randia_ 05.11.02, 11:25 ................optymistycznego :)))) Mamy juz wątek do narzekania, to teraz będziemy mieli wątek radosny :)))) I bez narzekania mi tu!!!! W jesieni też coś przyjemnego możne znawleźć :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lami Re: Coś..................... 05.11.02, 11:28 kolorowe liście na przykład :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:29 wczoraj miałem stosunek z 3 bułgarkami!!!! ale był odlot!!!! one sa niesamowite!!! boskie!!!! rypią siem jak złoto!!!! a te usta szerokie!!!! ach!!!...:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 11:30 tak łagodnie i cichutko płatki śniegu opadają, pokrywając bielą zwłoki rozjechanego przez auto kotka ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Coś..................... 05.11.02, 11:33 watek jak najbardziej dla mnie kolezanka z pracy, taki kurdupel w kapeluszu w brylach jak kola od mlyna podkur... znaczy zdenerwowala mnie.. i nadal zyje!!! co jest w tym optymistycznego? 1. mam naprawde duzo cierpliwosci a sie nie podejrzewalam 2. nie pojde siedziec za zabicie takiego goowna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Coś..................... 05.11.02, 11:33 hi hi hi hi... siedzem sobie w domku.. :)))))))) choc na tle bolacego gardla (jak cholerrra...) to jednak odpoczywam :)))))))) optymizm pierwsza klasa ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Coś..................... 05.11.02, 11:35 ulalka napisała: > hi hi hi hi... siedzem sobie w domku.. :)))))))) choc na tle bolacego gardla > (jak cholerrra...) to jednak odpoczywam :)))))))) optymizm pierwsza klasa ;)))) > ) A ja ciągle zasmarkana chodzę i zarazki rozsiewam, a co :)) Lubię się dzielić z ludźmi :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:38 Widzę że niektórzy rozumieją sens istnienia tego wątku :)))) To miłe............ Ale mawyr klapa na goły tyłek dostanie, za chwile :)))) to mu się polepszy i nie będzie wypisywać nic o przejechanych kotkach, pieskach i innych stworzonkach.............. Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 11:47 ale śnieżek radośnie pada ! o jakś pani jedzie z nartami, chyba sobie nogi nie złamie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:56 Tylko rękę i na sześć tygodni wsadzą go w gips, pójdzie na zwolnienie, a że w pracy tego nie lubią, to jak wróci dostanie wymówienie, przestanie zarabiać a wtedy żona z dziećmi od niego odejdzie, a on sie rozpije.......... Cóż za optymistyczna wizja :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 12:04 ale śnieżek pada i dzieci się cieszą bo będą mogły jeździć na sankach, jak ja uwielbiam ten wrzask dzieci z całego osiedla za oknem :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 12:08 No !!!!!!!!!!!!!!! Poprawę widzę, jak milusio :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 12:15 a teraz patrząc przez okno zastanawiam się jak to dobrze że założyłem opony zimowe, kupiłem paliwo do -18, niedzielni kierowcy zostawią samochody w spokoju:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 12:31 I widzisz :))) Tylko cholera jeszcze śniegu niewidze o który mówisz. Też bym na sanki poszła i poszalała troszkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 12:39 co Ty w Grecji mieszkasz? Przyjedż do mnie, wyspa trzecia obok Sachalinu, lód mocny, możesz saniami pieskimi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 12:42 W grecji nie, choc bym kciała :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 12:47 Ale najbardziej mnie nasze pory roku odpowiadają :))) Troche chmur, troche słońca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 12:49 już niedługo zacznie padać śnieg i u Ciebie, szykuj sanki, ciepłe z nogawkami, czapkę, i wio :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 12:57 i wino ???? Też lubie, grzane, mniam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 13:00 masz piecyk na sankach ?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 13:10 Nie mam, ale jakies bary chyba są :)) Na gubałówce mają pyszne, grzane wino,a i sanie się znajdą :)))) Jedziemy ??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 13:13 możemy jechać górą od Kościeliska, sama radość :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 13:56 Tak, a póżniej samą doliną, wśród ośnieżonych drzew..................cudownie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 14:12 jeśli chodzi o drzewa to lepsza jest Chochołowska, troszkę duśków na wjeździe, i można szaleć do oporu i bez oporu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 14:21 Muszę się szczerze przyznać, że ostatnim razem jak byłam w Zakopcu, to bardziej jak stoneczka się zachowywałam :))) Choć muszę przyznać, że bardzo dobrze znam tył Gubałówki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 14:26 że nie wspomnisz o Kalatówkach? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 14:33 Przedewszystkim przepięknie położone wisie............w których jeszcze górale chodzą w swoich strojach, mówi się gwarą i pije z jednego kieliszka :) , hmmmmmmmmm, to jest to co najbardziej w górach kocham :) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 14:38 i te góralki którym górale nie pozwalają sie myć by nie straciły sex-aromatuu ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 14:46 nie koniecznie :)) A nawet niewiedziełam o tym, fuj :) Dobrze że w całej polsce tak nie jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 14:49 i masa ludzi co się drapie gdzie ich nie swędzi:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 14:58 Znowu zaczynasz, paskudniku ??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 17:48 Taterniku, taerniku nie drap się gdzie cie nie swedzi ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Coś..................... 05.11.02, 11:46 a ja nie mam grypy chociaz wszyscy wokół mnie chorują:))))))))) ale podobno złego diabli nie wezmą hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 12:02 Iwa to dobrze :))))) A mnie nie wiedzieć czemu, jakas głupawka dopadła :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Coś..................... 05.11.02, 12:23 nudzi ci sie pewnie!!!!! chodź popracuj za mnie, mam od chu.....steczki roboty, ale trzymam sie optymustycznie.....jeszcze;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 12:28 Nie nudzę się kochanie :)) Mam w chuk roboty, tylko czuję się jakbym się szakeju obżarła :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Coś..................... 05.11.02, 11:34 mawyr napisał: > tak łagodnie i cichutko płatki śniegu opadają, pokrywając bielą zwłoki > rozjechanego przez auto kotka ;)))) Mawyrku, tylko nie kotka!!... bossssszzzzzz... Tygrysku, to nie Ty?? :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Coś..................... 05.11.02, 11:38 nie ! to był jakiś goracy i śnieg się dotąd topi, można zebrać wodę na herbatkę;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:34 phi... a żeś kurwa wymyślił..... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:36 pewnie że nie ja!!! na Tygrysa nie ma mocnych!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Coś..................... 05.11.02, 11:37 mo chyba ze jest to samochod marki szaki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:41 albo np. MAZDA Szaki 6.0 TDI : ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Tiger 05.11.02, 11:52 czy Ty wiesz jak ja bede duzo palic przy takim silniku?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Tiger 05.11.02, 12:33 Tiger, zawsze na miejscu, to mi sie podoba:))) dam Ci za to sie pare razy przejechac:)))na ulicy..... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Coś..................... 05.11.02, 11:40 tygrysek_ napisał: > pewnie że nie ja!!! na Tygrysa nie ma mocnych!!!:))) ufffff... to dobrze Tygrysku :))))))) niech moc (czarownej ;)))) bedzie z Toba :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:42 dzięki Ulaleczko słodka!!!:))) power jezd i bedzie forever!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:45 xcos za dużo tego powera..........żeby trzy bułgarki na raz ??? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Coś..................... 05.11.02, 11:49 a bo to wiesz.. czarowna_ica slabo umie odmierzac, to siem Tygrysiowi dostal nadplan ;)))))) ale co tam!... niech korzysta z zycia, chlopak :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Coś..................... 05.11.02, 11:52 no właśnie!!:)) tylko ty jedna Ulaluś Tygryska nature rozumiesz!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: ALE JEST PRZE...EE!!! 05.11.02, 12:12 A masz na to jakiś wpływ ??? Nie!!!!! Więc ciesz się każdym dniem, godzinę, chwilą............. Bo później bedziesz, stary i pomarszczony i nikt juz nie będzie chciał, oprócz równie starej i pomarszczonej małżonki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: ALE JEST PRZE...EE!!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 12:19 pomyslna wiadomosc - udal mo sie umowic na wizyte do lekarza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: ALE JEST PRZE...EE!!! 05.11.02, 13:20 Gość portalu: martucha napisał(a): > pomyslna wiadomosc - udal mo sie umowic na wizyte do lekarza :))) fuj do lekarza?. Nie lubie lekarzy. Gdy ide do lekaza zaraz mnie wszystko boli i choroby sobie wyszukuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: ALE JEST PRZE...EE!!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 13:49 czasami trzeba, i bede miala juz z glowy na jakis czas. umowienie sie na wizyte graniczylo z heroizmem, wiec ciesze sie na nia, tym bardziej, ze to bardzo mila i sympatyczna pani, co krzywdy nie da zrobic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter_ Re: ALE JEST PRZE...EE!!! 05.11.02, 13:54 Od trzech lat wybieram sie na badania okresowe:). Teraz głupio mi tam pójsc:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: ALE JEST PRZE...EE!!! IP: *.chello.pl 05.11.02, 16:05 lepiej pozno niz wcale, a ja i tak musze. Odpowiedz Link Zgłoś