Dodaj do ulubionych

To dla Ciebie :)

07.01.06, 21:00
Czasem łapię się na tym
Że się grzebię w przeszłości
Przysięgaliśmy sobie
Wytrwać w naszej miłości
Ty kochałaś powoli
Ja skakałem jak pchełka
Dziś ja jestem za cienki
A twa miłość za wielka
Ale wiem z oczu twych
Uśmiech twój mówi mi
Że tej nocy jeszcze raz
Jeszcze raz będzie nam
Fajnie przez jakiś czas

Sam troskliwie wybrałem
To wspaniałe mieszkanie
Okna są w nim za małe
Nic nie wisi na ścianie
Jedno tylko jest łóżko
Tylko jedna modlitwa
Aż do rana się modlę
Żebyś jeszcze tu przyszła

Ale wiem z oczu twych
Uśmiech twój mówi mi
Że tej nocy jeszcze raz
Jeszcze raz będzie nam
Fajnie przez jakiś czas

Lubię patrzeć jak ona
Się dla mnie rozbiera
Naga mięknie od razu
Gdy miłość w niej wzbiera
Całym ciałem porusza
Jest odważna i piękna
Gdybym już nie zapomniał
Chciałbym o tym pamiętać

Ale wiem z oczu twych
Uśmiech twój mówi mi
Że tej nocy jeszcze raz
Jeszcze raz będzie nam
Fajnie przez jakiś czas
Obserwuj wątek
    • czarna_rozpacz dzieki......... 07.01.06, 21:03
      sam splodziles,
      czy znowu z jakiegos zembatego tlumaczenia sciagnales ?
      • pazerny Re: dzieki......... 07.01.06, 21:05
        pewnie ze tlumaczenie Macka, ale wlasnie mam puszczona te plyte :)
        • girl32 Re: dzieki......... 07.01.06, 21:49
          Ładne.
    • shaytan Re: To dla Ciebie :) 07.01.06, 22:07
      ...miejmy nadzieje, ze "Ciebie" to przeczyta...
      • to-wlasnie-ja Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 11:17
        a ja mam bardzo mieszane uczucia gdy czytam Twoje wpisy, Pazerny.
        • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 11:25
          I o to chyba chodzi, prawda? Chcialabys wszystkich zunifikowac, tak, by
          podpadali tylko i wylacznie pod Twoj styl myslenia, rozmowy itd?
          • to-wlasnie-ja Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 12:14
            Nie :) Zupelnie mnie nie zrozumiales.
            • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 12:15
              a co mial autor na mysli? :)
              • to-wlasnie-ja Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 12:21
                :)))) jak ja nie cierpie tego pytania :)) A poza tym to nie miejsce na wyjasnienia moich wrazen. Takie male remoniscencje z " Egzorcyzmow Emily Rose ".
                • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 12:23
                  Skoro powiedzialas "a" nalezy powiedziec "b". Nie uwazasz?
                  • to-wlasnie-ja Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 12:25
                    jestes pewien? Bo to nie brak odwagi w mojej strony ...Twoj wybor :)
                    • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 12:26
                      Pewnie ze jestem pewnien. Prawdziwa cnota krytyk sie nie boi :)
                      • to-wlasnie-ja Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 12:43
                        W porzadku :) Otoz po tym, jak demon opanowal Emily , w momencie, gdy przechodzila obok zupelnie obcych, roznych zreszta osob, wygladaly one zupelnie normalnie. Dopiero, gdy na nie spojrzala twarze tych wlasnie osob tracily normalny i mily wyraz, przestawaly sie usmiechac a wychodzil z nich wykrzywiony i zly demon. Mam wrazenie, czytajac rozne Twoje wpisy, ze Twoje prawdziwe ja wychodzi, gdy tracisz opanowanie i przestajesz byc byc kulturalnym , sympatycznym , oczytanym facetem.Ze tak naprawde chcesz wzbudzic zainteresowanie i zaimponowac. A jak ktos tego nie kupi lub nie rusza go to, po prostu mowi co mysli, to dosc szybko i latwo stajesz sie chamski , prostacki i wulgarny w wypowiedziach. Twoj demon panuje wtedy nad Toba z latwoscia. Mam wrazenie, ze wygladasz wtedy jak te wlasnie osoby z filmu.
                        • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 12:54
                          dzieki za wnikliwa analize mojego jestestwa. I Ty doszlas do tych wnioskow
                          tylko przez analize tego co i jak pisze? najnizsze uklony.
                          Od siebie dodam, ze dla mnie forumowanie, to rodzaj zabawy, a nie tak jak dla
                          niektorych jedyny sposob na zycie. Niewiele obchodzi mnie kto jaki jest
                          naprawde. Wazne jest, czy dobrze sie z nim gada, czy nie. Nie szukam taniegop
                          poklasku- i jak slusznie zauwazylas- nie staram sie wlazic komus w tylek. No bo
                          po co? A jak zdarzy mi sie od czasu do czasu kogos opieprzyc, to Ty nazywasz
                          taka postawe chamstwem i wulgaryzmem. Coz- Twoja wola i Twoj dobor nazewnictwa,
                          masz do tego pelne prawo. Zycze na przyszlosc rownie celnych obserwacji zycia
                          forumowego. Nie zapominaj jednak, ze jest to zycie wirtualne.
                          • to-wlasnie-ja Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:05
                            Dla mnie to akurat forum, to rowniez tylko zabawa. Choc nie przecze, ze na nim poznalam ( o ile mozna to nazwac poznaniem ) kilka osob, z ktorymi pisze nie tylko tu i wtedy juz sie nie bawie. Wszystko zalezy od sytuacji i poruszanych spraw.
                            Nie chodzi mi tez o to, ze zdarza Ci sie kogos opieprzyc. To w koncu tez normalne, jestesmy ludzmi. Tyle, ze Ty czasem niemile mnie zaskoczyles, mieszajac z blotem w bardzo prostackim stylu za przyslowiowe potracenie lub zlamany paznokiec.A styl i klase albo sie ma albo nie. W kazdej sytuacji. Ot, tyle . Pozdrawiam i wracam do lozka chorowac dalej.
                            • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:10
                              Zycze szybkiego powrotu do zdrowia i nabrania dystansu do pewnych rzeczy.

Co do opieprzania. Sa ludzie, ktorym prosto z mostu nalezy powiedziec co sie o
                              nich sadzi i to w stylu, ktory sami propaguja. Bo inaczej sa gotowi nie
                              zrozumiec :)
                              • to-wlasnie-ja Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:16
                                Dystans mam zawsze. Nie ekscytuje sie tym, co napisalam. Nie uprawiam zadnego ekshibizjonizmu na forum jak niektorzy. To tylko moja opinia wyrazona po pewnych przemysleniach i zapytaniu, czy napewno tego chcesz. A co do opieprzania ( zreszta to nie tylko wtedy jestes taki ), to nie wszyscy na to zasluzyli w stylu jaki Ty propagujesz. Ale chyba sie jeszcze nie zdazylo, zebys sie przyznal do pomylki, prawda? :)
                                • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:21
                                  Krotko jestes na tym forum, wiec nie o wszystkim wiesz :)
                                  Ja jestem od 5 lat i niektorzy na serio zasluguja na to, co im sie ode mnie
                                  dostaje :)

Dzieki za ocene stylu i zainteresowanie moja skromna osoba. lepiej byc dla
                                  kogos tym, kim jestem dla Ciebie, niz byc nijaki.

O jakiej omylce Ty mowisz?
                                  • to-wlasnie-ja Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:26
                                    a skad mozesz wiedziec ,od kiedy jestem na tym forum?:)))
                                    • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:35
                                      bo na pewno bylabys na jakims spotkaniu byla, a przed laty bylo ich naprawde
                                      sporo :)
                                      • to-wlasnie-ja Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:42
                                        " napewno bylabys na spotkaniach"... Kolejna pomylka. Nie bywam na spotkaniach. Milego dnia zycze.:)
                                        • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:51
                                          Jestes irytujaca z tymi pomylkami. Wlasciwie nie obchodzi mnie czy jestes tu 5
                                          lat czy 5 miesiecy. Wazne ze ty sie nigdy nie mylisz- chodzacy ideale :)
                                          • to-wlasnie-ja Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:06
                                            no popatrz, a ktos mi zarzucal brak dystansu :) Wiem, ze nie obchodzi Cie, ile tutaj jestem .
                                            I...az sie boje to napisac, wiec tylko wykropkuje. ... .... ..... , bo ja sie tez myle, i wirtualnie i w zyciu, ale umiem sie do tego przyznac :))
                                            A teraz skoncze zanim pojawi sie demon.Bo przeciez musisz miec ostatnie zdanie, prawda?
                                            • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:13
                                              Wiesz co- to co piszesz jest coraz smieszniejsze, serio. Mysle ze marnujesz
                                              swoj talent satyryczno-psychologiczny. Moze zaczniesz pisac teksty dla kabaretu
                                              moralnego niepokoju? Niech tez inni beda mogli sie posmiac z tego co napiszesz,
                                              a nie tylko waskie grono forumowiczow :)
                                              Ostatnie zdanie? A chcialabys, by nalezalo do Ciebie z Twoja puenta i
                                              zakonczeniem? :)
    • beata888 Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 12:06
      to dla Ciebie, to znaczy dla kogo?

bo mnie ciekawość zżera ;)
      • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 12:12
        "ciebie" wie o kogo chodzi, jak mniemam :)
        • beata888 Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:08
          no tak...ale my nie wiemy ;)

a jak "ciebie" nie wie, że to do niej?
          • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:11
            Przeciez nie musiscie wszystkiego wiedziec

A o "cioebie" sie nie martw. Ma pewno sie domysli :)
        • shaytan Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:36
          ...o rany, to "ciebie" musi byc cholernie inteligentne...??
          • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:51
            Oczywiscie ze tak! :)
            • shaytan Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:53
              ...no, no, az pozazdroscic...;)
              • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:56
                Masz racje, tyle, ze jakos nie chce sie pokazac :)
                • shaytan Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:58
                  ...nie martw sie, pewnie i tak czyta, tylko, ze nie chce sie tu objawic...;)
                  • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:02
                    mam taka nadzieje :)
                    • shaytan Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:04
                      ...moze "ciebie" musi sie dopiero obudzic, trzymam kciuki...;)
                      • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:17
                        "ciebie" jest rannym ptaszkiem :)
                        • shaytan Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:25
                          ...biedna/y "ciebie", tak sie meczyc i rano wstawac...;)
                          • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:45
                            "ciebie" to po prostu lubi :)
    • inna-bajka Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:12
      Widzę naleciałości rymów częstochowskich, za dużo przebywasz na jurze ;-)
      • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:14
        No cos Ty. tekst napisal Maciek Zebaty, nie ja :)
        • czarna_rozpacz Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:23
          jak juz to Zembaty:)
          • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 13:25
            no, no- masz racje :)
            • inna-bajka Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:03
              Szkoda :-(
              Ja myślałam, że to Twoja twórczość, wysil się i napisz cos ;-)
              • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:14
                na pewno nie opublikowalbym tego na forumie :)
                • inna-bajka Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:34
                  Czemu ? Może być zabawnie ;-)
                  • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:44
                    O nie! Nie bedziesz sie bawic moim kosztem! :)
                    • inna-bajka Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:58
                      Ale ja tak lubię ;-)
                      • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:01
                        Lubisz sie wyśmiewać z nieudolnosci innych?
                        • inna-bajka Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:06
                          No powiedz mi jeszcze, że jesteś niepełnosprawny, a ja tylko na to czekam !!!
                          Puknij się w głowę i zapodaj jakąś twórczość pazernego ;-)
                          • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:09
                            Ja wypadam dobrze tylko live :)
                            Na forum nie uslyszysz dzwiaku gitary

P.S. mozesz znalezc w archiwum watek "Autoportret" Tam jest cos dla Ciebie :)
                            • inna-bajka Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:51
                              Mam się bać ? Bo teraz idę na WOŚP.
                              • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:56
                                Nie boj sie WOŚP :)
      • shaytan Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:12
        ...o, a co? polacy sprzedaja teraz czestochowe? to moze ja kupie?...;)
        • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:17
          ale tylko razem z wszystkimi dewotkami :)
          • shaytan Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:29
            ...nie dziekuje, biore tylko czestochowe bez dodatkow, i postawie sobie tu
            przed oknem...:D
            • inna-bajka Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:36
              Tu, tzn gdzie ? Bo jeśli we stolycy, to sie mogą pogryźć z pałacem kultury ;-)
              • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:44
                Ona z CK :)
                • inna-bajka Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 14:59
                  A po polsku, bom jeszcze chora.
                  • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:01
                    Oesterreich :)
                    • inna-bajka Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:07
                      To się chyba inaczej pisze.
                      • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:10
                        dokladnie tak sie pisze
                        chyba ze chcesz przez "O" z dwoma kropkami u gory
                      • to-wlasnie-ja Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:11
                        tak, po polsku to sie pisze Austria, bajeczko :)Zdrowiej szybko :))
                        • inna-bajka Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:52
                          Wiem, dlatego mówię, że to się pisz przez 'oumlau"
                          • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:58
                            Brawo bajeczko! Zadziwiasz mnie :)
                          • to-wlasnie-ja Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 16:01
                            Wiem, ze wiesz, Bajeczko:) i bez tego "e" po pierwszym "O". :)))Zmykam zanim mi sie dostanie, pa!
                            • kashmir42 Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 16:04
                              Powinnas naprawde sie podszkolic i to nie tylko w niemieckim. Zgadnij jak sie
                              zapisuje "umlauty", kiedy nie masz ich na klawiaturce? Widze, ze twoja
                              nadrzedna cecha jest wpieprzanie sie we wszystko i do wszystkiego, byleby
                              klapac dziobem. Niestety tym razem sie przejechalas -mein Liebchen! W tym
                              temacie nie masz szans, wiec racz prosze sie odstosunkowac ode mnie i nie
                              klapac tylko po to, by sie wywyzszyc. tak szukasz akceptacji?
                    • shaytan Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:10
                      ...dam ja tu komus w zeby...;)
                      • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:14
                        Nie bij Bajeczki :)
                        • shaytan Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:16
                          ...bajeczki??...tobie chyba dam, cos pamiec Ci dzis nie dopisuje?!
                          • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:16
                            Dopisuje i przypominam sobie, ze sama gdzies o tym pisalas :)
                            • shaytan Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:20
                              ...mozliwe, ale nie bylo tam cos jeszcze? na temat: prywatne?...grrr....
                              • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:21
                                Nie bylo, Ty pisalas na Forum publicznym, zreszta naprawde nie ma sie czego
                                wstydzic :)
                                • shaytan Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:23
                                  ...a to ciekawe, na ft nic takiego nie pisalam, tyle ze po niemiecku pisalam,
                                  ale nie miejsce pobytu..., widze, ze to mnie pamiec nie dopisuje...
                                  • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:24
                                    Poczekaj, to znajde watek w archiwum :)
                                    • shaytan Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:25
                                      ...ok, jestem na prawde ciekawa...
                                      • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:26
                                        nie czekaj, zrobie to wieczorem :)
                                      • inna-bajka Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:54
                                        No niestety, Pazerny ma wyjatkowo babskie cechy jak paplanie na forum.
                                        Ja tez na zamknietym napisałam gdzie mieszkam i długo nie musiałam czekac aż to
                                        wypaple na FT. Załamać się można.
                                        • pazerny Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 15:59
                                          Tyle ze ja wiem gdzie mieszkasz juz cos ok roku :)
                                        • shaytan Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 16:24
                                          ...dziekuje Bajeczko;)...widze wlasnie...:(...ale: once bitten, twice shy...;)
                                          pozdrawiam;)
                                        • zgrywusik Re: święta racja, 08.01.06, 20:27
                                          święta prawda :)

inna-bajka napisała:

> No niestety, Pazerny ma wyjatkowo babskie cechy jak paplanie na forum.
                                          > Ja tez na zamknietym napisałam gdzie mieszkam i długo nie musiałam czekac aż
                                          to
                                          >
                                          > wypaple na FT. Załamać się można.
                                          • pazerny Re: święta racja, 08.01.06, 20:32
                                            Dziadek, czy Ty czasem nie mytlisz mnie z pewnym dlugowlosym cw..em ongis
                                            grasujacym na FT? :)
                                            • zgrywusik Re: tamten to jedynie donosił 08.01.06, 20:39
                                              w "słusznej sprawie", a pewien grubas to "tylko" lubił się chwalić :)
                                              • shaytan Re: tamten to jedynie donosił 08.01.06, 20:41
                                                ...moze mnie jednak oswiecisz, o co chodzi z tymi sprawozdaniami?...;)
                                              • pazerny Re: tamten to jedynie donosił 08.01.06, 20:42
                                                O czym Ty mowisz Meniku ? :)
                                                • zgrywusik Re: tamten to jedynie donosił 08.01.06, 20:43
                                                  w pierwszej częsci o "naszym wspólnym forumowym przyjacielu długowłosym", a w
                                                  drugiej, no cóż, domyśl się :)

pazerny napisał:

> O czym Ty mowisz Meniku ? :)
                                                  • pazerny Re: tamten to jedynie donosił 08.01.06, 20:59
                                                    jakos nie potrafie :)
                                                  • zgrywusik Re: to już twój problem:)ntx 08.01.06, 21:01
                                                    pazerny napisał:

> jakos nie potrafie :)
                                                  • pazerny Re: to już twój problem:)ntx 08.01.06, 21:09
                                                    Moze i moj, ale cos dzis klopoty masz z dosadnym wyrazaniem mysli
    • wrona_bez_ogona Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 16:11
      widzę tu Ciebie, Ciebie, Ciebie, Ciebie, Ciebie i Ciebie :))
    • wrona_bez_ogona Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 16:12
      och, przepraszam, jeszcze Ciebie i Ciebie nie zauważyłam :))
      • kashmir42 Re: To dla Ciebie :) 08.01.06, 16:19
        "ciebie" wie kto jest "ciebie" :)
    • zgrywusik Re: no i nie miałem racji ?:) 08.01.06, 18:09

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=34538369&a=34544854
      • shaytan Re: no i nie miałem racji ?:) 08.01.06, 18:34
        ...a mozna by to tak w skrocie?...bo tam bylo duzo pisane, zwlaszcza glupot,
        ktore na moje konto ida...;)
        • zgrywusik Re: no i nie miałem racji ?:) 08.01.06, 19:20
          zapytaj się pazeroty, on wie dokładnie, o co chodziło :)
          • shaytan Re: no i nie miałem racji ?:) 08.01.06, 19:38
            ...ok, ja juz tam wole nic nie wiedziec i nie wtykac nosa w nie swoje
            sprawy...;)
            • zgrywusik Re: pazerota to baba 08.01.06, 20:26
              i plociuch - z pewnością już dawno przesłał tobie pełne sprawozdanie n/t
              niektórych starych forumowiczów, dawnego FT itp. :)
              • shaytan Re: pazerota to baba 08.01.06, 20:30
                hmm, nie, na serio nie przeslal nic takiego, ale widze, ze wole chyba nic nie
                wiedziec...;) dobrze mi tak z ta niewiedza,bo sie jeszcze w cos wplatam, a do
                tego mam i tak talent...:D
              • shaytan Re: pazerota to baba 08.01.06, 20:32
                ...hmm, nie strasz mnie...
                • pazerny Re: pazerota to baba 08.01.06, 20:34
                  Menik zawsze straszyl, najczesciej kierowca :)
                  • shaytan Re: pazerota to baba 08.01.06, 20:37
                    ?! czy ja cos powinnam wiedziec?!
                    • pazerny Re: pazerota to baba 08.01.06, 20:37
                      Spytak Zgrywusika :)
                      • shaytan Re: pazerota to baba 08.01.06, 20:40
                        ...nie powiem: reklame robicie dla ft niezbyt pozytywna,
                        odstraszacie "zielonodziobow"...
                        • kotek_mru Re: pazerota to baba 08.01.06, 20:41
                          nie przejmuj sie,Oni tak sie przyjacielsko drocza;)
                          • pazerny Re: pazerota to baba 08.01.06, 20:43
                            Pewnie ze tak. Przeciez ja sie boj jego kierowcy :)
                        • zgrywusik Re: ja tam nikogo nie odstraszam, 08.01.06, 20:41
                          a wręcz przeciwnie, interesują mnie czasami nowe istotki na FT :)

shaytan napisała:

> ...nie powiem: reklame robicie dla ft niezbyt pozytywna,
                          > odstraszacie "zielonodziobow"...
                          • shaytan Re: ja tam nikogo nie odstraszam, 08.01.06, 20:43
                            ...taaa, ale Wy mnie tu troszke intrygujecie, kurcze...;))...wyglada na to, ze
                            sie dobrze znacie, a ze mnie jaja robicie...?!
                            • zgrywusik Re: e tam ...:) ntx 08.01.06, 20:44
                              shaytan napisała:

> ...taaa, ale Wy mnie tu troszke intrygujecie, kurcze...;))...wyglada na to,
                              ze
                              > sie dobrze znacie, a ze mnie jaja robicie...?!
                              • shaytan Re: e tam ...:) ntx 08.01.06, 20:46
                                ...a to ja moze zrobie jedyne, co jest w tej sytuacji madre i znikne sobie?!...
                                • kotek_mru Re: e tam ...:) ntx 08.01.06, 20:47
                                  daj spokoj,kierowca to tylko pazernego nie lubi..Tobie nic nie grozi;DD
                                  • zgrywusik Re: no, no .., 08.01.06, 20:49
                                    kolejna "nowa" forumowiczka się pojawiła :)

kotek_mru napisała:

> daj spokoj,kierowca to tylko pazernego nie lubi..Tobie nic nie grozi;DD
                                    • kotek_mru Re: no, no .., 08.01.06, 20:50
                                      nie "nowa" tylko "stara";DDD
                                      • shaytan Re: no, no .., 08.01.06, 20:52
                                        ...rany, jak ja tu wpadlam?! nic nie wiem, nic nie rozumiem i nikt mnie nie
                                        oswiecil jeszcze?!...ratunku...:D
                                        • zgrywusik Re: ciekawość zżera niczym 08.01.06, 20:53
                                          korozja ?:)

shaytan napisała:

> ...rany, jak ja tu wpadlam?! nic nie wiem, nic nie rozumiem i nikt mnie nie
                                          > oswiecil jeszcze?!...ratunku...:D
                                          • shaytan Re: ciekawość zżera niczym 08.01.06, 20:55
                                            ...to co? mam sie wyniesc...?...;)
                                            • zgrywusik Re: ze strachu ?:)ntx 08.01.06, 20:56
                                              • shaytan Re: ze strachu ?:)ntx 08.01.06, 20:57
                                                ...z jakiego strachu?! rogi juz znalazlam...ale nie mam nitki chyba tak jak Wy
                                                do tego watku...;))
                                        • kotek_mru Re: no, no .., 08.01.06, 20:53
                                          nie lubisz zagadek?;DDD
                                          • shaytan Re: no, no .., 08.01.06, 20:56
                                            ...ja? lubie, nawet bardzo, ale jeszcze jakos nitki nie znalazlam...?...:D
                                            • kotek_mru Re: no, no .., 08.01.06, 20:58
                                              zaraz koledzy sie rozwina i wszystko bedzie jasne;)
                                              • shaytan Re: no, no .., 08.01.06, 20:59
                                                ...mam nadzieje, bo cos czuje sie jak na ksiezycu...:D
                                        • pazerny Re: no, no .., 08.01.06, 20:53
                                          Musialabys sie cofna do archiwum- rok 2002 :)
                                          • shaytan Re: no, no .., 08.01.06, 21:00
                                            ...nigdzie sie nie cofam, nie chce mi sie;)
                                            • pazerny Re: no, no .., 08.01.06, 21:02
                                              Prawidlowo rozumujesz :)
                                      • zgrywusik Re: ciebie nie pamiętam.., 08.01.06, 20:52
                                        tobie też pazerota wykapował - czy też twojej "koleżance", hę ?:)

kotek_mru napisała:

> nie "nowa" tylko "stara";DDD
                                        • pazerny Re: ciebie nie pamiętam.., 08.01.06, 20:54
                                          wszystkich w/g siebie cenisz? :)
                                          • zgrywusik Re: nikogo nie oceniam, 08.01.06, 20:55
                                            co najwyżej jednych cenię, innych nie :)

pazerny napisał:

> wszystkich w/g siebie cenisz? :)
                                            • pazerny Re: nikogo nie oceniam, 08.01.06, 20:57
                                              Kurde ale sie wyszczekany zrobiles. Masz wychodne z domu? :)
                                              • zgrywusik Re: zawsze byłem 08.01.06, 20:58
                                                rozmowny :)

pazerny napisał:

> Kurde ale sie wyszczekany zrobiles. Masz wychodne z domu? :)
                                                • pazerny Re: zawsze byłem 08.01.06, 21:00
                                                  tak sie to teraz nazywa? Na sikoreczki polujesz, a na sloneczka? :)
                                                  • zgrywusik Re: cos kiepsko też z tym twoim 08.01.06, 21:02
                                                    czytaniem między wierszami :)

pazerny napisał:

> tak sie to teraz nazywa? Na sikoreczki polujesz, a na sloneczka? :)
                                                  • pazerny Re: cos kiepsko też z tym twoim 08.01.06, 21:04
                                                    Bo piszesz niewyraznie :)
                                                  • zgrywusik Re: plociuch jedynie plociucha 08.01.06, 21:06
                                                    pisanie zrozumie :)

pazerny napisał:

> Bo piszesz niewyraznie :)
                                                  • pazerny Re: plociuch jedynie plociucha 08.01.06, 21:07
                                                    Ty moze tak, ale ja nie znam sie na hieroglifach :)
                                            • zgrywusik Re: chole.ra, miało być w innym miejscu/ntx 08.01.06, 20:57
                                              zgrywusik napisał:

> co najwyżej jednych cenię, innych nie :)
                                              >
                                              > pazerny napisał:
                                              >
                                              > > wszystkich w/g siebie cenisz? :)
                                        • kotek_mru Re: ciebie nie pamiętam.., 08.01.06, 20:55
                                          > tobie też pazerota wykapował - czy też twojej "koleżance", hę ?:)

namiarów na kierowce nie podał:(
                                          • zgrywusik Re: no nie wiem, 08.01.06, 21:00
                                            ma bardzo młodą żonkę :)

kotek_mru napisała:

> > tobie też pazerota wykapował - czy też twojej "koleżance", hę ?:)
                                            >
                                            > namiarów na kierowce nie podał:(
                                            • kotek_mru Re: no nie wiem, 08.01.06, 21:01
                                              grunt to dobrze ulokowane uczucia;DD
                                              młoda łatwiej wychowac, niz "stara";)
                                              • pazerny Re: no nie wiem, 08.01.06, 21:05
                                                Jemu nie musisz o tym mowic, jak masz juz 18 to jestes bez szans :)
                                                • kotek_mru Re: no nie wiem, 08.01.06, 21:07
                                                  no to sie spozniłam:(
                                                  a po co ,mu taka młodziez...w lekcjach jej pomaga?;DDD
                                                  • pazerny Re: no nie wiem, 08.01.06, 21:10
                                                    ma dobre i opiekuncze serduszko. I duze powodzenie u kobiet- wszystkie mu sie
                                                    podobaja :)
                                                  • zgrywusik Re: chyba się pomyliłeś, 08.01.06, 21:14
                                                    jeżeli już, to te na 5z plusem :)

pazerny napisał:

> ma dobre i opiekuncze serduszko. I duze powodzenie u kobiet- wszystkie mu sie
                                                    > podobaja :)
                                                  • pazerny Re: chyba się pomyliłeś, 08.01.06, 21:16
                                                    No dobra- prawie wszystkie :)
                                                  • zgrywusik Re: tyle lat żyjesz i nic nie rozumiesz, 08.01.06, 21:17
                                                    jedynie wybrane :)

pazerny napisał:

> No dobra- prawie wszystkie :)
                                                  • pazerny Re: tyle lat żyjesz i nic nie rozumiesz, 08.01.06, 21:19
                                                    Tak, to masz duzy wybor :)
                                                  • zgrywusik Re: tyle lat żyjesz i nic nie rozumiesz, 08.01.06, 21:22
                                                    rybak jestem...:)

pazerny napisał:

> Tak, to masz duzy wybor :)
                                                    >
                                                  • pazerny Re: tyle lat żyjesz i nic nie rozumiesz, 08.01.06, 21:25
                                                    I po wodzie potrafisz chodzic? :)
                                                  • zgrywusik Re: ty to na jedno kopyto.., 08.01.06, 21:26
                                                    po wodzie czy po wódzie ?:)

pazerny napisał:

> I po wodzie potrafisz chodzic? :)
                                                  • pazerny Re: ty to na jedno kopyto.., 08.01.06, 21:29
                                                    Ja tylko wode, a Ty co? :)
                                  • shaytan Re: e tam ...:) ntx 08.01.06, 20:50
                                    ...aha, a ja i tak nie wiele tu z tego narazie rozumiem...;)
                                    • pazerny Re: e tam ...:) ntx 08.01.06, 20:52
                                      Ucz sie dziecko, ucz :)
                                    • zgrywusik Re: na szczęście, 08.01.06, 21:04
                                      ja też zaraz przestanę rozumieć, o co pazerocie chodzi :)

shaytan napisała:

> ...aha, a ja i tak nie wiele tu z tego narazie rozumiem...;)
                                      • shaytan Re: na szczęście, 08.01.06, 21:05
                                        ...to jak Ty nie rozumiesz powoli, to ja juz nie mam szans, a czy Wy sobie
                                        jakichs tam sikorek nie podrywaliscie? i dlatego teraz te piorka leca?!...;))
                                        • pazerny Re: na szczęście, 08.01.06, 21:06
                                          Goralka oskubala sikoreczke w pelnym blasku sloneczka :)
                                          • shaytan Re: na szczęście, 08.01.06, 21:07
                                            ...goralka?!...nie goral?!
                                            • pazerny Re: na szczęście, 08.01.06, 21:10
                                              Goraleczka- obecnie studiuje na SGH :)
                                              • shaytan Re: na szczęście, 08.01.06, 21:13
                                                ...taa, rozowo-rozowe...;)
                                              • kotek_mru Re: na szczęście, 08.01.06, 21:13
                                                niezły wybor;)))...studiów;)
                                                przy tej ilosci absolwentów,kierunków menagerskich i zarzadzania...bedzie ja
                                                musiał utrzymywac az do emerytury;DDD
                                                • zgrywusik Re: jeżeli już to nie akurat po SGH, 08.01.06, 21:15
                                                  gorzej jak po asw ?:)

kotek_mru napisała:

> niezły wybor;)))...studiów;)
                                                  > przy tej ilosci absolwentów,kierunków menagerskich i zarzadzania...bedzie ja
                                                  > musiał utrzymywac az do emerytury;DDD
                                                  • pazerny Re: jeżeli już to nie akurat po SGH, 08.01.06, 21:18
                                                    Tak samo jak po AGH :)
                                                  • kotek_mru Re: jeżeli już to nie akurat po SGH, 08.01.06, 21:18
                                                    zartowałam;DDD
                                                    ale gratuluje wyboru...zyli długo i szczesliwie;))
                                                    znikam...pozdrow kierowce:DDDD
                                        • zgrywusik Re: niby gdzie, niby jak, niby co..?:)ntx 08.01.06, 21:07
                                          shaytan napisała:

> ...to jak Ty nie rozumiesz powoli, to ja juz nie mam szans, a czy Wy sobie
                                          > jakichs tam sikorek nie podrywaliscie? i dlatego teraz te piorka leca?!...;))
                                          • shaytan Re: niby gdzie, niby jak, niby co..?:)ntx 08.01.06, 21:09
                                            ...aha...:D trafilam w 10...ha...;)
                                            • kotek_mru Re: niby gdzie, niby jak, niby co..?:)ntx 08.01.06, 21:10
                                              pudło:)
                                              nie wygrała Pani głownej nagrody;DDD
                                              • shaytan Re: niby gdzie, niby jak, niby co..?:)ntx 08.01.06, 21:11
                                                ...nie?! to sie poplacze, bo nie mam zadnej instrukcji do Waszej zabawy...eh...:
                                                ((
                                                • pazerny Re: niby gdzie, niby jak, niby co..?:)ntx 08.01.06, 21:12
                                                  Juz Ci powiedzialem musisz sie cofnac do archiwum - rok 2002 :)
                                                  • shaytan Re: niby gdzie, niby jak, niby co..?:)ntx 08.01.06, 21:15
                                                    ...NIGDZIE sie nie cofam, ja brne zawsze do przodu, nawet jezeli nie wiem w
                                                    ktorym kierunku...;)
                                            • zgrywusik Re: no dobrze, trafiłaś, 08.01.06, 21:12
                                              zadowolona ?:)

shaytan napisała:

> ...aha...:D trafilam w 10...ha...;)
                                              • shaytan Re: no dobrze, trafiłaś, 08.01.06, 21:14
                                                ...hmmmmmmmm, nie chce litosci...:((
                                                slup, slup...:(
                                                • zgrywusik Re: dopiero teraz stawiasz oczęta 08.01.06, 21:16
                                                  w słup ?:)

shaytan napisała:

> ...hmmmmmmmm, nie chce litosci...:((
                                                  > slup, slup...:(
                                                  • shaytan Re: dopiero teraz stawiasz oczęta 08.01.06, 21:19
                                                    ...ja juz cala jak slup. bo Ty mowisz, ze to niby o te sikorki chodzi, a
                                                    pazerny mowi, cofnij sie, a kotek: nie.
                                                    no do DIABLA, o co chodzi?!
                                                    ok, nie przeszkadzam Wam juz dalej, nie lubie Was, bo i Wy mnie nie lubicie...:
                                                    ((
                                                    slup, slup...:(((
                                                  • pazerny Re: dopiero teraz stawiasz oczęta 08.01.06, 21:20
                                                    Kto Cie nie lubi!???
                                                  • shaytan Re: dopiero teraz stawiasz oczęta 08.01.06, 21:22
                                                    ...WY, tym razem nie jako pluralis majestaticus...:(
                                                  • zgrywusik Re: Ktoś z nas dwóch musiałby 08.01.06, 21:21
                                                    tobie wyjaśnić tę sprawę praktycznie :)

shaytan napisała:

> ...ja juz cala jak slup. bo Ty mowisz, ze to niby o te sikorki chodzi, a
                                                    > pazerny mowi, cofnij sie, a kotek: nie.
                                                    > no do DIABLA, o co chodzi?!
                                                    > ok, nie przeszkadzam Wam juz dalej, nie lubie Was, bo i Wy mnie nie
                                                    lubicie...:
                                                    > ((
                                                    > slup, slup...:(((
                                                  • shaytan Re: Ktoś z nas dwóch musiałby 08.01.06, 21:22
                                                    ...CZEKAM, na praktyczne przyklady, choroba, umre z ciekawosci przy Was...eh...
                                                  • zgrywusik Re: a pamiętasz jeszcze z polskiego, 08.01.06, 21:24
                                                    co to znaczy "praktycznie" lub "w praktyce", hę ?:)

shaytan napisała:

> ...CZEKAM, na praktyczne przyklady, choroba, umre z ciekawosci przy
                                                    Was...eh...
                                                  • shaytan zgrywusik 08.01.06, 21:26
                                                    ...w tym sek: moj polski jest nie aktywny, jezeli wiesz co mam na mysli, no i
                                                    musze sie znowu tlumaczyc...;)
                                                  • shaytan Re: zgrywusik 08.01.06, 21:27
                                                    ...po polsku pisze tylko TU i mowie w DOMU, nigdzie wiecej...;)
                                                  • zgrywusik Re: spytałem się jedynie z dobroci, 08.01.06, 21:27
                                                    żebyś nie była zaskoczona tym "praktycznym tłumaczeniem" :)

shaytan napisała:

> ...w tym sek: moj polski jest nie aktywny, jezeli wiesz co mam na mysli, no i
                                                    > musze sie znowu tlumaczyc...;)
                                                  • shaytan Re: spytałem się jedynie z dobroci, 08.01.06, 21:29
                                                    aaaaaaaaa, ja tam i tak juz jestem zaskoczona, i cos mi sie wydaje ze coraz
                                                    mniej rozumie...;)
                                                    no dobrze, nie tlumaczcie, wiem, wiem. slup. slup...:((
                                                  • zgrywusik Re: chyba tak będzie bezpieczniej 08.01.06, 21:31
                                                    dla Ciebie :)

shaytan napisała:

> aaaaaaaaa, ja tam i tak juz jestem zaskoczona, i cos mi sie wydaje ze coraz
                                                    > mniej rozumie...;)
                                                    > no dobrze, nie tlumaczcie, wiem, wiem. slup. slup...:((
                                                  • shaytan Re: chyba tak będzie bezpieczniej 08.01.06, 21:32
                                                    ...masz racje, nie potrzebnie sie tu wplatalam...;)
                                                  • zgrywusik Re: chyba tak będzie bezpieczniej 08.01.06, 21:37
                                                    i na dokładkę mała kokietka :)

shaytan napisała:

> ...masz racje, nie potrzebnie sie tu wplatalam...;)
                                                  • shaytan Re: chyba tak będzie bezpieczniej 08.01.06, 21:38
                                                    ...taaaa, rozrabiac to ja lubie...tylko cos tych moich rogow nie zdazylam przy
                                                    Was znalezc...;))
                                                  • zgrywusik Re: dobrze, że ja nie znalazłem 08.01.06, 21:41
                                                    np. moich - idę z kimś mądrym pogadać, bo przy pazerocie trochę mi mózg mniej
                                                    pracuje :)

shaytan napisała:

> ...taaaa, rozrabiac to ja lubie...tylko cos tych moich rogow nie zdazylam
                                                    przy
                                                    > Was znalezc...;))
                                                  • shaytan Re: dobrze, że ja nie znalazłem 08.01.06, 21:43
                                                    ...dziekuje za "komplement"...juz sie obrazam, prosze bardzo...:((
                                                  • zgrywusik Re: taaak, dobrze, że jesteś tylko 08.01.06, 21:51
                                                    małą kokietką :)

"Pazerny" to twój wybrany, że się za niego obrażasz ?:)

shaytan napisała:

> ...dziekuje za "komplement"...juz sie obrazam, prosze bardzo...:((
                                                  • shaytan Re: taaak, dobrze, że jesteś tylko 08.01.06, 21:54
                                                    ...na CIEBIE sie obrazam: ide porozmawiac z kims madrym, to tak jakby w morde
                                                    do mnie...:((
                                                  • shaytan I... 08.01.06, 21:54
                                                    ...pazerny nie MOJ...;)
                                • zgrywusik Re: tchórzysz ?:)ntx 08.01.06, 20:47
                                  • shaytan Re: tchórzysz ?:)ntx 08.01.06, 20:49
                                    ...NIE, ale gdzies sie moje rogi zapodzialy czy co?!...;)
                          • pazerny Re: ja tam nikogo nie odstraszam, 08.01.06, 20:44
                            No prosze. mamy sie spodziewac nocnych "sikoreczek"? :)
                • zgrywusik Re: ja nikogo nie straszę, 08.01.06, 20:40
                  na razie pazerota mną straszy :)

shaytan napisała:

> ...hmm, nie strasz mnie...
                  • shaytan Re: ja nikogo nie straszę, 08.01.06, 20:42
                    ...tos taki grozny?! jeszcze nic nie zauwazylam, no tak: za malo wciskam swoj
                    nos w nie swoje sprawy...;))
                    • zgrywusik Re: ja tak nie twierdzę..., 08.01.06, 20:45
                      może on profilaktycznie zazdrosny się zrobił, jak jeszcze jeden nasz kolega
                      forumowy ?:)

shaytan napisała:

> ...tos taki grozny?! jeszcze nic nie zauwazylam, no tak: za malo wciskam swoj
                      > nos w nie swoje sprawy...;))
                      • pazerny Re: ja tak nie twierdzę..., 08.01.06, 20:48
                        Zawsze bylem zazdrosny Meniku ;)
                        • zgrywusik Re: errata:"i jesteś" :)ntx 08.01.06, 20:49
                          pazerny napisał:

> Zawsze bylem zazdrosny Meniku ;)
                          • pazerny Re: errata:"i jesteś" :)ntx 08.01.06, 20:51
                            Przeciez to zdrowe uczucie :)
                  • pazerny Re: ja nikogo nie straszę, 08.01.06, 20:46
                    Nie Toba tylko kierowca, slepoto :)
                    • zgrywusik Re: kierowca dawno żonaty 08.01.06, 20:47
                      sklerozo :)

pazerny napisał:

> Nie Toba tylko kierowca, slepoto :)
                      • pazerny Re: kierowca dawno żonaty 08.01.06, 20:50
                        Ale ciagle bije? :)
                        • zgrywusik Re: piszesz kolejny tom ?:)ntx 08.01.06, 20:54
                          pazerny napisał:

> Ale ciagle bije? :)
                          • pazerny Re: piszesz kolejny tom ?:)ntx 08.01.06, 20:56
                            Oczywiscie, chcesz przeczytac? :)
                            • asja103 Re: piszesz kolejny tom ?:)ntx 08.01.06, 21:10
                              ja też będę chciała :)

miłego wieczoru:)
                              • pazerny Re: piszesz kolejny tom ?:)ntx 08.01.06, 21:15
                                Dobry wieczor.
                                To ksiega dla wtajemniczonych :)
                                • zgrywusik Re: ci wtajemniczeni (wtajemniczone) 08.01.06, 21:18
                                  to wszyscy (wszystkie), co walną jakiegoś komplementa pazerocie :)

pazerny napisał:

> Dobry wieczor.
                                  > To ksiega dla wtajemniczonych :)
                                  • pazerny Re: ci wtajemniczeni (wtajemniczone) 08.01.06, 21:21
                                    No Ty celujesz w tych komplementach ;)
                                • asja103 Re: piszesz kolejny tom ?:)ntx 08.01.06, 21:19
                                  witam i znikam, wpadłam tylko na chwilkę, żeby sie przywitać

do jutra :)

księga dla wtajemniczonych? a co Ty masonem jesteś, żes taki tajemniczy sie
                                  zrobił ;)

pa
                                  • pazerny Re: piszesz kolejny tom ?:)ntx 08.01.06, 21:26
                                    Nie jestem masonem, ale moze nim zostane :)
                                    • asja103 Re: piszesz kolejny tom ?:)ntx 08.01.06, 21:27
                                      masoni mnie kręcą ;))

pa
                                      • pazerny Re: piszesz kolejny tom ?:)ntx 08.01.06, 21:36
                                        a Ty krecisz z masonami? :)
                                        • asja103 Re: piszesz kolejny tom ?:)ntx 08.01.06, 21:38
                                          no nie..ale znam jednego, który mnie kręci ;)
                                          • pazerny Re: piszesz kolejny tom ?:)ntx 08.01.06, 21:41
                                            Nie jest czasem ministrem? :)
                                            • asja103 Re: piszesz kolejny tom ?:)ntx 09.01.06, 14:11
                                              nie mam tam znajomych...chociaz pewnie sie przydaja
    • neita33 Re: To dla Ciebie :)....dla mnie??? 09.01.06, 09:28
      .....jak miło ;)
      • pazerny Re: To dla Ciebie :)....dla mnie??? 09.01.06, 09:30
        Gdzie Ty bylas, jak Cie nie bylo? :)
        • neita33 Re: To dla Ciebie :)....dla mnie??? 09.01.06, 09:31
          bywałam....na salonach :)
          • pazerny Re: To dla Ciebie :)....dla mnie??? 09.01.06, 09:34
            Bezx odmeldowania sie? :)
            • neita33 Re: To dla Ciebie :)....dla mnie??? 09.01.06, 09:36
              Bez...i co ukarasz mnie? ;)
              • pazerny Re: To dla Ciebie :)....dla mnie??? 09.01.06, 09:38
                paskiem na goly tylek :)
                • neita33 Re: To dla Ciebie :)....dla mnie??? 09.01.06, 09:40
                  świntuch! :P

;)
                  • pazerny Re: To dla Ciebie :)....dla mnie??? 09.01.06, 09:42
                    A to dlaczego? Nie swintusze, ttylko Ci groze, nie widzisz tego? :)
                    • neita33 Re: To dla Ciebie :)....dla mnie??? 09.01.06, 09:49
                      Takie groźby mi niestraszne :)
                      • pazerny Re: To dla Ciebie :)....dla mnie??? 09.01.06, 09:53
                        Powiedz, ze nawet to lubisz... :)
                        • neita33 Re: To dla Ciebie :)....dla mnie??? 09.01.06, 09:55
                          Powiem :)
                          • pazerny Re: To dla Ciebie :)....dla mnie??? 09.01.06, 09:58
                            A ja zapamietam i... nie miej do mnie pretensji :)
                            • neita33 Re: To dla Ciebie :)....dla mnie??? 09.01.06, 10:00
                              Pretensje do Ciebie?
                              nigdy w życiu :)
                              • pazerny Re: To dla Ciebie :)....dla mnie??? 09.01.06, 10:03
                                Nawet jak paskiem na goly tylek dostaniesz? :)
                                • neita33 Re: To dla Ciebie :)....dla mnie??? 09.01.06, 10:07
                                  pazerny napisał:

> Nawet jak paskiem na goly tylek dostaniesz? :)

Nawet :)
                                  • pazerny Re: To dla Ciebie :)....dla mnie??? 09.01.06, 14:13
                                    no to tylko czekaj na okazje :)
    • zosia500 Trzeba było napisać dla kogo, 09.01.06, 10:06
      teraz każda myśli, że to dla niej:)))
      • pazerny Re: Trzeba było napisać dla kogo, 09.01.06, 14:14
        A to jest dla tej jedynej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka