Dodaj do ulubionych

proszę szybko o odpowiedź,

06.01.06, 21:40
czy to prawda,że w Stanach murzynów biją ???
Obserwuj wątek
    • inna-bajka Re: proszę szybko o odpowiedź, 06.01.06, 21:41
      A co krem wybielajacy przestał działać ? ;-)
    • trzpiot_1 Re: proszę szybko o odpowiedź, 06.01.06, 21:43
      Oczy-wiście!
      • kotek_mru Re: proszę szybko o odpowiedź, 06.01.06, 21:45
        rzeczy-wiscie,zostali tylko biali;)
        • trzpiot_1 Re: proszę szybko o odpowiedź, 06.01.06, 21:46
          Teraz rozumiem, dlaczego na rynku tylko bezbarwna pasta do butów została ;)
    • mawyr Re: proszę szybko o odpowiedź, 06.01.06, 22:42
      zszedł murzyn do kopalni.....i tyle go widzieli ;)
      • trzpiot_1 Re: proszę szybko o odpowiedź, 06.01.06, 22:51
        zapisal się do szkoły wieczorowej....i mial same nieobecności
        • mawyr Re: proszę szybko o odpowiedź, 06.01.06, 23:01
          wrózka pyta murzyna jakie jest jego największe praginienie : chciał
          bym byc bialy i miec stale nowa dupę.... i zmieniła go w deskę sedesową ;)
    • pazerny Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 15:24
      takiego ch.uja jak ty nikt by nie tknal;
    • shaytan Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:28
      ...nie martw sie, mozesz tam jechac, maja tyle "swoich", ze Ciebie tam nie
      pobija...
      • pazerny Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:30
        on sie niewiele od murzyna rozni- tez ma tylko 2 szare komorki :)
        • shaytan Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:32
          ...dziekuje;)...jutro odpisze;)...
          ...az 2 ma?!...coz za strata szarej masy...:D
          • pazerny Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:47
            po polsku to sie nazywa szra substancja :)
        • tapierwsza1 Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:33
          coś mi tu rasizmem podlatuje
          • shaytan Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:35
            ...czy Ty aby w zlym miejscu umiescilas swoja wypowiedz?
        • tapierwsza1 Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:36
          Byż może... To było odnośnie:

on sie niewiele od murzyna rozni- tez ma tylko 2 szare komorki :)
          • shaytan Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:38
            ...a pytanie: czy w stanach murzynow bija, to Twoim zdaniem czym zalatuje?
            • tapierwsza1 Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:39
              Nie wiem tylko czy bierzemy pod uwagę faktycznie murzynów czy czarnych. To
              różnica.
              • shaytan Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:42
                ...tu bierzemy pod uwage TYLKO wypowiedzi schizoo, ktory/a mial/a kiedys
                sygnaturke: "arbeit macht frei"...
                • tapierwsza1 Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:43
                  dlaczego tylko...?
                  • shaytan Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:44
                    ...ciekawsze byloby pytanie: dlaczego mial taka sygnaturke, nie myslisz?
                    ...moze nam kiedys wyjasni...
                    • schizoo Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:45
                      shaytan napisała:

> ...ciekawsze byloby pytanie: dlaczego mial taka sygnaturke, nie myslisz?
                      > ...moze nam kiedys wyjasni...
                      a co jest nie tak w tej sygnaturce ???
                      • tapierwsza1 Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:47
                        Nie uważam, zeby schizoo był normalnym facetem. Dlatego jego sygnaturka jest
                        jaka jest...
                        • shaytan Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:49
                          ...ok, ;))
                        • trzpiot_1 Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:49
                          Czy tu można wyrażać przeciwne poglądy, czy zaraz będzie w dziób?
                          Schizoo jest ok!
                          • shaytan Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:50
                            ...mozna, dlatego bylo pytanie: z kad ta sygnaturka?
                          • tapierwsza1 Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:50
                            Nie jest ok.
                            • shaytan Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:52
                              ...ok, bylo odnosnie do Twojej odpowiedzi...;)
                              nie do schizoo i nie do jego s....;)
                              • tapierwsza1 Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:53
                                schizoo jak widać w tym wątku ma mało do powiedzenia
                                • shaytan Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:55
                                  ...tak, widac, ze cos tam u niego zasnelo, nawet nie wytlumaczy nam, no moze:
                                  mnie, swojego wyboru...
                                  • tapierwsza1 Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:57
                                    w każdym razie, jeśli chodzi o mnie: nie mam nic przeciwko czarnym. Mam ich w
                                    rodzinie....
                                    • shaytan Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 19:00
                                      ...przepraszam, jezeli zle zrozumialas moje wypowiedzi na poczatku, moja
                                      pierwsza odpowiedz byla ironiczna i skierowana tylko do schizoo...;)
                                      ...mnie osobiscie jest obojetne kto jaki kolor skory, oczu etc ma, wazne jest:
                                      byc CZLOWIEKIEM...;)
                                • schizoo Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 19:00
                                  a o czym tu z wami gadać ???
                                  o wypiekach???
                                  o modzie???
                                  o lalkach???
                                  bo na temat arbeit macht frei to nic nie ma macie do powiedzenia
                                  • shaytan schizoo 07.01.06, 19:03
                                    ...hör zu, du trottel, mag sein, dass dein hirn amputiert ist, mag sein, dass
                                    du nur lallen kannst und nichts sinnvolles aus deinem mund kommt, aber:
                                    VERSUCHE wenigstens nachzudenken!!
                                    • pazerny Re: schizoo 07.01.06, 19:09
                                      Do schpinst! versuche mal dem Eichhoernchen beizubringen, dass es Froesche
                                      essen soll :)
                                      • shaytan Re: schizoo 07.01.06, 19:10
                                        ...ja leider, weil ich doch immer wieder an das minimum einer gewißen
                                        intelligenz glaube...;)
                          • pazerny Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:51
                            Schizo jest imbecylem i sama o tym wiesz. takiego kutafona nawet w zoo nie
                            znajdziesz!
                            • trzpiot_1 Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:53
                              Mów za siebie, a mnie pozostaw prawo do wyrażania własnych opinii.
                              • pazerny Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:57
                                Mowie za siebie i mowie to co mysli wiekszosc. Ty miej swoja opinie- nikt ci
                                tego nie zabroni. Tyle tylko, ze oprocz otluszczonej duszy masz kiepski gust
                                • trzpiot_1 Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 19:02
                                  Dobrz, że wyrażasz swoje opinie tak szczerze, tyko potem mnie za nie przepraszaj
                                  w ukryciu i nie mów, że powiedziałeś co innego, albo że niechcący.
                                  • pazerny Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 19:03
                                    Za tego dupka nie mam zamiaru przepraszac. Wszak to nie moja wina, ze taka wsza
                                    sie placze po tym padole lez
                                  • tapierwsza1 schizoo 07.01.06, 19:03
                                    chciałbyś prowokować?
                                    • schizoo Re: schizoo 07.01.06, 19:05
                                      tapierwsza1 napisała:

> chciałbyś prowokować?

czy jeżdżenie volkswagenem to też prowokacja???
                                      • pazerny Re: schizoo 07.01.06, 19:34
                                        Prowokacja? Idiota nie potrafi prowokowac, chyba ze innego idiote :)
                                • trzpiot_1 pazerny 07.01.06, 19:15
                                  A co Tobie do mojej duszy i gustu? Masz przecież własne przymioty, jak rozumiem
                                  daleko wspanialsze i wartościowe, to Ci nie wystarcza?
                                  • pazerny Re: pazerny 07.01.06, 19:32
                                    Owszem, ale boli mnie , kiedy ujmujesz sie za kalekami myslowymi, co do
                                    reszty... ehhh
                      • shaytan Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:49
                        ...moze nas oswiecisz, czym sie kierowales wybierajac ja?
                        • pazerny Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:50
                          wrodzonytm imbecylizmem :)
                          • shaytan Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:53
                            ...o to chodzi, bo tak jak tu ktos sugerowal, rasizm, to nie wypowiedzi na
                            temat szarej masy innych, a wypowiedzi typu schizoo...;)
                            • pazerny Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 18:59
                              Tutaj zaprotestije. Nie wypowiedzi- a pierdniecia typu Schizoo!
                              • shaytan Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 19:01
                                ...protest zaakceptowany...;)
                                ...kurcze, gdzie ten schizoo, boi sie, czy jak?!...:D
                                • pazerny Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 19:03
                                  sra w gacie, a Ty masz @ :)
                        • schizoo Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 19:02
                          shaytan napisała:

> ...moze nas oswiecisz, czym sie kierowales wybierajac ja?
                          dokładnie tym co ona oznacza,za trudne do zrozumienia???
                          • pazerny Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 19:04
                            heil Hitler Goebelsiku
                          • shaytan SCHIZOO 07.01.06, 19:05
                            ...na dann erklär uns das mal, vielleicht sind wir dümmer als du, kann
                            vorkommen...ich warte...
                            • pazerny Re: SCHIZOO 07.01.06, 19:07
                              Brauchst Du auf sein Mist nicht warten, er ist duemmer als die Polizei erlaubt
                              • shaytan pazerny, @ n/t 07.01.06, 19:08
    • tapierwsza1 Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 19:05
      powiem tylko tyle, jeśli zrozumie: zbyt mały...
      • pazerny Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 19:07
        Myslisz ze on ma zbyt malego? :)
        • tapierwsza1 Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 19:08
          przestań, to nie było dwuznaczne
    • zagadkaxxx Re: proszę szybko o odpowiedź, 07.01.06, 19:09
      wstrętna łysa pała!
    • wasserman.w.wannie Co za glupota... przeciez w Stanach nie ma murzyno 08.01.06, 02:33
      w ino som afroamerykanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka