pazerny 27.12.05, 09:41 przeciez juz sie z nami zegnales. Co tu jeszcze robisz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neita33 Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 09:49 Jak Ty się ładnie zwracasz do naszego forumowego "kolegi" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 09:51 Nie obrazaj moich kolegow. Zdenerwowal mnie debil bo se z ryja kalosz robi Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 09:58 Nie przesadzaj. Ja raczej nigdy nie jestem delikatny. Poza tym dowiedzialem sie ze mam problemy z funkcjami ukladu siateczkowo- srodblonkowego :( Odpowiedz Link Zgłoś
eemmy1 Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 10:03 i już jest lepiej:) kawka w tak miłym towarzystwie smakuje wybornie Witam DEBILI Pazerny: nic tu nie zmienisz Debilizm pozostanie debilizmem psychopaci przed monitorami pozostaną psychopatami... Wampirek dalej będzie pieprzniętym Wampirkiem Wesoła Kicia (booożesz jakie to niskie) dlaej będzie wesołą kicią której wiecznie jest smutno.. Konrado zawsze będzie walił pięścią w stół gdy coś złego o sobie przeczyta.... ...itd...itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 10:05 Nie musisz mi tlumaczyc. Poniekad 5 lat temu zaklakalem to forum. Niejedno juz tu widzialem i przezylem :) Odpowiedz Link Zgłoś
eemmy1 Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 10:06 :))) ha ha hah ale przyznasz że szlak czasami trafia? Nazywają się kobietami a gdy piszę o kochaniu się ...walą kamieniami z całej siły piszą że umieją wszystko ..bronią się niczym sekta... Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 10:08 To specyfika netu. Ja podejrzewam, ze w Tworkach w ramach rechabilitacji i leczenia pozwalaja pensjonariuszom od czasu do czasu Bywac w necie :) Odpowiedz Link Zgłoś
eemmy1 Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 10:13 ha ha niestety najgorsze jest to że mogą to być: moja sąsiadka, która sposobem pisania i tupania przed monitorem bardzo przypomina mi Fionę Konrad, który przypomina mi sąsiada psychopatę. Na codzień się uśmiecha ale gdy coś tylko nie tak nagle staje się mordercą....:))) Wesoła Kicia która przypomina mi Panią przesiadującą latem na ławce w podwórzu karmiącą gołębie ....itakie tam dewoty i dewotki... Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 10:16 Masz ciekawe sasiedztwo. Ciekawe gdzie Ty mieszkasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:11 Witam :) A jak mnie opiszecie ?:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:12 Witam. W Twoim przypadku opis jest zbyteczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:17 W tej chwili drapie sie po glowie i sama nie wiem czy to dobrze czy zle ??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:18 To moze podrap sie w inne miejsce :) Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:20 skoro tak radzisz... moze mnie olsni :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:23 Tak i zostaniesz blogoslawiona miedzy dziewicami :) Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:33 no wiesz- takie archaiczne zwierzatko :) Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:37 Archaiczne, zgadza sie. Czy Sylwestra ignorujesz podobnie jak swieta? Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:47 Samotnik z wyboru czy z koniecznosci ? a moze to zbyt wscibskie pytanie? nie musisz odpowiadac Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 11:54 a sa jakies swieta , ktore obchodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 12:03 no nie rob mi tego :DDD powinienes sie juz zorientowac, ze pije przed kompem i potem musze monitor wycierac :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 12:05 podaruje Ci wycieraczki- jak do samochodu. Zreszta to niezly odlot- chlac przed kompem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 12:11 o przepraszam, ja nie chleje. Degustuje jedynie i to bardzo rozne napoje, niekoniecznie alkoholowe, pozostal mi taki nawyk po forumowych imprezach :P A za wycieraczki dziekuje, przydadza sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 12:15 i 8 marca :) pazerny napisała: > 22 lipca, 1 maja :) Odpowiedz Link Zgłoś
to-wlasnie-ja Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 12:19 no widzisz?? ja Ci dobrze radze : bykami napisac zes facet :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Wampirek, debilu 27.12.05, 12:25 Zgrywusik wie co mowi. Kiedys 8 marca wreczylismy po rozy naszym foremkom, nie Zgrywus? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: no nie za bardzo o to chodziło.., 27.12.05, 14:23 ale niech będzie :) pazerny napisała: > Zgrywusik wie co mowi. Kiedys 8 marca wreczylismy po rozy naszym foremkom, nie > Zgrywus? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: no nie za bardzo o to chodziło.., 27.12.05, 14:37 Pamiec Cie zawodzi, czy co? Spytaj sie kierowcy O! :) Odpowiedz Link Zgłoś