Dodaj do ulubionych

Tygrysku :-))))))))

29.10.02, 21:08
jutro bendem w pracy, pracowac cienzko, ale Ciem pozdroovkuje cieplutko i
buziakuje :-))))))))) zeby Twoj dzionek byl milutki :-))))))))
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 30.10.02, 07:29
      buuuuuu...szkoda Ulaluś!!!:((((, TYgrysek chciałby z Tobom pogadać troszke...
      ale wiesz co?? zostawimy sobie ten wątek dla Nas i tutaj będziemy sie wpisywać
      w miare mozliwości!!:))
      ..to ja też cie gorąco pozdroofkuje i całuje w ..........:))

tygrysek...
      • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 30.10.02, 14:13
        nio to ja mam przerwy chwilkem ;-))) co tam slychac, Tygrysku drogi?? :-)))) ja
        tam troche na nos padam.. to niskie cisnienie to mnie kiedys doprowadzi.. nio
        ale co tam narzekac ;-))))) odpoczne sobie w trumience, tylko wygodna muszem
        kupic ;-))))))
        pozdrooveczki :-))))))))

ps. a w co mnie calujesz?? :-))))))))
        • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 30.10.02, 14:23
          mnie też ta pogoda troche dobija!!! kurna wole słońce!!:))
          ..ale co tam!! piernicze to!!! żyć trzeba co nie!!??:))

..hmm...w co??, ...całuje Cie w sam środek!!:)))

tygrysek...
          • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 30.10.02, 14:30
            ehh... nio pewnie, ze tak.. jeszcze w tak milym towarzystwie, jak Twoje,
            Tygrysku :-))))))))
            buziaczek, w takim razie :-))))))
            • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 30.10.02, 14:38
              no to ja też cie całuje mocno!!,...w sam środeczek oczywiście!!:))))
              ..i jakby co to do jutra Ulaluś!:))

tygrysek...
              • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 30.10.02, 14:44
                nio i juz wybrykam do pracy znoof... ;-))))
                do jutra Tygrysku :-))))))) buziaczek mocny i slodki :-)))))))
                • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 31.10.02, 07:13
                  cześć Ulaluś!!:)) buźka!:)
                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 31.10.02, 13:53
                    to do Poniedziaku Ulaluś!!:) miłego weekendu!:)
                    buziaki!:)

tygrysek...
                    • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 31.10.02, 16:29
                      czesc Tygrysiu :)))))) heh.. nio i moowilam, ze dzis bendem zapierniczac :((
                      dlatego siem minelismy :(((
                      mam nadzieje, ze milo spedzisz weekend.. uuuuu... wszak dzis Halloween ;)))))
                      pozdrooveczki i do poniedzialku :))))))
                      • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 04.11.02, 08:08
                        witaj Ulaluś słodka!:)))
                        jesteś dzisiaj???

tygrysek...
                        • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 04.11.02, 10:47
                          witaj Tygrysku :)))))))
                          jestem przez 10 min. w domku i znow zapierniczam ;)))) ale co tam!.. gorzej juz
                          i tak nie moze byc :((( ten weekend nie nalezal do najszczesliwszych.. juz
                          pomijajac swieto...
                          pozdroovkuje bardzo cieplutko slonecznie i serdecznie :)))))
                          buzka :)))))))
                          • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 04.11.02, 10:51
                            szkoda Ulaluś że tak ciągle czasu nie masz...:((( ale buziaki przesyłam!!:)))
                            • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 04.11.02, 10:56
                              nio.. musisz Tygrysiu znow zawitac do stol(n)icy, to pogadamy dluzej :)))))
                              albo zainstalowac jakas gadulem :))))))
                              buziaczki i usciski na dobry dzionek caly :)))))))))
                              • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 04.11.02, 11:09
                                ja mam gadulca Ulaluś!:))), ale tylko w pracy....
                                • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 04.11.02, 15:19
                                  aaaaa... nio to w takim razie trzeba siem nrami wymienic.. nie ma innej rady,
                                  Tygrysku :)))))) w koncu bywam tu w ciagu dnia chocby i na chwilkem..
                                  buziaczki, usciski i bardzo milutkiego wtorku zyczem :))))))))
                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 09:40
                                    witaj Tygrysku :))))))))
                                    dzis jezdem oficjalnie w domku :))))))
                                    pozdroovki na dobry dzionek :))))))))
                                    • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 10:15
                                      witaj Ulaleczko słodka jak miód!!:))))
                                      buziakuje cie tez na dzień dobry!!:))

tygrysek...
                                      • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 10:36
                                        a jak milutko i slodko ;)))))) a co: kcesz siem zarazic?? gardlo mnie boli :((
                                        a jak tam w pracy? bardzo Ciem mecza, Tygrysku??
                                        cmoki :))))
                                        • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 10:55
                                          Ulaluś!!! męczą dzisiaj Tygryska troche.....buuuu... pomóż!!:(
                                          • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 10:57
                                            oooooo.... buuuuu... to ja baaardzo mocno trzymam kciuki i wysylam duzo
                                            pozytywnych mocy od czarownej_icy, zeby Cie nie zameczyli, Tygrysiu...
                                            buzka :)))))))
                                            • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 11:08
                                              dziękuje Ulaluś!!!! jezdeś Kochana!!!:)))), teraz może jakoś dzięki tym
                                              czarownym mocom przetrwam dzionek niedobry....
                                              całuje mocno Ulaleczke milutką i słodziutką!!!:))))

tygrysek...
                                              • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 11:15

uuuu... troszkiem mnie poddusiles ;)))))) ale milutko :))))))))
                                                nio.. Tygrysiu :))))) zawsze mozesz liczyc na swojom porcje dobrych mocy..
                                                wszak jezdem z czarowna_ica za pan brat ;)))) nio i zawsze CI zalatwiem, zeby
                                                dobrze bylo... :))))))))))))))))
                                                • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 11:20
                                                  no wiem!!:))) i bardzo siem z tego ciesze!!:)))
                                                  ..no i mam nadzieje że lubisz Tygryska na tyle że załatwisz mu u icy te
                                                  czarowne moce!!:)))
                                                  całuje mocno w samiutkie usta słodkie!!:))))

tygrysek...
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 11:30
                                                    pewnie ze tak :))))))))) ta babka to calkiem daje siem dogadac ze sobom ;)))
                                                    mimo, ze ma miotlem za oreze ;))))))))
                                                    mhmmm... chiba siem zaczerwienilam... ale co tam..! cmmmooooooook :)))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 11:33
                                                    ale zaczerwieniona Ulalka jezd jeszcze ładniejsza i słodsza!:))))
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 11:47
                                                    jak truskawa??? :)))))))))
                                                    nio.. to ja bryknem sie troszki pouczyc.. moc jezd z Toba :)))))) i wrocem
                                                    jeszcze zanim sobie pojdziesz, oki? :))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 11:55
                                                    jak malinka najsłodsza!!!!:))))
                                                    ..oki bendem czekać niecierpliwie!!:)))

tygrysek...
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 05.11.02, 16:25
                                                    nio a potem polizlam do lekarza.. wysiedzialam siem tam 3 godze i dostalam
                                                    zwolnienie az do poniedzialku... co ma swoje dobre strony, bo bendziemy mogli
                                                    sobie pogadac wiencej :)))))))))
                                                    buziaczki slodkie, Tygrysku :))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 07:33
                                                    witaj Ulaluś sweet nad nice babe!!!:)))))
                                                    całuje mocno z rana usta of honey yours!!!:)))

tygrysek...
                                                    PS..to suuuuuupeerrrr!!!!! pogadamy se troche wreszcie!!!:))

• ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 13:23
                                                    witaj Tygrysku :))))))
                                                    czy moglbys kogos pogryzc dla mnie?? ;)))))) bo wiesz Ty co? biurokracja to
                                                    mnie dobija!!.. dzis przesiedzialam kolejna godzinkem w przychodni, bo...
                                                    musialam nowe zwolnienie miec!... wrr...
                                                    A Ciebie pozdrawiam i buziakujem slodziutko :)))))))))))))
                                                    jak tam dzisiejszy dzionek??? :)))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 13:44
                                                    witaj Ulaluś słodka i kochana!!!:)))
                                                    Twoje pozdrowienia i buziaki chyba działają na mnie leczniczo wiesz..!:)))

a dzionek??...hmmm...days go on and on...and witch every day makes me strong!:))

całuje mocno w usta same Ulalke słodką!!:)))
                                                    ..i zycze szybkiego wyzdrowionka!!:))

tygrysek...
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 13:53
                                                    cieszem sie Tygrysiu :)))))))))

u know what? The witch is around u, somewhere close to u, therefore u feel like
                                                    that ;))))))))) her broomstick has taken her someplace close to u ;)))))))))

nio.. a ja chetnie nadstawiam buziaka i oddajem tyz :))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 14:04
                                                    a jezdeś teraz w domku w łóżeczku????:))
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 14:15
                                                    a w domku :))))) ale jeszcze nie w lozeczku... dopiero sobie szykujem.. :))))
                                                    a ciemu?? :))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 14:25
                                                    a tak!, ciekaw byłem!:)),..w czym do tego wyrka wskoczysz np.:)))

• ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 14:38
                                                    aaaaa... mogem powiedziec Ci o tym tylko na uszko, Tygrysiu.. :))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 14:41
                                                    hmmmm...to bede musial sobie uszko na 300 km naciągnac!!:)))
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 06.11.02, 14:43
                                                    nie naciagaj go tak mocno... wystarczy uruchomic wyobrazniem :)))))))) albo
                                                    maszyne gadajacom, tyle ze mnie wlasnie moja wywalila :(((((
                                                    :))))))))))
                                                  • Gość: ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) IP: 195.116.200.* 06.11.02, 15:08
                                                    do jutra Tygrysiu :)))))))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 07:22
                                                    witaj Ulalus słodka!!!:)))
                                                    buziaczki na dzień dobry!! ccmmmmmooookkkkk!!!!:))

to prześlij mi swój nr of talkmachine!!:))

tygrysek...
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 10:58
                                                    witaj Tygrysiu :))))
                                                    juz wstanelam, wypilam kafkem, zjadlam sniadanko i mozemy sobie pogadac :))))))
                                                    buziaczki na dziendoberek :))))))))))

ps. czy ja Ciem jeszcze nie zarazilam?? ;))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 11:01
                                                    no to witaj!!!:))))
                                                    buzka!!:))

..chyba tak bo coś słabym dzisiaj..:(((

tygrysek...
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 11:06
                                                    uuuuu... to niedobrze.. :((( juz zakladam maseczkem.. bendem Ci buziaczki przez
                                                    maseczkem wysylac ;))))))

heh.. may power be with You, said the Witch ;)))))))))

ps. nio to zaraz sprawdz @ ;))))))
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 11:01
                                                    witaj Tygrysiu :))))
                                                    juz wstanelam, wypilam kafkem, zjadlam sniadanko i mozemy sobie pogadac :))))))
                                                    buziaczki na dziendoberek :))))))))))

ps. czy ja Ciem jeszcze nie zarazilam?? ;))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 11:09
                                                    Ulaluś słodka i kochana!!! bez tego Twojego powera Tygrysek dawno by już zdechł
                                                    a jego ciało pochowaliby nad rzeką albo na wrzosach....:(((((
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 12:02
                                                    bosssssszzzzzzz.. Tygrysiu, nie mow takich smutnych rzeczy :((((((((((((
                                                    na pewno fszystko bendzie dobrze.. a dzis Ciem tez meczom??
                                                    pozdrooveczki :))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 12:13
                                                    no dzisiaj już troszke mniej!:)),..alem chory nieco dziś...:(((
                                                    ..mam już Twój nr GG!:) ale wyświetla mi sie status "niedostępny" czemu?
                                                    masz wyłączone GG teraz ????
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 12:57
                                                    a bo ja siem probowalam uczyc teraz, tylko mam foruma odpalonego i od czasu do
                                                    czasu tylko tu rozrabiam troszki.. ;))) bo mam takom prezentacjem na studia.. i
                                                    sporo do czytania..
                                                    a do ktorej jezdes w pracy? to Ci trochem jeszcze powera dodam, przez
                                                    gadulem :))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 13:03
                                                    a do 15.00 Tygrysek jezd!!:)))
                                                    ..to buziakuj i wysyłaj tego powera!!:))))
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 13:13
                                                    nio... to w takim razie idem trochem poczytac, jak do 3 jezdes :)))))) i wrocem
                                                    o 2, to sobie pogadamy, oki? :)))))))
                                                    buziakujem :))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 13:26
                                                    oki!!:))))))
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 14:25
                                                    buuuu.. no i mnie wywala.. czyli dzis pozostaja pogawedki tutaj... :((((
                                                    cienzko pracujesz teraz, Tygrysku ?? :))))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 14:47
                                                    ano troszke Ulaluś.... szkoda że siem nie udało dziś...
                                                    gdybym juz nie zdążył odpisac to zycze ci supeeerrr weekendu dobrej zabawy!!!
                                                    całuje z całych sił 1000 razy i ściskam mocno!!!!!:))))))

tygrysek...

• ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 07.11.02, 15:02
                                                    nio.. szkoda Tygrysiu... :((
                                                    a ja Ciem goraco bardzo pozdrawiam i zwiekszam przydzial mocy od czarownej_icy,
                                                    zeby wystarczylo na caly piatek bez ulalki, ktora do Wawy jedzie i na weekend
                                                    pelen mocy i milutki :))))))))
                                                    buziaczek :)))))))))
                                                  • Gość: ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) IP: *.chello.pl 10.11.02, 17:27
                                                    serdeczne pozdrowionka z Warszawy, specjalnie dla Ciebie, Tygrysku :))))))))))))))
                                                    buziaczki i usciski,
                                                    przesyla,
                                                    Ulalka :))))))))))*
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 12.11.02, 07:09
                                                    cześć Ulaluś!!!:))), dzięki za usciski i buziaki!!:))
                                                    ..a co z mocą czarownej??:))

tygrysek...
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 12.11.02, 10:00
                                                    witaj Tygrysiu :))))))

don't you feel the power of the Witch any more?? ;)))) may it be with
                                                    YOU!! :)))))

usmiechy i usciski na dziendoberek :))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 12.11.02, 10:10
                                                    ależ czuje czuje!!!:))), ..hihi... mam swoja prywatną czarownice!!!!!:))))))
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 12.11.02, 10:23
                                                    a co!.. mozna miec prywatny... say.. telephone, to czarownicy nie
                                                    mozno?? ;)))))) hi hi hi...
                                                    buziaczek :))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 12.11.02, 11:50
                                                    a pewnie że można!!! nawet trzeba!!:)))
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 12.11.02, 12:44
                                                    no ba!.. to brykaj zdrowo Tygrysiu :)))))))))) nio i mam nadzieje, ze nie
                                                    dajesz siem zameczyc?? :)))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 12.11.02, 14:13
                                                    buuuuuu...... dzisiaj to mnie zajechali na amen....:((((((
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 12.11.02, 19:57
                                                    moj biedny Tygrysiu :(((((
                                                    to ja poproszem the Witch, zeby zwienkszyla dawkem, zeby Cie wiecej nie
                                                    zajezdzali... a tym razem buziakujem mocno i serdecznie :)))))))))***
                                                    moze jutro siem uda pogadac?? :))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 13.11.02, 07:18
                                                    witaj Ulaleczko słodka!!:)))
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 13.11.02, 13:50
                                                    Witaj Tygrysiu przytulny :)))))
                                                    a mnie gupi net nie kcial przedtem do Cie wpuscic :(((
                                                    ale juz jezdem :))))))
                                                    a dzis pogadamy?? :))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 13.11.02, 14:14
                                                    a mnie teraz nie chciał wpuścić!:)), może net jezd o nas zazdrosny!!!??:))
                                                    ..dzwoniła do mnie Martusia, kazałem cie pozdrowić i ucałowac mocno!!!:))

tygrysek...
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 13.11.02, 14:23
                                                    a buuuu.. powiedzialabym, ze net jezd be.. ale nie kcem go do nas zle
                                                    nastawiac.. ;))))
                                                    nio, dziekujem za pozdrowionka :))))))))**
                                                    ale siedzem do poniedzialku, wienc.. nio.. jescze pogadadamy, nio!.. :)))))
                                                    buziaczki usciski na dalszy dobry dzionek :))))))

& may power be with YOU always!! said the Witch :))))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 13.11.02, 14:41
                                                    Ulaluś słodka!!! gdyby nie ta Twoja moc to Tygrysek dawno by już zdechł chyba!:)
                                                    ..nio ale mam taka jedną kochaną i słodką ice po swojej stronie i ona zapewnia
                                                    mi moc i ochrone, czyli maximum protectum!!:))))

całuje mocno i sciskam!!!!!!

tygrysek...
                                                    PS...a Ulaluś zdrowa juz całkiem jezd?????
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 13.11.02, 14:50
                                                    no ba!.. pewno ze zawszem bedem :)))))) nie codzien wszak siem taki podopieczny
                                                    trafia, taki slodki, puchaty i mily :))))))) trzeba siem wtedy troszczyc :)))))
                                                    nio i nie daj siem zajezdzic, Tygrysku, pamietaj :)))))))
                                                    buziaczki :)))))))))))

ps. ta.. zdroovko jakby jezd, tyle, ze lekarz sugeruje zmianem zawodu, ze
                                                    wzglendu na slaba krtan.. heh.. moze siem blizej zaprzyjazniem z _ica?? ;)))))
                                                  • tygrysek_ Re: Tygrysku :-)))))))) 13.11.02, 14:53
                                                    o dzięki Ulaluś!!!!:)) Ty to jezdeś kochana i słodka!!!:))))

...no radziłbym sie z _icą zaprzyjażnić!!:))
                                                    ona fajniutka jezd!!:))))

..to do jutra Ulaluś!!:))), i szybkiego powrotu do zdróffka!!:))
                                                    ..10000000 całusków przesyłam!!:))

tygrysek...
                                                  • ulalka Re: Tygrysku :-)))))))) 13.11.02, 15:04
                                                    do jutra Tygrysku :)))))))
                                                    buziaczki usciski Futrzaczku :))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka