ulalka 29.10.02, 21:08 jutro bendem w pracy, pracowac cienzko, ale Ciem pozdroovkuje cieplutko i buziakuje :-))))))))) zeby Twoj dzionek byl milutki :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 30.10.02, 07:29 buuuuuu...szkoda Ulaluś!!!:((((, TYgrysek chciałby z Tobom pogadać troszke... ale wiesz co?? zostawimy sobie ten wątek dla Nas i tutaj będziemy sie wpisywać w miare mozliwości!!:)) ..to ja też cie gorąco pozdroofkuje i całuje w ..........:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 30.10.02, 14:13 nio to ja mam przerwy chwilkem ;-))) co tam slychac, Tygrysku drogi?? :-)))) ja tam troche na nos padam.. to niskie cisnienie to mnie kiedys doprowadzi.. nio ale co tam narzekac ;-))))) odpoczne sobie w trumience, tylko wygodna muszem kupic ;-)))))) pozdrooveczki :-)))))))) ps. a w co mnie calujesz?? :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 30.10.02, 14:23 mnie też ta pogoda troche dobija!!! kurna wole słońce!!:)) ..ale co tam!! piernicze to!!! żyć trzeba co nie!!??:)) ..hmm...w co??, ...całuje Cie w sam środek!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 30.10.02, 14:30 ehh... nio pewnie, ze tak.. jeszcze w tak milym towarzystwie, jak Twoje, Tygrysku :-)))))))) buziaczek, w takim razie :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 30.10.02, 14:38 no to ja też cie całuje mocno!!,...w sam środeczek oczywiście!!:)))) ..i jakby co to do jutra Ulaluś!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 30.10.02, 14:44 nio i juz wybrykam do pracy znoof... ;-)))) do jutra Tygrysku :-))))))) buziaczek mocny i slodki :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 31.10.02, 13:53 to do Poniedziaku Ulaluś!!:) miłego weekendu!:) buziaki!:) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 31.10.02, 16:29 czesc Tygrysiu :)))))) heh.. nio i moowilam, ze dzis bendem zapierniczac :(( dlatego siem minelismy :((( mam nadzieje, ze milo spedzisz weekend.. uuuuu... wszak dzis Halloween ;))))) pozdrooveczki i do poniedzialku :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 04.11.02, 08:08 witaj Ulaluś słodka!:))) jesteś dzisiaj??? tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 04.11.02, 10:47 witaj Tygrysku :))))))) jestem przez 10 min. w domku i znow zapierniczam ;)))) ale co tam!.. gorzej juz i tak nie moze byc :((( ten weekend nie nalezal do najszczesliwszych.. juz pomijajac swieto... pozdroovkuje bardzo cieplutko slonecznie i serdecznie :))))) buzka :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 04.11.02, 10:51 szkoda Ulaluś że tak ciągle czasu nie masz...:((( ale buziaki przesyłam!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 04.11.02, 10:56 nio.. musisz Tygrysiu znow zawitac do stol(n)icy, to pogadamy dluzej :))))) albo zainstalowac jakas gadulem :)))))) buziaczki i usciski na dobry dzionek caly :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 04.11.02, 11:09 ja mam gadulca Ulaluś!:))), ale tylko w pracy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 04.11.02, 15:19 aaaaa... nio to w takim razie trzeba siem nrami wymienic.. nie ma innej rady, Tygrysku :)))))) w koncu bywam tu w ciagu dnia chocby i na chwilkem.. buziaczki, usciski i bardzo milutkiego wtorku zyczem :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 09:40 witaj Tygrysku :)))))))) dzis jezdem oficjalnie w domku :)))))) pozdroovki na dobry dzionek :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 10:15 witaj Ulaleczko słodka jak miód!!:)))) buziakuje cie tez na dzień dobry!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 10:36 a jak milutko i slodko ;)))))) a co: kcesz siem zarazic?? gardlo mnie boli :(( a jak tam w pracy? bardzo Ciem mecza, Tygrysku?? cmoki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 10:55 Ulaluś!!! męczą dzisiaj Tygryska troche.....buuuu... pomóż!!:( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 10:57 oooooo.... buuuuu... to ja baaardzo mocno trzymam kciuki i wysylam duzo pozytywnych mocy od czarownej_icy, zeby Cie nie zameczyli, Tygrysiu... buzka :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 11:08 dziękuje Ulaluś!!!! jezdeś Kochana!!!:)))), teraz może jakoś dzięki tym czarownym mocom przetrwam dzionek niedobry.... całuje mocno Ulaleczke milutką i słodziutką!!!:)))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 11:15 uuuu... troszkiem mnie poddusiles ;)))))) ale milutko :)))))))) nio.. Tygrysiu :))))) zawsze mozesz liczyc na swojom porcje dobrych mocy.. wszak jezdem z czarowna_ica za pan brat ;)))) nio i zawsze CI zalatwiem, zeby dobrze bylo... :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 11:20 no wiem!!:))) i bardzo siem z tego ciesze!!:))) ..no i mam nadzieje że lubisz Tygryska na tyle że załatwisz mu u icy te czarowne moce!!:))) całuje mocno w samiutkie usta słodkie!!:)))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 11:30 pewnie ze tak :))))))))) ta babka to calkiem daje siem dogadac ze sobom ;))) mimo, ze ma miotlem za oreze ;)))))))) mhmmm... chiba siem zaczerwienilam... ale co tam..! cmmmooooooook :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 11:33 ale zaczerwieniona Ulalka jezd jeszcze ładniejsza i słodsza!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 11:47 jak truskawa??? :))))))))) nio.. to ja bryknem sie troszki pouczyc.. moc jezd z Toba :)))))) i wrocem jeszcze zanim sobie pojdziesz, oki? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 11:55 jak malinka najsłodsza!!!!:)))) ..oki bendem czekać niecierpliwie!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 16:25 nio a potem polizlam do lekarza.. wysiedzialam siem tam 3 godze i dostalam zwolnienie az do poniedzialku... co ma swoje dobre strony, bo bendziemy mogli sobie pogadac wiencej :))))))))) buziaczki slodkie, Tygrysku :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 07:33 witaj Ulaluś sweet nad nice babe!!!:))))) całuje mocno z rana usta of honey yours!!!:))) tygrysek... PS..to suuuuuupeerrrr!!!!! pogadamy se troche wreszcie!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 13:23 witaj Tygrysku :)))))) czy moglbys kogos pogryzc dla mnie?? ;)))))) bo wiesz Ty co? biurokracja to mnie dobija!!.. dzis przesiedzialam kolejna godzinkem w przychodni, bo... musialam nowe zwolnienie miec!... wrr... A Ciebie pozdrawiam i buziakujem slodziutko :))))))))))))) jak tam dzisiejszy dzionek??? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 13:44 witaj Ulaluś słodka i kochana!!!:))) Twoje pozdrowienia i buziaki chyba działają na mnie leczniczo wiesz..!:))) a dzionek??...hmmm...days go on and on...and witch every day makes me strong!:)) całuje mocno w usta same Ulalke słodką!!:))) ..i zycze szybkiego wyzdrowionka!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 13:53 cieszem sie Tygrysiu :))))))))) u know what? The witch is around u, somewhere close to u, therefore u feel like that ;))))))))) her broomstick has taken her someplace close to u ;))))))))) nio.. a ja chetnie nadstawiam buziaka i oddajem tyz :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 14:04 a jezdeś teraz w domku w łóżeczku????:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 14:15 a w domku :))))) ale jeszcze nie w lozeczku... dopiero sobie szykujem.. :)))) a ciemu?? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 14:25 a tak!, ciekaw byłem!:)),..w czym do tego wyrka wskoczysz np.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 14:38 aaaaa... mogem powiedziec Ci o tym tylko na uszko, Tygrysiu.. :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 14:41 hmmmm...to bede musial sobie uszko na 300 km naciągnac!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 14:43 nie naciagaj go tak mocno... wystarczy uruchomic wyobrazniem :)))))))) albo maszyne gadajacom, tyle ze mnie wlasnie moja wywalila :((((( :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) IP: 195.116.200.* 06.11.02, 15:08 do jutra Tygrysiu :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 07:22 witaj Ulalus słodka!!!:))) buziaczki na dzień dobry!! ccmmmmmooookkkkk!!!!:)) to prześlij mi swój nr of talkmachine!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 10:58 witaj Tygrysiu :)))) juz wstanelam, wypilam kafkem, zjadlam sniadanko i mozemy sobie pogadac :)))))) buziaczki na dziendoberek :)))))))))) ps. czy ja Ciem jeszcze nie zarazilam?? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 11:01 no to witaj!!!:)))) buzka!!:)) ..chyba tak bo coś słabym dzisiaj..:((( tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 11:06 uuuuu... to niedobrze.. :((( juz zakladam maseczkem.. bendem Ci buziaczki przez maseczkem wysylac ;)))))) heh.. may power be with You, said the Witch ;))))))))) ps. nio to zaraz sprawdz @ ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 11:01 witaj Tygrysiu :)))) juz wstanelam, wypilam kafkem, zjadlam sniadanko i mozemy sobie pogadac :)))))) buziaczki na dziendoberek :)))))))))) ps. czy ja Ciem jeszcze nie zarazilam?? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 11:09 Ulaluś słodka i kochana!!! bez tego Twojego powera Tygrysek dawno by już zdechł a jego ciało pochowaliby nad rzeką albo na wrzosach....:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 12:02 bosssssszzzzzzz.. Tygrysiu, nie mow takich smutnych rzeczy :(((((((((((( na pewno fszystko bendzie dobrze.. a dzis Ciem tez meczom?? pozdrooveczki :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 12:13 no dzisiaj już troszke mniej!:)),..alem chory nieco dziś...:((( ..mam już Twój nr GG!:) ale wyświetla mi sie status "niedostępny" czemu? masz wyłączone GG teraz ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 12:57 a bo ja siem probowalam uczyc teraz, tylko mam foruma odpalonego i od czasu do czasu tylko tu rozrabiam troszki.. ;))) bo mam takom prezentacjem na studia.. i sporo do czytania.. a do ktorej jezdes w pracy? to Ci trochem jeszcze powera dodam, przez gadulem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 13:03 a do 15.00 Tygrysek jezd!!:))) ..to buziakuj i wysyłaj tego powera!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 13:13 nio... to w takim razie idem trochem poczytac, jak do 3 jezdes :)))))) i wrocem o 2, to sobie pogadamy, oki? :))))))) buziakujem :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 14:25 buuuu.. no i mnie wywala.. czyli dzis pozostaja pogawedki tutaj... :(((( cienzko pracujesz teraz, Tygrysku ?? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 14:47 ano troszke Ulaluś.... szkoda że siem nie udało dziś... gdybym juz nie zdążył odpisac to zycze ci supeeerrr weekendu dobrej zabawy!!! całuje z całych sił 1000 razy i ściskam mocno!!!!!:)))))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 15:02 nio.. szkoda Tygrysiu... :(( a ja Ciem goraco bardzo pozdrawiam i zwiekszam przydzial mocy od czarownej_icy, zeby wystarczylo na caly piatek bez ulalki, ktora do Wawy jedzie i na weekend pelen mocy i milutki :)))))))) buziaczek :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) IP: *.chello.pl 10.11.02, 17:27 serdeczne pozdrowionka z Warszawy, specjalnie dla Ciebie, Tygrysku :)))))))))))))) buziaczki i usciski, przesyla, Ulalka :))))))))))* Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 12.11.02, 07:09 cześć Ulaluś!!!:))), dzięki za usciski i buziaki!!:)) ..a co z mocą czarownej??:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 12.11.02, 10:00 witaj Tygrysiu :)))))) don't you feel the power of the Witch any more?? ;)))) may it be with YOU!! :))))) usmiechy i usciski na dziendoberek :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 12.11.02, 10:10 ależ czuje czuje!!!:))), ..hihi... mam swoja prywatną czarownice!!!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 12.11.02, 10:23 a co!.. mozna miec prywatny... say.. telephone, to czarownicy nie mozno?? ;)))))) hi hi hi... buziaczek :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 12.11.02, 11:50 a pewnie że można!!! nawet trzeba!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 12.11.02, 12:44 no ba!.. to brykaj zdrowo Tygrysiu :)))))))))) nio i mam nadzieje, ze nie dajesz siem zameczyc?? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 12.11.02, 14:13 buuuuuu...... dzisiaj to mnie zajechali na amen....:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 12.11.02, 19:57 moj biedny Tygrysiu :((((( to ja poproszem the Witch, zeby zwienkszyla dawkem, zeby Cie wiecej nie zajezdzali... a tym razem buziakujem mocno i serdecznie :)))))))))*** moze jutro siem uda pogadac?? :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 13.11.02, 13:50 Witaj Tygrysiu przytulny :))))) a mnie gupi net nie kcial przedtem do Cie wpuscic :((( ale juz jezdem :)))))) a dzis pogadamy?? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 13.11.02, 14:14 a mnie teraz nie chciał wpuścić!:)), może net jezd o nas zazdrosny!!!??:)) ..dzwoniła do mnie Martusia, kazałem cie pozdrowić i ucałowac mocno!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 13.11.02, 14:23 a buuuu.. powiedzialabym, ze net jezd be.. ale nie kcem go do nas zle nastawiac.. ;)))) nio, dziekujem za pozdrowionka :))))))))** ale siedzem do poniedzialku, wienc.. nio.. jescze pogadadamy, nio!.. :))))) buziaczki usciski na dalszy dobry dzionek :)))))) & may power be with YOU always!! said the Witch :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 13.11.02, 14:41 Ulaluś słodka!!! gdyby nie ta Twoja moc to Tygrysek dawno by już zdechł chyba!:) ..nio ale mam taka jedną kochaną i słodką ice po swojej stronie i ona zapewnia mi moc i ochrone, czyli maximum protectum!!:)))) całuje mocno i sciskam!!!!!! tygrysek... PS...a Ulaluś zdrowa juz całkiem jezd????? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 13.11.02, 14:50 no ba!.. pewno ze zawszem bedem :)))))) nie codzien wszak siem taki podopieczny trafia, taki slodki, puchaty i mily :))))))) trzeba siem wtedy troszczyc :))))) nio i nie daj siem zajezdzic, Tygrysku, pamietaj :))))))) buziaczki :))))))))))) ps. ta.. zdroovko jakby jezd, tyle, ze lekarz sugeruje zmianem zawodu, ze wzglendu na slaba krtan.. heh.. moze siem blizej zaprzyjazniem z _ica?? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 13.11.02, 14:53 o dzięki Ulaluś!!!!:)) Ty to jezdeś kochana i słodka!!!:)))) ...no radziłbym sie z _icą zaprzyjażnić!!:)) ona fajniutka jezd!!:)))) ..to do jutra Ulaluś!!:))), i szybkiego powrotu do zdróffka!!:)) ..10000000 całusków przesyłam!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 13.11.02, 15:04 do jutra Tygrysku :))))))) buziaczki usciski Futrzaczku :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś