Dodaj do ulubionych

marek 11, 12, 13, 35

20.01.06, 12:44
Dziwny gość. Inteligent czy spamer? Filozof czy czatowy onanista? Ostatnio
jakby stracił swą czatową wenę, n'est-ce pas? Ma depresję, czy anemię
pomasturbacyjną? Interesująca postać na pewno.
Obserwuj wątek
    • proces7 Re: marek 11, 12, 13, 35 21.01.06, 12:52
      Grześ Wieś tak napisał na czacie przed chwilą o marku (dziś _marku35_):
      12:50:11 ~Grześ Wieś ;-): Kideyś procek napisałes ze to silna postać, to jakby
      cała zbudowana konstukcja , niestey już przewidywalna i nudna , ale trzeba mu
      oddać to ze napędzał czat, prowokowqał ciekawił , dawano mu szanse, słuchano go
      , złoszczono i wybaczano.Dalej się trzyma .Tyle że jest już nieciekawy,
      poprostu wypalił się jego nick, został tylko posążek .
    • wanda_rybka Re: marek 11, 12, 13, 35 22.01.06, 14:02
      proces7 napisał:

Interesująca postać na pewno.

Taaa, bardzo interesująca, zwłaszcza dzisiaj był "interesujący". Pokaz podobny
      do tego jaki dał Docent. Na tym polega indywidualność? Jeżeli tak ,to muszę
      przyznać, mareczek się wyróżnia i to bardzo.
      • nadziejkaa Re: marek 11, 12, 13, 35 22.01.06, 15:21
        no comment
        • proces7 Re: marek 11, 12, 13, 35 01.12.06, 19:11
          Abnegator to marek?
      • proces7 Re: marek 11, 12, 13, 35 05.02.06, 02:26
        Relacjonuję na gorąco: większość ankietowanych przeze mnie kobiet ignoruje
        marka. Spośród piszących na tym Forum, szacuję jest to jakieś 95%.
    • nadziejkaa Re: marek 11, 12, 13, 35 22.01.06, 16:14
      proces7 napisał:

> Ostatnio jakby stracił swą czatową wenę, n'est-ce pas?

Echh, miałam nie komentować, ale napiszę tylko tyle. Dzisiaj odzyskał swoją
      wenę.
      • proces7 Re: marek 11, 12, 13, 35 22.01.06, 20:08
        Zatem napisz nam tu nadziejko. Skomentuj. Między innymi po to mamy to forum.
        • miia1 Re: marek 11, 12, 13, 35 22.01.06, 22:55
          Nasz mareczek to, jak zauwazyła dzisiaj Nudziara Dr Jeckyll i Mr Hyde... ja
          dodałabym jeszcze Sierotkę Marysię, Hannibala Lectera, Kubusia Puchatka i
          Neurotyczną Osobowość Naszych Czasów.... a czasem Człowieka bez właściwości.
          Wstrząsany nie mieszany;)
          • proces7 Re: marek 11, 12, 13, 35 22.01.06, 23:57
            miia1 napisała:

> Nasz mareczek to, jak zauwazyła dzisiaj Nudziara Dr Jeckyll i Mr Hyde

Pamiętam jak marek (11,12,13,14,35 itd) robił nieraz takie przedstawienie nocą:
            obwieszczał kilkukrotnie na ogólnym, że będzie zażywał tabletki uspakajające,
            jeśli żadna mu nie pokaże cipki w kamerce. Tak stopniowo, aż zażyje dwa
            opakowania i się otruje. Taki dość prymitywny i tani szantażyk. Stwierdzał, że
            jest samotny, że nigdy nie miał kobiety i ma depresję. Niektóre się nabierały.
            Te co miały dobre serce no i... kamerkę;-). Albo te naprawdę bardzo zdesperowane
            i samotne, co to same chciały się nabrać.
    • sprawa7 Re: marek 11, 12, 13, 35 23.01.06, 02:53
      Kto zna marka dłużej, to wie, że nie ma on nic nowego do powiedzenia, ma dosyć
      ograniczony repertuar i niczym nas już nie zaskoczy. A szkoda, bo bywało, że
      miał przebłyski i wtedy warto było go poczytać. Stracił już chyba nadzieję na
      porządne "rypanko" z kobietą poznaną na czacie i przeżywa swego rodzaju
      depresję. Czy może jeszcze liczyć, że los się odmieni? Sposób na litość-odpada,
      sposób na wulgarność- tym bardziej, sposób na emotowego idiotę też zawiódł.
      Niech pokaże swoje prawdziwe ja, a może, jeśli by to miało zaszkodzić;), ktoś mu
      poradzi, jakiej maski może jeszcze użyć, bo chyba trzeba mu pomóc.
      • proces7 Re: marek 11, 12, 13, 35 02.02.06, 19:56
        Wczoraj marek mnie postraszył, że jeśli nie napiszę tu na Forum niczego
        pozytywnego o nim, to poda na ekranie ogólnym czata mój numer telefonu.
        Napisałem, że nie negocjuję z terrorystami czatowymi. Łajza podała. Nikt nie
        zadzwonił.
        Takim terrorystą czatowym jest też bollard. Kiedyś mi wysłał moje fotki, które
        dostał od sosny1 notabene. Sosna1 mi się przyznała, bo szła do spowiedzi, że to
        ona wysłała bollardowi moje zdjęcie. Najśmieszniejsze jest to, że ja sośnie1
        niczego nigdy nie wysyłałem.
        Zatem ostrzegam Panie, jeśli cenicie dyskrecję, nie podajcie markowi ani
        bollardowi numerów telefonów ani nie dajcie im fotografii. Oczywiście jak zależy
        Wam na reklamie, to bollard jest idealny do tej roli. Najlepiej gdy
        zastrzeżecie, żeby był dyskretny i obiecał, że nikomu nie powie. Wtedy będziecie
        mieć pewność, że Wasze: numer telefonu i fotografia trafią do każdego
        zainteresowanego.
        • wanda_rybka Re: marek 11, 12, 13, 35 02.02.06, 20:08
          Proces,,o której podawał ten numer? Kurcze dlaczego ja w najbardziej ciekawych
          momentach łażę po krzakach? Hmmm. No cóż, gapowe trzeba płacić.
          • proces7 Re: marek 11, 12, 13, 35 03.02.06, 18:22
            Chcesz mój numer telefonu? Zadzwonisz do mnie, wandeczko- flądereczko?
            • wanda_rybka Re: marek 11, 12, 13, 35 03.02.06, 21:04
              Procesiku-skarbusiku, to jest chyba to o czym marzy połowa żeńskiej populacji
              tego forum i nie tylko tego. Ale mnie bardziej odpowiada ta forma rozmowy z
              Tobą jaką teraz stosuje.Obawiam się,że podczas takiej telefonicznej
              konfrontacji, gdzieś pryśnie obraz Procesa jaki sobie zbudowałam, a po co?
              Skoro jest teraz fajnie.:)
    • proces7 Re: marek 11, 12, 13, 35 29.10.06, 16:29
      No i mamy marka na Forum. Na czacie już doszedł do numerów 323, 326 (takie
      modele mazdy były).
      • miia1 Re: marek 11, 12, 13, 35 29.10.06, 16:31
        proces napisał:
        No i mamy marka na Forum.

No niestety.
        • valmont79 Re: marek 11, 12, 13, 35 29.10.06, 16:58
          Oj tam stety czy niestety.. albo mu się znudzi i pisał nie będzie albo wręcz przeciwnie będzie tworzył i nabijał nam statystyki. Zawsze można go zignorować czyż nie? ;)Ignor to taka skuteczna broń przecież.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka