Dodaj do ulubionych

Coś.....................

05.11.02, 11:25
................optymistycznego :))))
Mamy juz wątek do narzekania, to teraz będziemy mieli wątek radosny :))))
I bez narzekania mi tu!!!! W jesieni też coś przyjemnego możne znawleźć :))))
Obserwuj wątek
    • lami Re: Coś..................... 05.11.02, 11:28
      kolorowe liście na przykład :))))
    • tygrysek_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:29
      wczoraj miałem stosunek z 3 bułgarkami!!!! ale był odlot!!!!
      one sa niesamowite!!! boskie!!!! rypią siem jak złoto!!!!
      a te usta szerokie!!!! ach!!!...:)))

tygrysek...
    • mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 11:30
      tak łagodnie i cichutko płatki śniegu opadają, pokrywając bielą zwłoki
      rozjechanego przez auto kotka ;))))
      • saqqara Re: Coś..................... 05.11.02, 11:33
        watek jak najbardziej dla mnie
        kolezanka z pracy, taki kurdupel w kapeluszu w brylach jak kola od mlyna
        podkur... znaczy zdenerwowala mnie.. i nadal zyje!!!
        co jest w tym optymistycznego?
        1. mam naprawde duzo cierpliwosci a sie nie podejrzewalam
        2. nie pojde siedziec za zabicie takiego goowna!!!
      • ulalka Re: Coś..................... 05.11.02, 11:33
        hi hi hi hi... siedzem sobie w domku.. :)))))))) choc na tle bolacego gardla
        (jak cholerrra...) to jednak odpoczywam :)))))))) optymizm pierwsza klasa ;)))))
        • lami Re: Coś..................... 05.11.02, 11:35
          ulalka napisała:

> hi hi hi hi... siedzem sobie w domku.. :)))))))) choc na tle bolacego gardla
          > (jak cholerrra...) to jednak odpoczywam :)))))))) optymizm pierwsza
          klasa ;))))
          > )
          A ja ciągle zasmarkana chodzę i zarazki rozsiewam, a co :)) Lubię się dzielić z
          ludźmi :))))))
        • randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:38
          Widzę że niektórzy rozumieją sens istnienia tego wątku :)))) To miłe............

Ale mawyr klapa na goły tyłek dostanie, za chwile :))))
          to mu się polepszy i nie będzie wypisywać nic o przejechanych kotkach, pieskach
          i innych stworzonkach..............
          • mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 11:47
            ale śnieżek radośnie pada ! o jakś pani jedzie z nartami, chyba sobie nogi nie
            złamie ;))))
            • randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:56
              Tylko rękę i na sześć tygodni wsadzą go w gips, pójdzie na zwolnienie, a że w
              pracy tego nie lubią, to jak wróci dostanie wymówienie, przestanie zarabiać a
              wtedy żona z dziećmi od niego odejdzie, a on sie rozpije..........

Cóż za optymistyczna wizja :))))
              • mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 12:04
                ale śnieżek pada i dzieci się cieszą bo będą mogły jeździć na sankach, jak ja
                uwielbiam ten wrzask dzieci z całego osiedla za oknem :)))))))))
                • randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 12:08
                  No !!!!!!!!!!!!!!!
                  Poprawę widzę, jak milusio :)))))
                  • mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 12:15
                    a teraz patrząc przez okno zastanawiam się jak to dobrze że założyłem opony
                    zimowe, kupiłem paliwo do -18, niedzielni kierowcy zostawią samochody w
                    spokoju:)))))
                    • randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 12:31
                      I widzisz :)))
                      Tylko cholera jeszcze śniegu niewidze o który mówisz. Też bym na sanki poszła i
                      poszalała troszkę :)))
                      • mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 12:39
                        co Ty w Grecji mieszkasz? Przyjedż do mnie, wyspa trzecia obok Sachalinu,
                        lód mocny, możesz saniami pieskimi :))))
                        • randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 12:42
                          W grecji nie, choc bym kciała :)))))
                          • randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 12:47
                            Ale najbardziej mnie nasze pory roku odpowiadają :)))
                            Troche chmur, troche słońca :)))
                          • mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 12:49
                            już niedługo zacznie padać śnieg i u Ciebie, szykuj sanki, ciepłe z nogawkami,
                            czapkę, i wio :))))))))
                            • randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 12:57
                              i wino ????
                              Też lubie, grzane, mniam :)))
                              • mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 13:00
                                masz piecyk na sankach ?;))))
                                • randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 13:10
                                  Nie mam, ale jakies bary chyba są :))
                                  Na gubałówce mają pyszne, grzane wino,a i sanie się znajdą :))))
                                  Jedziemy ??? :)))
                                  • mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 13:13
                                    możemy jechać górą od Kościeliska, sama radość :))))
                                    • randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 13:56
                                      Tak, a póżniej samą doliną, wśród ośnieżonych
                                      drzew..................cudownie :)))
                                      • mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 14:12
                                        jeśli chodzi o drzewa to lepsza jest Chochołowska, troszkę duśków na wjeździe,
                                        i można szaleć do oporu i bez oporu :))))))
                                        • randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 14:21
                                          Muszę się szczerze przyznać, że ostatnim razem jak byłam w Zakopcu, to bardziej
                                          jak stoneczka się zachowywałam :)))

Choć muszę przyznać, że bardzo dobrze znam tył Gubałówki :))
                                          • mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 14:26
                                            że nie wspomnisz o Kalatówkach? ;)))))
                                            • randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 14:33
                                              Przedewszystkim przepięknie położone wisie............w których jeszcze górale
                                              chodzą w swoich strojach, mówi się gwarą i pije z jednego kieliszka :) ,
                                              hmmmmmmmmm, to jest to co najbardziej w górach kocham :)
                                              • mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 14:38
                                                i te góralki którym górale nie pozwalają sie myć by nie straciły
                                                sex-aromatuu ;))))))
                                                • randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 14:46
                                                  nie koniecznie :))
                                                  A nawet niewiedziełam o tym, fuj :)
                                                  Dobrze że w całej polsce tak nie jest :))
                                                  • mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 14:49
                                                    i masa ludzi co się drapie gdzie ich nie swędzi:)))))
                                                  • randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 14:58
                                                    Znowu zaczynasz, paskudniku ??? :))
                                                  • mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 17:48
                                                    Taterniku, taerniku nie drap się gdzie cie nie swedzi ;)))))))))
        • iwusia Re: Coś..................... 05.11.02, 11:46
          a ja nie mam grypy chociaz wszyscy wokół mnie chorują:)))))))))
          ale podobno złego diabli nie wezmą hehehehehe
          • randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 12:02
            Iwa to dobrze :)))))
            A mnie nie wiedzieć czemu, jakas głupawka dopadła :))))
            • iwusia Re: Coś..................... 05.11.02, 12:23
              nudzi ci sie pewnie!!!!! chodź popracuj za mnie, mam od chu.....steczki roboty,
              ale trzymam sie optymustycznie.....jeszcze;)
              • randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 12:28
                Nie nudzę się kochanie :))
                Mam w chuk roboty, tylko czuję się jakbym się szakeju obżarła :))))
      • ulalka Re: Coś..................... 05.11.02, 11:34
        mawyr napisał:

> tak łagodnie i cichutko płatki śniegu opadają, pokrywając bielą zwłoki
        > rozjechanego przez auto kotka ;))))

Mawyrku, tylko nie kotka!!... bossssszzzzzz... Tygrysku, to nie Ty?? :((((
        • mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 11:38
          nie ! to był jakiś goracy i śnieg się dotąd topi, można zebrać wodę na
          herbatkę;))))
      • tygrysek_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:34
        phi... a żeś kurwa wymyślił.....
        • tygrysek_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:36
          pewnie że nie ja!!! na Tygrysa nie ma mocnych!!!:)))
          • saqqara Re: Coś..................... 05.11.02, 11:37
            mo chyba ze jest to samochod marki szaki:))))
            • tygrysek_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:41
              albo np. MAZDA Szaki 6.0 TDI : )))))
              • saqqara Tiger 05.11.02, 11:52
                czy Ty wiesz jak ja bede duzo palic przy takim silniku?:)))
                • tygrysek_ Re: Tiger 05.11.02, 12:02
                  spox!, ja Ci bende dolewał "paliwa"!:)))))
                  • saqqara Re: Tiger 05.11.02, 12:33
                    Tiger, zawsze na miejscu, to mi sie podoba:))) dam Ci za to sie pare razy
                    przejechac:)))na ulicy.....
          • ulalka Re: Coś..................... 05.11.02, 11:40
            tygrysek_ napisał:

> pewnie że nie ja!!! na Tygrysa nie ma mocnych!!!:)))

ufffff... to dobrze Tygrysku :))))))) niech moc (czarownej ;)))) bedzie z
            Toba :))))))))
            • tygrysek_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:42
              dzięki Ulaleczko słodka!!!:))) power jezd i bedzie forever!!!!!:)))
              • randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:45
                xcos za dużo tego powera..........żeby trzy bułgarki na raz ??? :)))))
                • ulalka Re: Coś..................... 05.11.02, 11:49
                  a bo to wiesz.. czarowna_ica slabo umie odmierzac, to siem Tygrysiowi dostal
                  nadplan ;)))))) ale co tam!... niech korzysta z zycia, chlopak :)))))))))
                  • tygrysek_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:52
                    no właśnie!!:)) tylko ty jedna Ulaluś Tygryska nature rozumiesz!:))))
    • emperor ALE JEST PRZE...EE!!! 05.11.02, 12:04
      w kraju i za granica:(((((((
      • randia_ Re: ALE JEST PRZE...EE!!! 05.11.02, 12:12
        A masz na to jakiś wpływ ???
        Nie!!!!!
        Więc ciesz się każdym dniem, godzinę, chwilą.............
        Bo później bedziesz, stary i pomarszczony i nikt juz nie będzie chciał, oprócz
        równie starej i pomarszczonej małżonki :))))
        • Gość: martucha Re: ALE JEST PRZE...EE!!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 12:19
          pomyslna wiadomosc - udal mo sie umowic na wizyte do lekarza :)))
          • hunter_ Re: ALE JEST PRZE...EE!!! 05.11.02, 13:20
            Gość portalu: martucha napisał(a):

> pomyslna wiadomosc - udal mo sie umowic na wizyte do lekarza :)))

fuj do lekarza?. Nie lubie lekarzy. Gdy ide do lekaza zaraz mnie wszystko boli i choroby sobie wyszukuje:))
            • Gość: martucha Re: ALE JEST PRZE...EE!!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 13:49
              czasami trzeba, i bede miala juz z glowy na jakis czas. umowienie sie na wizyte graniczylo z heroizmem, wiec ciesze
              sie na nia, tym bardziej, ze to bardzo mila i sympatyczna pani, co krzywdy nie da zrobic :)))
              • hunter_ Re: ALE JEST PRZE...EE!!! 05.11.02, 13:54
                Od trzech lat wybieram sie na badania okresowe:). Teraz głupio mi tam pójsc:)))))
                • Gość: martucha Re: ALE JEST PRZE...EE!!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 16:05
                  lepiej pozno niz wcale, a ja i tak musze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka