zmienisz Debilizm pozostanie debilizmem psychopaci przed
              monitorami pozostaną psychopatami...
              Wampirek dalej będzie pieprzniętym Wampirkiem
              Wesoła Kicia (booożesz jakie to niskie) dlaej będzie wesołą kicią której
              wiecznie jest smutno..
              Konrado zawsze będzie walił pięścią w stół gdy coś złego o sobie przeczyta....
              ...itd...itd....
              • pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 10:05
                Nie musisz mi tlumaczyc. Poniekad 5 lat temu zaklakalem to forum. Niejedno juz
                tu widzialem i przezylem :)
                • eemmy1 Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 10:06
                  :))) ha ha hah
                  ale przyznasz że szlak czasami trafia?
                  Nazywają się kobietami a gdy piszę o kochaniu się ...walą kamieniami z całej
                  siły
                  piszą że umieją wszystko ..bronią się niczym sekta...
                  • pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 10:08
                    To specyfika netu. Ja podejrzewam, ze w Tworkach w ramach rechabilitacji i
                    leczenia pozwalaja pensjonariuszom od czasu do czasu Bywac w necie :)
                    • eemmy1 Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 10:13
                      ha ha
                      niestety najgorsze jest to że mogą to być:
                      moja sąsiadka, która sposobem pisania i tupania przed monitorem bardzo
                      przypomina mi Fionę
                      Konrad, który przypomina mi sąsiada psychopatę. Na codzień się uśmiecha ale gdy
                      coś tylko nie tak nagle staje się mordercą....:)))
                      Wesoła Kicia która przypomina mi Panią przesiadującą latem na ławce w podwórzu
                      karmiącą gołębie ....itakie tam dewoty i dewotki...
                      • pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 10:16
                        Masz ciekawe sasiedztwo. Ciekawe gdzie Ty mieszkasz :)
                        • to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:11

Witam :) A jak mnie opiszecie ?:DDD
                          • pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:12
                            Witam.
                            W Twoim przypadku opis jest zbyteczny :)
                            • to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:17
                              W tej chwili drapie sie po glowie i sama nie wiem czy to dobrze czy zle ??? :P
                              • pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:18
                                To moze podrap sie w inne miejsce :)
                                • to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:20
                                  skoro tak radzisz... moze mnie olsni :DDD
                                  • pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:23
                                    Tak i zostaniesz blogoslawiona miedzy dziewicami :)
                                    • to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:30
                                      miedzy kim???? :DDD
                                      • pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:33
                                        no wiesz- takie archaiczne zwierzatko :)
                                        • to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:37
                                          Archaiczne, zgadza sie. Czy Sylwestra ignorujesz podobnie jak swieta?
                                          • pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:39
                                            Owszem. W Sylwestra tez jestem sam
                                            • to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:47
                                              Samotnik z wyboru czy z koniecznosci ? a moze to zbyt wscibskie pytanie? nie musisz odpowiadac
                                              • pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:51
                                                wybralem taka koniecznosc :)
                                                • to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:54
                                                  a sa jakies swieta , ktore obchodzisz?
                                                  • pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:56
                                                    22 lipca, 1 maja :)
                                                  • to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 12:03
                                                    no nie rob mi tego :DDD powinienes sie juz zorientowac, ze pije przed kompem i potem musze monitor wycierac :DDD
                                                  • pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 12:05
                                                    podaruje Ci wycieraczki- jak do samochodu.
                                                    Zreszta to niezly odlot- chlac przed kompem. :)
                                                  • to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 12:11
                                                    o przepraszam, ja nie chleje. Degustuje jedynie i to bardzo rozne napoje, niekoniecznie alkoholowe, pozostal mi taki nawyk po forumowych imprezach :P
                                                    A za wycieraczki dziekuje, przydadza sie :)
                                                  • zgrywusik Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 12:15
                                                    i 8 marca :)

pazerny napisała:

> 22 lipca, 1 maja :)
                                                  • to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 12:19
                                                    no widzisz?? ja Ci dobrze radze : bykami napisac zes facet :DDDD
                                                  • pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 12:25
                                                    Zgrywusik wie co mowi. Kiedys 8 marca wreczylismy po rozy naszym foremkom, nie
                                                    Zgrywus? :)))
                                                  • wesola_kicia Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 14:08
                                                    pazerny popieram twój wątek
                                                  • zgrywusik Re: no nie za bardzo o to chodziło.., 27.12.05, 14:23
                                                    ale niech będzie :)

pazerny napisała:

> Zgrywusik wie co mowi. Kiedys 8 marca wreczylismy po rozy naszym foremkom,
                                                    nie
                                                    > Zgrywus? :)))
                                                  • pazerny Re: no nie za bardzo o to chodziło.., 27.12.05, 14:37
                                                    Pamiec Cie zawodzi, czy co? Spytaj sie kierowcy O! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka